FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 773.511
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Od subote ujutro pa do sada sam 50 000 coinsa zaradio na marketu.

Za vas velike ribe to je sitnica, ali ziher sa da profitirati.

Jbg. želim si kupit Neymara pa se moram svakako snalazit.

A da je igra sjebana, vjerujatno je.

Jučer sam umalo dobio infarkt od smijeha, a moj protivnik je vjerujatno odvalio nogom komp.

Tip složio neki hibrid 4-4-2 sve sami trkaći i visoki napadaći, a meni Luisao u obrani.

2:0 me vodi na poluvremenu.

U 60. min Taison 2:1. 

U 90. min Bernard puca slobodnjak 2:2.

Izvodi loptu sa centra, ukradem mu je i Bernard gađa za 2:3 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Jaooo kako je ova igra shebana. Sada malo gledan, nijednog if Alabe nema, nijednog motm od jučer, nema if Ramsey, katastrofa. Ali bitno da ima oko 70 toty Iniesta po istoj cijeni, uključujući i mojeg. I kako da ga ja prodam? Ne kužim zašto su stavili min. price, za max. kužim, ali sada ako postoji min price kako će ljudi prodavat igrače? Od 70 toty Iniesta mala je slučajnost da se proda baš tvoj. Trenutno ima samo 98k itema na marketu. Jadno! I još su počeli banati igrače koji kupuju coinse, meni je frend jučer javio kako su mu obrisali sve timove, kao da se trude uništiti ovu igru do kraja.

I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

Ma zeznuli su sve od ove godine,bar su trebali min price 150 za sve stavit.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 15
prcko_croatia kaže...

Ta lova se prije u jednoj transakciji mogla uzet, a sad drljaš tjedan dana skoro.

Jedna od mojih najvećih i najbržih zarada je bila na crvenom Bonyju.

Kupio ga za 200.000 i u par minuta prodao za 300.000.

[19xx] 4ntraks
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozz,imam oko 200 000 cointsa ,kako da to malo oplodim ?Kojeg igraca da kupim ?Koji se igraci  najvise isplata za trade ?

Da nema nekog rizika velikog?Ono,cisto da pokrijem troskove ugovora i sl. ?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 12:44 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Brisu imena klubova.

??? Kaj ti to znači? Tko i zašto te zbog čega?

12 godina
FIFA 15

Vjerojatno zbog coin sellera,da se nevidi tko prodaje igraca.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
drakula789 kaže...

Brisu imena klubova.

??? Kaj ti to znači? Tko i zašto te zbog čega?

Na marketu se više ne vidi koji klub prodaje igrača.

17 godina
soft kaže...

Čemu onda cijeli ovaj cirkus oko marketa kad su na jednostavan način mogli zaustaviti preprodaju coinsa?

11 godina
neaktivan
FIFA 15

A jesu darežljivi u P... maminu. Četri srebrne kartice niš koristi. 

Do sada nisam igrao kupove, ali mislim da više ni neću.

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Bio sam prije jedno par tjedana doso u div1 al je nisam osvojio pa danas reko i da to rijesimo haha stim da me jednu tekmu pri 3:0 u 80min izbacilo i dalo mi izgubljenu i jos jednu sam bio odigro i pobjedio al nisu mi priznali.. EA nis drugo.. 

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.3.2015 18:22 (Encyanix).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Bio sam prije jedno par tjedana doso u div1 al je nisam osvojio pa danas reko i da to rijesimo haha :D

Loše loše 

I always tell the truth.Even when I lie.
14 godina
movie kaže...
soft kaže...

Čemu onda cijeli ovaj cirkus oko marketa kad su na jednostavan način mogli zaustaviti preprodaju coinsa?

Zato što bi se onda moglo prodavat pomocu attribute kartica i određenog broja contracta

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
protjeran

Ima li gdje FIFA 15 povoljno za kupit?

Sportska tribina: http://sportska-tribina.info/
17 godina
KiCo77 kaže...

Zato što bi se onda moglo prodavat pomocu attribute kartica i određenog broja contracta

Kako? Nema imena kluba koji prodaje a ima recimo deset contract kartica po milju. I koja je moja? Kako da prodavač zna. Jesam nešto zanemario pa ne kužim?

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Kako? Nema imena kluba koji prodaje a ima recimo deset contract kartica po milju. I koja je moja? Kako da prodavač zna. Jesam nešto zanemario pa ne kužim?

Možeš recimo stavit 7 contracta,napisat da ima 73 fitnes,da je igrač imao 3 vlasnika,odigrao 136 utakmica zabio 68 golova itd itd.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Možeš recimo stavit 7 contracta,napisat da ima 73 fitnes,da je igrač imao 3 vlasnika,odigrao 136 utakmica zabio 68 golova itd itd.

Kako je sve krenulo čini mi se da ce i to maknut. Budite sretni ako cete vidjet kojeg igrača cete kupovat pri kraju fife 15.  Oni se i dalje bore sa coinsellerima a nikako da se konačno obračunaju sa trainerima i završe s tom pričom. Oni nikako da krenu na uzrok te cijele priče, već samo pokušavaju sanirat posljedice. Ništa ti ne znači snižavat temperaturu ako se ne boriš sa uzročnikom bolesti. 

17 godina
antiljano27 kaže...

Kako je sve krenulo čini mi se da ce i to maknut. Budite sretni ako cete vidjet kojeg igrača cete kupovat pri kraju fife 15.  Oni se i dalje bore sa coinsellerima a nikako da se konačno obračunaju sa trainerima i završe s tom pričom. Oni nikako da krenu na uzrok te cijele priče, već samo pokušavaju sanirat posljedice. Ništa ti ne znači snižavat temperaturu ako se ne boriš sa uzročnikom bolesti. 

Pa ja sam odmah rekao da njih jedino interesira kako spriječiti prodaju coinsa i podebljati prodaju fifa pointsa. Da nije tako drastično pala prodaja pointsa danas ne bi bilo cijelog ovog cirkusa.. svi bi radili svoj dio posla i svi bi bili zadovoljni.. malo su se coinselleri zaigrali pa jako rano snizili cijene coinsa i na kraju im se to obilo o glavu. Više nitko nije pomišljao na kupovinu pointsa i to je bio jasan znak za uzbunu tj. spašavanje profita..

što bi rekla suzana mančić: dragi igrači više sreće u sljedećem izvlačenju...

edit:

malo gledam market i posve je jasno da ea sports ima zadatak smanjiti broj coinsa u opticaju. Cijene igrača ruše se svakodnevno. Danas kupiš i već sutra si izgubio znatnu količinu coinsa. Prošli tjedan sam prodao sif costu za 2.5 milja coinsa a na početku ovog tjedna start je bio 1.6 milje coinsa a danas je vidim start 1.4 milje coinsa. I nitko ga više niti po toj cijeni neće kupiti. Ljudi su svjesni da će za dva dana vrijediti još manje. Znači lik koji ga je uzeo u tjedan dana je na njemu izgubio 1.1 milju coinsa? Cijena svim igračima nezaustavljivo pada i ovim tempom za dva mjeseca niti jedan igrač neće ništa vrijediti. Svi ćemo spljugati sve coinse i ostati bez ičega. Sada je najisplativije čuvati coinse i trgovati po sitno s karticama vrijednosti do 10k coinsa. Sve ostalo je lutrija u kojoj sigurno gubiš.

Ronalda nije bilo prvih dana na marketu a onda se pojavio i išao je bez problema po max cijeni da  bi već danas ta cijena pala na 6.4 milje. Gotovo mu je cijena obezvrijeđena za 3 milje. Ispočetka su ga ljudi čuvali i nadali se ne znam čemu a kad su vidjeli da cijena pada zatrpali su market karticama u nadi da izvuku najviše što mogu. Naravno time su zagušili prodaju i dali razlog za daljnje skidanje cijena. Ljudi u panici sve stavljaju na market ne bi li spasili što se spasiti da. IF Ribery koji je izašao prije desetak dana i koji je išao bez problema po nekih 4 milje na koliko su ga lokali danas je srušen na 1.6 milja. Znači, što god kupiš danas sigurno gubiš sutra a prekosutra je to već katastrofa.. i što kada više ništa ne bude imalo nikakvu vrijednost? IF Benteke je izašao u packu u srijedu a već u četvrtak ga nitko nije htio kupiti po početnoj cijeni od 150k coinsa. Svi znamo da će za koji dan ići cijenom dolje.

Pravi izuzetci su neke kartice tipa motm boateng koji je porastao 100k i motm de bruyne koji je porastao za 50k coinsa... možda je takvih desetak kartica a svih ostalih šest tisuća nezaustavljivo juri u provaliju..

U svakom slučaju bit će interesantno pratiti razvoj situacije na marketu koji većini neće donijeti ništa dobrog. Teško mi je reći ali do sada sam izgubio na vrijednosti igrača zasigurno par milja coinsa.. i to je život..

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 12:10 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Koliko u ovome skripte,znaci zadnjih 2 dana igram savrseno i bez problema pobjedujem i imam 10 pobjeda u nizu i jucer navecer dodem na lika koji ima momcad vrijednu jedno 30 miliona coinsa(if gotze,ronaldo,tif griezman,toty robben,toty ramos,toty neuer,toty lahm...) i naravno spljugam jer ja imam momcad 80 overall a on 88(vrhunski matchmaking) i od tada ja nemrem nikoga dobiti,sada igram protiv lika i lik cijelo vrijeme baca lopte preko moje obrane i naravno jedna mu prođe i zabije gol iz jedinog udarca,a ja bas "slucajno" pogodim stativu,claudio bravo(ja dok sam ga koristio daleko najgori golman u igrici) obrani 5 zicer,njegovi igraci mene udaraju u kaznenom prostoru i nista.No EA to netreba popravit jer oni tako ne gube novce.

edit:i stvarno im je vrhunski price range kada vec dva dana ja nemrem IF Gibbsa prodat

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 12:32 (Mic_zap).

0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

edit:i stvarno im je vrhunski price range kada vec dva dana ja nemrem IF Gibbsa prodat

Gibbsa su spustili za 50k u tjedan dana no još uvijek je preskup a uspoređujući ga s ovom karticom potpuno je nerazumljivo kamo su gledali?

http://gyazo.com/1f3ae6f9f572a766f06053a40c500961

http://gyazo.com/50f47d71077641ef4fbc820feb136628

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2015 20:55 (movie).
15 godina
prcko_croatia kaže...

Za vas velike ribe to je sitnica, ali ziher sa da profitirati.

Jbg. želim si kupit Neymara pa se moram svakako snalazit.

A da je igra sjebana, vjerujatno je.

Jučer sam umalo dobio infarkt od smijeha, a moj protivnik je vjerujatno odvalio nogom komp.

Tip složio neki hibrid 4-4-2 sve sami trkaći i visoki napadaći, a meni Luisao u obrani.

2:0 me vodi na poluvremenu.

U 60. min Taison 2:1. 

U 90. min Bernard puca slobodnjak 2:2.

Izvodi loptu sa centra, ukradem mu je i Bernard gađa za 2:3 

I ja sam u subotu navecer imao 200 coinsa a sada imam 50 000 bez i jedne odigrane. Samo što je problem jer moram skroz zarađivat na jeftinim igračima a ne na ovim vecim ribama

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
15 godina
FIFA 15

BTW ima li itko MOTM Bonya da bi prodao ili IF Choupo Motinga :)

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Gibbsa su spustili za 50k u tjedan dana no još uvijek je preskup a uspoređujući ga s ovom karticom potpuno je nerazumljivo kamo su gledali?

http://gyazo.com/1f3ae6f9f572a766f06053a40c500961

http://gyazo.com/50f47d71077641ef4fbc820feb136628

Znam,znam ali se prodao kroz dan napokon,a ovog auriera necu komentirat,u top 3 bekova koje sam probao a mislim i na LB i na RB,strasan je

14 godina
movie kaže...

Pronašao sam onog tvog golmana[klik], haha 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Ha, ha... ajde ovo se vidimo dogodi. Visoka nezgodna lopta i loše boksanje ali ubije me kad lopta lijepo ide iz kornera a njemu prođe kroz ruke ili ga udari u prsa i uđe u gol..

Neki dan vratim golmanu s dvadesetak metara a on sav uspaničen u paradi loptu koja ide u njega odbija gotovo do penala. Samo je trebao štopati loptu koja ide lagano u njega i dodati je prvom do sebe..

Teško je neki put shvatiti ove next gen golmane..

12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
movie kaže...

Pa ti reci da FIFA nije realna,vidis da se i u stvarnosti desava.

17 godina
Mic_zap kaže...

U stvarnosti se ne događa da centaršut iz kornera pogodi golmana u prsa i lopta završi u golu. Ova situacije je nešto posve drugo. Tko nije stajao na golu ne može znati koliko ovo može biti problematično. Svijeća pada u čudnoj rotaciji s velike visine i u trenutku razmišljaš da li hvatati ili izbiti i onda ti se otprilike dogodi ovo.. osim toga ovo je golman za kojeg većina nije čula a s druge strane neueru se često u fifi događaju čudni golovi. Sasvim sigurno takvom formom koju iskazuje u fifi ne bi bio u top 10 a kamo li najbolji golman svijeta..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

U stvarnosti se ne događa da centaršut iz kornera pogodi golmana u prsa i lopta završi u golu. Ova situacije je nešto posve drugo. Tko nije stajao na golu ne može znati koliko ovo može biti problematično. Svijeća pada u čudnoj rotaciji s velike visine i u trenutku razmišljaš da li hvatati ili izbiti i onda ti se otprilike dogodi ovo.. osim toga ovo je golman za kojeg većina nije čula a s druge strane neueru se često u fifi događaju čudni golovi. Sasvim sigurno takvom formom koju iskazuje u fifi ne bi bio u top 10 a kamo li najbolji golman svijeta..

Znam znam,pokusavao sam biti sarkastican ali nisam ga dovoljno naglasio.

15 godina
FIFA 15

ovaj još bolji

http://www.youtube.com/user/Brzi559
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Gremlin144 kaže...

ovaj još bolji

Piplica je bio odličan golman ali nažalost i golman koji je primio vjerojatno najviše neobičnih da ne kažem smiješnih golova u karijeri.. imao je nevjerojatan refleks i peh....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice