FIFA 16 Bug Turnir

poruka: 146
|
čitano: 16.253
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Ljudi masovno koriste short korner jer je klasično izvađanje debilana. Golman hvata loptu 90% vremena. Normalno onda da svi forsiraju kratko izvađanje pa ubacivanje. Ne vidim ništa loše u tom dijelu osim faila od EA-a koji prisiljava ljude da igraju na način na koji inače možda ne bi.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Re: FIFA 16 Bug Turnir

gle, uzet igraca na korneru i driblat do gola i zabit moze svako. ne uvijek ali jednom od 5,6 pokusaja se moze. ne radi se o izlazenju u susret slabijima nego o tome da se te debilne fore, exploitovi, ne koriste. tu se ne radi o skillu i znanju nego o iskoristavanju lose mehanike igre. to nije znanje nego kretenluk.

Slazem se stim da je totalni debilizam svaku utakmicu tako igrati, to su vise nedostaci same igre i to se iskoristava maximalno. U svakoj FIFI redovno je nesto bilo OP i vecina ih je igrala na to. Jer realno lakse je nauciti koristiti nedostatke igre nego nauciti igrati pravi takticni nogomet. Upravo zbog tih nedostataka sam zbilja se vise zivcirao ove godine s FIFom nego iskusio pozitivna iskusenja i do neke granice i pozalio sto sam uzeo igru, stovise me odbija uopce razmisljati o nabavki nove verzije. No kako to obicno biva opet ce se kupiti i igrati pa kakva god bila jer realno najkompletnije nogometno online iskustvo se ne moze naci u niti jednoj drugoj opciji. 

14 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Ja se ne prijavljujem, naime razbio sam gamepad od živaca :P

Who bolan cares
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
A gle ako neko to zna i dobro je isprakso onda moze slobodno svaki korner driblat kad je car svih driblinga 😂
13 godina
neaktivan
Marijooo kaže...
A gle ako neko to zna i dobro je isprakso onda moze slobodno svaki korner driblat kad je car svih driblinga 😂

A tko nam je kriv što mi ne znamo...šalu na stranu...sutra počinjemo igrat pa ćemo vidjet...

Ako može netko upute stavit za početak igre - gdje se ulogirat itd... Ja igram online konstantno ali ovako konretno s nekim s ID ne znam.

16 godina

Ljudi, sutra ćemo onda izraditi grupe , ako znate još nekog slobodno ga uputite na ovu temu , zasad nas je 20, 5 grupa po 4, ajde odgovor na ovu poruku nek bude jedan broj (16, 18, 19, 20, 23) pa da saznam i sa kim ću ja igrati.

Sutra ću se tokom dana poigrati sa skupinama, prijave završavaju u ponoć 

10 godina
16

0 0 hvala 1
14 godina
matekws kaže...

Ljudi, sutra ćemo onda izraditi grupe , ako znate još nekog slobodno ga uputite na ovu temu , zasad nas je 20, 5 grupa po 4, ajde odgovor na ovu poruku nek bude jedan broj (16, 18, 19, 20, 23) pa da saznam i sa kim ću ja igrati.

Sutra ću se tokom dana poigrati sa skupinama, prijave završavaju u ponoć 

Predlažem da si sam odabereš klub od ovih par koji su preostali. Ne vidim zašto bi to bilo nepošteno. Nema razloga da netko tko će se najviše nagnjaviti sa svim ovim nema barem nekakvu benificiju.

A ako baš ne želiš, evo ti 20.

P.S. Možda bi ti bilo jednostavnije da si napravio anketu. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina

Ma u redu je , neću si sam birati , nisam baš igrao seasons tako da mi je stvarno svejedno sa kim igram.
Budući da je kolega iznad izabrao broj 16 prvi - ekipa s kojom igram je Atl.Bilbao.. 

Potajno se nadam da će to biti to od prijava, najrađe bi i sad zaključio to , izradio grupe, ispisao pravila i sistem igranja.
Molim ljude da provjere origin , da se ne ganjaju kasnije ko je kome poslao friend request na originu , ko se skriva itd. Ostanite ažurni! ^^

@R36 - tražim te na originu po priloženom imenu i ne mogu naći, a ne mogu ti nit poslati privatnu poruku. Javi se kad stigneš!

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 18:37 (matekws).
14 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Vidio sam onu anketu u FIFA 16 temi ali ne znam kako ovu temu vidim tek sad :/ I to sam jos slucajno vidio pod aktivne teme
Ako nije kasno za prijave i ja bi se ukljucio,   CrO_KiCo77 19

Vidim da je nezgodan broj klubova sad, pa eto ti odluci 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 18:49 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...

Vidio sam onu anketu u FIFA 16 temi ali ne znam kako ovu temu vidim tek sad :/ I to sam jos slucajno vidio pod aktivne teme
Ako nije kasno za prijave i ja bi se ukljucio,   CrO_KiCo77 19

Vidim da je nezgodan broj klubova sad, pa eto ti odluci 

Upravo ispisao pravila i spremam se kliknut na ok :) Ajde nema problema, jolly spirit je tu ^^
Bit će onda 21 ekipa, moram razraditi plan kako dalje, broj 19 je Ajax .

14 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Ak je neparni broj ekipa onda 2 najbolja trećeplasirana međusobno odlučuju tko ide dalje prema UFC pravilima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hexfire kaže...

Ak je neparni broj ekipa onda 2 najbolja trećeplasirana međusobno odlučuju tko ide dalje prema UFC pravilima.

Je, samo je problema kasnije onda. Opet imamo problem sa konačnim brojem timova koji prolaze, izradio sam ja neki plan, sve je u prvom postu. Hvala na savjetu, ali prvi turnir ćemo na ovaj način , nadam se da će sve proći glatko i dobro i da će se za idući turnir prijaviti ljudi u rekordnom roku.
Sretno svima!

ZATVARAJU SE PRIJAVE! 21 ekipa registrirana, u prvom postu ćete vidjeti sve informacije. 

11 godina
FIFA 16 Bug Turnir

fiorentina 0:2 benfica

benfica 0:4 fiorentina

evo stavio sam imena klubova

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.12.2015 21:37 (The_K).
Moj PC  
1 0 hvala 2
12 godina
The_K kaže...

Cro-K-Justice 0:2 razr070

razr070 0:4 Cro-K-Justice

Potvrdujem rezultat,dobra igra :D

16 godina

Odlično, već smo započeli ^^ Molim vas samo da pišete u stilu klubova, ne imena. npr. Fiorentina - Benfica _:_

Evidenciju vodim po klubovima pa da mi malo olakšate, hvala!

9 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

Obavještavam svoje oponente u grupi da im je poslan zahtjev za prijateljstvom na originu.

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Ja obavjestavam svoje da sam sutra na faksu od 9 do 20, preksutra pola dana na faksu drugu polovicu na putu, tako da od srijede krecemo igrat, stic cemo mi to do kraja tjedna 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Bešiktaš 1- 0 atl. Bilbao
Atl.Bilbao 2 - 2 Bešiktaš

11 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

ja drugarski pozrdavljam organizatora i javno pohvaljujem samoprijegor, trud i kolegijalni duh! oponentima pak poručujem da će se namučiti krvnički da odnesu bodove sa ajt hart lejna. ako nisu bolji, naravno, onda će me lako pobijediti...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Meni paše navečer svaki dan osim ako nešto ne iskrsne. Poslao sam jučer requestove svima pa ćemo vidjeti.

Nadam se da će se uspjeti skupiti koliko toliko normalna standardna ekipa koja bi onda češće igrala međusobno. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matekws kaže...

Ma u redu je , neću si sam birati , nisam baš igrao seasons tako da mi je stvarno svejedno sa kim igram.
Budući da je kolega iznad izabrao broj 16 prvi - ekipa s kojom igram je Atl.Bilbao.. 

Potajno se nadam da će to biti to od prijava, najrađe bi i sad zaključio to , izradio grupe, ispisao pravila i sistem igranja.
Molim ljude da provjere origin , da se ne ganjaju kasnije ko je kome poslao friend request na originu , ko se skriva itd. Ostanite ažurni! ^^

@R36 - tražim te na originu po priloženom imenu i ne mogu naći, a ne mogu ti nit poslati privatnu poruku. Javi se kad stigneš!

Poslao sam ti privatno poruku...

GRUPA D : Tko može većeras nabacit s mnom tekmu. Što kasnije to bolje...npr poslije 21h!! 

12 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Danas sam slobodan za play, moguce tako i sutra. enjOY 

CroMan1987CRO- Fenerbahče [nisam te nasao preko origin id a po tome imenu ] pa me add ili posalji PP. 
jations - Sporting
danLinho - CSKA

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 16 Bug Turnir

jations - Sporting  [ 2:0 ] L1nNK00 - Everton ( Domacin Sporting ) = prva Utakmica

L1nNK00 - Everton  [ 0:0 ] jations - Sporting ( Domacin Everton ) = druga Utakmica

Odlicne dvije utakmice :) gg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Shakhtar - Fiorentina  2:0

Fiorentina - Shakhtar  1:2

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

S.S. Lazio 1 - 0  Sevilla FC

Sevilla FC 1 - 1  S.S. Lazio

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
L1nNk kaže...

Danas sam slobodan za play, moguce tako i sutra. enjOY 

CroMan1987CRO- Fenerbahče [nisam te nasao preko origin id a po tome imenu ] pa me add ili posalji PP. 
jations - Sporting
danLinho - CSKA

Ja sam zabrijao da vi igrate na PS4 Fifu a ne na kompu. Brijem da me zato ne možete naći. U pm dečki....sorry - moja greška što nisam dobro pročitao...

Baš mi je krivo što ne sudjelujem...

Meni pišite 0 bodova i riješen problem.

14 godina
FIFA 16 Bug Turnir

Ili ako se stigne samo prebaciti nekog iz ove grupe sa 5 u tu gdje je sad igrač manje. Nema onda kasnije zezancije sa viškom igrača u drugom krugu.

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
FIFA 16 Bug Turnir

danLinho - CSKA  [ 2:1 ] L1nNK00 - Everton ( Domacin CSKA ) = prva Utakmica

L1nNK00 - Everton  [ 3:2 ] danLinho - CSKA ( Domacin Everton ) = druga Utakmica

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 16 Bug Turnir

Sporting - CSKA 1-2 (prva utakmica)