FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 632.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FIFA 15

Ja ne znam zašto se meni događa da povremeno upadnem u "crnu rupu"?!

Krenem dobro, dominiram, imam par dobrih šansi, protivnika praktički nema nigdje na terenu.

I onda se dogodi nekakva pizdarija tipa Hummels ide izbit loptu i prođe mu kroz noge... ili Courtois obrani loptu i ona se nekako glupo odbije od njegovog lakta i uđe u gol.

Ili, pogotovo mi je to jučer diglo živce, tri partije za redom, protivnik prvih 20-tak minuta ništa - nema ga - i onda opali sa 30 m i zabije gol.

Tri partije za redom jučer sam dobivao golove kakvi se postižu jednom od 20 pokušaja, a ja dobivam iz prvog.

Inače ljudi ne pucaju pretjerano iz daljine tako da mi nije jasno kako mi se potrefi baš tri komada za redom od tri različita čovjeka??

Onda ovi što uklizavaju... jedan jučer svaki start mu je bilo uklizavanje - po meni svi su bili za prekršaj, ali sudac pola toga nije sudio - najsmješnije, niti jedan žuti karton lik nije dobio, a lomio me k'o budalu.

Često mi se događa, a jučer je to bilo preočito, ubacim napadaču u for i sam na golmana trčim, a njegov bek iza i nekako me sustigne, napadač padne i ništa - nikakav faul, nedaj Bože žuti ili crveni.

Pa nije napadač pao sam od sebe preko lopte?!!!

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Skilledžija kaže...

Krenem dobro, dominiram, imam par dobrih šansi, protivnika praktički nema nigdje na terenu.

I onda se dogodi nekakva pizdarija tipa Hummels ide izbit loptu i prođe mu kroz noge... ili Courtois obrani loptu i ona se nekako glupo odbije od njegovog lakta i uđe u gol.

Ili, pogotovo mi je to jučer diglo živce, tri partije za redom, protivnik prvih 20-tak minuta ništa - nema ga - i onda opali sa 30 m i zabije gol.

Tri partije za redom jučer sam dobivao golove kakvi se postižu jednom od 20 pokušaja, a ja dobivam iz prvog.

Inače ljudi ne pucaju pretjerano iz daljine tako da mi nije jasno kako mi se potrefi baš tri komada za redom od tri različita čovjeka??

Onda ovi što uklizavaju... jedan jučer svaki start mu je bilo uklizavanje - po meni svi su bili za prekršaj, ali sudac pola toga nije sudio - najsmješnije, niti jedan žuti karton lik nije dobio, a lomio me k'o budalu.

Često mi se događa, a jučer je to bilo preočito, ubacim napadaču u for i sam na golmana trčim, a njegov bek iza i nekako me sustigne, napadač padne i ništa - nikakav faul, nedaj Bože žuti ili crveni.

Ja sam primjetio da sad moji CB i RB ,LB skoro uvijek sahvataju napadaca ?!Cak i l1+trokut ne prolaze bas cesto !

Imam spore CB, 75-78 pace !

14 godina
genius_ kaže...
Skilledžija kaže...

Ja sam primjetio da sad moji CB i RB ,LB skoro uvijek sahvataju napadaca ?!Cak i l1+trokut ne prolaze bas cesto !

Dobar si... spor CB = 75 pace.

16 godina
neaktivan
soft kaže...
genius_ kaže...
Skilledžija kaže...

Dobar si... spor CB = 75 pace.

Kako nije spor?! Ja koristim Benatia-u( pace 75) i Sokratisa( pace 78)  ,Koscielny je brz ! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 10:11 (genius_).
16 godina
Skilledžija kaže...

Ja o tome govorim od 9 mjeseca. Nema problema, ukliži ti meni, povuci me s leđa ali onda to treba biti i sankcionirano. Svako povlaćenje za dres s leđa je crveni karton pa me ti povlaći koliko hoćeš. Lik mi ukliže s leđa, ozlijedi mi igrača na 5 tekmi a ja ne dobijem niti prekršaj??? Čekaj, ako nije prekršaj onda znači da je start čist. Ako je start čist, zašto mi se igrač ozlijedio na 5 tekmi? Nešto mi tu ne štima? Općenito meni ova grubost u igri ne štima. Nogomet su pretvorili u ragbi. Što se ovog prvog tiče, da... neki put se događaju čudne stvari.

