FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.006.698
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 19
The_K kaže...

Ne fali nista mojim igracima ali uvijek moze bolje. Najveci problem mi je sto su mi oba dva CDM-a niska i ne mogu dobiti zracni duel sa njima ali svaki cdm koji bi se mogao uklopiti u momcad bio mi je preskup ili je imao neku drugu manu. Pitao sam vas jer mozda ste vi imate neke prijedloge koje spadaju u moj budget uglavnom shvatio sam da je najpametnije cuvati coinse za tots koji izlazi za mjesec dana i onda sve potrositi

Čak manje od mjesec dana. Community tots starta već krajem 4 mjeseca i s njime otvaraju  zadnju fazu igre. Nakon toga igra je definitivno mrtva iako za pohvalu pokušavaju je održati živom još koji mjesec.

11 godina
FIFA 19

Kakvu sam sada trulu utakmicu odigrao, u dva slucaja kad sam imao jedan na jedan frajer je izletio sa golmanom na nekih 30m i oba dva puta mu je golman obranio udarac rukama a sudac tulavi nit je sudio slobodan udarac niti mu je dao zuti karton u pravom zivotu on bi dobio dva zuta kartona i potom crveni i izletio bi iz igre ali eto kanadjani su zakljucili da golman moze rukama dirati bilo gdje na terenu. Njegov Giroud mi je zabio gol sa 35m a ima 78 longshoots, dok su moj Gervinho, Son i Perisic svatko po jednom promasio prazan gol a Poulsen koji vise nece igrati je promasio loptu da zabije tap in i na kraju sam ja zavrsio sa tim likom na penalima potpuno nepotrebno i mislio sam mu izaci ako bi vidio da cu izgubiti penale jer nema sanse da dam pobjedu liku koji izlazi sa golmanom i brani rukama na 30m od gola to je varanje i kad varas ne zasluzujes nista, sva sreca pa sam ga pobjedio na kraju ali hrpu nepotrebne drame da je igrica normalna pobjedio bi ga najmanje 6-2 i on bi imao golmana iskljucenog i bas mi je zao sto nije bilo u highlightsima kako njegov golman brani rukama na 30m pa tako da vidite tu sramotu

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2019 11:40 (The_K).
Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Dosta je bilo za ovu godinu, vidimo se od oktobra ako nesto promene. Nije ovo dobro za zdravlje. EA zelim vam da propadnete stoko jedna.

3 1 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Ja sam neki dan igrao protiv tipa koji mi je tek u 70' prvi put zapucao na gol i to bezveze traljav udarac koji je golman odbio.

Odbije golman loptu i ja ju s igračem zagradim i stisnem ispucavanje u pizdu materinu, a sudac svira penal.

Kako i zašto - nemam pojma, ali igra je vidjela penal.

Kasnije mi je složio takvu akciju za 2-1 da sam odložio kontroler i zapljeskao mu, a ustvari sam pljeskao AI-u što mu je omogućio tu akciju pošto on nije sposoban za takvo nešto ni u snu.

Izgubio sam 1-2 s 18 udaraca na gol protiv 3 njegova udarca na moj gol s time da je jedan bio penal - nepostojeći.

Stvarno mi nije jasno zašto ove godine taj jebeni momentum/skripta mora imati toliki utjecaj na igru?!

Već sam pisao o tome... ako se taj protivnik osjećao zadovoljno nakon takve pobjede, onda mu svaka čast.

Mene bi bilo sram da sam prvi put zapucao na gol u 70', a da mi da onakav penal vjerojatno bih ga namjerno zapucao pored gola.

Prije se točno znalo koju diviziju igraš, kakve ćeš igrače susretati i kako ćeš proći.

Znalo se zalomiti da dođem u 1. diviziju, ali pošto nisam materijal da tamo i ostanem, vrlo brzo bih se vratio gdje mi je mjesto u 2. ili 3.

Sad, ja malo šaram po divizijama jer sam grindao SMS-a i Boatenga pa sam quitao k'o luđak i pao iz 3. u 5. - nema razlike uopće među igračima u 3. i 5. diviziji.

Svi igraju isto (drop back i presing) - protiv svih mogu izgubit, a bogami i pobijedit - i sve partije su iste.

Prije se sjećam kad bih pao u 4. ili 5. diviziju da bi ih šamarao k'o budale, a sada ovisi kako igra odluči - nabijem im igru na kurac.

Vidim, mnogi pucaju po šavovima i prestaju igrat govno.

Ja sam izgleda toliko ovisan o tom govnetu da niti ne pomišljam na to?

Šta ja znam?

Valjda sam idiot?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Nakon cca 2 3 mjeseca rekao danas idem malo odigrat ionako nisam imao pametnijeg posla. Prije rijesio del piera loan da ga probam i odlican no kao i obicno igra i dalje sere krenem igrat sa glavnin squadom i nemogu nista popusim tekmu i taman mislim necu vise vidim boateng ako zabijem u 10 tekmi sa njemcima. Slozim bezvezni tim sa njemcima tek tako da probam i druga igra kao da imam sve toty igrace na terenu sva dodavanja pasu savrseno nemogu gol fulat i tako sve do 5. Pobjede onda opet kao da su zaboravili igrat uglavnom klasika i u 3 mjeseca nista se nije promjenilo. E da imao sam nekoliko paketa za otvoriti dobio povrat od 250k znaci igrao sam mjesecima nisam toliko iz paketa dobio kao sad al naravno mora igra nekako navuci na daljnje igranje... 

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Meni je najsmijesnije kad idem uzet loptu i ona se odbije njemu savrseno ili kada presjecem loptu a ona se odbije savrsenu protivniku u noge tako da ne mora ni prestati trcati da bi je smirio osjecao sam se kao Xavi u najboljim danima kad je dodavao loptu

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Kaj se tice FIFAe sad sam stvarno raskrstio... neam sanse da to smece upalim. Utakmica u kojoj Butranego skace iznad Neste, nosi Ramosa na kurcu i zabija golova... ne, ne mogu. Jos nekako dovucem tekmu na 3-3. Penali. 4 puta imam match loptu, pucam desno on po sredini, puknem ostala 3 puta po sredini on ju frce u stranu. Gledam i ne vjerujem, zadnji penal za njega, on po sredini moj De Gea se baci paradu i prode mu kroz ruke... po sredini jebenog gola. 

To je to, ovo nema nekog smisla igrat kad ja nemam nikakvog utjecaja na nista. moje je jedino da stisnem kocku tu i tamo. Da ne pricam koliko mi je auto blockova napravio sa Van Dijk - Rudiger parom. Gadi mi se. 

Tekma prije, lik ima Eusebia, Ibrahimovica, Ballacka, ono... sve. Ko je najjaci u obrani? Eusebio, taj ide svugdje, nosi sve i zabija od kud god hoces. Ibrahimovi je prica za sebe... Lik je uspio razgrnut Seedorfa, Nestu i Ramosa i opalit sa 25m po golu i pogodit raslje. Ugasio igru. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...

Dosta je bilo za ovu godinu, vidimo se od oktobra ako nesto promene. Nije ovo dobro za zdravlje. EA zelim vam da propadnete stoko jedna.

SimeKZ kaže...

Kaj se tice FIFAe sad sam stvarno raskrstio... neam sanse da to smece upalim. 

Vidimo se za par dana ako ne i nocas.

13 godina
SimeKZ kaže...

Ibrahimovi je prica za sebe...

Ja neki dan satirem tipa, ali nakon što sam zabio prvi gol ovo ostalo naravno sve ide okolo ili mu golman brani.

Još je imao nekog degeneričnog golmana bez chema i to me baš čudilo kako skida lopte.

I onda lik u 60' uvede Ibru i to zlatnog običnog Ibru - ne onog nabrijanog.

Tup - tap - tup do Ibre na 25m i pun šut iz prve Ibra skida paučinu na rašljama.

Do tada možda je jedanput ili dvaput opalio isto tako iz daljine iz očaja.

Ja taman dao gol sa Saneom i mislio kako ću lako upisat još jednu pobjedu, al kurčina.

Na kraju završilo 1:1.

A jedan što mi je s onim nabrijanim Ibrom radio....

Imao ga je na CAM poziciji i samo je na njega slao lopte i onda je dizao loptu u zrak i rokao iz svih pozicija i udaljenosti po mom golu.

Nisam imao živaca za takvu igru pa sam quitao još u prvom poluvremenu kod rezultata 0-0 jer sam znao da će mu jedna ta pizdarija na kraju ući pa ću se iznervirat bezveze.

Ovako sam fino i mirno izašao i lagano dalje.

I got no time for dat.

[19xx] 4ntraks
11 godina
FIFA 19

Hvala mu sto je rekao, sutra mogu ocekivati da ce svi imati 99 statse 

Moj PC  
2 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Otisao je Rijkaard, Cruyff je 9/15 zavrsen. :) ako uspem da ne igram igru kad zavrsim Cruyffa treba mi dati medalju. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TStefan91 kaže...

Otisao je Rijkaard, Cruyff je 9/15 zavrsen. :) ako uspem da ne igram igru kad zavrsim Cruyffa treba mi dati medalju. 

Duuugoo si izdrzao da neigras. 

Prvih 9 ako imas ikonu 700k, znaci 2,5mil ti ostalo. Ako si slozio zadnjih 9 kapa dole.

17 godina
The_K kaže...

Hvala mu sto je rekao, sutra mogu ocekivati da ce svi imati 99 statse 

Još jedan pokazatelj da je igra otišla u kurac. Što je sljedeće? Što će još napraviti da probaju navući debile da igraju? Usput, složio ovaj sbc i pobrao rare mega pack i dobio karinu. Kod mene izgleda ne pali ona fora ako dugo ne igraš da ti nešto daju da te navuku nazad na igru. Mene i dalje imaju na nišanu.

6 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
TStefan91 kaže...

Duuugoo si izdrzao da neigras. 

Prvih 9 ako imas ikonu 700k, znaci 2,5mil ti ostalo. Ako si slozio zadnjih 9 kapa dole.

Tehnicki ne igram, samo sam u meniju :D slozio sam ove jeftinije i onaj poslednji, 89 squad. Imao sam Casemira, Iaga Aspasa i Umtitila iz La liga sbc, imao informe, kupio modrica i jos nesto malo. Imam mnogo silver igraca, oko 700, i oko 1000 gold igraca, pa to prodajem sutra. 

11 godina
FIFA 19

Ja sam prvi put dobio nesto u tom MM sto nije vrijedno discarda, dobio sam silvera LB iz spanjolske lige koji vrijedi 17k adje barem nesto

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 19

Idem odigrat draft pobjedim 3 u zadnjoj mi na pocetku odmah nakon kick offa blokira igra. Cekam par minuta nista izađem jel sto cu drugo pise mi se poraz naravno a u paketima nista. Koje govno da nemogu napraviti da imas pravo ponovno uci u igru i nastaviti tekmu a neka ovaj igra protiv ai a ili nesto neznam uglavnom opet odustajem previse me nerviraju takve stvari. Da nekazem kako u rivalsima ako igram sa boljom ekipom je ai protiv mene ako igram sa 2. Squadom lakse dolazim do pobjeda... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
CroVandal kaže...

Idem odigrat draft pobjedim 3 u zadnjoj mi na pocetku odmah nakon kick offa blokira igra. Cekam par minuta nista izađem jel sto cu drugo pise mi se poraz naravno a u paketima nista. Koje govno da nemogu napraviti da imas pravo ponovno uci u igru i nastaviti tekmu a neka ovaj igra protiv ai a ili nesto neznam uglavnom opet odustajem previse me nerviraju takve stvari. Da nekazem kako u rivalsima ako igram sa boljom ekipom je ai protiv mene ako igram sa 2. Squadom lakse dolazim do pobjeda... 

mozes otici na ea help i traziti draft token, ne trebas pricati snjima niti ista vec ce ti stroj odrediti jesi li imao disc ili neku drugu poteskocu

https://help.ea.com/en/self-service/draft-tokens/

11 godina
FIFA 19

Jebo im pas mater kanadsku svi pocrkali u najvecim mukama. Sad su uveli novu foru kad stisnem tipku za pucanje igrac mi nece pucat vec se krene graditi i tresti i dok ja stisnem opet tipku za pucanje vec je prekasno jer jebena sekunda u ovoj igri sve znaci a i pun mi je kurac uzimanje lopte i vracanje protivniku nazad. Uninstal sam napravio ja ne mogu to vise trpiti joystick mi je napukao da ja trgam svoje stvari zbog kanadjana??? E pa necu nabijem ih sve na k

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Hvala nisam to znao ipak cu probat odigrat jos jedan draft. Al me bas nanerviralo jel sam slozi bas top ekipu plus ostala mi 1 pobjeda do kraja. 

15 godina

Znaci nemoguce opet me izbacilo kick of prve tekme, rivali i ostalo radi normalno 

17 godina
FIFA 19

S obzirom da ne igram prodao sam sve najvrijednije kartice da mi ne gube na vrijednosti. Od polovice mjeseca počet će ekipa prodavati kartice pripremajući se za tots pa će opet doći do većeg pada cijeja. Ostavio sam samo 4 ucl live kartice jer će im porasti cijena sljedeći tjedan pa se onda i njih riješim.  Tragedija je kaj ću imati dovoljno coinsa za složiti kompletne tots engleze a više ne igram. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

Znaci nemoguce opet me izbacilo kick of prve tekme, rivali i ostalo radi normalno 

Nije do tebe. Ako si na PC to ti je cheater s druge strane s uključenim trainerom za postavljanje rezultata. Zato ti se crasha.

11 godina
protjeran
Ima li kakvih novih sbca?

Nisam usao 2 dana?
Kada ce novi league sbc?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

EOE Ramsey mi izgleda simpatična kartica

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
Ima li kakvih novih sbca?

Nisam usao 2 dana?
Kada ce novi league sbc?

Imaš Champions Upgrade, a ja budala većinu crvenih trpao u glupe SBC tako da nemam dovoljno za složit :(

[19xx] 4ntraks
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Gotova i ova vikend liga.. 4 vikend lige i 4 puta gold 3. Ocito je da sam prosjecan fifa igrac i da mi je ovo realnost, jer kakav god sastav da imam uvijek pobjedim jednu, dvije, tri u nizu i onda izgubim isto tako u nizu haha al aj, ja zadovoljan ☺ ovu vikend ligu sam igrao u ovom sastavu , s tim da kad pocne tekme prebacim se u 4231

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuroo92 kaže...

Gotova i ova vikend liga.. 4 vikend lige i 4 puta gold 3. Ocito je da sam prosjecan fifa igrac i da mi je ovo realnost, jer kakav god sastav da imam uvijek pobjedim jednu, dvije, tri u nizu i onda izgubim isto tako u nizu haha al aj, ja zadovoljan ☺ ovu vikend ligu sam igrao u ovom sastavu , s tim da kad pocne tekme prebacim se u 4231

Možda da probaš s promjenom imena kluba. Iako se ne piše tako ali lošiji igrač odmah ti pobjegne kada vidi naziv. Zna se na što ga asocira. 

13 godina
neaktivan
ddjuroo92 kaže...

Sastav ti nije za 4231, imas Boatenga koji moze samo CDM biti i Goretzku i Delaneya koji su CM-ovi mozda ti je to problem. Probaj 41212(2) sa Boatengom CDM, Goretzka Delaney CM-ovi, Mata ispred njih i u napadu Reus i neki dobar napadac, Bellarabi je jednodimenzionalan (samo je brz nista drugo ne nudi, lako se brani protiv njega) predlazem ti da upgradeas Reusa u 88 karticu i uzmes kao drugog napadaca Lewandoskog, Jovica 86 ili fut swap Wernera koji je ponuđen ovaj mjesec.

11 godina
FIFA 19

Eh kakvo sam divno i mirno jutro proveo niti jednom nisam popizdio skroz sam miran, sretan i zadovoljan svojim zivotom a inace svaki vikend u ovo vrijeme bio sam lud od bijesa, izjeban u mozak i prevaren. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Gledam da dovedem messija u napad umjesto suareza samo sto vidim da bi mi bio na 9 chem a suki je bio na 10..!? ili ce nakon 10 utakmica messiju se dic chem na 10 isto ? 

ili da slozim sherera umjesto messija..sta mislite ?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice