To je tvoje mišljenje ali koliko vidim i na twitchu i youtubeu, cijela zajednica ti govori da si u krivu. Walker se isplati svake lipe.
To nije moje mišljenje to su činjenice. Prva je da ekipa voli imati što bržeg igrača i svaki takav košta. Druga činjenica je da sama nacionalnost podiže cijenu. Walkera možeš kombinirati u raznoraznim hybridima dok colemana možeš imati uglavnom u bpl momčadi. Ako već pogledaš tu ekipu sa servisa koje spominješ vidjet ćeš da 90% njih ima istu hybridnu momčad u kojoj je walker jedini izbor. Ja sam imao i jednog i drugog i govorim iz svog iskustva dok ti govoriš ono što si negdje pročitao ili vidio. Čak da je i bolji to ne znači da će i tebi biti bolji. Uostalom kažeš da ti je shaqiri bio bezveze a kod mene trpa i asistira ko mutav. Sve je to relativno. Dakle, tvrdim da walker meni ne vrijedi toliko više u odnosu na colemana jer nije toliko bolji. Uvijek ću rađe u momčadi imati colemana nego walkera. Naravno ako ću ići na hybrid coleman mi otpada i onda je walker jedina opcija.
Što se tiče ovog drugog ja ne mudrujem samo skrećem pozornost na lika koji je jučer postao da su ga banirali radi prodaje coinsa. Zašto i kako, ne znam. Pročitaj njegov post ili ga pitaj pa ćeš više znati. U svakom slučaju mislim da je jednostavnija i sigurnija prodaja coinsa nekome s foruma jer uvijek ima zainteresiranih a u konačnici je i veća zarada. To što si ti imao sreće ne znači da će imati i on. Preko ceste mimo pješačkog prijelaza dnevno prođu na stotine ljudi. Murija naleti i uvijek nahebe jedan. Nije imao sreće. Nitko ne bi volio biti taj koji nije imao sreće. Zato samo skrećem pozornost a svatko će napraviti onako kako hoće..