Ja sam imao uštekanih 70k coinsa i planirao uzeti Lahma, Modrića i Lacazetta.
Da sam bi pametniji i u četvrtak obavio šoping, vjerojatno bi uspio s tim budžetom to riješiti.
Danas da kupujem tu trojicu 130k mi vjerojatno ne bi bilo dovoljno.
Da sam bi pametniji i u četvrtak obavio šoping, vjerojatno bi uspio s tim budžetom to riješiti.
Ma nitko se nije nadao da ce tako naglo porasti jucer, oko ovog marketa nikad neznas.
Pozdrav ekipa. Evo jucer sam kupio Fifu 16 za pc, sve lijepo aktivirao na originu, skinuo, instalirao i sad imam jedan problem. Kad upalim Fifu ona mi samo zablokira na ekranu za odabir jezika, nemogu nista mjenjati, samo stoji zamrznut ekran. Jel znate mozda rjesenje ovog problema, jel se itko susreo s ovim?
Pozdrav ekipa. Evo jucer sam kupio Fifu 16 za pc, sve lijepo aktivirao na originu, skinuo, instalirao i sad imam jedan problem. Kad upalim Fifu ona mi samo zablokira na ekranu za odabir jezika, nemogu nista mjenjati, samo stoji zamrznut ekran. Jel znate mozda rjesenje ovog problema, jel se itko susreo s ovim?
Ako si je instalirao na PC onda ti fali RAM-a.
Minimum Required Specifications:
probaj ti to bolje na laptop instalirat, tamo će ti ić
Ako si je instalirao na PC onda ti fali RAM-a.
Minimum Required Specifications:
Imam rama 4 gige, valjda sam krivo napisao pod moj pc. A na laptopu mi je demo funkcionirao, sad neznam zasto na pc-u zeza...
jer ti je cpu smeće
jer ti je cpu smeće
sa ovim cpu-om pokrecem mgs v (medium-high) na solidnih 60 fps-a, fallout 4 se vrti od 40-60 fps-a (također medium-high) te witcher 3 40-50 fps-a (medium postavke). Nije bog zna kakvi procesor al obavi svoje, nevjerujem da bi najveci problem bio FIFA. Uostalom da je problem do cpu-a igra bi se pokrenula ali nebi bila previse igriva. Minimalni zahtjevi za igru ne sugeriraju da se igra uopce nece moci upaliti na slabijim konfiguracijama, one su samo smjernice pod kojom konfiguracijom bi mogao ugodno igrati bez previse problema u izvodenju. Takoder ljudi sa i7 procesorom imaju isti problem kao ja samo nisam mogao naci rjesenje, inace nebi ni pitao ovdje...
sa dual corom ne mozes igrati fifu 16 i nema tu rasprave
iako pokrenes igru bice ti laga, potreban ti cpu sa cetiri jezgre
Ima li tko voljan mi pojasniti kako se branit tj.igrat obranu.
Igram Ultimate team dosad u mojih 20ak odigranih utakmica po meni samo troje od njih je nesto znalo i izgubim od njih 4 1.
A ostali uzmu jednog igraca krene s centra i sto je najtragicnije sve prode i gol zabije.
Igram na ps4.
a koliko jezgri ima Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz koje EA preporuča za Fifu 16?
Ja igram sa Dual Corom stock 3.2 GHz i 4GB ram sve na High i 4x AA bez ikakvog laga i trzanja...
Nakon nekog vremena, jucer sam ponovno pokrenuo fifu cisto da vidim koliko je to cpu na proff opasan (posto je jednom kolegi to vrh)... 18.minuta vodim 3:0 hahahaha, toliko o tome...
pito me frend dali za fifu 15 ima neki patch za transfere od ovog ljeta? kaze da nemre nac na netu...
pronasao, valjda ce mu radit xD btw i dinamo je u patchu :D
Nakon nekog vremena, jucer sam ponovno pokrenuo fifu cisto da vidim koliko je to cpu na proff opasan (posto je jednom kolegi to vrh)... 18.minuta vodim 3:0 hahahaha, toliko o tome...
pito me frend dali za fifu 15 ima neki patch za transfere od ovog ljeta? kaze da nemre nac na netu...
pronasao, valjda ce mu radit xD btw i dinamo je u patchu :D
mene prozivas ?! :)
Kupio sma Depay-a ,na RW imam Shaqiri-a ,ima li neko bolji za tu poziciju ?
Sude svi svašta, to je istina.
Ali ja baš nastojim snimiti ove izmišljene penale i na svakom snimku je crnac sudac :)
Molim pomoć!!!
Pošto nema nigdje za kupiti fifa 16 deluxe edition za ps4, šta trebam kupiti da ima ultimate team? Hvala
Molim pomoć!!!
Pošto nema nigdje za kupiti fifa 16 deluxe edition za ps4, šta trebam kupiti da ima ultimate team? Hvala
Možeš kupiti i standard FIFA 16.
UT je u svim verzijama igre.
Svaka fifa je čisto zlo a ova je iskonsko zlo...
opet me jucer vrag natero na fifu 16 :D odigrao 5 tekmi, u svim tekmama sam se mogao bez problema dodavat iz prve, rekord mi je bio 7 dodavanja iz prve (bilo bi mozda i vise ali napadac nije imao kom dodat, morao sam stopat)... u prve dvije tekme tri penala, ali su bila... lik me doslovno ubio dva puta sa leda, cudio sam se kak nema crvenog, a treci penal je bio u drugoj tekmi di me je povlacio ko majmun bananu...
Odigrao sam sve normalno, nikakvi odbijanci, teleportacije, sumnjivi faulovi, odugovlacenja itd... bilo je milina za igrat, pravi gust :)
opet me jucer vrag natero na fifu 16 :D odigrao 5 tekmi, u svim tekmama sam se mogao bez problema dodavat iz prve, rekord mi je bio 7 dodavanja iz prve (bilo bi mozda i vise ali napadac nije imao kom dodat, morao sam stopat)... u prve dvije tekme tri penala, ali su bila... lik me doslovno ubio dva puta sa leda, cudio sam se kak nema crvenog, a treci penal je bio u drugoj tekmi di me je povlacio ko majmun bananu...
Odigrao sam sve normalno, nikakvi odbijanci, teleportacije, sumnjivi faulovi, odugovlacenja itd... bilo je milina za igrat, pravi gust :)
Nego, kaj je bilo kad si se probudio?