- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne sjećam se kad sam imao ovakvu ekipu (ako ikad) u 11.mjesecu i to jos vecinom pack pulled (jedina kupovina Bale - koji mi trenutno i nije bogzna kaj). Još da naučim bolje krila koristit to bi bilo izvrsno :p
S obzirom koliko novaca bacate na igru i s koliko je lakoćom doć do coinsa igrajući u odnosu na prijašnje fife to je čak i slabo
Market na Rulebreakersima i Totw umra..330k loss od jucer
Vadim se na OTW Hakimiu 75 kartica kupljeno izmedju 24-25k.
Obzirom da nisam uložio nijedan Fifa point i ne trejdam na marketu, meni je ovo vrh :D
Koji pak je đavo opet s serverima? Treba to sve u zatvor pozatvarat ili im ograniciti broj kopija koji mogu prodat. Ovo nije normalno.
Bio sam 6-0. Izgubio dvije jer mi udarac u 16m izvodi 10s. 8-2 i ugasio.
Aha. A vidi moju prvu večeras poslije posla kad sam stigao kući. I to još neki naš... Znači veze nema prvo i drugo poluvrijeme. Kakve su se stvari događale u drugom, takvih trilera nema ni kod hičkoka. Strava, dda lvl 99.
Nego, vratio sam se nakon par eskapada sa Pl momčadi i vandajkom na laliga momčad koja mi očito više paše, riješio sam Koundea, Lenglet je nakon par tekmi s Koundeom završio na marketu
. Eventualno ako prelomim danas/sutra da ipak prodam VVD-a onda će Lenglet nazad u momčad ili ću kupit Ramosa kojem se prepolovila cijena.
Znaci meni je to najveca misterija kako je najteze igraticprotiv likova koji su acc 2020 i 2019. Uvijek je najvise sranja protiv ljudi koji imaju taj acc. Dusa mi ne da vjerovat teorijama da neki veliki jebaci fife rade novi acc svake godine. :D
nemoj tako moj klub je osnovan 2019
ali to je zato jer stvarno nisam igrao fifu već samo pucačine i onda se random odlučim kupit fifu 19 i od tad sam navučen 
Ma da se razumijemo nemam ja nista protiv, samo primjecujem da mi se najvise nelogicnosti događa kad vidim tu brojku na kraju tekme. :D
Obzirom da nisam uložio nijedan Fifa point i ne trejdam na marketu, meni je ovo vrh :D
Ma nije nitko 
Ma nije nitko 
Popij nesto vidis da te zivci jebu.
Ma nije nitko 
Osim Moviea i ovog drugog kaj su priznali, nije nitko.
Ja prvi imam 1m ekipu a nisam centa dao u igri. Cak sam ju platil 250kn. Zadnje pointse kaj sam potrosil na ovu igru su oni koje dobijem nakon produzetka PS+.
Ma nije nitko 
Ne znam zašto misliš da bih imao potrebu tu nešto muljati. Imam ovu Play Pro ili kako se već zove "pretplatu" i to mi je dovoljno. Bacit još love na fifa pointe uistinu nema nikakvog smisla, ali tko voli nek izvoli...
https://steamcommunity.com/groups/fifabalkan
Napravio sam grupu na steamu, pa dodjite, grupa ima svoj chat room pa se pridruzite, svi su dobrodošli.
Mašine. KDB igra F9 a Aguero standardnu spicu.
EDIT: Cim ovaj jitter ode gore, tako i unutar igre je katastrofalno. Ovu zadnju tekmu kaj sam odigral je taj jitter 0,28ms, a meni koda je ping 200ms.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
EDIT: Cim ovaj jitter ode gore, tako i unutar igre je katastrofalno. Ovu zadnju tekmu kaj sam odigral je taj jitter 0,28ms, a meni koda je ping 200ms.
Na vipu si?
Na vipu si?
Tcom. Bakar, 60/20ms.
Napravio jedan TOTW UPGRADE SBC i dobio Suareza ostale kartice čuvat za POTM
Ako uzmem ea play, dobit cu samo 10 sati fife 21? I gdje je najeftinije uzeti fifu sad za pc, na bilo koji nacin, moze i koristeni account ili bilo kakva fora. Treba mi samo da mogu igrati mjesec/dva dana dok si ne kupim ps5
http://trakt.tv/user/MjezZza
Ako uzmem ea play, dobit cu samo 10 sati fife 21? I gdje je najeftinije uzeti fifu sad za pc, na bilo koji nacin, moze i koristeni account ili bilo kakva fora. Treba mi samo da mogu igrati mjesec/dva dana dok si ne kupim ps5
Samo igru uzmi i ne treba ti više ništa i igrat ćeš normalno a za cijenu vidi na allkeyshop
Jebem ti krusnu mrvu ovoj kartici. Jel moguce da je tqko OP. Gol i asistencija za njega... Lik igra u mrtvoj kineskoj ligi sunce te jebalo. Nosi na kurcu lengleta i gomeza.
To govorim cijelo vrijeme. Nikako mi nije jasno što se tu događa. Da nije FIFA-e za tog lika u životu nebi čuo da je uopće neki nogometaš. Taj ozbiljnog nogometa u životu vidio nije, a u igri je bog.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Jebem ti krusnu mrvu ovoj kartici. Jel moguce da je tqko OP. Gol i asistencija za njega... Lik igra u mrtvoj kineskoj ligi sunce te jebalo. Nosi na kurcu lengleta i gomeza.
To govorim cijelo vrijeme. Nikako mi nije jasno što se tu događa. Da nije FIFA-e za tog lika u životu nebi čuo da je uopće neki nogometaš. Taj ozbiljnog nogometa u životu vidio nije, a u igri je bog.
Ima 190 i nagurali mu 90 agility. Jebem ti zivot, ibrahimovica su unistili, lik igra u formi zivota... Ovaj igra dolje za klub koji u HNLu nebi bio u prvih 5.
Igra je veceras u najgorem stanju ikad, totalno neigrivo.
Igra je veceras u najgorem stanju ikad, totalno neigrivo.
Slazem se. U zadnjoj tekmi sam zabio gol sasvim slucajno. Htio sam fake shot, al mi nije registrirala igra. Dembele je odvalio lijevom i zakuco pod precku. Komedija ziva.
Na vipu si?
Tcom. Bakar, 60/20ms.
E da mi na tcomu smo jebali jeza jer ovi iz EA-a ne azuriraju podatke. Idi na uo trace i vidjet ces kako jedan od glavnih kanala vise nije u funkciji. Tocnije tcom ga je prenamjenio i ea vise nema pristup tom kanalu. Ea ga i dalje koristi sto mu nitko ne brani, ali kanal je prenamjenjen i ne propusta podatke. I tu nam se javlja taj jitter jer naletimo na zid i imamo wait time. Pisao sam im ti prosle godine al nisu mrdnuli prstom. Doslovno jedan mail je dovoljan da se to poslozi i ugasi ili uzne drugi kanal... al ocito se za to vrijeme lova lopata pa se nema vremena.
Evo dobih 1 poraz ovu wl na 13-0 sam bio. I zadnjih 3 tekme neobicno puno stativa gađam i gledam aubameyanga i sona u napadu i cudim se sta se desava. Bikog vec nisu pretrcali ima barem 5 tekmi. I kad ono IF kimmich dostigne mog sona s hunterom. I to ne ono da ga navlaci ili ne znam sto. Lik doslovno pretrci barem 5 metara vise nego son koji ima huntera. Popusim penale iako lik puca apsolutno sve penale po sredini gola golman ne brani(3 puta sam ostao na sredini i lopta prolazi tik iznad golmanove ruke). Ali odem ja van igre i idem da vidim kakav macan je taj kimich posto je i finte radio po terenu ko da je ronaldinho. I kad ono sprint speed 67. Gledam i ne vjerujem ocekivao sam barem 76,77 pa ajde ono s shadow chemom me dostigne pa nek bude. Al liku dva shadowa fale da prismrdi sonu i ima minimalne sanse da me dostigne. On pregazi 5 metara razlike i zgazi me s leđa, a da i meni na pocetku sudi penal na bodycheck ovaj ni ne padne. Ja ne znam koji je ti skill da se brze trci. Mozda i s nogama treba lupat pod stolom ili sta.
Nemoj mi ga ni spominjati, kad vidim tim protivnika, ono kad se pokaže kad te spoji i kad vidim njega na ST najradije bi bacio ps4 kroz prozor..
Ovi Kanadjani se razumiju u nogomet kao uprava Hajduka
Nemoj mi ga ni spominjati, kad vidim tim protivnika, ono kad se pokaže kad te spoji i kad vidim njega na ST najradije bi bacio ps4 kroz prozor..
E al stvarno, ja sam mislio da samo meni Talisca ide previše na kurac, drago mi je da nisam jedini. Još jedan koji mi ide posebno na kurac je Werner, nema ništ samo trči, i uredno mi svaku tekmu zabije, ne bitno lijeva,desna, 3* WF, trpa i boli ga kurac
A kad naletim na tandem Paulinho i on. Znam da gutam gol iz kornera. Paulinho ima 90 jumping. Nema ga nitko u skoku. A kaj on ne pospremi, pospremi Talisca.