FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 589.405
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
FIFA 16

Juce odigram div . 3 offline ,3 pobijedim ,ostale sve nerjeseno !Jedva sam obezbijedio opstanak .

Ima 4x wc,1x Legendary i 5 proff. tekmi .

Koja formacija je  najbolja protiv CPU ?

Kako igrati ?Ima li ko ikakav savjet pametan ?

Igram ili 4-3-3(4) ili 4-1-2-1-2(2),neka custom tactic ?!

Let the script is on your side
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...

Juce odigram div . 3 offline ,3 pobijedim ,ostale sve nerjeseno !Jedva sam obezbijedio opstanak .

4-4-2 sa kruninim rombom i kontroliranim nogometom...

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

Kako podesiti tim?Da li da se svi vracaju u odbranu ?

Na wc i leg .su dosta agresivni ,stalno su mi za vratom.

Stalno ima osjecaj da CPU ima vise igraca  . :)

Istovremeno na mojoj polovini su svi all out  attack a na svojoj park the bus !

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 10:12 (mackocicko2004).
14 godina
FIFA 16

Prvi paketić jutros i izvučem Robena ,,, i čorava koka zrno ubode 

Who bolan cares
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Costa ili rooney kao ST?

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
maxy0 kaže...

Costa ili rooney kao ST?

Ja sam Rooneya 2 tekme držao na ST i onda sam ga prebacio na CAM.

Od tada ga ne mičem s te pozicije.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Costa ili rooney kao ST?

costa, pogotovo ako ga mislis drzat skroz isturenog... kukurznog nisam probao pa ne mogu rec...

17 godina
dejan1471 kaže...

Prvi paketić jutros i izvučem Robena ,,, i čorava koka zrno ubode 

Ja otvorim 4 ova packa po 15k i potrošim zadnjih 60k i dobijem opet kur.inu! Sve zajedno ako vratim 20k bit će čudo. nevjerojatno kako ništa ne mogu dobiti ove godine a otvorio sam možda i najviše packova od svih ovdje prisutnih forumaša...

10 godina
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

rofl 

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Kako podesiti tim?Da li da se svi vracaju u odbranu ?Na wc i leg .su dosta agresivni ,stalno su mi za vratom.Stalno ima osjecaj da CPU ima vise igraca  . :)Istovremeno na mojoj polovini su svi all out  attack a na svojoj park the bus !

Znači, imaš uvijek istu priču i od nje se ne mičeš. Koja formacija je najbolja za CPU? Kao i uvijek, zamaraš se krivim stvarima. Pa ne igra formacija već ti. Ako ne znaš igrati tako ti je svejedno koja formacija je u pitanju. Bitno je u kojoj se ti formaciji najugodnije osjećaš. U svakoj takvoj formaciji u kojoj se osjećam ugodno dobit ću CPU na legendary ili ultimate više manje bez problema. Kako igrati protiv CPU-a? Pa već sam ti milijun puta rekao, CPU igra uvijek isto. Kada to skužiš znaš od kuda ti prijeti opasnost i kako se obraniti. CPU nije agresivan niti pola kako znaju biti agresivni živi igrači. Znači, protiv njega obrana i napad nije neki problem. Igraš poziciono bez iskaknaja iz sustava jer čim iskočiš napadaju ti taj prazan prostor i gol je ziher.

S druge strane napadačka igra ti treba biti kombinatorna. Teško ćeš s jednim napadačem sve riješiti. CPU ne zuji kao živi protivnik kojeg možeš zanjihati i izbaciti sa svog pravca a nije niti agresivan kao živi protivnik da ne bi mogao sastaviti nekoliko dodavanja i čekati da oni iskoče iz formacije. . Bitan je odabir igrača. Pogotovo niihov WR. Rekao sam ti da na LB i RB staviš Radu-a i Maggio-a. Njihov WR ti je idealan za te pozicije. Možeš potražiti i neke druge igrače sličnih karakteristika. Nikakve custom tactics ne radim niti išta podešavam osim što napadačkom trojcu dam određen zadatak. Ako ti proff. težina stvara problem onda govor o bilo čemu je suvišan. Imaš ekipe koje se trebaju prošetati kroz ove lige koje igraš.

10 godina
protjeran
Igracu dok ne dodjem u 1. Div. :)!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Nakon ovog updejta trazi mi gejmove pun k vremena najcesce ni ne nade a i vratio mi se jedan bug koji sam imao prije da mi zna igra kad ne nade protivnika zablokat i onda samo alt+f4 radi... ima li ko kakav prijedlog ili slicne probleme?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
toninho kaže...

Nakon ovog updejta trazi mi gejmove pun k vremena najcesce ni ne nade a i vratio mi se jedan bug koji sam imao prije da mi zna igra kad ne nade protivnika zablokat i onda samo alt+f4 radi... ima li ko kakav prijedlog ili slicne probleme?

Ista stvar,a  ovaj bug da igra zablokira nisu opce rijesili. Kada zablokira igra samo misem kliknes na trenera tako da nemoras bas gasit igru i ponovno palit.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Meni nakon update igra prebrza, stvarno su zasrali...

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

i ovaj singleplayer je odvratan isto.. odigro sad nakon duze vremena oko 5 tekmi offline tournamenta sve na proffesional i od 7 golova zabili su mi 6 glavom.. a to je nemoguce braniti

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 16

nemogu vjerovat koji to debili rade tamo da svakim updejtom vise stvari zaj nego sto poprave

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Kako podesiti tim?Da li da se svi vracaju u odbranu ?Na wc i leg .su dosta agresivni ,stalno su mi za vratom.Stalno ima osjecaj da CPU ima vise igraca  . :)Istovremeno na mojoj polovini su svi all out  attack a na svojoj park the bus !

Znači, imaš uvijek istu priču i od nje se ne mičeš. Koja formacija je najbolja za CPU? Kao i uvijek, zamaraš se krivim stvarima. Pa ne igra formacija već ti. Ako ne znaš igrati tako ti je svejedno koja formacija je u pitanju. Bitno je u kojoj se ti formaciji najugodnije osjećaš. U svakoj takvoj formaciji u kojoj se osjećam ugodno dobit ću CPU na legendary ili ultimate više manje bez problema. Kako igrati protiv CPU-a? Pa već sam ti milijun puta rekao, CPU igra uvijek isto. Kada to skužiš znaš od kuda ti prijeti opasnost i kako se obraniti. CPU nije agresivan niti pola kako znaju biti agresivni živi igrači. Znači, protiv njega obrana i napad nije neki problem. Igraš poziciono bez iskaknaja iz sustava jer čim iskočiš napadaju ti taj prazan prostor i gol je ziher.

S druge strane napadačka igra ti treba biti kombinatorna. Teško ćeš s jednim napadačem sve riješiti. CPU ne zuji kao živi protivnik kojeg možeš zanjihati i izbaciti sa svog pravca a nije niti agresivan kao živi protivnik da ne bi mogao sastaviti nekoliko dodavanja i čekati da oni iskoče iz formacije. . Bitan je odabir igrača. Pogotovo niihov WR. Rekao sam ti da na LB i RB staviš Radu-a i Maggio-a. Njihov WR ti je idealan za te pozicije. Možeš potražiti i neke druge igrače sličnih karakteristika. Nikakve custom tactics ne radim niti išta podešavam osim što napadačkom trojcu dam određen zadatak. Ako ti proff. težina stvara problem onda govor o bilo čemu je suvišan. Imaš ekipe koje se trebaju prošetati kroz ove lige koje igraš.

dzaba mu pises...

10 godina
protjeran
Kupicu i ja cit kao i ostali.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Na xboxu 15000 packova od 100k ili 2000 pointsa nestalo za 60 sekundi. Kako ljudi bacaju pare na te FIFA pointse, streameri trose i do 10000 dolara na 100 k packove.

0 0 hvala 0
10 godina
mackocicko2004 kaže...
Kupicu i ja cit kao i ostali.....

boli me k

13 godina
FIFA 16

Danas se kao očekivala ludnica na marketu.

Ja se napalio da kupim par igrača, kad kurac.

Pa prije 2-3 dana su bili jeftiniji nego danas.

Uzeo bezveze Yayu Turea na kraju jer je u tom trenutku bio 10k jeftiniji od ostalih u ponudi.

Bacio sad jednu da ga isprobam i kako stvari stoje mislim da ću mu ponuditi ugovor da ostane u mom klubu na duže vrijeme :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Danas se kao očekivala ludnica na marketu.

Ja se napalio da kupim par igrača, kad kurac.

Pa prije 2-3 dana su bili jeftiniji nego danas.

Uzeo bezveze Yayu Turea na kraju jer je u tom trenutku bio 10k jeftiniji od ostalih u ponudi.

Bacio sad jednu da ga isprobam i kako stvari stoje mislim da ću mu ponuditi ugovor da ostane u mom klubu na duže vrijeme :)

Meni je Toure jedan od najdražih igrača zadnje četiri godine futa...

Pa je li ovo normalno? Niti bilo kakvog rare igrača ne mogu dobiti u packu... kakva sramota..nabijem ih na...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.11.2015 19:07 (movie).
12 godina
FIFA 16

Meni upravo uletio Hummels. Uz Teveza jedina dva igraca vrijedna spomena u mojim packovima.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Meni je Toure jedan od najdražih igrača zadnje četiri godine futa...

Pa je li ovo normalno? Niti bilo kakvog rare igrača ne mogu dobiti u packu... kakva sramota..nabijem ih na...

A smiješan mi je Yaya kako trči čudno :)

I sav je nekako nezgrapan s loptom - baš kako i u stvarnosti izgleda.

Ali zato dodavanja su mu milimetarski precizna - u toj tekmi niti jednu loptu nije dodao krivo.

Podvalio je čak jednu loptu kroz dvojicu što sam mislio da nema šanse da prođe jer mi obično takve pokušaje skidaju bez problema.

[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 16

tko hoće ja mu ga i džabe pošaljem

Moj PC  
0 2 hvala 0
10 godina
Govna hackerska

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

zanima me da li mogu instalirati modove u fifu 16 koja je kupljeno tj. orginal jer u nadogradnjama nema novih lopti i kopačka

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16

Zna li netko da li mogu na PC verziji npr kada trazim igraca na marketu da mi se pokaze tipkovnica u samoj igri umjesto da svaki put tipkam?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Cijene su brutalno porasle...Pogbu sam kupio za 85k sada je 145k, Jamesa za 30k sada je 58k, Aguera za 135k sada je 270k. Zaključak je uvijek kupovati 2 dana prije najavljenog market crasha kada ljudi panično prodaju svoje kartice misleći da će na dan marketa crasha uštedjeti. Ja sam u četvrtak kupovao, neke od cijena: Lapote 1k, varane 2.7k, J.Martinez 9k, Griezman 9k, benzema i Lacazette 18k, tevez 20K, Muller i Aubumayeng 26k,Chielini 20k, De Bruyne 46k...

0 0 hvala 0
12 godina
Dr.Feel kaže...

Cijene su brutalno porasle...Pogbu sam kupio za 85k sada je 145k, Jamesa za 30k sada je 58k, Aguera za 135k sada je 270k. Zaključak je uvijek kupovati 2 dana prije najavljenog market crasha kada ljudi panično prodaju svoje kartice misleći da će na dan marketa crasha uštedjeti. Ja sam u četvrtak kupovao, neke od cijena: Lapote 1k, varane 2.7k, J.Martinez 9k, Griezman 9k, benzema i Lacazette 18k, tevez 20K, Muller i Aubumayeng 26k,Chielini 20k, De Bruyne 46k...

Cijene su jucer pocele rasti vec ujutro pripocetku black friday-a, eto umjesto da kupim neke igrace opecem se na 50k packove.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice