Ja ne znam zašto se meni događa da povremeno upadnem u "crnu rupu"?!
Krenem dobro, dominiram, imam par dobrih šansi, protivnika praktički nema nigdje na terenu.
I onda se dogodi nekakva pizdarija tipa Hummels ide izbit loptu i prođe mu kroz noge... ili Courtois obrani loptu i ona se nekako glupo odbije od njegovog lakta i uđe u gol.
Ili, pogotovo mi je to jučer diglo živce, tri partije za redom, protivnik prvih 20-tak minuta ništa - nema ga - i onda opali sa 30 m i zabije gol.
Tri partije za redom jučer sam dobivao golove kakvi se postižu jednom od 20 pokušaja, a ja dobivam iz prvog.
Inače ljudi ne pucaju pretjerano iz daljine tako da mi nije jasno kako mi se potrefi baš tri komada za redom od tri različita čovjeka??
Onda ovi što uklizavaju... jedan jučer svaki start mu je bilo uklizavanje - po meni svi su bili za prekršaj, ali sudac pola toga nije sudio - najsmješnije, niti jedan žuti karton lik nije dobio, a lomio me k'o budalu.
Često mi se događa, a jučer je to bilo preočito, ubacim napadaču u for i sam na golmana trčim, a njegov bek iza i nekako me sustigne, napadač padne i ništa - nikakav faul, nedaj Bože žuti ili crveni.
Pa nije napadač pao sam od sebe preko lopte?!!!