eo doveo par novih igraca u Dinamo, sada dinamo vrijedi 35 mil eura, a cijena mu brzo raste :D
i da zabio sam do sada najvise golova u ligi prvaka ove sezone :D 25 komada :P
eo doveo par novih igraca u Dinamo, sada dinamo vrijedi 35 mil eura, a cijena mu brzo raste :D
i da zabio sam do sada najvise golova u ligi prvaka ove sezone :D 25 komada :P
Znate na kojoj je trenutno najjeftiniji FM ?
imam pitanjce. ako je je već bilo o tome na forumu, isprika... neda mi se čitat cijeli forum.
dakle, zanima me na koliko se računala može instalirati orginalna igra. tj. koliko ljudi može igrati sa jednom kupljenom igrom?
također ako ima neka dobra dušica da mi preporuči gdje mogu online naručiti igru, u hrvatskim trgovinama je nisam našao.
unaprijed zahvaljujem!
Može cijeli svijet igrati s jednom kopijom pod uvjetom da im je steam u offline modu!
zna li tko kako barcelonu b napraviti kao rezerve za barcelonu, odnosno da im je moguce namistati treninge i te stvari?
zna li tko kako barcelonu b napraviti kao rezerve za barcelonu, odnosno da im je moguce namistati treninge i te stvari?
Nikako, nije to tvoja U-23 ili U-19 momčad pa da možeš prčkati kako želiš, to je totalno druga momčad, igraju u Segundi
ma znam to ali da li je moguce napraviti kakve preinake u editoru?
ma znam to ali da li je moguce napraviti kakve preinake u editoru?
E što se tiče editora tu nebih znao pomoći, iako sumnjam, vjerojatno tu netko zna više.
jako tesko.. mozda napadac ako ima places shots, ali inace to je sve rng. meni messi promasi 100% sansu tako da...
Hej kakav je Halilović u novom FMu? Ako i nije već sad zvijer u idućem će bit brutalan, buduća zvijezda i vođa Vatrenih....:D, gledao sam ga malo u juniorima dinama u real lifeu, jbt kao da gledam Messija, kako valja ostale klince
ako je sudit po determinationu (11) i work rate-u (7) ne obecava nesto. dobra je stvar sta mu je liva noga jaca od desne jer malo je igraca sa takvom situacijom. ja sam ga mislija dovest u barcu al nije tija nego isa u granadu :(
mozda bi se razvija da mu stavim iniestu ili messija za tutoring a ovako je upitan. uostalom i da ga dovedem tek bi dosa za dvi sezone jer non eu igraci mladi od 18 ne mogu doc odma.
ako je sudit po determinationu (11) i work rate-u (7) ne obecava nesto. dobra je stvar sta mu je liva noga jaca od desne jer malo je igraca sa takvom situacijom. ja sam ga mislija dovest u barcu al nije tija nego isa u granadu :(
mozda bi se razvija da mu stavim iniestu ili messija za tutoring a ovako je upitan. uostalom i da ga dovedem tek bi dosa za dvi sezone jer non eu igraci mladi od 18 ne mogu doc odma.
Da, a osim toga on je tek ove jeseni "postao slavan" hehe, čini mi se da će on tek od iduće sezone pobrutalit, a još od idućeg FMa nema restrikcija za hr igrače u ligama petice juhuuu. Tek će nam onda liga u real lifeu postat slaba, sad će mladi talentirani igrači odlaziti još ranije. Da smo mi u EU davnih dana bi Real uzeo i Kovačića i Halilovića. Prošlog ljeta je zapravo Halilović bio vrlo blizu Reala, al se opametio ćaća Sead pa ga ostavio da se razvija u Dinamu, vjerovatno bi propao da je otišao odmah u Real među svim onim silnim klincima iz cijelog svijeta tamo.
Da, a osim toga on je tek ove jeseni "postao slavan" hehe, čini mi se da će on tek od iduće sezone pobrutalit, a još od idućeg FMa nema restrikcija za hr igrače u ligama petice juhuuu. Tek će nam onda liga u real lifeu postat slaba, sad će mladi talentirani igrači odlaziti još ranije. Da smo mi u EU davnih dana bi Real uzeo i Kovačića i Halilovića. Prošlog ljeta je zapravo Halilović bio vrlo blizu Reala, al se opametio ćaća Sead pa ga ostavio da se razvija u Dinamu, vjerovatno bi propao da je otišao odmah u Real među svim onim silnim klincima iz cijelog svijeta tamo.
nema nikakvih garancija da ce se on razviti u top igraca.
nema nikakvih garancija da ce se on razviti u top igraca.
A gle, nema za nikoga, ali sve upućuje na to, uz pravo vodstvo, životno i nogometno, ne gine mu svjetska slava
ili ako je staklen...
Moraš izbrisati neke fajlove u C/Program files/Sega/fm13/, rekao bih ti točno koje ali sam zaboravio pa proguglaj malo.
Važno je napomenuti da kada to izbrišeš da ti se neće primjeniti na već postojeće save-ove(igre) koje igraš, nego tek kada pokreneš new game.
uvik je tako bilo...
Moraš izbrisati neke fajlove u C/Program files/Sega/fm13/, rekao bih ti točno koje ali sam zaboravio pa proguglaj malo.
Važno je napomenuti da kada to izbrišeš da ti se neće primjeniti na već postojeće save-ove(igre) koje igraš, nego tek kada pokreneš new game.
Ma zaboli me za švabe al nekako od svih repki baš upada u oči ta totalno nepoznata imena
http://sortitoutsi.net/downloads/view/932/fm13-real-names-fixes-file-beta/page/17
tu imas kako rijesit taj problem
mene reprezentacije uopce ne zanimaju. samo mi sye8u igrace...
Zato jer njemacka ima svoj manager i neda licencu SI.u.
jel zna neko gdje mogu skinuti konacnu verziju managera sa crackom da radi?
jel zna neko gdje mogu skinuti konacnu verziju managera sa crackom da radi?
to ne postoji
kupi sam cd al nece da radi,kad instaliram i udjem u igru nakon 10-15 min izbaci me,nez zbog cega..
kupi sam cd al nece da radi,kad instaliram i udjem u igru nakon 10-15 min izbaci me,nez zbog cega..
Kupio si original ili si kupio od nekog sprženo na cd?
vjerovatno da je sprzen cd!!!
po ko zna koji put:
igra se nece crackirat. oces igrat? plati pa se rugaj.