To valjda tako mora biti. Jučer igram s likom koji mi je doslovce dva puta prešao centar. Prvi put puca loše u de geu kojeg lopta pogodi u trbuh i od njega se odbije u napadača kojeg opet pogodi u trbuh i ode meni u gol??? Gledam i ne vjerujem. Drugi puta se dodajem u svojih 5m s de geom koji ne želi ispucati loptu nego nešto petlja oko nje i lik ukliže i loptu i de geu pošalje u gol?? Na kraju pucamo penale a ja imamo 24 udarca po golu od toga 18 unutar gola a lik iz jednog udarca zabio dva gola?? Golman mu je čuda branio. Ne znam koliko sam stativa i prečki pogodio. Standardna fifa... Da, na penalima lik od tri penala nije niti jednom pogodio gol...

12 godina
movie kaže...

Svako povlaćenje za dres s leđa je crveni karton pa me ti povlaći koliko hoćeš.

Najgore mi je kad me povlače pred šesnaestercem kad izađem na golmana 1 na 1.

Tek toliko te povuče, izgubiš brzinu, balans, on izbije loptu i nikom ništa, a 100% šansa za gol.

Ajde, ne treba za to crvene dijeliti jer bi ih bilo puno, ali prekršaj bi morao biti.

Nesportski je prekinuo akciju i nikom ništa.

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Skilledžija kaže...

Ja o tome govorim od 9 mjeseca. Nema problema, ukliži ti meni, povuci me s leđa ali onda to treba biti i sankcionirano. Svako povlaćenje za dres s leđa je crveni karton pa me ti povlaći koliko hoćeš. Lik mi ukliže s leđa, ozlijedi mi igrača na 5 tekmi a ja ne dobijem niti prekršaj??? Čekaj, ako nije prekršaj onda znači da je start čist. Ako je start čist, zašto mi se igrač ozlijedio na 5 tekmi? Nešto mi tu ne štima? Općenito meni ova grubost u igri ne štima. Nogomet su pretvorili u ragbi. Što se ovog prvog tiče, da... neki put se događaju čudne stvari.

To valjda tako mora biti. Jučer igram s likom koji mi je doslovce dva puta prešao centar. Prvi put puca loše u de geu kojeg lopta pogodi u trbuh i od njega se odbije u napadača kojeg opet pogodi u trbuh i ode meni u gol??? Gledam i ne vjerujem. Drugi puta se dodajem u svojih 5m s de geom koji ne želi ispucati loptu nego nešto petlja oko nje i lik ukliže i loptu i de geu pošalje u gol?? Na kraju pucamo penale a ja imamo 24 udarca po golu od toga 18 unutar gola a lik iz jednog udarca zabio dva gola?? Golman mu je čuda branio. Ne znam koliko sam stativa i prečki pogodio. Standardna fifa... Da, na penalima lik od tri penala nije niti jednom pogodio gol...

meni se takve stvari ne dešavaju a imam haman 1000h odigranih na pcu.. ne znam do čega je?! To kakve vi stvari pričate meni izgleda da je riječ o varanju, skriptama-šiframa. Ima baš video od "Krasia" na ytb gdje je igrao protiv momka što ima sve silver igrače, ovaj ga kršio radio mu šta hoće, ni faula.. poslije zabio gol smješan sa 35 metara sa silver igračem što Ronaldo ne može takav zabit..

12 godina
AdisTM87 kaže...

meni se takve stvari ne dešavaju a imam haman 1000h odigranih na pcu.. ne znam do čega je?! To kakve vi stvari pričate meni izgleda da je riječ o varanju, skriptama-šiframa. Ima baš video od "Krasia" na ytb gdje je igrao protiv momka što ima sve silver igrače, ovaj ga kršio radio mu šta hoće, ni faula.. poslije zabio gol smješan sa 35 metara sa silver igračem što Ronaldo ne može takav zabit..

Meni ponekad prođe kroz glavu da varaju, ali ne znam jel uopće moguće to u FIFI?

Ponekad mi se dogodi da su mi igrači jako spori.

Točno budem umoran nakon partije od stiskanja po kontroleru.

To možda može biti zbog laga, ali kad je lag onda trza - ovo izgleda kao da sam u vodi i da ne mogu trčati punom brzinom.

Čudan osjećaj, a iscrpljujuć užasno.

[19xx] 4ntraks
16 godina
Skilledžija kaže...

Najgore mi je kad me povlače pred šesnaestercem kad izađem na golmana 1 na 1.

Tek toliko te povuče, izgubiš brzinu, balans, on izbije loptu i nikom ništa, a 100% šansa za gol.

Ajde, ne treba za to crvene dijeliti jer bi ih bilo puno, ali prekršaj bi morao biti.

Nesportski je prekinuo akciju i nikom ništa.

Gle, igramo nogomet a povlaćenje za dres se smatra u nogometu nesportskom igrom koja se redovita kažnjava žutim kartonom a u većini situacija i sa crvenim kartonom. Onaj koji povlaći neka ima takta kao i u stvarnom životu. Onaj tko pretjera u povlačenju biva kažnjen onaj tko to radi profinjeno izvuće se. No ako lik trči zamnom s ispruženom rukom i jedva čeka da me povuće znači da nema nikakvu ideju osim nesportskom igrom prekinuti moju akciju i za to treba onda biti kažnjen. Ista stvar je i s ovim uklizavanjma na tisuću načina. Takve stvari mi gade igru. Ja nikada ne uklizavam, ama baš nikada. Ne povlačim za dres nikoga a remplam se s promjenjivim uspjehom. Više puta shebem sebe nego protivnika.  No to je moj problem.. Općenito u ovoj igri loše funkcionira suđenje te primjena stegovnih mjera.

Ne možeš me s leđa skršiti na 16m kad idem okomito na golmana i za to ne dobiti crveni karton. Ne može prednost u igri trajati toliko dugo i vraćati je kada loptu izgubi igrač koji nije bio pod prekršajem samo zato kaj igra to pamti par sekundi a ne poovodi se događajima na terenu. No dobro, sad opet ulazimo u sferu ponavljanja onoga što nam je svima poznato..

Mislim da tu nema nikakvog varanja već jednostavno igra tako funkcionira. Imam srebrne engleze i mogu reći da je to jedna nevjerojatna ekipa. Fakat moraš biti osjetno bolji kako bi me dobio dok s druge strane kad istrčim s tots englezima moram se dobro ushrati kako bi dobio vidno slabijeg protivnika od sebe. Uvijek dobijem neki pacerski gol, uvijek gađam stative kao da imaju magnet u sebi... meni je tako svake godine. Je li problem u meni ili nećem drugom, ne znam.. Ovo govorim za PS4 verziju igre...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2015 14:11 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima varanja!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja mislim da skriptiranje postoji dugi niz godina, još tamo od fife 11, kada sam ju i počeo igrati. Takve neobjašnjive situacije, pa neka meni netko objasni kako je moguće ako igramo sa istim ekipama i istim igračima da su moju poluretardirani a njegovi vanzemaljci, jučer igram bap s frendom i u situaciji di je 1-1 tamo pred kraj tekme bila su 2 faula koja su trebala biti crveni, jedan u kaznenom i jedan izvan i naravno niti jedan nije sviran da bi par minuta poslije oni dobili penal i pobjedili, pa daj me nemoj nasvijavati jbt, a da ne pričam o golmanima, pa pes 2013 je imao bolje golmane nego ovo smeće, znači  GOLMAN OBRANI i točno odbi loptu u njegove noge i zabija, golman obrani a lopta ide ravno u njega i on nju odbi u gol, pa koji qurac.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
AdisTM87 kaže...

Ima varanja!

Pa pogle što sam rekao: "Mislim da tu nema nikakvog varanja već jednostavno igra tako funkcionira".

Znači mislio sam da nema varanja tipa neke šifre ili skripte kako si ti napomenio koje mogu koristiti igrači kako bi varali, već jednostavno tako igra funkcionira. Neku tekmu ti uzme, neku tekmu ti vrati i tako...

Ne znam zašto je to tako. Meni osobno nikada nije krivo ako me neko dobro napuca niti ću ikada izaći iz igre zbog toga ali mi je strašno krivo kad mi lik iz jednog udarca zabije dva gola a cijelu tekmu se grozničavo branio i nekim čudom preživi da ne dobije pet komada... o komičnim golovima da ne pričam...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
AdisTM87 kaže...

Ima varanja!

Pa pogle što sam rekao: "Mislim da tu nema nikakvog varanja već jednostavno igra tako funkcionira".

Znači mislio sam da nema varanja tipa neke šifre ili skripte kako si ti napomenio koje mogu koristiti igrači kako bi varali, već jednostavno tako igra funkcionira. Neku tekmu ti uzme, neku tekmu ti vrati i tako...

Ne znam zašto je to tako. Meni osobno nikada nije krivo ako me neko dobro napuca niti ću ikada izaći iz igre zbog toga ali mi je strašno krivo kad mi lik iz jednog udarca zabije dva gola a cijelu tekmu se grozničavo branio i nekim čudom preživi da ne dobije pet komada... o komičnim golovima da ne pričam...

Pa eto onda pogrešno misliš, ili pogrešno si mislio. Pogledaj klip i bit će ti jasno. Pogledaj tu situaciju sa sudijom, jedan svira faul, drugi ne svira, wtf...

13 godina
FIFA 15

Joj Adise shvati da ne postoji cheat za potplatit suca omg.. Igra sama određuje kad ce i kome pomoc, a najskuplji timovi uglavnom najgore prođu..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Aha do toga je, od sad uzimam najslabije igrače kako bi najbolje prolazio. Joj teoretičara zavjere

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Vidim da si fifu krenuo igrat pred tjedan dana..
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
KiCo77 kaže...

Joj Adise shvati da ne postoji cheat za potplatit suca omg.. Igra sama određuje kad ce i kome pomoc, a najskuplji timovi uglavnom najgore prođu..

Upravo tako... evo prije minute sam odigrao klasičnu fifa tekmu. Lik krene s centra s reusom i samo radi piruete i ruši sve ispred sebe. jednostavno ga ne mogu zaustaviti. Uđe mi u 16m, moj stoper stoji i on opet piruetu i zabije se u mene i sruši me. Klasični prekršaj u napadu a lik u prvoj minuti dobije penal???? Gledam i ne vjerujem.

Za par minuta lik pokušava pucati s nekih desetak metara po golu, zamahne i zagrebe po travi i padne i opet penal??? Gledam ponovljenu snimku, nitko od moji igrača nije mu bio bliže od jednog metra niti je bilo kontakta. Zagrebo po travi i pao i penal. Samo bih napomenio da u zadnjih 50 tekmi nisam napravio niti jedan penal a sada u par minuta dva??? I kako da igram s voljom nakon ovakvih uvodnih par minuta.

Inače grozim se igrača koji cijelu tekmu ne naprave dva dodavanja već samo rade cirkuske atrakcije u nadi da će zabiti neki gol. A još mi je groznije to kretanje s centra kad u nekim tekmama jednostavno ne mogu zaustaviti protivnika. Ili ruši sve pred sobom, ili mu se lopta lijepi za nogu ili mu se uvijek nakon mog izbijanja vraća i to u idealan for..

I kaj da sad radim? Nije lik imao neki program kojim je programirao suca već jednostavno se tako potrefilo. Samo bih dodao da je lik majstor guranja i bacanja na pod i u cijeloj tekmi je napravio jedan prekršaj a svaki kontakt moj igrač je letio kao da se u njega bus zabio..

12 godina
FIFA 15

Upravo sam završio jako, jako čudnu partiju.

Tip ima ekipu boli glava - Robben, Lew, Reus, Alaba, Lahm - sve najbolji Nijemci da dalje ne nabrajam.

Ja igram sa turskom ekipom - BTW Ba je po 35.000 sada pa sam ga uzeo da probam.

Osim njega i crnog Sneidera sve prosječni igrači - Mello, Saw, srebrni Drenthe itd. - uglavnom puno slabija ekipa od protivnika.

Zabijem mu u 10-toj prvog Ba i u 24-oj Sneider - sve super, igra radi k'o podmazana, zabijam golove, sretan k'o malo dijete.

Počinje drugo poluvrijeme - njega nema pa nema, čekam ga do kraja vremena da odbroji.

Ubacuje Suareza i Balea i kreće utakmica.

Ja se jedva mičem - kao kroz vodu da trčim - usporen i nemoćan - iscrpljujuće do bola.

Papak mi uvali dva komada na brzinu i ja stisnem - nećeš me dobiti niti sa tim lagom, razbojniče.

I što se dogodi?

Šansu mi nije stvorio do 88. minute i onda iz očaja opali sa Reusom sa nekih 30 m i pravo u rašlje.

Ja ne znam koliko peha se može imati, ali ovo što se meni događa prevršuje sve granice normalnog.

A ovo što sam prvo poluvrijeme igrao normalnom brzinom, a drugo usporen, pretpostavljam da je šupak nešto upalio da me jebe.

Nevjerojatno je da je baš u tom trenutku počeo lag, a do tada da je sve bilo super?!

Uglavnom, polako mi ovo sve skupa počinje ići na jetru.

Znalo se događati i prije čudnih stvari i lagova, ali ovo u zadnje vrijeme je nemoguće.

Apropos laga i varanja s istim: http://fifaforums.easports.com/en/discussion/35715/sluggish-gameplay-bug-and-slow-motion-cheat-videos

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Drugi video fenomenalno dočarava s čime se sve borimo u ovoj igri. Znači lik napada i tri puta gubi loptu ali mu se ona uvijek čudesno vraća i to najbolje postavljenom napadaču dok konačno sve ne završi golom.

To često doživljavam. Lik siluje u napadu, ja mu izbijam loptu do besvjesti ali ona nakon toga nikako da dođe do mog igrača već se uvijek vraća njemu toliko dugo dok konačno ne zabije. Zašto k vragu, zašto????

12 godina
movie kaže...

Drugi video fenomenalno dočarava s čime se sve borimo u ovoj igri. Znači lik napada i tri puta gubi loptu ali mu se ona uvijek čudesno vraća i to najbolje postavljenom napadaču dok konačno sve ne završi golom.

To često doživljavam. Lik siluje u napadu, ja mu izbijam loptu do besvjesti ali ona nakon toga nikako da dođe do mog igrača već se uvijek vraća njemu toliko dugo dok konačno ne zabije. Zašto k vragu, zašto????

To dosta ovisi i o golmanu.

Recimo, kad sam igrao sa Obalom Bjelokosti na vratima sam imao jedinog Bjelokoščanina golmana koji je bio brončani ili možda čak srebrni - više se ne sjećam.

Njegova svaka obrana je završavala u protivničkim nogama i tako kad te uhvate u šemu ne staju dok ne padne gol.

Jako loš golman je taj i zato sam odustao od Obale Bjelokosti mada su u napadu bili prilično dobri.

I da, bez obzira na golmana, jako često se lopte odbijaju protivničkim napadačima bespotrebno.

Pogotovo mi ide na živce kad je jedan jedini protivnički igrač okružen mojom četvoricom ili petoricom i lopta baš njemu pravo u noge.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Meni ponekad prođe kroz glavu da varaju, ali ne znam jel uopće moguće to u FIFI?

Ponekad mi se dogodi da su mi igrači jako spori.

Točno budem umoran nakon partije od stiskanja po kontroleru.

To možda može biti zbog laga, ali kad je lag onda trza - ovo izgleda kao da sam u vodi i da ne mogu trčati punom brzinom.

Čudan osjećaj, a iscrpljujuć užasno.

Također imam isti problem, a vjerujem i ostali. Ponekad igra djeluje toliko traljava a nije u pitanju lag...Znači imam idealan CHEM a igra me pravi budalom i ne mogu se sastaviti sa loptom, za razliku od onih tekmi gdje sve lijepo klizi i milina je za igrati. Moram napomenuti da kod mene fitnes nikada ne pada ispod 90, što znači da rotiram svaku tekmu.

Jednostavno, igra je trula u svom kodu i točka.

Origin ID: AnchorMan86
16 godina
neaktivan
FIFA 15

Sinoc igram sa likom ima pola igraca plave kartice ,i povede on 2:0 i nekako izjednacim na 2:2 i poce slowmotion doslovno 2-3 fps

Tako smo se vukli do 85 min trajalo je to podosta dugo i puce veze u 85 min i ajde kontam ja da sam pobijedio ,kad ono 1 bod !

Kad sam vidio kako laguje upalim i ja torrent da bude do jaja ! :)

P.S. negdje sam citao kada napravis novi squad da bolje igraju bar prvih nekoliko utakmica?!Da li je to tacno ne znam ?!

Da nema onih ugovora bila bi bolja igra 5 x sve pare odose na ugovore ,fitnes se lako rjesava !

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 7:41 (genius_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 15

Fifa 16..

-ukinuti ugovore ( besmisleni su)

-smanjiti broj komandi na min.

-ostaviti samo par dribliga i to onih koje moze svako izvesti,neka sam igrac dribla ko ima veci skill

-smanjiti dominantnost pace-a,ukinuti mogucnost gola trcanjem sa centra

-uvesti kao u PES-u raspolozenje igraca za igru pa ti mijenjaj ko nije raspolozen

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
genius_ kaže...
P.S. negdje sam citao kada napravis novi squad da bolje igraju bar prvih nekoliko utakmica?!Da li je to tacno ne znam ?!

Da nema onih ugovora bila bi bolja igra 5 x sve pare odose na ugovore ,fitnes se lako rjesava !

. Problem je u vama, manite se tih teorija zavjere. Kad napravite novi squad motivisani ste sa njima da igrate što bolje i interisantno vam je. Što duže igrate sa njima, postaje vam sve manje zanimljivo. Sve je u vašim glavama! Pokušajte napravit pauzu od 7-10 dana, pa ćete vidjet kako ćete igrati i kolko ćete biti dobri. Naučite driblinge i kvalitetno igrati odbranu pa ćete vidjeti rezultata. Pratim ovog Krasia i kad vidim da je pobjeđivao sa ekipama gdje mu je naprimjer čitava ekipa GK, pa u špicu zabija golove sa Neuerom, a ja se žalim što nekad ne mogu sa Ibrahimovićem. To je do mene, a ne do FIFE. Ima tutorijala na milion, pa ako hoćete rezultate, sjedi i vježbaj.

To sa ugovorima neće nikad ukinuti jer je potpuno normalno da postoje ugovori. Taj prijedlog da se ukinu mnogi driblinzi je isto glup i mogu samo doći novi driblinzi, a svi ovi da se ukidaju , il da igrači sami driblaju, toga nije bilo ni prije 10 godina ni prije 15 na FIFI, ili PEsu, pa neće ni sad.

Što se tiče PACE-a si u pravu, igrači kao J.Terry S.Gerrard, Totti, trebaju biti bolji u FUTu nego što su sad. Sad je takva situacija da je FUT bio prije 10 godina, imam osjećaj da mnogi ne bi uzimali legende kao Raula, Figa, pa i Zidanea zbog njihove brzine, što je smiješno.

Mnoge teorije zavjere me podsjećaju na iste koje se vrte na pokeru, pokerstarsu. Od tog da ljudi koji tek počnu igrati krenu dobivati, da bi ih ovi navukli na poker, da neko kad dobije veću cifru, da poslije toga gubi sve, te da je to bila samo navlakuša. Do toga da AA ne prolazi ni približno kolko bi trebao, uglavnom da je sve namješteno. Kad se sagledaju te tvrdnje i ljudi koji to tvrde, dođe se do jednostavnog zaključka da ti ljudi ne znaju igrati poker(u ovom slučaju fifu), pa traže razloge i izvlakuše neke kako bi opravdali sebi svoje gubljenje.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 8:43 (AdisTM87).
16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...
genius_ kaže...

. Problem je u vama, manite se tih teorija zavjere. Kad napravite novi squad motivisani ste sa njima da igrate što bolje i interisantno vam je. Što duže igrate sa njima, postaje vam sve manje zanimljivo. Sve je u vašim glavama! Pokušajte napravit pauzu od 7-10 dana, pa ćete vidjet kako ćete igrati i kolko ćete biti dobri. Naučite driblinge i kvalitetno igrati odbranu pa ćete vidjeti rezultata. Pratim ovog Krasia i kad vidim da je pobjeđivao sa ekipama gdje mu je naprimjer čitava ekipa GK, pa u špicu zabija golove sa Neuerom, a ja se žalim što nekad ne mogu sa Ibrahimovićem. To je do mene, a ne do FIFE. Ima tutorijala na milion, pa ako hoćete rezultate, sjedi i vježbaj.

To sa ugovorima neće nikad ukinuti jer je potpuno normalno da postoje ugovori. Taj prijedlog da se ukinu mnogi driblinzi je isto glup i mogu samo doći novi driblinzi, a svi ovi da se ukidaju , il da igrači sami driblaju, toga nije bilo ni prije 10 godina ni prije 15 na FIFI, ili PEsu, pa neće ni sad.

Što se tiče PACE-a si u pravu, igrači kao J.Terry S.Gerrard, Totti, trebaju biti bolji u FUTu nego što su sad. Sad je takva situacija da je FUT bio prije 10 godina, imam osjećaj da mnogi ne bi uzimali legende kao Raula, Figa, pa i Zidanea zbog njihove brzine, što je smiješno.

Mnoge teorije zavjere me podsjećaju na iste koje se vrte na pokeru, pokerstarsu. Od tog da ljudi koji tek počnu igrati krenu dobivati, da bi ih ovi navukli na poker, da neko kad dobije veću cifru, da poslije toga gubi sve, te da je to bila samo navlakuša. Do toga da AA ne prolazi ni približno kolko bi trebao, uglavnom da je sve namješteno. Kad se sagledaju te tvrdnje i ljudi koji to tvrde, dođe se do jednostavnog zaključka da ti ljudi ne znaju igrati poker(u ovom slučaju fifu), pa traže razloge i izvlakuše neke kako bi opravdali sebi svoje gubljenje.

Nikad necu nauciti driblinge,mislim da nisu presudni bas !Dostigao sam jedan nivo dalje tesko !Povremeno odigrati koju mogu bez obzira na rezultat !Odbrana je presudna po meni ,nemoj primiti gol !

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Obrnuto je. Napad je presudan, igra se za gol više. Dribling je najvažniji, ko ga zna koristiti i u pravo vrijeme ga iskoristiti, taman da mu je na golu napadač, pobjedit će na kraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Obrnuto je. Napad je presudan, igra se za gol više. Dribling je najvažniji, ko ga zna koristiti i u pravo vrijeme ga iskoristiti, taman da mu je na golu napadač, pobjedit će na kraju.

Kaze jedan mudar covjek ne mogu ja donjeti vode koliko ti mozes prosuti ! :)

16 godina
AdisTM87 kaže...

Mislim da te je kico pitao jučer od kada igraš fifu? Gle stari, nema tu teorija zavjere, jednostavno igra tako funkcionira. Nisam ja ništa motiviran igrati s ne znam čime i demotiviran igrati opet s ne znam s čime. Jednostavno ima dana kada ne ide i mogu stajati na glavi ali ne ide. Tri godine gledam kako se patim dok igram s tots ekipom i tri godine gledam kako istovremeno razvaljujem sa srebrnom ekipom. Zašto? Zašto tots de gea prima tako glupe golove i zašto srebrni pantilimon brani nemoguće. Po meni on je top tri golmana u igri. Zašto u istom danu sa srebrnim englezima razvaljujem tots ekipe i zašto me u istom danu prosjećan igrač dobije s mojom tots ekipom. Neki dan sam htio plakati od muke. Pregazim lika, imam preko 20 udaraca po golu, posjed lopte oko 70%, stative, prečke, inicijativu, sve ali neće lopta u gol.

Dva si gola standardno zabije sam de gea i onda kod 2-2 rezultata u 90 minuti lik mi s preko 30 metara pogodi u 90 i izgubim. Gledam statistiku i ne vjerujem. Pa nije mi do gola došao? To se jednostavno u ovoj igri događa. I to iz godine u godinu. Ili jučer, lik dobije dva penala u uvodnih par minuta a da ga nisam taknuo? Ja uvijek igram isto. Nisam neki igrač ali teško mi je zabiti gol ako sve štima ali ne mogu ja utjecati na de geu ili na stopera koji odluči na sekundu stati ili izbiti loptu ali protivniku u idealan for. Kad se to dogodi naravno da redovito gubim. Da ne ispadne sada da jedino mogu izugubiti ako me igra pokrade, naravno da mogu i uvijek kažem svaka čast onome tko je bolji.

No nemoj me ebati, 90 minuta i zabijem za 1-0 i lik krene s centra a moji samo padaju oko njega i 1-1. Ja krenem s centra i isto tako zabijem za 2-1, pa opet on krene dugom loptom na mojih 16m i pogađaš, nigdje stopera a bočni ostali kako ne bi bilo zaleđe i 2-2. Sve se to dogodi u zadnjoj minuti. Do tada tvrda tekma bez nekih šansi. Nije li to pravljenje budale od nas obojce. Žao mi je što nisam snimio tu tekmu jer je to nešto najluđe što sam ove godine odigrao... zar nije žalosno da pored tots ekipe igram sa svim ostalim ekipama samo ne s njom jer se bojim da ću ispasti bedak.

Rađe igram sa srebrnim englezima i ja radim bedake od drugih. Jučer sam krenio sa tots englezima i nakon dva poraza prebacim se na srebrne engleze i naslažem 9 pobjeda u nizu. Jako sam motiviran da s tots englezima odigram što bolje, zabijam i dominiram ali primam tako glupe golove da je to neobjašnjivo. S druge strane srebrni englezi jako teško zabijaju, puno zicera promašim ali dominiram u sredini i gotovo svaku tekmu dobijem 1-0. Tu i tamo netko naleti pa ga natovarim ali uglavnom dobijam minimalnim rezultatom. Malo čudno s obzirom da mi tekme s tots ekipom uvijek završavaju s bar pet golova po tekmi??? Pamtnom dosta...

16 godina
neaktivan
AdisTM87 kaže...

Ovaj moj sincic kad igra i kad je tu negdje sa protivnikom posto odbranu ne igra rezultat obicno bude 7:6 ili neki slican rukometni !

Cim vidi da je protivnik jaci odmah ostavlja gamepad pa onda mene nakantaju 5:0 ili dam po neki gol ! :)

Cim vidi da neko dribla on se predaje mada vecina dribla bez veze ,bez tajminga i sl.

Igra uglavnom na pace i duge lopte i bolji je od mene ,ima vise pobijeda ! :)

I da,od kad igra fifu dijete je poludilo,agresivan je i sl.I meni kad neko da gol sa centra da mi je tu blizu

mislim da bi se potukli garant !Prokleta igra !

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2015 10:51 (genius_).
16 godina
genius_ kaže...

Ovaj moj sincic kad igra i kad je tu negdje sa protivnikom posto odbranu ne igra rezultat obicno bude 7:6 ili neki slican rukometni !

Cim vidi da je protivnik jaci odmah ostavlja gamepad pa onda mene nakantaju 5:0 ili dam po neki gol ! :)

Cim vidi da neko dribla on se predaje mada vecina dribla bez veze ,bez tajminga i sl.

Igra uglavnom na pace i duge lopte i bolji je od mene ,ima vise pobijeda ! :)

I da,od kad igra fifu dijete je poludilo,agresivan je i sl.I meni kad neko da gol sa centra da mi je tu blizu

mislim da bi se potukli garant !Prokleta igra !

Interesantni su mi ti današnji igrači. Uglavnom vole igrati kada vode i pobjeđuju a kada prime gol ili dva odmah ostavljaju gamepad ili izlaze iz igre... inače da se radi neka anketa, 99% igrača bi reklo da su im najmanje dragi igrači duge lopte pa konjskog trka... koliko se sjećam neki dobri igrači s ovog foruma koji igraju turnire na ea forumima govorili su kako je na tim turnirima zabranjena takva igra ili možeš tijekom tekme odigrati dvije duge lopte i to je to.. neka me isprave ako sam rekao nešto krivo..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice