Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 303.787
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Football Manager 2013

ja sam uspija dovest phil jones-a. i to za sicu, 25 mil, buduci da je lik mlad i da je gadljiv.

zatim od ter stegena za isto nekih 20-ak mil. i najveci transfer je bija neymar 70 mil. i to je to

iman 350 mil za transfere, leze i skupljaju prasinu buduci da sam razvio dosta mladih igraca.

It's not who u are, it's who u know.
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Ma igrao sam prošli manager (2011) al nisam već dugo igro, a i prije sam igrao sa jačim klubovima gdje taktiku ne moraš ni dirat, pa reko idem sad probat s slabijim da dobijem malo nekakav izazov. Al htio bih klub iz druge lige, sad ću vidjet kakav je Deportivo, i nadam se da imaju nešta love za transfere

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ma uzmes slabiji klub i udaras free transfere ljepih se igraca moze nac tam :) btw Admei zvijer protiv Vardara u 1 utakmica je**nih  5 assistencija u  2,2 assistencije zvijer je.Pa ko igra sa slabijim klubovima nek ga dovede  :)

Zan klo van dam
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.6.2013 23:23 (mad9dog).

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Koliko se smije u Adelante ligi imati igrača izvan EU?

Edit-uh Deportivo je  u dubokim govnima što se tiče dugova......al ajd probaću ih izvuć :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 9:22 (Yoseep).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

ja sam uspija dovest phil jones-a. i to za sicu, 25 mil, buduci da je lik mlad i da je gadljiv.

Što pod time misliš kda kažeš da je "gadljiv".

Neka karakteristrika iz igre?

{#}

World's Strongest, Sharpest Knives
17 godina

pod gadljiv da ima sve visoke ocjene di triba imat... i u globalu da je predobar igrac...

14 godina
neaktivan
Yoseep kaže...

Edit-uh Deportivo je  u dubokim govnima što se tiče dugova......al ajd probaću ih izvuć :D

ne gine im stečaj :D

12 godina
protjeran
hitmanovich kaže...
Yoseep kaže...

ne gine im stečaj :D

Hahaha, al stvarno nevjerojatno, implementirao sam istu taktiku s kojom sam dojučer igrao s Leedsom, i sad guzim sve redom u ligi Adelante a Depor nema neke zvijezde, uglavnom prosječni igrači osim eto Guardada koji je stvarno klasa i Aranzubie kojeg sam prodao, stvarno čudno. Zar je druga španjolska toliko lošija od druge engleske? Ili je Depor toliko jači od ostalih klubova iz druge lige? Usput Valerona se ne mogu riješit ni za 0 eura, sa 36 godina na leđima i ogromnom plaćom, pa nek je i legenda kluba, hvala bogu ima ugovor samo do kraja sezone pa ode i on.

Edit-i zamislite ovo, prvi u statistici lige po pass completion je - moj gollman German Lux sa 92 % točnih dodavanja! :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 12:50 (Yoseep).
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Ne znam da li pratiš nogomet ali deportivo je ove godine igrao u prvoj ligi a pošto ti igraš fm2012 to znači da su valjda jedni od jači....mada ne znam koje mjesto moraš ostvariti...tj koje mjesto ti je pisalo na media prediction

I još jedna napomena: sljedeće sezone je deportivo opet drugoligaš

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Sa deportivom u FM2012 izboriš prvu ligu bez pola muke. Imaju prejaku ekipu za drugu ligu. Aranzubija je vrh golman za deportivo i greška ga je prodavat. Valeron je dobar igrač za kraj utkamice kad vodiš minimalnom razlikom da sačuvaš rezultat. Ayoze i Pablo na bokovima, ze castro i aythami u sredini, veza domingez i alvarez, desno saul, lijevo guardado, polušpica perez/valeron i naprijed riki ili lassad. 

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
12 godina
protjeran
quickr kaže...

Sa deportivom u FM2012 izboriš prvu ligu bez pola muke. Imaju prejaku ekipu za drugu ligu. Aranzubija je vrh golman za deportivo i greška ga je prodavat. Valeron je dobar igrač za kraj utkamice kad vodiš minimalnom razlikom da sačuvaš rezultat. Ayoze i Pablo na bokovima, ze castro i aythami u sredini, veza domingez i alvarez, desno saul, lijevo guardado, polušpica perez/valeron i naprijed riki ili lassad. 

Aranzubio sam prodao jer sam dosta love dobio za njega a drugi golman je malčice lošiji. Posudbe sam isto otkazao jer su primali prevelike plaće. Valeron je čisti AMC, tj pozicija koju uopće nemam......a prodavat sam morao jer su na plaće trošili kad sam došao preko 220 K eura tjedno a dopušteno mi je bilo 110 K tjedno, i ovako su u qurcu, imaju 5 kredita u raznoraznim bankama, pa sam odlučio skresati sve, a i ovaj golman je sasvim ok. Inače Colotto i Ze Castro su mi u sredini a kao istureni napadač Riki. Gledao sam im atribute svim svojim igračima, kažem opet da su prosjek, neznam kako to da uspjevam tako dominirati. Uz sve to, od prodaje igrača dobivam samo 10 %. A morat ću i Guardada prodat sad u polusezoni, ističe mu ugovor na kraju sezone a ja mu nemogu produžiti ugovor jer mi je vrh plaće koju mu mogu ponuditi 4,900 eura tjedno a on sad prima 21 000 tjedno, tak da bolje da ga prodam i nešt zaradim nego da ode besplatno

Galiante znam da je Depor opet drugoligaš.......eto u kakva te govna dugovi uteraju

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 13:55 (Yoseep).
17 godina

evo par slika mladih igraca

momci su svi dosli sa 15-16 godina

odlicni su igraci samo jedan od njih ima consistency kao weakness ali mu je strenght important matches (antonio astrain) pa cu vidit hoci li ga utopit za kakvu lovu ili ne, tj da li ovo prvo pobija ovu drugu stavku.

12 godina
protjeran
Football Manager 2013
Jbt ovaj Snodgrass zabija i kod mene u Leedsu i evo nasoj repki.....da su bar ostali u Leeedsu kao on :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Evo...sve pobjede dosad i onda izvedba u kupu kao da sam igrao s juniorima protiv prve momčadi Barce, katastrofa epskih razmjera obrane i golmana

Edit- poslije toga, kriza. Nemožeš zabiti gola da si čarobnjak. Prvo odigram 0:0, zatim kao vodeća ekipa lige kod kuće izgubim 0:1 od zadnje momčadi lige. Zatim u 11 prvih kola primio samo 4 gola sveukupno i onda dođem Numancii u goste i izgubim 1:4

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.6.2013 23:57 (Yoseep).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Zanima me dal recimo klub kojeg prve sezone nema u kup natjecanjima može sljedečih sezona igrati kup? i ako se može koji je uvijet za to? Konkretno radi se o klubu nk primorac 1929 iz hrvatske druge lige :) volim izazove a klub je definitivno 0 bodova, al ne želim igrati ako nemam mogućnost sljedečih sezona igrati kup i pokušati ga osvojiti :D

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
cro-legend kaže...

Zanima me dal recimo klub kojeg prve sezone nema u kup natjecanjima može sljedečih sezona igrati kup? i ako se može koji je uvijet za to? Konkretno radi se o klubu nk primorac 1929 iz hrvatske druge lige :) volim izazove a klub je definitivno 0 bodova, al ne želim igrati ako nemam mogućnost sljedečih sezona igrati kup i pokušati ga osvojiti :D

Svaki klub u svakoj zemlji svake godine igra kup natjecanja, samo je stvar u tome da ovi ultraniželigaši uglavnom puštaju utakmice jer su im to preveliki troškovi putovanja a nemaju šanse da osvoje kup

15 godina
neaktivan

Pa dobro to znam kak je u stvarnosi al zanima me kak je to na football manageru :)

12 godina
protjeran
Football Manager 2013
Sto se toga tice FM je poprilicno realan, vrijede ista pravila kao i u real life nogometu, koja naravno ovise od zemlje do zemlje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Yoseep kaže...
Sto se toga tice FM je poprilicno realan, vrijede ista pravila kao i u real life nogometu, koja naravno ovise od zemlje do zemlje

fm poprilicno realan? nemoj me nasmijavat...

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
Yoseep kaže...

fm poprilicno realan? nemoj me nasmijavat...

Daj čitaj čovječe, prestani isprdavat, kažem što se toga tiče, znači kup pravila, svaki klub ima pravo sudjelovanja u nacionalnom kup natjecanju, koji ti je qurac, da li ti uživaš se bahatiti okolo?

17 godina

.

miiiir miiiir
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.6.2013 13:00 (Obi Wan).
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

kako lijep nogomet igra ova moja ekipica,mini barca{#}

u ligi vodim mrtvu utrku sa bayernom 10-1-1,tvrd je orah bayern.sad sam u LP izdominirao real,2:0 na kraju uz 5 čistih šansi,real nije centar prešao{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

ja sam upravo izbacija athletic bilbao u 1/16 europske lige, 4-2 agreggate i vodim mrtvu utrku sa dinamom u ligi, bježim 4 boda sad jer su oni zadnju izgubili pa sam odahnuo.. a evo i slika igrača najzaslužnijeg za sve to {#}

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
16 godina
Football Manager 2013

Iako je prvi strijelac lige i kupa uefe, sveukupno 33 gola ove sezone. Milito mi već 5 ili 6 penal u nizu nije zabio, sad u jednoj utakmici 2 nije uspio zabiti. Ne promaši ih nego mu baš obrane. Ne kužim jedan od boljih izvođača penala(pen 17, comp 17, fin 18) može tolko penala "promašaiti".{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.6.2013 13:20 (Jack Sparrow).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Jack Sparrow kaže...

Iako je prvi strijelac lige i kupa uefe, sveukupno 33 gola ove sezone. Milito mi već 5 ili 6 penal u nizu nije zabio, sad u jednoj utakmici 2 nije uspio zabiti. Ne promaši ih nego mu baš obrane. Ne kužim jedan od boljih izvođača penala(pen 17, comp 17, fin 18) može tolko penala "promašaiti".{#}

rng baby, rng...

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Najjače mi je kad protivnik zaostaje dva gola razlike, zabiju gol i smanje zaostatak na jedan gol, suparnički igrač koji je zabio gol uzme loptu iz gola i umjesto da ode do centra i ostavi ju tamo on produži s loptom do vlastitog gola :DDDD

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Football Manager 2013

da se malo pohvalim{#}

osvojio sam LP,u finalu razbio Real sa 5:1,s tim da sam bio totalni autsajder.inače dosta težak put sam imao,izbacio liverpool(osveta za izgubljeno finale EL),barcelonu(još jedna senzacija,3:0 ukupno).u polufinalu sam bez problema pobijedio Schalke.što se tiće ozljeda,prava bolnica{#}

Savić je zabio hattrick u finalu i proglašen je najboljim igračem LP .Sigurdson je zvijer od igrača.kakva sezona iza njega{#}

sad samo prodao Douglasa za 30M(Cityu,već ima 29 godina) i  pomalo mi je žao što sam Arsenalu prodao de bruynea za siću(16,75M)....sad sam ostao samo na xhaki :/ tražim kvalitetnog veznjaka,al da košta do 25M,ne znam jel se isplati dati za Verrattija toliku lovu(2017. je godina)

nabacit ću par slika kasnije :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

imam problem sa reprezentacijama.

dakle stvar je sljedeca. reprezentacija nikako da nauci taktiku. kad su skupa u ciklusu od dvi utakmice onda i nauce do cca 50%, ali svaki novi ciklus jedno te isto, znanje taktike na nuli. naravno taktika stoji vec skoro godinu ipo jedno te isra, bez promjena

e sad posto nikad nisam igra sa repkom u novom fm-u jel to normalno, je li bug ili nesto trece?

nije da mi ne ide, sve krsim prid sobom al malo me to stanje iritira...

12 godina
Football Manager 2013

Ja tek sad poceo igrati FM 13 fkt sam odusevljen, uzeo rangers malo izazova na pocetku da vidim sta mogu s njima. MOze neko preporuciti par igraca koji bi dosli u ovu ligu :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanovich kaže...

da se malo pohvalim{#}

osvojio sam LP,u finalu razbio Real sa 5:1,s tim da sam bio totalni autsajder.inače dosta težak put sam imao,izbacio liverpool(osveta za izgubljeno finale EL),barcelonu(još jedna senzacija,3:0 ukupno).u polufinalu sam bez problema pobijedio Schalke.što se tiće ozljeda,prava bolnica{#}

Savić je zabio hattrick u finalu i proglašen je najboljim igračem LP .Sigurdson je zvijer od igrača.kakva sezona iza njega{#}

sad samo prodao Douglasa za 30M(Cityu,već ima 29 godina) i  pomalo mi je žao što sam Arsenalu prodao de bruynea za siću(16,75M)....sad sam ostao samo na xhaki :/ tražim kvalitetnog veznjaka,al da košta do 25M,ne znam jel se isplati dati za Verrattija toliku lovu(2017. je godina)

nabacit ću par slika kasnije :)

iskreno ja imam Pjanića zvijer je :) u 10 utakmica 4 gola i 8 assistencija :)

Zan klo van dam
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice