Imam još jedno pitanje Ukrainska liga kaže da nesmije biti više od 7(sedam) stranih igrača u sastavu mogu li to promjeniti jer prodajem ove uukrainske igrače a dolačim(Hazarda,fernandes,el sharawy itd.)Može li pomoć???????????????
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Znači puno je za obje te igre 330 kn. sory možda nisi me razumio znači obje igre .
Ako jesi kako mogu kupiti orginal igru povoljnije jer bih klincima do Božića nešto kupio
Puno je definitivno je puno.
Kupio sam FM i platio ga 180kn
COD:MW2(Da li si mislio na njega?) neigram pa ga nisam ni kupio ali ovdje je najjeftiniji a da je sigurno i EN verzija igre.
Koliko da mu ponudim za takvu opciju a da dobro prođem, recimo tako....
Imam još jedno pitanje Ukrainska liga kaže da nesmije biti više od 7(sedam) stranih igrača u sastavu mogu li to promjeniti jer prodajem ove uukrainske igrače a dolačim(Hazarda,fernandes,el sharawy itd.)Može li pomoć???????????????
Možeš u FM Editoru. Skini ga sa Steama.
Nisam pametan ali više od nekih 250kn se ne isplati. Rađe dodati onda malo više i kupiti novo i aktivirati na Steamu.
Posebice jer se riskira novac. On za pola godine,godinu može kontaktirati Steam i reći da mu je account ukraden. Maila im račune i za pola sata(karikiram) je account opet kod njega. Neznam. Nebih baš kupovao to.
Help????? Please?????<<<<<<<<<<<<<<Igram sa Šahtarom
Možeš u FM Editoru. Skini ga sa Steama.
Nemam mnogo vremena sada,uglavnom skineš editor nađeš ligu koju želiš i mijenjaš joj pravila. Simple as that !
Ima li ko volje i vremena da mi objasni ovo....
Mozes mirno spavati jos uvijek se crash-a
Uzmi oriđiđi..nabavi se između 150-250 kn...i ja sam probao gusarsku al to je neirigivo, igram sad original, nijedan crash, nista:)
za nema nade
Ako ne dođe krajem mjeseca nekakav fix za gusarsku, kupit ću igru sigurno.
cek ti imas football manager 2011/12 koji vec?
Neznam nisam igrao sa sahtarom i neznam koje igrace imaju. Al da nije to igrac kojeg si tek kupio pa nema dozvolu?
Zašto mi on nemože igrati ???? Bila mi je registracija igrača ali njega nisam mogao sataviti.Zašto???? Hvala za pravila!!!!!!!
Ako si ga tek doveo bio je regan za Europska natjecanja u nekom drugom klubu i automatski nemože igrati
Neznam nisam igrao sa sahtarom i neznam koje igrace imaju. Al da nije to igrac kojeg si tek kupio pa nema dozvolu?
sumnjam pogle mu godinu u manager 2011 a u u fm 2013 2012 godina s kojom pocinjes jel tak?
Ja igram fm 2011(znam da mi je ovo fm 2013 tema) igram sa sahtarom ovo je polusezona ja sam ga kupio i kada sam ga htio registrirati za 1 .ukrainsku ligu ali nemogu
Zašto mi on nemože igrati ???? Bila mi je registracija igrača ali njega nisam mogao sataviti.Zašto???? Hvala za pravila!!!!!!!
Ako si ga tek doveo bio je regan za Europska natjecanja u nekom drugom klubu i automatski nemože igrati
Zaboravio sam na to da..mozda je vec bio regan u nekom drugom klubu za ligu prvaka ili kakvo UEFA natjecanje...
Dobro za ligu prvaka i europsku ligu to znam jer je on igrao u sportinga i sada je došao(sporting je igrao Euro ligu) ali zašto nemože ukrainsku ligu
Dobro za ligu prvaka i europsku ligu to znam jer je on igrao u sportinga i sada je došao(sporting je igrao Euro ligu) ali zašto nemože ukrainsku ligu
nisam siguran dal cu ti dobro reci al, mislim da ga nemozes registrirat jer imas limit stranaca u ligi ili mora biti tocno određeni broj domacih igraca ili cak igraca poteklih iz tvoje juniorske skole, ako si me razumio
drugim riječima moraš izbaciti nekog stranca da bi ubacio novog
Ah, moze bit da nije dobio dozvolu, moze bit da je dosao do max za strance, moze bit da je dosao do max sta se tice broja koje moze registrirat...
Kada sam dobio spisak da odaberem igrače za registrirati prvo sam njega išao reg. ali mu nije pisalo niti in niti out nego ing
Siguran sam da je decko mlad, a nitko se nije rodio sa vrhunskim znanjem FM. Meni je bas simpaticno sto se trudi, uziva i trazi pomoc - pa pomozimo mu. Ako znamo!
Ah..moze bit FM za skoro svakog, samo to treba krenut igrat ako si pocetnik sa velikim velikim razumjevanjem...i treba znat engleski dosta dobro....
Ja sam poceo FM igrat od 07 godine, i nitko mi nije pomogao..samo moj dragi engleski, i ponekad google...sve sam sam skopcao, odnosno ukomponirao iz pravog zivota u FM...jer vecina stvari i je logicko iz pravog zivota...
Ah..moze bit FM za skoro svakog, samo to treba krenut igrat ako si pocetnik sa velikim velikim razumjevanjem...i treba znat engleski dosta dobro....
Ja sam poceo FM igrat od 07 godine, i nitko mi nije pomogao..samo moj dragi engleski, i ponekad google...sve sam sam skopcao, odnosno ukomponirao iz pravog zivota u FM...jer vecina stvari i je logicko iz pravog zivota...
Pa baš to !
Prvi manager mi je bio CM 01/02 . Ko klinci smo se uvijek prije škole nas četvorica skupila kod frenda i igrali. Kakva je to igra bila. Uživancija. I polagano učili.
A svake godine je bio sve kompliciraniji i bolji! Više toga se trebalo "raditi" da bi se pobjeđivalo. Neke je to umorilo,a od nekih napravilo nove Mourinhe :)
Siguran sam da je decko mlad, a nitko se nije rodio sa vrhunskim znanjem FM. Meni je bas simpaticno sto se trudi, uziva i trazi pomoc - pa pomozimo mu. Ako znamo!
Hvala ti na potpori.Imam ja mnogo pitanja koje pokušavam riješiti sam. Malo po malo se učim.
Poceo me polako nervirat pre match team talk, half time i end match team talk. Igraci mi se čine još osjetljiviji od FM11 i FM12..čak nekad i pretjerano..da ja jednostavno neznam sta da im kazem, a moram i reč, jer ako ne kazem, opet nevalja...
Mislim da su malo pretjerali sa tim team talkovima...nikad na zelenu granu...
Igram sa dinamom, istrom i realom. Trenutno igram sa Realom..i desava mi se da utakmice lige prvaka i spanj kupa igram bez problema, ono bas igraju kako treba...dodje ligaska utakmica..imaju 10-15 prilika, lopta nece u gol...evo vec 2 ligaske utakmice zaredom ja odigrao 0-0..i to protiv majorke i sociedada...benzema nikako da pronađe gol...a higuain tu i tamo pronađe...tj u ligi prvaka i spanj kupu...
Pokusavao sam razgovorima motivirat benzemu, al zasad nista...nije u 10 utakmica zabio gol...
Sad zadnje sta sam iso je team meting, di sam im rekao da igraju "donekle" ok al da mora to puno bolje..dosle su dobre reakcije od skoro svih, iker je rekao da se slaze samnom, ramos se ubacio i rekao da se slaze sa ikerom, i vecina je podrzala i slozila se samnom nakraju krajeva.
Igram sa taktikom i formacijom koju sam igrao u FM11 i FM12..u taktiku je ulozeno više od 2 godine analiziranja i cega sve ne i sa tom taktikom sam osvojio u FM11 9 liga prvaka i neznam ni sam više koliko spanj liga, uglobalu..oko 40 pehara...u FM12 osvojio sam 6 liga prvaka...al ovdje u trinesci, kao da neide pa neide...onaj tactic failiarity mi je na max, odnosno sve je na fluid.
Napadacu jesu mozda trenutno problem...odnosno benzema moze nemoze nac gol, dok higuain, jednu utakicu odigra dobro, drugi ga ne vidis i tako u krug...
Razmišljam da stavim ronalda napred na napadaca...na stranu od ronalda di mariu i na mjesto di marie caljerona...to bi moglo urodit plodom...