Preko vikenda sam bio na putu, dosao sam doma jucer navecer i danas nakon rucka se odlucio odigrat jednu tekmu wl cisto zato jer je program na tvu losiji od gameplaya na fifi, a neda mi se mozgat koji film skinut itd. I opet igra gura njega, ko nikad. Na 0:0 svaka lopta odlazi k njemu, dodavanje glavom mog igraca direktno njemu u noge. I onda kad on povede kolko tolko "ravnopravna" borba. Opet ja izjednacim opet on puca i gol. I opet igramo, nosonja talijanski brani gol vise nego šeks hdz. Pucam onaj nerealni fist timed shoot s sonom negdje na cca 5.5-6m i lopta ide doslovno brzinom svjetlosti, ali donaruma frajercina refleksi bolji nego u flash gordona ne samo da obrani nego i amortizira loptu tako da je na kraju jos i pokupi. Pljescem ja, pljesce publika, pljesce cjeli EA, kanada se trese. Nakon tih svih komedija idemo u produzetke, puca iz okreta hernandez na posudbi i de gea onako stojecki skrene loptu, sibam ja po nju k korner zastavici i tevez me pritisce. Mislim si ajde ispucam bezveze boli me coko, kad ono tevez full green bar za ispucavanje stopa vanjskom loptu lakse nego bilo koji moj igrac normalni pas i odma iz okreta dodaje najsevrseniju loptu u for na samog hernandeza koji sajba u gol bez beda, de gea mase tolko da mase. Al dobro... I onda 117' min. On vise nema stamine ni za disat. Prebacim cijelu obranu i na drugoj strani friski ko banane iz konzuma cetvrtkom, Lucas iz totenhama, nekim cudom jos clan mog kluba, trci sam, prazan gol volej i pogodi stativu tako da smo morali cekat da provjere ako je nije savinuo. Ni 5 sekundi kasnije kluivert iz miljun postotne situacije opet drma stativu, i opet 5 sec kasnije zicer s guenduzijem opet stativa i goal out. Evo ti pobjeda, kupi 2-3k FP-a i reci si da si zasluzio pobjedu.
Uninstal i zaboravit 30 eura ili kolko vec sam platio ovaj kup dreka i ne ponovilo se, ukrstit cemo mozda mozgove na nekoj drugoj temi, ostanite pozdravljeni i sretno.
(evo i slike majstora za kraj)