Očito imamo različiti pojam toksičnosti igrača.
Ako mi neko u najkompetitivnijem modu u igri uđe u tekmu sa 7 loan kartica, od kojih su neke najbolje u igri, a pritom mi još nakon prvog gola krene sa glupim proslavama i gledanjem replaya gola i svega ostaloga, onda je on za mene toksičan igrač, idiot, moron i smrad.
Iz istog razloga ja smatram takve ko ti toskične i kancerogene igrače.
Zašto? Zato što spuštaš rejting ekipe tim bronze igračima na klupi, umjesto da koristiš mogućnost da ako ti se netko ozljedi imaš adekvatnu zamjenu na klupi, ti stavljaš bronze retarde u tim kako bi te spajalo sa lošijim timovima.
Sereš, a nisi ništa bolji nego ti protiv kojih sereš. Ah....
Bronze metod ne radi odavno. Cisto stvar psihe i navike. Tak da njegovo stavljanje bronze ili high rateda ne cini ga toksicnim... Ovo kaj je on nabrojal je cisto toksicno ponasanje.
Stvar navike od čega? Od upravo toga što sam gore napisao, od navike skidanja rejtinga ekipi s kojojm igraš, umjesto da uživaš s igračima koje imaš i napraviš si više opcija za eventualne zamjene. Neee, bolje je slučajno se 'naviknut' na skidanje rejtinga ekipi kako bi pokušao dobit veće jazavce sa što manjim rejtingom... Daj nemoj me veslat bezveze...
Opet ti kazem. Bronze metod na klupi ne radi. Neces dobit nista slabijeg protivnika.