FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.006.738
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FIFA 19

Preko vikenda sam bio na putu, dosao sam doma jucer navecer i danas nakon rucka se odlucio odigrat jednu tekmu wl cisto zato jer je program na tvu losiji od gameplaya na fifi, a neda mi se mozgat koji film skinut itd. I opet igra gura njega, ko nikad. Na 0:0 svaka lopta odlazi k njemu, dodavanje glavom mog igraca direktno njemu u noge. I onda kad on povede kolko tolko "ravnopravna" borba. Opet ja izjednacim opet on puca i gol. I opet igramo, nosonja talijanski brani gol vise nego šeks hdz. Pucam onaj nerealni fist timed shoot s sonom negdje na cca 5.5-6m i lopta ide doslovno brzinom svjetlosti, ali donaruma frajercina refleksi bolji nego u flash gordona ne samo da obrani nego i amortizira loptu tako da je na kraju jos i pokupi. Pljescem ja, pljesce publika, pljesce cjeli EA, kanada se trese. Nakon tih svih komedija idemo u produzetke, puca iz okreta hernandez na posudbi i de gea onako stojecki skrene loptu, sibam ja po nju k korner zastavici i tevez me pritisce. Mislim si ajde ispucam bezveze boli me coko, kad ono tevez full green bar za ispucavanje stopa vanjskom loptu lakse nego bilo koji moj igrac normalni pas i odma iz okreta dodaje najsevrseniju loptu u for na samog hernandeza koji sajba u gol bez beda, de gea mase tolko da mase. Al dobro... I onda 117' min. On vise nema stamine ni za disat. Prebacim cijelu obranu i na drugoj strani friski ko banane iz konzuma cetvrtkom, Lucas iz totenhama, nekim cudom jos clan mog kluba, trci sam, prazan gol volej i pogodi stativu tako da smo morali cekat da provjere ako je nije savinuo. Ni 5 sekundi kasnije kluivert iz miljun postotne situacije opet drma stativu, i opet 5 sec kasnije zicer s guenduzijem opet stativa i goal out. Evo ti pobjeda, kupi 2-3k FP-a i reci si da si zasluzio pobjedu.

Uninstal i zaboravit 30 eura ili kolko vec sam platio ovaj kup dreka i ne ponovilo se, ukrstit cemo mozda mozgove na nekoj drugoj temi, ostanite pozdravljeni i sretno.

(evo i slike majstora za kraj)

2 1 hvala 0
11 godina
FIFA 19

U ovih 13min je doslovno citava moja WL i vecine vas koji jos igraju i koji su pametno prestali igrati. Imas utakmice u kojima ne smijes zabiti gol i onda dodje utakmica gdje je svaki udarac gol da skratim pricu nitko ne moze ostati normalan poslije takve torture od 30 utakmica u 3 dana i najbolje se maknuti od toga i gledati samo druge ljude kako gube zdravlje na to smece jer su se sjebali prije 5,6 godina kad su mislili da ce posao fifi youtuber biti uzivancija.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ja se nastojim čim manje nervirati jer iz iskustva znam da je moj maksimum gold 3 i da do tamo dolazim 500% - bilo mojom dobrom igrom, bilo da me FIFA gura.

Kad igram WL i primjetim da to nije "moja utakmica" onda lagano povučem ručnu i pustim protivniku da me pošteno natrpa.

Ispočetka kao radim glupe greške, a kad on skuži da mu puštam, onda si zabijem još 2 autogola tako da izgubim s čim većom razlikom.

Nakon te utakmice mi igra obično dodijeli njuba s običnim gold timom na kojem se onda iživljavam dok ne quita.

I tako udaram do 14 pobjeda koje su mi praktički zagarantirane - ovaj vikend imam 14/23 i više me WL ne zanima.

S druge strane u rivalsima quitam k'o veliki - boli me kurac koja sam divizija jer razlika među paketima je prividna, a ustvari je kurac jer obično to i dobijem.

Skoro sve jače kartice koje sam ove godine dobio su iz mega packa, a 2 mega packa dobijem bio u 3. ili 5. diviziji.

Rivalse u zadnje vrijeme ustvari igram samo zbog grindanja jer mi je grindanje još donekle gušt.

A grindam te jače kartice samo da jednog dana mogu složiti neku masnu ikonu.

Trenutno mi je plan slaganje Matthausa.

Probao sam ovih par napadača što su izašli, ali sve je to isti kurac.

Bio u napadu Jesus ili Bergkamp - gol ću dati kad mi igra dopusti i zato mislim da pravljenje napadača nije najpamentniji potez.

Radije da imam zvijer u sredini terena pa ću se možda bolje braniti?

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 19
Skilledžija kaže...

Ja se nastojim čim manje nervirati jer iz iskustva znam da je moj maksimum gold 3 i da do tamo dolazim 500% - bilo mojom dobrom igrom, bilo da me FIFA gura.

Kad igram WL i primjetim da to nije "moja utakmica" onda lagano povučem ručnu i pustim protivniku da me pošteno natrpa.

Ispočetka kao radim glupe greške, a kad on skuži da mu puštam, onda si zabijem još 2 autogola tako da izgubim s čim većom razlikom.

Nakon te utakmice mi igra obično dodijeli njuba s običnim gold timom na kojem se onda iživljavam dok ne quita.

I tako udaram do 14 pobjeda koje su mi praktički zagarantirane - ovaj vikend imam 14/23 i više me WL ne zanima.

S druge strane u rivalsima quitam k'o veliki - boli me kurac koja sam divizija jer razlika među paketima je prividna, a ustvari je kurac jer obično to i dobijem.

Skoro sve jače kartice koje sam ove godine dobio su iz mega packa, a 2 mega packa dobijem bio u 3. ili 5. diviziji.

Rivalse u zadnje vrijeme ustvari igram samo zbog grindanja jer mi je grindanje još donekle gušt.

A grindam te jače kartice samo da jednog dana mogu složiti neku masnu ikonu.

Trenutno mi je plan slaganje Matthausa.

Probao sam ovih par napadača što su izašli, ali sve je to isti kurac.

Bio u napadu Jesus ili Bergkamp - gol ću dati kad mi igra dopusti i zato mislim da pravljenje napadača nije najpamentniji potez.

Radije da imam zvijer u sredini terena pa ću se možda bolje braniti?

Kad igra kaže da ćeš izgubiti onda obično izgubiš. Zar onda nije svejedno koga imaš u sredini terena?  Ja sve ove godine kartice slažem po svom guštu i simpatijama. Određene igrače moram imati i gotovo. Neke s kojima većina igra ne igram jer mi nisu simpatični. To je moje jedino pravilo kod kupovanja kartica. Sve ostalo je manje bitno. Na prvom mjestu zabava i simpatije.

6 godina
neaktivan

Probat cu i to 👍

6 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
ddjuroo92 kaže...

Gotova i ova vikend liga.. 4 vikend lige i 4 puta gold 3. Ocito je da sam prosjecan fifa igrac i da mi je ovo realnost, jer kakav god sastav da imam uvijek pobjedim jednu, dvije, tri u nizu i onda izgubim isto tako u nizu haha al aj, ja zadovoljan ☺ ovu vikend ligu sam igrao u ovom sastavu , s tim da kad pocne tekme prebacim se u 4231

Sastav ti nije za 4231, imas Boatenga koji moze samo CDM biti i Goretzku i Delaneya koji su CM-ovi mozda ti je to problem. Probaj 41212(2) sa Boatengom CDM, Goretzka Delaney CM-ovi, Mata ispred njih i u napadu Reus i neki dobar napadac, Bellarabi je jednodimenzionalan (samo je brz nista drugo ne nudi, lako se brani protiv njega) predlazem ti da upgradeas Reusa u 88 karticu i uzmes kao drugog napadaca Lewandoskog, Jovica 86 ili fut swap Wernera koji je ponuđen ovaj mjesec.

Hvala na savjetu. Pocnem u 4231 i ako ide ok onda ostanem u toj formaciji a ako ne onda prebacim u 41212 ili 4222, ali morat cu ovaj tjedan napraviti neki remont ekipe svakako 👍

13 godina
movie kaže...

Kad igra kaže da ćeš izgubiti onda obično izgubiš. Zar onda nije svejedno koga imaš u sredini terena?  Ja sve ove godine kartice slažem po svom guštu i simpatijama. Određene igrače moram imati i gotovo. Neke s kojima većina igra ne igram jer mi nisu simpatični. To je moje jedino pravilo kod kupovanja kartica. Sve ostalo je manje bitno. Na prvom mjestu zabava i simpatije.

A gle, napadači me više ne zanimaju jer znam da mi ne mogu pomoći ni 99 statsi u svim rubrikama šutiranja.

Zato se okrećem obrani, drop back, full presing i Lothar da ubija sve oko sebe :)

[19xx] 4ntraks
6 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

A gle, napadači me više ne zanimaju jer znam da mi ne mogu pomoći ni 99 statsi u svim rubrikama šutiranja.

Zato se okrećem obrani, drop back, full presing i Lothar da ubija sve oko sebe :)

Mene isto privlaci Matthaus, probao sam dosta defanzivnih veznih i opet neznam ko mi je favorit u 41212.

Trenutno igram sa Roy Keanom pa vazem između njega i Fabinha 88 za premier ligu.

Sta se tice vikend lige lagano plovim i trolam prema gold3 igrajuci svaku drugu tekmu, gameplay mi djeluje konstantan, skripta mi je izgleda neprijatelj samo u pack lucku.

14 godina

Gold 2. Zadnjih 6 utakmica 6 winova :D. Igrao sam s Liverpoolovom taktikom gdje je na LW bio IF Cavani, RW Mbappe i ST scream Diego Costa. Ispod 4 gola nisam zabijao u tim utakmicama. Samo izigrat do bocnih pozicija i onda cross na drugu i to je gol. S tim da je svaka ekipa bila jaca od moje, al treba znat koristit igrace s kojim raspolazes.

13 godina
JohnnyBlaze kaže...

Gold 2. Zadnjih 6 utakmica 6 winova :D. Igrao sam s Liverpoolovom taktikom gdje je na LW bio IF Cavani, RW Mbappe i ST scream Diego Costa. Ispod 4 gola nisam zabijao u tim utakmicama. Samo izigrat do bocnih pozicija i onda cross na drugu i to je gol. S tim da je svaka ekipa bila jaca od moje, al treba znat koristit igrace s kojim raspolazes.

Stvarno treba bit jak takticar za iskoristit lose isprogramiranu igru. Kad se sjetim tih strucnjaka kaj 90min jedino kaj rade bacaju loptu na drugu stranu, genijalnost na razini. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
14 godina
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Stvarno treba bit jak takticar za iskoristit lose isprogramiranu igru. Kad se sjetim tih strucnjaka kaj 90min jedino kaj rade bacaju loptu na drugu stranu, genijalnost na razini. 

Opet nemas pojma o cemu pricas. Svaku utakmicu sam imao posjed preko 60% i zabijao i iz vana i sa krila. Naravno da kad se susretnem sa 4-5 ikona i ekipom 4-5m skupljom od moje da cu igrat kako meni odgovara.

16 godina
FIFA 19

Ja sam jedva skupio 11 pobjeda, s tim da sam bio uporan, odigrao sam preko 20 utakmica u komadu od sinoć poslije posla do jutros u 6. Danas odigrao samo par revijalnih da vidim jel me igra jebe baš toliko il sam samo lud. I onda, pafff, prvi susret u ovoj jadnoj igri sa pravim čiterom. Pa zar netko može bit toliko jadan da osim lagg cheata koristi pravi čit u ovako skriptiranoj, jadnoj i bijednoj igrici? Susretao sam se sa bezbroj čitera u bespućima battlefieldova koje igram onlajn od bf2, dakle debelo preko desetljeće, ali da netko kupuje čit za igrat faking nogomet, e to je jad jadova. Dakle, igramo na nož, lik ima ekipu sa 5 ikona i ostatak ekipe mu je 90+ igrači, ja se prebacio na 4-3-3 kad sam vidio da sa takvom ekipom lik nema blage veze spojit dva dodavanja, i nakon što mu je igra podarila 5 odbijanaca na 5erac iz kojih je uspio nekim čudom pogodit 2 gola, stignem ja to na 2-2, i onda meni prođe jedna kontra iz 3 dodavanja i povedem 3-2. I onda nakon jednog auta u 60oj minuti frajer stisne pauzu. Nakon pauze, moji igrači STOJE na terenu, ne primaju komande, osim kad trebam ispucati loptu iz auta-gol auta-s centra, samo on igra do 90e. Dakle, 30 minuta ingame, ja nemam apsolutno nikakvu kontrolu nad svojim igračima. Jad, jad i bijeda.

I ne da mi vrag mira, odem odigrat i zadnju tekmu, tvrdoglavi magarac, i onda tu zadnju još naletim na smeće sa lagg cheatom, povedem 1-0 prvo poluvrijeme, krenemo dalje nakon pauze, cijelo drugo poluvrijeme meni lagga za popizd.. a frajer trpa golove jer njemu naravno radi normalno, dok ja ne mogu dodat loptu uopće.

Prekinem to smeće nakon što je utrpao 3 gola na brzinu da jadnom moronu ne dam da se iživljava dalje, upalim rivalse i odigram 5 tekmi bez ikakvih sranja, igrao sa kolumbijcima da unlockam swap deals igrača i sve najnormalnije, 2 popušio knap, 3 dobio glat, al bez milisekunde lagga i ičeg, kao i inače kak bude na rivalsima. Za ne povjerovat čime se sve smeća u wl služe.

Inače što sam skužio u wl, jer u rivalsima rijetko dobijem tako jake protivnike, ekipa koja ima 4-5 ikona u timu ima pretplatu na loptu. Strašno nešto, al baš svaka ekipa protiv koje sam igrao da ima 4-5 ikona, ako se lopta odbije 10x po poluvremenu, 9x ide ikonama u noge. Psmtr skriptiranu.

A Nedved, to je nešto strašno, znači 3x sam igrao danas protiv njega, nema tog igrača koji može izać na kraj s njim a imam 88-92 obrambene i onog 'posebnog' vidala. Samo uklizavanje i mir. Sve ostalo, čim ga takneš je faul, a ako je iole normalniji igrač, tipa mata, isco, kondogbia, oni se samo odbijaju od medveda -.- I ovo što ga odremplam sa jačim igračima, nema onda medved pada, pretvara se u baletana, znači najobičniji body check, i meni obavezno žuti svaki put. Katajebenastrofa od igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

jopis, na čemu igraš? Konzola ili PC?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...

jopis, na čemu igraš? Konzola ili PC?

Pc

11 godina
FIFA 19

Sumnjam da su cheateri jer ih ja u ovoj fifi nisam vidjao cak ni u draftu jer su svi ban pobrali najvjerojatnije, sigurno ti se igra zglitchala nije prvi put da se desi neko sranje

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Sumnjam da su cheateri jer ih ja u ovoj fifi nisam vidjao cak ni u draftu jer su svi ban pobrali najvjerojatnije, sigurno ti se igra zglitchala nije prvi put da se desi neko sranje

To sam htio reći. Igra je sjebana i par puta mi se dogodilo da mi se sam od sebe gamepad s classic prebaci na dva gumba i onda se upravo to događa. Ti stišćeš a ništa se ne događa. Uzmem pauzu, vratim gamepad na classic i sve štima. 

16 godina
FIFA 19

A zašto je onda radilo sve najnormalnije u pause menu-u, ali ingame ne, i meni ne radi a frajer igra najnormalnije. Nisam pojasnio do kraja. Nije se događalo ni da kad bi došla lopta do mog igrača da je sam primi i da se gradi automatski ako mu protivnik prilazi s leđa, nego su se moji igrači razmicali od lopte da gospodin poljsko/slovačko/češko/whatever od tih retos zemalja govno (sudeći po nicknameu), može igrati sam sa sobom. Prefaking komično.

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Imao sam oko 600k na svom nalogu i posto samo pravim sbc a ne igram igru odlucio sam da prebacim 50k bratu. On je stavio nekog informa na transfer market, ja sam ga pokupio za 50k i nakon toga sam popio ban i skinuli su mi sve coinse, malo vise od 500k. Napisao sam im mejl ali mi niko ne odgovara vec skoro tri dana. Imam li drugi nacin da ih kontaktiram? Na pocetku godine, dok nisam znao kakvo je zlo fifa ultimate team, pokusao sam da kupim pointse, sa nekih 15 dolara koje sam imao u walletu, ali nisam mogao jer mi je account region locked. I ajde nisu mi bitna 15 dolara, ali da mi sada zbog 50k coinsa skinu sve sa racuna, pa jos nista ne dobijam u preko 50 league sbc paketica... Samo da im kazem sta mislim o njihovoj igri jer ja dva meseca ne mogu da unapredim svoju ekipu, a tu je i problem sa serverima.. 

0 0 hvala 0
13 godina
JohnnyBlaze kaže...
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Opet nemas pojma o cemu pricas. Svaku utakmicu sam imao posjed preko 60% i zabijao i iz vana i sa krila. Naravno da kad se susretnem sa 4-5 ikona i ekipom 4-5m skupljom od moje da cu igrat kako meni odgovara.

Onda tak napisi.

Mislis, igrat ces onako kako je najbolje exploitat igru da bi uzeo win. To je to, fifa community...

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
11 godina
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Onda tak napisi.

Mislis, igrat ces onako kako je najbolje exploitat igru da bi uzeo win. To je to, fifa community...

Kad vidim da me zapadne protivnik s engleskom ligom sterlig i sane na krilima ili slicni vec znam kakva me igra ocekiva.Na krila i trk pa u sredinu nabaca...puca bi mu u sake.

Mene jebe to sto mogu imat tri mbapea na krilima ali jednostavno ne igram preko njih nego vise na sredinu probam dribling ili slicno razigrat radi toga pusim dosta ali jbga.

Ja sam vec lagano oladio od igre nisam je bas puno ni igrao usporedbi s vama ali sada jos manje igram tjedno par utakmica i to je to...nema smisla.

Origin_Steam: hrka11
11 godina
dinamozg95 kaže...

Gledam da dovedem messija u napad umjesto suareza samo sto vidim da bi mi bio na 9 chem a suki je bio na 10..!? ili ce nakon 10 utakmica messiju se dic chem na 10 isto ? 

ili da slozim sherera umjesto messija..sta mislite ?

Bit ce ti messi na 10 kemije nakon odigranih 10 utakmica.Dobiju igraci po 1 kemije nakon 10 utakmica tako da ti je to taman onda.

Origin_Steam: hrka11
6 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Onda tak napisi.

Ne. Trebao bi igrat onak kako tebi i drugima pase pa da ga svi razvaljuju.. 

17 godina
TStefan91 kaže...

Imao sam oko 600k na svom nalogu i posto samo pravim sbc a ne igram igru odlucio sam da prebacim 50k bratu. On je stavio nekog informa na transfer market, ja sam ga pokupio za 50k i nakon toga sam popio ban i skinuli su mi sve coinse, malo vise od 500k. Napisao sam im mejl ali mi niko ne odgovara vec skoro tri dana. Imam li drugi nacin da ih kontaktiram? Na pocetku godine, dok nisam znao kakvo je zlo fifa ultimate team, pokusao sam da kupim pointse, sa nekih 15 dolara koje sam imao u walletu, ali nisam mogao jer mi je account region locked. I ajde nisu mi bitna 15 dolara, ali da mi sada zbog 50k coinsa skinu sve sa racuna, pa jos nista ne dobijam u preko 50 league sbc paketica... Samo da im kazem sta mislim o njihovoj igri jer ja dva meseca ne mogu da unapredim svoju ekipu, a tu je i problem sa serverima.. 

Klasika. Pa dajte kada tako poklanjate coinse to radite kako treba. Nikada se to ne radi buy now već kroz bidanje. Ljudi preko bidanja prebace po nekoliko milijuna ti padneš na 50k coinsa?

Inače žalba ti neće pomoći jer je coinse zabranjeno prebacivati u bilo kojoj kombinaciji. Na to smo jasno upozoreni još tamo u 9 mjesecu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.4.2019 12:41 (movie).
14 godina
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...
SimeKZ kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Onda tak napisi.

Exploitanje je onaj sut iz prve iz okreta sto se ne moze nikako branit i to nije realno, a igranje preko krila i centarsut na drugo krilo kojeg mi cuva njegov bocni koji je u vecini slucajeva neki nizak i brz nije exploit. Sigurno onda Juve kad igra sa Mandzom na krilu i idu na te centarsuteve gdje ga cuva bocni igrac i kojeg Mandzo u 90% slucajeva nadskoci je isto exploit..

6 godina
neaktivan
movie kaže...
TStefan91 kaže...

Klasika. Pa dajte kada tako poklanjate coinse to radite kako treba. Nikada se to ne radi buy now već kroz bidanje. Ljudi preko bidanja prebace po nekoliko milijuna ti padneš na 50k coinsa?

Inače žalba ti neće pomoći jer je coinse zabranjeno prebacivati u bilo kojoj kombinaciji. Na to smo jasno upozoreni još tamo u 9 mjesecu.

Nisu mi uvazili zalbu. Nebitno. Dodje mi da napravim novi account i da kroz bidanje prebacim tih 500k nazad, ali ne znam, da mi ne banuju nalog trajno. Sta je najgore sto moze da se desi?

11 godina
TStefan91 kaže...
movie kaže...
TStefan91 kaže...

Nisu mi uvazili zalbu. Nebitno. Dodje mi da napravim novi account i da kroz bidanje prebacim tih 500k nazad, ali ne znam, da mi ne banuju nalog trajno. Sta je najgore sto moze da se desi?

Najbolje bi bilo da se skroz maknes od igrice ovo je znak samo da se maknes i nadjes drugu zanimaciju.

A sto se tice price oko exploita ja mislim da obicni ubacaji nisu exploit ako imas napadaca koji zna igrati sa glavom i krila koja znaju ubacivati to je savrsena taktika protiv drop back momcadi, tako i juve igra kad sam ih gledao u LP vecina napada im ide tako sto ubace loptu na Mandzu i Ronalda. Za mene je exploit el tornado cross koji mi uopce nema logike kako kada nadignes loptu i okrenes se uspijes bolje ubaciti nego kada vidis tko je u sesnaestercu namjestis si loptu na nogu i ubacis i onaj iniesta skill move je cisti exploit nema logike da to mozes napraviti 6 puta zaredom bez da se imalo lopta odlijepi od noge i da imas istu brzinu kao kada sprintas skroz je strgano i high pressure, fast build up taktika i to mislim na momcadi koji imaju igrace sa 95+ staminom koji su sposobni igrati tako svih 90min nema mi to nikakve logike doslovno igraci lete po citavom terenu moras se boriti protiv 11 igraca u obrani i onda kad ti uzme loptu njih 6 je vec pred tvojim golom i svi trce gore dole koda ni nemaju pluca. Sigurno jos exploita postoji koje se trenutno ne mogu sjetiti i za koje ne znam uglavnom svi pro igraci su najbolji exploit igraci oni ne igraju nogomet vec igraju neku bezimenu igru koju je izmislila EA

6 godina
neaktivan
The_K kaže...
TStefan91 kaže...
movie kaže...
TStefan91 kaže...

Najbolje bi bilo da se skroz maknes od igrice ovo je znak samo da se maknes i nadjes drugu zanimaciju.

A sto se tice price oko exploita ja mislim da obicni ubacaji nisu exploit ako imas napadaca koji zna igrati sa glavom i krila koja znaju ubacivati to je savrsena taktika protiv drop back momcadi, tako i juve igra kad sam ih gledao u LP vecina napada im ide tako sto ubace loptu na Mandzu i Ronalda. Za mene je exploit el tornado cross koji mi uopce nema logike kako kada nadignes loptu i okrenes se uspijes bolje ubaciti nego kada vidis tko je u sesnaestercu namjestis si loptu na nogu i ubacis i onaj iniesta skill move je cisti exploit nema logike da to mozes napraviti 6 puta zaredom bez da se imalo lopta odlijepi od noge i da imas istu brzinu kao kada sprintas skroz je strgano i high pressure, fast build up taktika i to mislim na momcadi koji imaju igrace sa 95+ staminom koji su sposobni igrati tako svih 90min nema mi to nikakve logike doslovno igraci lete po citavom terenu moras se boriti protiv 11 igraca u obrani i onda kad ti uzme loptu njih 6 je vec pred tvojim golom i svi trce gore dole koda ni nemaju pluca. Sigurno jos exploita postoji koje se trenutno ne mogu sjetiti i za koje ne znam uglavnom svi pro igraci su najbolji exploit igraci oni ne igraju nogomet vec igraju neku bezimenu igru koju je izmislila EA

U pravu si, mozda fifa 20 bude vrhunska igra pa mi bude zao sto ne mogu da igram.  Ova je svakako pri kraju, nije vredno rizika.

17 godina
TStefan91 kaže...
 U pravu si, mozda fifa 20 bude vrhunska igra pa mi bude zao sto ne mogu da igram.  Ova je svakako pri kraju, nije vredno rizika.

U temi fife 18 nadali smo se da će fifa 19 biti vrhunska, pa smo se u temi fife 17 nadali da će fifa 18 biti vrhunska, pa smo se u temi fife 16 nadali da će fifa 17 biti vrhunska igra... itd. Valjda si shvatio sve ove godine da je nada kurva a fifa jebeno smeće koje nikada neće biti bolja igra. S tim se treba pomiriti. Tko može izdržati igrat će, tko ne može izdržati neće igrati... to je tako.

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Da se pohvalim prodao sam acc za 50eura :D malo mi je bilo zao bf4 prodati, al nisam ga imao skinutog pa i nije takva steta. Uglavnom jos je dobro ispalo kako je :D

0 0 hvala 0
6 godina
FIFA 19

Igrao sam prije neki dan prvi put PES 2019 i dojmovi su mi li la. Kad vidim onaj izbornik, fejk imena klubova, squad managment vrati me u 2005.

Gameplay je zabavan, ali mislim da se u FIFI bolje osjete karakteristike igraca. U PESu su Ronaldo i Messi nedodirljivi, ako znas malo bolje driblat ne mozes im uzet loptu. Uglavnom FIFA je sve u svemu bolja igra i to za 2 koplja, steta samo kaj je nepravedna i cesto supska.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice