FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 542.515
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Cini mi se da mi bolje ide sa ovom cam. Istina,mane terena vidim ali lakse vidim razmak izmefju igraca i sl.
A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
16 godina
mackocicko2004 kaže...
Ih,ti lopov pa lopov?! Ako varam u igri ne varam u zivotu! Doduse bivse zene misle drugacije.Ako ne bude cita za fifu 17 e onda sam najebal! Hahaha

Pa ne znam jesi li lopov ali lažov svakako jesi. Prvo je bilo da ne koristiš cheat, pa onda da ga malo koristiš , pa onda da ga koristiš samo kada ti netko zabije gol ili ako netko slavi gol, pa onda da si cheatom ušao u 1. diviziju, pa onda da si cheatom zaradio samo 50k coinsa i na kraju konstatiraš da si najebao ako u fifi17 ne bude cheata?

9 godina
protjeran

Cit sam poceo da koristim skoro.Bez cita sam dosao u sezoni do 4. uglavnom zato sto se moze kupiti win,draw i extra metch. U Futu do 5. div. Ondak sam poceo da malo citam cisto radi experimenta.
Reala mi je 5. div. bez pomoci sa strane.Mislim da je to lose da ne kazem uzas.

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 16:25 (mackocicko2004).
11 godina
FIFA 16

dao bog da nebude cita u 17 jer cijelu igru zagadi ako neces igrat normalno onda nemoj ni igrat zasto unistavat druge svojom nesposobnoscu nije nogomet za sve

Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
protjeran
FIFA 16

Evo jedna tekma iz 10 . div . ako je ova obostrana igra za 10. div. onda jbg . ! :)

Ja Juve .

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 16:38 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

ovaj ili trolla spektakularno ili, bozemiprosti, nije najbistriji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 16:50 (jovial).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
jovial kaže...

ovaj ili trolla spektakularno ili, bozemiprosti, nije najbistriji.

Ma vecina cita samo ne prica jebla vas vise fifa ,meni citajte koliko hocete izlazite i radite sta hocete ! pozzz

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Plot twist: Macko i Movie su jedan lik koji pod krinkom uveseljava sve sudionike u ovoj temi. 

PSN: RayzCRO

4 0 hvala 0
11 godina
Rayz00 kaže...

Plot twist: Macko i Movie su jedan lik koji pod krinkom uveseljava sve sudionike u ovoj temi. 

dobra, dobra!

16 godina
Rayz00 kaže...

Nemoj me vrijeđati. Po pismenosti vidiš da je to nemoguće.... dalje neću nabrajati...

16 godina
mackocicko2004 kaže...

Ma vecina cita samo ne prica jebla vas vise fifa ,meni citajte koliko hocete izlazite i radite sta hocete ! pozzz

I nakon ankete drobiš gluposti. Kako ne možeš shvatiti da kada sjednem igrati hoću se zabaviti taj sat ili dva dok igram a ne se zahebavati nekim cheatom. Zar ti mozak ne može pojmiti kako većina ljudi želi samo igrati? Kažeš, "jebala vas fifa" a guzice bi dao samo da pobijediš? Bar se to da tako iščitati iz tvojih postova...

11 godina
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

I nakon ankete drobiš gluposti. Kako ne možeš shvatiti da kada sjednem igrati hoću se zabaviti taj sat ili dva dok igram a ne se zahebavati nekim cheatom. Zar ti mozak ne može pojmiti kako većina ljudi želi samo igrati? Kažeš, "jebala vas fifa" a guzice bi dao samo da pobijediš? Bar se to da tako iščitati iz tvojih postova...

daj ga pusti vidis da te trolla a ti ko magarac ides objasnjavat. ili je fakat panjina, s izvinjenjem, al onda opet nema smisla raspravljat.

9 godina
protjeran
Da li sam popravio igru?
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Da me neko guzi 7:0 ili ti rece cak 9:0 u tome ne vidim nikakvu zabavu ,samo frustraciju i steta da taj nije kraj mene bilo bi svega pa kome

opanci kome obojci !

Sto se tice ankete ,pitanje je trebalo da glasi : " da li ste ikada koristili cit "

Posto si ti ,bez uvrede, na forumo ovan predvodnik ,niko ne smije da ti se usprotivi vec po defaultu svi ti aminuju sve sto napises.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2016 21:35 (mackocicko2004).
9 godina
FIFA 16

FIFA 16 - preglasavanje...

Da li ste ikada koristili cheat?

0 Jesam
12 Nisam

0 0 hvala 0
16 godina
mackocicko2004 kaže...

Da me neko guzi 7:0 ili ti rece cak 9:0 u tome ne vidim nikakvu zabavu ,samo frustraciju i steta da taj nije kraj mene bilo bi svega pa kome

opanci kome obojci !

Sto se tice ankete ,pitanje je trebalo da glasi : " da li ste ikada koristili cit "

Posto si ti ,bez uvrede, na forumo ovan predvodnik ,niko ne smije da ti se usprotivi vec po defaultu svi ti aminuju sve sto napises.

Koja je razlika je li netko ikada koristio cheat i da li vara? Ako je ikada koristio cheat onda je normalno da vara pa je potpuno besmislena opaska o krivo postavljenom pitanju. Ne kužim ljude koji vole pobjeđivati i time se naslađivati i hvaliti a kada gube onda bi se fizički obračunavali? Ovo je samo igra i zabava a ne poligon za dokazivanje. Kada to shvatiš  bit će ti lakše...

9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

opanci kome obojci !

Koja je razlika je li netko ikada koristio cheat i da li vara? Ako je ikada koristio cheat onda je normalno da vara pa je potpuno besmislena opaska o krivo postavljenom pitanju. Ne kužim ljude koji vole pobjeđivati i time se naslađivati i hvaliti a kada gube onda bi se fizički obračunavali? Ovo je samo igra i zabava a ne poligon za dokazivanje. Kada to shvatiš  bit će ti lakše...

Evo necu vise varati izvora mi planinskog ! Ono realno iz 1. div. nema gdje pa realno i nemam potrebe !

I Movie da remiziramo ( rezimiramo ) u pravu si ti brate ,ne mogu vise da se naklapam ! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 0:23 (mackocicko2004).
9 godina
mackocicko2004 kaže...
Ja sam igrao,zasto pitas?! Da nisi ti bio na suprotnoj strani?! Hahah Pase mi ova kamera,skoro sam poresao na nju,bolje vidim igrace,rupe i td. Jeste da ce mi trebati veci monitor od 22 ali jbg.

Ma nisam, nemam ja 16-ku, pitam zbog kamere, ja tako ne bih mogao igrati, ja namestim na tele broadcast inace.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
9 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
Ja sam igrao,zasto pitas?! Da nisi ti bio na suprotnoj strani?! Hahah Pase mi ova kamera,skoro sam poresao na nju,bolje vidim igrace,rupe i td. Jeste da ce mi trebati veci monitor od 22 ali jbg.

Ma nisam, nemam ja 16-ku, pitam zbog kamere, ja tako ne bih mogao igrati, ja namestim na tele broadcast inace.

Ne znam, meni lezi da sam to znao od pocetka bih ovako igrao .

9 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa dobro da, svako ima drugaciji ukus, slazem se, samo je za moj ukus to jako zumirano, ne bih znao tako da igram 

9 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa dobro da, svako ima drugaciji ukus, slazem se, samo je za moj ukus to jako zumirano, ne bih znao tako da igram 

Nekako sad vidim rupe kako dodaki i kome ,nekaj ,jasno ne vidi se dobar dio terena ali posto nemabas previse dubinskih lopti onda moze nekako !

P.S. Evo jedna zgoda ekipica pa dokle doguram bez cita!

9 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...

Nekako sad vidim rupe kako dodaki i kome ,nekaj ,jasno ne vidi se dobar dio terena ali posto nemabas previse dubinskih lopti onda moze nekako !

Od kad sam presao na auto saltanje i udvajanje igraca ide mi dosta bolje !

Upravo usao u 7. div sa ovom ekipicom ! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 15:53 (mackocicko2004).
9 godina
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...

Igraci u rezervi skoro pa identicni kakvi su moji, skeptik bi posumnjao na kopiranje...

9 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...

Igraci u rezervi skoro pa identicni kakvi su moji, skeptik bi posumnjao na kopiranje...

Nije, sam sam ih slozio iz glave onako po nahodjenju ,Pace za napadace ,sut i sl, za CM defenfing+pass  ,za CDM naravno pace+defending ! :)

16 godina
mackocicko2004 kaže...

Nije, sam sam ih slozio iz glave onako po nahodjenju ,Pace za napadace ,sut i sl, za CM defenfing+pass  ,za CDM naravno pace+defending ! :)

Za CDM mi je uvijek bitnija pass igra i defending, pogotovo u ovoj fifi gdje taj pace i nije neka prednost. Iako mi se pokazalo da igrači najviše pružaju u ovoj fifi ako su na basic. Na PS4 mi obje momčadi imaju basic che kartice i sve mi štima. Mislim da niti u sljedećoj fifi neću koristiti che kartice. Imam osjećaj da samo poremete balans igrača. Pogotovo ako mu staviš za određenu poziciju che karticu koja primarno ne  podiže atribute potrebne za tu poziciju.

9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Za CDM mi je uvijek bitnija pass igra i defending, pogotovo u ovoj fifi gdje taj pace i nije neka prednost. Iako mi se pokazalo da igrači najviše pružaju u ovoj fifi ako su na basic. Na PS4 mi obje momčadi imaju basic che kartice i sve mi štima. Mislim da niti u sljedećoj fifi neću koristiti che kartice. Imam osjećaj da samo poremete balans igrača. Pogotovo ako mu staviš za određenu poziciju che karticu koja primarno ne  podiže atribute potrebne za tu poziciju.

Ako fifa 17. bude kao ova ja cu biti zadovoljan .Samo da ne bude nekih OP sranja kao na fifa 14 i 15 .

Vi ljudi ste vec toliko igru " sazvakali " da vi ramisljate sa kojim igracem pocinjes napad,sa kojim uklizavas ,sa kojim centriras,sa kojim pucas !

Daleko sam  ja jos od tog nivoa! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 18:46 (mackocicko2004).
9 godina
Ja to sve radim sa svima, sve zavisi od datog trenutka, pozicije i filinga, osecaj je najbitnija stvar u fifi.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
ruya kaže...
Ja to sve radim sa svima, sve zavisi od datog trenutka, pozicije i filinga, osecaj je najbitnija stvar u fifi.

I ja tako igram kako na koga lopta naleti !

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.8.2016 22:57 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan
Ljudi evo sa ovom ekipom sam ponovno usao u 2 diviziju gdje sam bio starosjedioc. Sa njima sam jucer osvojio 3 diviziju. Ugl do prije tjedan dana sam imao enesku ligu sastavljenu. I odlucio sve rasprodati i probati sa ovakvom ekipom di imas samo par ponedinaca koji su jaki. Ali vjerujte puuuuuno bolje igram sada sa njima. Jednostavno bolje citaju igru i sl. Sto je i razumljivo s obzirom da su njih 95% iz repke.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Zaboravio sam jos jednu sliku staviti jer imam sad i Srnu u ekipi. Hehe

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice