FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 589.407
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 16

Ja sam imao uštekanih 70k coinsa i planirao uzeti Lahma, Modrića i Lacazetta.

Da sam bi pametniji i u četvrtak obavio šoping, vjerojatno bi uspio s tim budžetom to riješiti.

Danas da kupujem tu trojicu 130k mi vjerojatno ne bi bilo dovoljno.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 16
Skilledžija kaže...

Ja sam imao uštekanih 70k coinsa i planirao uzeti Lahma, Modrića i Lacazetta.

Da sam bi pametniji i u četvrtak obavio šoping, vjerojatno bi uspio s tim budžetom to riješiti.

Danas da kupujem tu trojicu 130k mi vjerojatno ne bi bilo dovoljno.

Ma nitko se nije nadao da ce tako naglo porasti jucer, oko ovog marketa nikad neznas.

17 godina
FIFA 16

In case you missed it due to the Black Friday madness, the fourth title update for FIFA 16 is now live! The first ones to get it are the PC players while the PS4/XB1 players will get the update at a later date as usual.

This update includes the following items in FIFA Ultimate Team:

The ability to quickly change price values when listing items on the transfer market.
Adjusted the likelihood of foggy weather during online matches.
Added the ability to search your club items by Nationality.

This update includes the following improvements to gameplay:

Improved through ball accuracy when close to the sideline.
Improved pass receiver selection.
Improvements made to balance sprinting dribble turns.

In addition to the above, the update addresses a crash when unsuspending online games.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
FIFA 16

Složio sam si Hrvate danas - bez Modrića nažalost :(

Zato Brozović, koji je umjesto njega u ekipi, u svakoj tekmi zabije gol 2/2 :)

I jedna bomba Ćorluke za kraj...

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Jedan od ljepših golova koje sam na ovogodišnjoj fifi 16 dao 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.11.2015 13:11 (sonicfox93).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozdrav ekipa. Evo jucer sam kupio Fifu 16 za pc, sve lijepo aktivirao na originu, skinuo, instalirao i sad imam jedan problem. Kad upalim Fifu ona mi samo zablokira na ekranu za odabir jezika, nemogu nista mjenjati, samo stoji zamrznut ekran. Jel znate mozda rjesenje ovog problema, jel se itko susreo s ovim?

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zeppe kaže...

Pozdrav ekipa. Evo jucer sam kupio Fifu 16 za pc, sve lijepo aktivirao na originu, skinuo, instalirao i sad imam jedan problem. Kad upalim Fifu ona mi samo zablokira na ekranu za odabir jezika, nemogu nista mjenjati, samo stoji zamrznut ekran. Jel znate mozda rjesenje ovog problema, jel se itko susreo s ovim?

Ako si je instalirao na PC onda ti fali RAM-a.

Minimum Required Specifications:

• CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz
  • RAM: 4GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
  • DirectX: 11.0
[19xx] 4ntraks
12 godina
FIFA 16

probaj ti to bolje na laptop instalirat, tamo će ti ić

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Zeppe kaže...

Ako si je instalirao na PC onda ti fali RAM-a.

Minimum Required Specifications:

• CPU: Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz
  • RAM: 4GB
  • Hard Drive Space Required: 15.0 GB
  • Minimum Supported Video Cards: ATI Radeon HD 5770, NVIDIA GTX 650
  • DirectX: 11.0

Imam rama 4 gige, valjda sam krivo napisao pod moj pc. A na laptopu mi je demo funkcionirao, sad neznam zasto na pc-u zeza...

12 godina
FIFA 16

jer ti je cpu smeće

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

jer ti je cpu smeće

sa ovim cpu-om pokrecem mgs v (medium-high) na solidnih 60 fps-a, fallout 4 se vrti od 40-60 fps-a (također medium-high) te witcher 3 40-50 fps-a (medium postavke). Nije bog zna kakvi procesor al obavi svoje, nevjerujem da bi najveci problem bio FIFA. Uostalom da je problem do cpu-a igra bi se pokrenula ali nebi bila previse igriva. Minimalni zahtjevi za igru ne sugeriraju da se igra uopce nece moci upaliti na slabijim konfiguracijama, one su samo smjernice pod kojom konfiguracijom bi mogao ugodno igrati bez previse problema u izvodenju. Takoder ljudi sa i7 procesorom imaju isti problem kao ja samo nisam mogao naci rjesenje, inace nebi ni pitao ovdje...

9 godina
neaktivan

sa dual corom ne mozes igrati fifu 16 i nema tu rasprave

9 godina
neaktivan
sonicfox93 kaže...

iako pokrenes igru bice ti laga, potreban ti cpu sa cetiri jezgre

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Ima li tko voljan mi pojasniti kako se branit tj.igrat obranu.

Igram Ultimate team dosad u mojih 20ak odigranih utakmica po meni samo troje od njih je nesto znalo i izgubim od njih 4 1.

A ostali uzmu jednog igraca krene s centra i sto je najtragicnije sve prode i gol zabije.

Igram na ps4.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sonicfox93 kaže...

a koliko jezgri ima Intel Core i3-2100 @ 3.1GHz koje EA preporuča za Fifu 16?

11 godina
neaktivan
sonicfox93 kaže...

Ja igram sa Dual Corom stock 3.2 GHz i 4GB ram sve na High i 4x AA bez ikakvog laga i trzanja...

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Nakon nekog vremena, jucer sam ponovno pokrenuo fifu cisto da vidim koliko je to cpu na proff opasan (posto je jednom kolegi to vrh)... 18.minuta vodim 3:0 hahahaha, toliko o tome...

pito me frend dali za fifu 15 ima neki patch za transfere od ovog ljeta? kaze da nemre nac na netu...

pronasao, valjda ce mu radit xD btw i dinamo je u patchu :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 10:15 (Shivi).

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Shivi kaže...

Nakon nekog vremena, jucer sam ponovno pokrenuo fifu cisto da vidim koliko je to cpu na proff opasan (posto je jednom kolegi to vrh)... 18.minuta vodim 3:0 hahahaha, toliko o tome...

pito me frend dali za fifu 15 ima neki patch za transfere od ovog ljeta? kaze da nemre nac na netu...

pronasao, valjda ce mu radit xD btw i dinamo je u patchu :D

mene prozivas ?! :)

Kupio sma Depay-a ,na RW imam Shaqiri-a ,ima li neko bolji za tu poziciju ?

Let the script is on your side
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 16:41 (mackocicko2004).
13 godina
FIFA 16

Ja već lagano imam problem s crnim sucem.

Zanimljivo da mi ovakve penale isključivo on sudi?!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Ma svi sude sve samo sto ti je crnac zapeo za oko
15 godina
Skilledžija kaže...

Ja već lagano imam problem s crnim sucem.

Zanimljivo da mi ovakve penale isključivo on sudi?!

presmijesno hahah

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
Marijooo kaže...
Ma svi sude sve samo sto ti je crnac zapeo za oko

Sude svi svašta, to je istina.

Ali ja baš nastojim snimiti ove izmišljene penale i na svakom snimku je crnac sudac :)

[19xx] 4ntraks
9 godina
neaktivan
FIFA 16

Molim pomoć!!!

Pošto nema nigdje za kupiti fifa 16 deluxe edition za ps4, šta trebam kupiti da ima ultimate team? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2015 15:19 (0051).

0 0 hvala 0
13 godina
0051 kaže...

Molim pomoć!!!

Pošto nema nigdje za kupiti fifa 16 deluxe edition za ps4, šta trebam kupiti da ima ultimate team? Hvala

Možeš kupiti i standard FIFA 16.

UT je u svim verzijama igre.

[19xx] 4ntraks
10 godina
Od kad si spomenuo da crnac sudi gluposti, poceo sam pratit malo i skuzio da svi sude a ne samo on hehe. Super je igra, i nakon milion utakmica te moze iznenadit.

Neki dan sam osvojio 1. diviziju sa skorom 8 pobjeda i 1 nerjesena, jucer ispadnem u 2. diviziju sa 6 izgubljenih tekmi za redom. I sad se mucim da ostanem u 2. diviziji. Ja ne vjerujem da mogu jedan dan tak dobro odigrat, a drugi me pobjede najveci idioti koji nemaju veze s nogometom, ekipa 3 puta stisne izbijanje lopte, ili moj izbije glavom njegovom napadacu na udarac, ili se sudi penal tipa ovog tvog, ili mu uzmem loptu, pa se odbije njemu, pa jos jednom tak, pa jos jednom i na kraju popijem glupost od gola. A s druge strane nebi uslo nema sanse. Najjace mi je kad mu golman skida sve moguce i onda mi lik pukne finess sut posred gola a meni golman samo padne na guzicu.
Ova fifa je cisto zlo.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ok hvala
17 godina
Marijooo kaže...
Od kad si spomenuo da crnac sudi gluposti, poceo sam pratit malo i skuzio da svi sude a ne samo on hehe. Super je igra, i nakon milion utakmica te moze iznenadit.

Neki dan sam osvojio 1. diviziju sa skorom 8 pobjeda i 1 nerjesena, jucer ispadnem u 2. diviziju sa 6 izgubljenih tekmi za redom. I sad se mucim da ostanem u 2. diviziji. Ja ne vjerujem da mogu jedan dan tak dobro odigrat, a drugi me pobjede najveci idioti koji nemaju veze s nogometom, ekipa 3 puta stisne izbijanje lopte, ili moj izbije glavom njegovom napadacu na udarac, ili se sudi penal tipa ovog tvog, ili mu uzmem loptu, pa se odbije njemu, pa jos jednom tak, pa jos jednom i na kraju popijem glupost od gola. A s druge strane nebi uslo nema sanse. Najjace mi je kad mu golman skida sve moguce i onda mi lik pukne finess sut posred gola a meni golman samo padne na guzicu.
Ova fifa je cisto zlo.

Svaka fifa je čisto zlo a ova je iskonsko zlo...

10 godina
FIFA 16
online fifa je jedan sistem koji radi sta hoce
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

opet me jucer vrag natero na fifu 16 :D odigrao 5 tekmi, u svim tekmama sam se mogao bez problema dodavat iz prve, rekord mi je bio 7 dodavanja iz prve (bilo bi mozda i vise ali napadac nije imao kom dodat, morao sam stopat)... u prve dvije tekme tri penala, ali su bila... lik me doslovno ubio dva puta sa leda, cudio sam se kak nema crvenog, a treci penal je bio u drugoj tekmi di me je povlacio ko majmun bananu...

Odigrao sam sve normalno, nikakvi odbijanci, teleportacije, sumnjivi faulovi, odugovlacenja itd... bilo je milina za igrat, pravi gust :)

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

opet me jucer vrag natero na fifu 16 :D odigrao 5 tekmi, u svim tekmama sam se mogao bez problema dodavat iz prve, rekord mi je bio 7 dodavanja iz prve (bilo bi mozda i vise ali napadac nije imao kom dodat, morao sam stopat)... u prve dvije tekme tri penala, ali su bila... lik me doslovno ubio dva puta sa leda, cudio sam se kak nema crvenog, a treci penal je bio u drugoj tekmi di me je povlacio ko majmun bananu...

Odigrao sam sve normalno, nikakvi odbijanci, teleportacije, sumnjivi faulovi, odugovlacenja itd... bilo je milina za igrat, pravi gust :)

Nego, kaj je bilo kad si se probudio?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice