FPS creator igre bugovaca

poruka: 498
|
čitano: 74.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FPS creator igre bugovaca

Prvi level je gotov...malo je zbog mature usporena bila produkcija,ali sada je opet krenulo...Ako se sjetim kasnije napravim trailer za prvi level.Prvi level je u biti vrlo kratak,više da se samo upoznate sa atmosferom igre...

Ja sam Plavi zmaj.
14 godina
neaktivan

Stavljaj trailer odmah, zelim da vidim kako si uradio :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Izvinite za dupli post {#}

Puno vaznije od toga je moja igra koja napreduje veoma dobro. Za prvu misiju to jest uvod izabrao sam teatar ili nesto poput toga. Ove slike koje cu sad postaviti su iz nekih dijelova teatra. Trebam spomenuti da je moguce da nesto sa ovih slika bude izmjenjeno, posebno bih volio da vi date koji savjet. Puna najava igre ce uslijediti kada zavrsim ovu uvodnu misiju ( fazu ). Do tada evo vam slike ( naravno primjetit ce te da nema ljudi, poslije ce biti stavljeni ) {#}

Glavna vrata Glavna vrata
Početni dio Početni dio
Ukrasi za teatar, ima greska jedna rijesit ce se Ukrasi za teatar, ima greska jedna rijesit ce se
Muški WC Muški WC
Ženski WC Ženski WC
Prizor sa ulaza Prizor sa ulaza
Stepenice za "novi sprat" Stepenice za "novi sprat"
Hodnik na "novom spratu" Hodnik na "novom spratu"
Statue i slike Statue i slike
Ulaz u glavnu salu i natpisi Ulaz u glavnu salu i natpisi
Ovdje ce vjerovatno na kraju biti bina, a ne film, to sam stavio privremeno Ovdje ce vjerovatno na kraju biti bina, a ne film, to sam stavio privremeno
Stari, ali vrijedni projektor :D Stari, ali vrijedni projektor :D
Mali pogled na salu Mali pogled na salu
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 18:25 (CoLdPlay).
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sve to izgleda dobro...Detalji su dobri...A ja ću pokušat sada trailer za level 1 napravit...

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 20:03 (g12356).
15 godina
neaktivan

Sorry na double postu...

Evo trailer:

-Za trzavost i prekide unutar videa okrivite fraps,inače meni igra ide na solidnih 60fps-a na geforce 8500 gt kartici...

https://www.youtube.com/watch?v=wXnFbqOYnb0

Ja sam Plavi zmaj.
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 21:00 (g12356).
14 godina

I ja skidam Fps creator da probam malo {#} i skidam igru od g12356 da i to probam {#}

Edit: za, vjerojatno, prvu igru dobar posao, šteta što je NPC tako glup ali ne možeš tu ništa {#} bitno da bunny hop radi, ili slično tome nešto, držim sprint i skačem i idem brzo, da ti prikazuje fps radi tab kako si rekao i meni vrti oko 30 fps, s time da mi je jedino kada sam došao kod topa zalagalo i bio 9 ali kada sam se odmaknuo sve ok opet. Jel ima tu neka misija? Jer ja sam samo skakutao okolo i ubijao {#} Uglavnom, good job, čekam sljedeću sa nekom misijom {#}

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.6.2011 22:41 (vrba5).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina

Može samo jedna molba?
Nemojte uploadati stvari na rapidshare..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ok,ali zašto ne?

Ja sam Plavi zmaj.
15 godina

vrlo interesantno (btw,skida se),ako ništa drugo ,da popunim slobodno vrijeme...{#}

iako mislim da bi bilo bolje da se skupi par ljudi pa da se zajedno odradi jedan projekt.

više glava je pametnije od jedne ,a uvjek je dobro imati dodatni input i savjet...

ako mi "sjedne" program (a volje imam,fundamentalno znanje nije toliki problem) nadam se da bi se mogla nać još koja usijana i vizionarska duša,

pa tko zna...sky is the limit ,bi rekli

ne,ne pucam na milijone,i AAA title ,ali neki "dobro" odrađen fps bi mogao i biti početak jednog divnog prij....ovaj ,lan turnira{#}

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Svaka čast na trudu. {#}

A ja se uvijek pitam zašto ljudi kad već rade ovak nešto ne rade u Hammeru. Meni bi bila dosta sama činjenica da ako napravite jako dobar mod ili igru možete čak dobiti posao u Valveu ili biti bar izdani na Steamu.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I sačmom i nožem, i Gustavom u glavu, za 47thLAC-HBovu slavu
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 0:24 (ZC_Someone).
Moj PC  
4 0 hvala 1
15 godina
ZC_Someone kaže...

Svaka čast na trudu. {#}

A ja se uvijek pitam zašto ljudi kad već rade ovak nešto ne rade u Hammeru. Meni bi bila dosta sama činjenica da ako napravite jako dobar mod ili igru možete čak dobiti posao u Valveu ili biti bar izdani na Steamu.

sad mi vrag nije dao mira (a čekam DNF demo :D )

i skidam source SDK

napokon dočekao DNF!
14 godina
vrx kaže...
ZC_Someone kaže...

Svaka čast na trudu. {#}

sad mi vrag nije dao mira (a čekam DNF demo :D )

i skidam source SDK

Ja ga isto skinuo i sad idem malo mrdati {#}

Imaš

video kako početi i
kako početi raditi mape, pogledaj i njegove ostale videje za daljne upute..

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 1:29 (vrba5).
15 godina
neaktivan
vrx kaže...

vrlo interesantno (btw,skida se),ako ništa drugo ,da popunim slobodno vrijeme...{#}

iako mislim da bi bilo bolje da se skupi par ljudi pa da se zajedno odradi jedan projekt.

više glava je pametnije od jedne ,a uvjek je dobro imati dodatni input i savjet...

ako mi "sjedne" program (a volje imam,fundamentalno znanje nije toliki problem) nadam se da bi se mogla nać još koja usijana i vizionarska duša,

pa tko zna...sky is the limit ,bi rekli

ne,ne pucam na milijone,i AAA title ,ali neki "dobro" odrađen fps bi mogao i biti početak jednog divnog prij....ovaj ,lan turnira{#}

Pa,ja razmišljam da se udružimo,ali meni je zasad to više izraz osobne kreativnosti.Za tim bi nam trebali neki ljudi koji znaju raditi modele i animacije baš u tim formatima,zatim netko tko bi skriptirao u .fpi jeziku i netko tko bi radio u samom fps creatoru(iako naravno tko zna može to sve sam radit) i alpha testeri ili više osoba koje rade na istom poslu.No meni je kao slijedeći korak u udruživanju ideja takva da čim netko slijedeći završi svoju igru da zajedno napravimo kompilaciju igara...

ZC_Someone kaže...

Svaka čast na trudu. {#}

Ovi videi su me malo zagrijali za to,no neću sa time krenut dok ne završim trenutnu igru.

Ja sam Plavi zmaj.
17 godina
neaktivan
Sad sam i ja dobio volju da se opet malo igram s tim. Nisam već godinama :)
Kad riješim trenutne obaveze možda probam skrpati neki Portal 2 test chamber ili neku manju mapu za L4D2 ili TF2
14 godina
neaktivan

Konacno se pojavio veci interes za zajednicku igru ili nesto slicno tome. Ja nastavljam sa radom na svojoj igri, mozda veceras zavrsim pa cu upload. Mislio sam da bude nesto kao Hitman, dodji ubi ili obavi nesto slicno i onda odlazi (stim da cu pokusati ubistva uciniti sto tezim )

@g12356 - sve je dobro, ja bih jos samo ubacio efekte poslije smrti i pri udarcu, to jest da kad ih udaras da krv izlazi, a kad ih ubijes da im tijelo ostane, bar nakratko.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
g12356 kaže...

Ok,ali zašto ne?

neda mi se čekat da mi se napuni ona glupost da tek onda mogu downloadat..

Kraj razgovora s Kobeom kaže novinar: Možda ipak nije kao Dražen Petrović ali ipak igra kao super zvijezda! (Success is my only motherfucking option, failure's not)
14 godina
Top Bugovac kaže...
g12356 kaže...

Ok,ali zašto ne?

Pa 5 minuta sigurno provedeš čitajući forum i taman to istekne i klikneš da ti skida, tako smo i svi, ako poraste interes za ovo lako se uzme neki manji hosting za takve stvari.

15 godina
neaktivan
vrba5 kaže...
Top Bugovac kaže...
g12356 kaže...

Ok,ali zašto ne?

Pa 5 minuta sigurno provedeš čitajući forum i taman to istekne i klikneš da ti skida, tako smo i svi, ako poraste interes za ovo lako se uzme neki manji hosting za takve stvari.

Najbolje bi bilo preko dropbox-a, s tim da uploader ima dovoljno mjesta, jer jednom kada su podatci na dropbox server-u, download započinje odmah, a brzina ne želi ispod 500kbs.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
14 godina
neaktivan

Igru sam skinuo i za mene je dobra.Ako nekome ide na živce čekanje na rapidshareu ja mogu stavit i na dropbox i na svoj host

0 0 hvala 0
15 godina

ovaj Hammer je mrak editor , i puuuno manje bugovit od FPSc....

jel ga moguče pokrenuti bez steama ,znači kao zaseban ,sa ubačenim npr, HL2 fajlovima?*

sad mogu jedino koristiti za izradu L4D2 modova ,jer se naravno veže uz Source bazirane igre...

*im too lazy to google {#}

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Aha, moram imati neku source igru?

Ja sam Plavi zmaj.
15 godina

yep...zato i tražim "standalone" verziju{#}

imam HL2 ,ali je "od dobavljača" a ne sa steama

napokon dočekao DNF!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

A vidiš,ako nemogu besplatno,onda mi je problem...

Ja sam Plavi zmaj.
17 godina
neaktivan
vrx kaže...

ovaj Hammer je mrak editor , i puuuno manje bugovit od FPSc....

jel ga moguče pokrenuti bez steama ,znači kao zaseban ,sa ubačenim npr, HL2 fajlovima?*

sad mogu jedino koristiti za izradu L4D2 modova ,jer se naravno veže uz Source bazirane igre..

*im too lazy to google {#}

Naravno da je mrak kad je to alat s kojim i Valve radi svoje igre.

Ja kad sam prvi put radio u njemu onda još nije bilo Steama pa vjerujem da postoji još uvijek i standalone verzija.

Makar možete probati instalirati HL2: DM i Lost Coast pa možda dobijete i pristup SDKu. Možete ih ovdje besplatno nabaviti:

http://www.steampowered.com/nvidia/ - nVidia

http://www.steampowered.com/ati_offer1a/ - ATi/AMD

I tko kaže da mora biti baš nešto vezano uz Vavle igru. Npr. Insurgency je kompletna besplatna igra (jedini uvijet je da imaš neku Source igru na Steamu).

A Half-Life igre se prodaju za 20kn kad su akcije što zbilja nije puno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 11:54 (ZC_Someone).
14 godina

Ovo je kul, ovako sam si ja nešto zamišljao da napravim. Eh da, i ovaj forum gdje ima svega {#} download igre ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.6.2011 19:39 (vrba5).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo konačno sam sredio da mi pišu in-game textovi u ovom formatu, mislim da je veoma zanimljivo i ovi textovi će vam pomagati u misiji.

To igleda ovako To igleda ovako
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
CoLdPlay kaže...

Evo konačno sam sredio da mi pišu in-game textovi u ovom formatu, mislim da je veoma zanimljivo i ovi textovi će vam pomagati u misiji.

Kada je datum izlaska tvoje igre? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.6.2011 16:52 (vrba5).
16 godina
CoLdPlay kaže...

Samo makni ovo zdravo i puno srece.

Dobijem osjecaj kao da igram igru za djecu.{#}

I don't ask why people lie, I just assume they all do. // InGame: hExX
14 godina
neaktivan

Nisam stigao da odgovorim ranije radi ove E3 konferencije.

Datum izlaska će vjerovatno biti za 1-2 sedmice, ali samo ona prva misijai uvodna

Onaj tekst koji sam stavio je samo test, stavit ću drugi tekst i drugu sliku. ( imaš li kakvu ideju šta da ubacim ? )

Sad me zanima hoću da napravim nešto poput trailera, ali ne znam koje programe da koristim, ako vi znate bilo bi korisno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Programe za video edit? Najlakši ti je Pinnacle Video editor. Znači, snimaš si igru sa frapsom i onda to lijepo editiraš u ediotru, spremiš, upload na YouTube i to je to {#}

Moj PC  
1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice