Football Manager 2013

poruka: 1.500
|
čitano: 301.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Football Manager 2013

eo doveo par novih igraca u  Dinamo, sada dinamo vrijedi 35 mil eura, a cijena mu brzo raste :D

i da zabio sam do sada najvise golova u ligi prvaka ove sezone :D 25 komada :P 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Football Manager 2013
Eno čitam u novinama koga bi navodno sve Dinamo mogao dovesti kao pojačanja (koji su im i dostupni) i spominju Bochettija i Necida, odmah sam se sjetio FMa hehe

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Znate na kojoj je trenutno najjeftiniji FM ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 20:50 (dino_pes13).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

imam pitanjce. ako je je već bilo o tome na forumu, isprika... neda mi se čitat cijeli forum.

dakle, zanima me na koliko se računala može instalirati orginalna igra. tj. koliko ljudi može igrati sa jednom kupljenom igrom?

također ako ima neka dobra dušica da mi preporuči gdje mogu online naručiti igru, u hrvatskim trgovinama je nisam našao.

unaprijed zahvaljujem!

0 0 hvala 0
13 godina
Football Manager 2013

Može cijeli svijet igrati s jednom kopijom pod uvjetom da im je steam u offline modu!

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Football Manager 2013

zna li tko kako barcelonu b napraviti kao rezerve za barcelonu, odnosno da im je moguce namistati treninge i te stvari?

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.12.2012 17:02 (Obi Wan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

zna li tko kako barcelonu b napraviti kao rezerve za barcelonu, odnosno da im je moguce namistati treninge i te stvari?

Nikako, nije to tvoja U-23 ili U-19 momčad pa da možeš prčkati kako želiš, to je totalno druga momčad, igraju u Segundi

17 godina

ma znam to ali da li je moguce napraviti kakve preinake u editoru?

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

ma znam to ali da li je moguce napraviti kakve preinake u editoru?

E što se tiče editora tu nebih znao pomoći, iako sumnjam, vjerojatno tu netko zna više.

12 godina
protjeran
Football Manager 2013
Jel zna netko da li postoji nešto u opcijama taktika da namjestim da igrači budu precizniji? Jer nevjerojatno kakve zicere čiste oni napucaju loptu u nebesa ili nekoliko metara pokraj gola a zicer nevjerojatni, i tako po 5-6 puta na tekmi, fulaju stvari koje nema šanse da ti igrači profulaju u real lifeu. Užas. Btw igram još uvijek FM 12

0 0 hvala 0
17 godina
KonorKenvej kaže...
Jel zna netko da li postoji nešto u opcijama taktika da namjestim da igrači budu precizniji? Jer nevjerojatno kakve zicere čiste oni napucaju loptu u nebesa ili nekoliko metara pokraj gola a zicer nevjerojatni, i tako po 5-6 puta na tekmi, fulaju stvari koje nema šanse da ti igrači profulaju u real lifeu. Užas. Btw igram još uvijek FM 12

jako tesko.. mozda napadac ako ima places shots, ali inace to je sve rng. meni messi promasi 100% sansu tako da...

12 godina
protjeran
Football Manager 2013

Hej kakav je Halilović u novom FMu? Ako i nije već sad zvijer u idućem će bit brutalan, buduća zvijezda i vođa Vatrenih....:D, gledao sam ga malo u juniorima dinama u real lifeu, jbt kao da gledam Messija, kako valja ostale klince

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 13:47 (KonorKenvej).

0 0 hvala 0
17 godina

ako je sudit po determinationu (11) i work rate-u (7) ne obecava nesto. dobra je stvar sta mu je liva noga jaca od desne jer malo je igraca sa takvom situacijom. ja sam ga mislija dovest u barcu al nije tija nego isa u granadu :(

mozda bi se razvija da mu stavim iniestu ili messija za tutoring a ovako je upitan. uostalom i da ga dovedem tek bi dosa za dvi sezone jer non eu igraci mladi od 18 ne mogu doc odma.

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

ako je sudit po determinationu (11) i work rate-u (7) ne obecava nesto. dobra je stvar sta mu je liva noga jaca od desne jer malo je igraca sa takvom situacijom. ja sam ga mislija dovest u barcu al nije tija nego isa u granadu :(

mozda bi se razvija da mu stavim iniestu ili messija za tutoring a ovako je upitan. uostalom i da ga dovedem tek bi dosa za dvi sezone jer non eu igraci mladi od 18 ne mogu doc odma.

Da, a osim toga on je tek ove jeseni "postao slavan" hehe, čini mi se da će on tek od iduće sezone pobrutalit, a još od idućeg FMa nema restrikcija za hr igrače u ligama petice juhuuu. Tek će nam onda liga u real lifeu postat slaba, sad će mladi talentirani igrači odlaziti još ranije. Da smo mi u EU davnih dana bi Real uzeo i Kovačića i Halilovića. Prošlog ljeta je zapravo Halilović bio vrlo blizu Reala, al se  opametio ćaća Sead pa ga ostavio da se razvija u Dinamu, vjerovatno bi propao da je otišao odmah u Real među svim onim silnim klincima iz cijelog svijeta tamo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.12.2012 14:10 (KonorKenvej).
17 godina
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...

Da, a osim toga on je tek ove jeseni "postao slavan" hehe, čini mi se da će on tek od iduće sezone pobrutalit, a još od idućeg FMa nema restrikcija za hr igrače u ligama petice juhuuu. Tek će nam onda liga u real lifeu postat slaba, sad će mladi talentirani igrači odlaziti još ranije. Da smo mi u EU davnih dana bi Real uzeo i Kovačića i Halilovića. Prošlog ljeta je zapravo Halilović bio vrlo blizu Reala, al se  opametio ćaća Sead pa ga ostavio da se razvija u Dinamu, vjerovatno bi propao da je otišao odmah u Real među svim onim silnim klincima iz cijelog svijeta tamo.

nema nikakvih garancija da ce se on razviti u top igraca.

12 godina
protjeran
Obi Wan kaže...
KonorKenvej kaže...
Obi Wan kaže...

nema nikakvih garancija da ce se on razviti u top igraca.

A gle, nema za nikoga, ali sve upućuje na to, uz pravo vodstvo, životno i nogometno, ne gine mu svjetska slava

17 godina

ili ako je staklen...

12 godina
protjeran
Football Manager 2013
Koje li retardacije, zašto jedino Njemačka u FMu mora imati regene u momčadi........ni Ozila, ni Khedire....ntiko, sve fiktivni igrači u repki

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Football Manager 2013

Moraš izbrisati neke fajlove u C/Program files/Sega/fm13/, rekao bih ti točno koje ali sam zaboravio pa proguglaj malo.

Važno je napomenuti da kada to izbrišeš da ti se neće primjeniti na već postojeće save-ove(igre) koje igraš, nego tek kada pokreneš new game.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KonorKenvej kaže...
Koje li retardacije, zašto jedino Njemačka u FMu mora imati regene u momčadi........ni Ozila, ni Khedire....ntiko, sve fiktivni igrači u repki

uvik je tako bilo...

12 godina
protjeran
Galiante kaže...

Moraš izbrisati neke fajlove u C/Program files/Sega/fm13/, rekao bih ti točno koje ali sam zaboravio pa proguglaj malo.

Važno je napomenuti da kada to izbrišeš da ti se neće primjeniti na već postojeće save-ove(igre) koje igraš, nego tek kada pokreneš new game.

Ma zaboli me za švabe al nekako od svih repki baš upada u oči ta totalno nepoznata imena

16 godina
neaktivan
Football Manager 2013
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

mene reprezentacije uopce ne zanimaju. samo mi sye8u igrace...

13 godina
KonorKenvej kaže...

Zato jer njemacka ima svoj manager i neda licencu SI.u.

12 godina
neaktivan
Football Manager 2013

jel zna neko gdje mogu skinuti konacnu verziju managera sa crackom da radi?

0 1 hvala 0
17 godina
behi kaže...

jel zna neko gdje mogu skinuti konacnu verziju managera sa crackom da radi?

to ne postoji

12 godina
neaktivan

kupi sam cd al nece da radi,kad instaliram i udjem u igru nakon 10-15 min izbaci me,nez zbog cega..

16 godina
neaktivan
behi kaže...

kupi sam cd al nece da radi,kad instaliram i udjem u igru nakon 10-15 min izbaci me,nez zbog cega..

Kupio si original ili si kupio od nekog sprženo na cd?

http://manutd-croatia.com/forum/index.php ... forum i udruga navijača Manchester Uniteda...
12 godina
neaktivan

vjerovatno da je sprzen cd!!!

17 godina

po ko zna koji put:

igra se nece crackirat. oces igrat? plati pa se rugaj.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice