asd
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Interesantno je kad baci tako jaku karticu ama bas uvijek je prati jos par dobrih gold kartica
sta nitko nije probao plavog dzeku ? nista morat cu ga kupit pa isprobat hehe
Interesantno je kad baci tako jaku karticu ama bas uvijek je prati jos par dobrih gold kartica
Logično. Kada najjača kartica u packu bude kao ova 87 uvijek ti može još uletjeti 86, 85, 84.
Kada ti uleti najjača kartica kao meni ovaj tjedan 79, jedino što još mogu dobiti pored nje su kartice 78, 77, 76...
Žalosno ali je tako...
gledam sad ovaj Bravo IF ima super ocjene, a može ga se uzeti za cca 70-80000...istovremeno, imam De Geu, koji košta 170-180 000...jel se isplati prodat De Geu, uzet Brava, uz to da bi mi ostalo 100 000 coinsa...ne znam koliko će se osjetiti u ekipi ta zamjena golmana, hmmmm
Uzmi butlanda za 2000 coinsa i imaš na računu 170k coinsa i sve će ti biti isto. Kaj će se na momčadi osjetiti kada su svi golmani u ovoj igri isti. Red sranja, red super obrana, red nit smrdi nit miriši.
mislim, šta je sve taj moj De Gea obranio, kakva god čuda, to je proporcionalno glupostima koje je primio, ja da sam De Gea bilo bi me sramota da se vidim u ovoj igri ponekad lol
Meni se čini da svaki golman koji ima comes out for crosses u ovoj igrici da je dobar, i mora biti visok da ne bi svaki šut ušao. Begović sa cat chem mi je branio takve stvari da je to čudo, nije mi nikad kiksao. Lloris mi je isto dobar pogotovo u 1 na 1 situacijama gdje ga lopte pogode u prst, prođe između nogu pa guzicom obrani i takve stvari. Probao sam Cecha, taj sve po podu prima, Bravo je prenizak pa sve visoke primi. Mandanda je žnj, a za De geu nisam htio dati coinse.
Meni se čini da svaki golman koji ima comes out for crosses u ovoj igrici da je dobar, i mora biti visok da ne bi svaki šut ušao. Begović sa cat chem mi je branio takve stvari da je to čudo, nije mi nikad kiksao. Lloris mi je isto dobar pogotovo u 1 na 1 situacijama gdje ga lopte pogode u prst, prođe između nogu pa guzicom obrani i takve stvari. Probao sam Cecha, taj sve po podu prima, Bravo je prenizak pa sve visoke primi. Mandanda je žnj, a za De geu nisam htio dati coinse.
Ja sam probao gotovo sve najbolje golmane u ovoj igri kao što su neuer, de gea, buffon, handanović, if lloris, leno i da dalje ne nabrajam, no svima je zajedničko da po ničemu nisu bolji od golmana senegala gomisa ovrl 72 kojeg sam platio 200 coinsa. Kada bih išao gledati, najmanje glupih golova je primio upravo gomis a ubjedljivo najviše glupih golova su primili neuer i de gea. Razum kaže da se coinsi na golmana ne isplate trošiti jer time ne dobijaš apsolutno ništa. No svi imamo neke gušteve pa volimo u momčadi vidjeti neuera ili de geu pa na njih trošimo coinse.
To je ok ako imaš posloženu momčad i više ti coinsi ne trebaju pa zašto ne. U svakom drugom slučaju to je apsolutno neisplativo i bezveze. Kolike sam momčadi vidio koje ne vrijede sve zajedno 30k coinsa a lik ima na golu neuera od 200k coinsa. To je po meni posve bezveze jer za 200k coinsa složi si lijepu momčad s kojom lijepo može igrati. U takvoj situaciji držati u momčadi golmana od 200k coinsa je promašena investicija.
Logično. Kada najjača kartica u packu bude kao ova 87 uvijek ti može još uletjeti 86, 85, 84.
Kada ti uleti najjača kartica kao meni ovaj tjedan 79, jedino što još mogu dobiti pored nje su kartice 78, 77, 76...
Žalosno ali je tako...
Nisi jedini sa takvim paketima, meni je samom pocetku uletio Robben i to u free paketu od 5k, nakon toga parodija za parodijom u svakom paketu.
Proslu vikend ligu u mega pakovima nisam izvukao sve zajedno 5k coinsa, sta da vise pricam
Nisi jedini sa takvim paketima, meni je samom pocetku uletio Robben i to u free paketu od 5k, nakon toga parodija za parodijom u svakom paketu.
Proslu vikend ligu u mega pakovima nisam izvukao sve zajedno 5k coinsa, sta da vise pricam
Znači ne da nemam sreće nego nemam zrna sreće u packovima. Ovaj tjedan u ona dva packa nisam dobio rare igrača. Ne znam koliko sam otvorio do danas packova ali brijem da nisam manje od 400 i jedini igrač vrijedan je bio crni kante i if coutinho te nif sanchez. Ostalo sve smeće do smeća.
Gledam sada ovog sbc buffona. treba potrošiti blizu 100k coinsa za njega i cijeli dan si razmišljam da li da potrošim ili ne? Ne igram s talijanima na glavnom acc ali trokut buffon chiellini i bonucci dobro legne u svaku momčad?
Ma zajebi buffona,sami si gore napisao sto mislis o golmanima.
Gledam sada ove nove IF i jako sam se zainteresirao za Brozovica, kartica je bomba
Gledam sada ove nove IF i jako sam se zainteresirao za Brozovica, kartica je bomba
Ma golmani su mi fetiš. Koliko god da ne valjaju neuera i de geu moram imati a jako cijenim i buffona. Baš gledam ovotjedni totw i najinteresantnija kartica mi je brozovoić i još je na CM. Možda i cijena bude prava sitnica...
Ma golmani su mi fetiš. Koliko god da ne valjaju neuera i de geu moram imati a jako cijenim i buffona. Baš gledam ovotjedni totw i najinteresantnija kartica mi je brozovoić i još je na CM. Možda i cijena bude prava sitnica...
Ovaj if mkhitaryan će mi sjesti ko budali pleska.
Ovaj if mkhitaryan će mi sjesti ko budali pleska.
if shaqiri nema konkurencije i dalje od njega ne treba tražiti
Pozdrav ekipa! evo konačno sam se kvalificirao za vikend ligu nakon bezbroj neuspješnih pokušaja haha. Često sam dolazio u finale ali nikako nisam uspjevao ući do danas, ko da je ea imo nešto protiv mog ulaska :) i danas u finalu dobijem nekog lika chemistry 55 reko to će biti laganica, kad ono na poluvremenu gubim 1-0.. na sreću nekak sam uspio preokrenut na 2-1 i kvalificirat se. igram i diviziju i trenutno sam u 5. diviziji, ali nikako da u 4.diviziju. znači prošlu sezonu u div5 krenem brutalno i u prvih 5 kola imam 13bodova i da bi se kvalificirao u 4. treba mi samo još jedna pobjeda u idućih 5 tekmi ali ea ko da me je začarao i nema šane da pobjedim nekog. inače ovo su moji timovi sa kojima igram
inače od boljih kartica do sad u pekovima sam dobio handanovića, bailly-a,mkhitaryan-a,rakitića, kimmich(totgs)
Zna li ko mogu li se prodati koinsi i ako mogu na koji nacin, imam oko milion i po.
To si rekao i za if colemana da je bolji od if walkera dok je realnost takva da mu ne može kopačke u fifi 17 čistit, što se vidi i po tome da walker košta 4 puta više. Ne znam, ali nadam se da si u krivu jer mi if shaqiri nije sjeo. Pedro je u redu, ali Mkhitaryan izgleda bolesno. Majko moja price range mu je od 31k do 600k.....
Zna li ko mogu li se prodati koinsi i ako mogu na koji nacin, imam oko milion i po.
mmoga.com
za ps4 im je demand 610k po 5 eura za 100k, pc 2.5 eura a demand 760k. Objašnjen ti je cijeli proces kod njih. Jel za pc ili ps4 prodaješ?
To si rekao i za if colemana da je bolji od if walkera dok je realnost takva da mu ne može kopačke u fifi 17 čistit, što se vidi i po tome da walker košta 4 puta više. Ne znam, ali nadam se da si u krivu jer mi if shaqiri nije sjeo. Pedro je u redu, ali Mkhitaryan izgleda bolesno. Majko moja price range mu je od 31k do 600k.....
Ne košta zato kaj je bolji već zato kaj je brži. Ljudi vole pace i pace diže cijenu. Coleman je za Walkera svemirski brod. Imao sam obje kartice tako da ne pričam napamet kao većina.. Osim toga Walker je englez pa je kao takav dobar za razne hybride dok colemana ne možeš s ničim upariti. To su jednostavni razlozi zašto je Walker skuplji. Inače sa shaqirijem sam zabio u 90 tekmi oko 55 golova i ima oko 50 asistencija. Što ja mogu tražiti više od te kartice?
mmoga.com
za ps4 im je demand 610k po 5 eura za 100k, pc 2.5 eura a demand 760k. Objašnjen ti je cijeli proces kod njih. Jel za pc ili ps4 prodaješ?
Lik vam je neki dan postao da je prodavao takvim stranicama coinse i da su ga zbog toga banali a vi i dalje pokušavate isprovocirati ban? Želiš prodati coinse, probaj to preko foruma nekome prodati jer ti je to najsigurniji način. I tebi koji prodaješ i onome tko kupuje.
Kakav je Sturidge ST ?Mislio sam njega da uzmen ! Ili ima neko bolji za oko 50 k ?

Koga da uzmem ?Kakav je IF Defoe?
Sad imam Remy,Welbek,Musa i Batshuayi pa onda koristim po 2 u form. 4312 ili 41212(2)
Ne košta zato kaj je bolji već zato kaj je brži. Ljudi vole pace i pace diže cijenu. Coleman je za Walkera svemirski brod. Imao sam obje kartice tako da ne pričam napamet kao većina.. Osim toga Walker je englez pa je kao takav dobar za razne hybride dok colemana ne možeš s ničim upariti. To su jednostavni razlozi zašto je Walker skuplji. Inače sa shaqirijem sam zabio u 90 tekmi oko 55 golova i ima oko 50 asistencija. Što ja mogu tražiti više od te kartice?
To je tvoje mišljenje ali koliko vidim i na twitchu i youtubeu, cijela zajednica ti govori da si u krivu. Walker se isplati svake lipe.
mmoga.com
Lik vam je neki dan postao da je prodavao takvim stranicama coinse i da su ga zbog toga banali a vi i dalje pokušavate isprovocirati ban? Želiš prodati coinse, probaj to preko foruma nekome prodati jer ti je to najsigurniji način. I tebi koji prodaješ i onome tko kupuje.
Nisam mislio ovo govoriti uopće, ali kada movie već mudruje hoću. Stvar je u tome da ea očito te prijestupe briše svaki mjesec. Ja svaki mjesec ili kupim ili prodam coinse ovisi o tome kakva mi je sreća bila prethodni mjesec. Ali, samo jednom mjesečno. I evo 12. mjesec i već četvrti put zaredom sam dobio poruku da su mi uzeli sve coinse što imam i da mi je ovo tek prvi prijestup pa nema veze. Cijelu fifu 16 i očito fifu 17. Kad kupujete, kupujte jednom mjesečno. Kad prodajete, prodajite jednom mjesečno.
Sad imam Remy,Welbek,Musa i Batshuayi pa onda koristim po 2 u form. 4312 ili 41212(2)
Dobio sam ga u jednom tradeable totw packu što je bilo za black friday, za te glupe novce defoe je skroz solidan za premier ligu. Ali ja ti preporučujem da uzmeš jednu lažnu devetku tipa firmino i jedno drvo tipa costa za tu formaciju.
mmoga.com
Za pc prodajem (ako budem znao uopste da prodam xd) Prodacu fifu a mislio sam da mi ne propadnu koinsi, ako budem mogao prodati budem, ako ne nmvz.
Dobio sam ga u jednom tradeable totw packu što je bilo za black friday, za te glupe novce defoe je skroz solidan za premier ligu. Ali ja ti preporučujem da uzmeš jednu lažnu devetku tipa firmino i jedno drvo tipa costa za tu formaciju.
Firmina, CF drzim na CAM ,probao sam Lukakua ali mi se nije vidio ,Ne znam za Costu ,da mi je neko brzi a da ima solidan sut ?!
If defoe bezveze.Imam njega i if kanea i rade stavim firmina nego njih u napad.

Pa dobro jebem ti majku mrtvu dokle ce me vise karat ova igrica? Igram FUT jer sam upo u vikend ligu i uopce mi se neda igrat divizije i 2 drafta vec na 3 utakmici me igrica pome karat u supak imo sam sada 17-11 u okvir i frajer crveni i ja jedva na 2-2 i u produzecima lik pauzira i meni pocme lagat i frajer mi zabije 2 gola pa jebem ti krvavu mater vise mi je pun kurac igrice oce neko kupit ovo dajem za gajbu pive u bozju mater vise boga psujem bezveze i nerviram se zbog virtualnog sranja jebo im on majku.