FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 632.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FIFA 15

Ekonomija ove igre dovedena je do apsurda. IF Cabella start price 8 000 coinsa a buy now 10 000 coinsa? Quick sell 9760. Zašto bi itko prodavao igrača za kojeg će dobiti 9500 coinsa ako ga može obrisati za 9760 coinsa. Interesira me koji kreten je odgovoran za ove kretenizme u igri?

Ovo sada stvarno više nema smisla....

Koja je sada uopće svrha marketa na kojem ne možeš više ništa zaraditi? Koliko vidim oni sada igru okreću u smjeru fifa pointsa i jedini način doći do igrača će biti kroz packove koje će opet najjednostavnije biti kupiti preko fifa pointsa jer coinsi svakim danom u ovoj igri vrijede sve manje i manje i ima ih sve manje i manje..

Ne bih se začudio da ćemo u sljedećoj fifi dobiti nešto slično što smo u prošloj imali u WC...

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2015 19:25 (movie).
Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

neki update je bio, a nemogu naci kakav

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 15
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
FIFA 15

Riberyju je prije 5 dana max cijena bila 60.000.

Onda su ga smanjili ga na 45.000 i tako držali tri dana.

Po novom je 80.000.

Recimo Lahm i Schweinie.

Išli su po 20.000, onda su ih srušili nedavno na 10.000, a od danas idu po 15.000 max cijena.

Ovo za IF igrače i quick sell sam i ja skužio - idiotarija neizmjerna.

Ibru sam popodne ubo za 90.000.

Išao je po 140.000, onda su ga smanjili na 12.000 prije tri dana, a od danas je min. cijena 55.000 - max 90.000.

Tako ako netko planira Ibru, vrijeme je da ga ubode jer ako ovako nastave, Ibra će za 5 dana biti 150.000.

Zanimljivo mi je još nešto.

Ba ovaj novi plavi je već danima na marketu za minimalnu cijenu od 101.000, ali ga nitko ne kupuje i ovi panjevi nikako da mu spuste cijenu.

Zato su Matiću sa 250.000 cijenu smanjili na 70.000 i sada nema niti jednog na marketu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Jučer jedva nađem sif Mullera na marketu i kupim ga za 90k i danas mu smanje cijenu na 80k a nema nijednog na marketu. Mislim koji k...? Je li oni gledaju što rade? Dok tots Ba stoji tjedan dana 101k na min price...

14 godina
neaktivan
FIFA 15

ma to nekome dosadno u EA pa klikče malo i za*ebava se

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Baš sada gledam, fifu 14 na pc sam igrao 1130 sati a ovogodišnje smeće 262 sata... kako se situacija razvija na dobrom sam putu da sljedeću još prepolovim i konačno se skinem te riješim ovisnosti.. ea sve radi da tako bude...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Znaci sada igram finale kupa,2:2 zadnja minuta,on gurne loptu i prođe kroz moju dvojicu kao da ne postoje,njegov napadac ide puknut,fula loptu,lopta preskoci moga golmana,dva igraca trce prema njoj i puste je u gol,snimio sam video mobitelom,sada ga stvarno nemam volje uploadati,meni je to ekonomija jos okej,istrpljivo nekako,ali gameplay nikada nije gori,tako glupi golovi,takvo ocito guranje protivnika(ili mene ponekad).Stvarno su unistili igricu i iz godine u godinu sve gore.Najgore je to kada se sjetim da sada opet moram nekako dobiti 4 utakmice u nizu za taj 50 k paketic.

0 0 hvala 0
16 godina
Mic_zap kaže...

Znaci sada igram finale kupa,2:2 zadnja minuta,on gurne loptu i prođe kroz moju dvojicu kao da ne postoje,njegov napadac ide puknut,fula loptu,lopta preskoci moga golmana,dva igraca trce prema njoj i puste je u gol,snimio sam video mobitelom,sada ga stvarno nemam volje uploadati,meni je to ekonomija jos okej,istrpljivo nekako,ali gameplay nikada nije gori,tako glupi golovi,takvo ocito guranje protivnika(ili mene ponekad).Stvarno su unistili igricu i iz godine u godinu sve gore.Najgore je to kada se sjetim da sada opet moram nekako dobiti 4 utakmice u nizu za taj 50 k paketic.

Kako ti ekonomija igre može biti OK ako igrača možeš prodati za max 9500 a obrisati za 9760 coinsa? Gdje je tu logika?

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Kako ti ekonomija igre može biti OK ako igrača možeš prodati za max 9500 a obrisati za 9760 coinsa? Gdje je tu logika?

Da je taj IF Cabella imalo pozeljan nebi mu takva cijena bila,ja sam ga koristio i nakon toga ga nisam vidio u niti jednoj utakmici,je trade je bitan dio FUT-a ali uvijek se mozes nekako prilagoditi tome,a ovim glupostima koje ti se desavaju usred utakmica ne,jer ovo je na kraju nogometna simulacija a nogomet je najgori dio igre,pa ko tu koga.

13 godina
FIFA 15

Realno gledamo jebu nas u mozak svake godine jer znaju da nemaju pravu konkurenciju i nastavit će raditi to sve dok ne dođe pravi konkurent.

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mic_zap kaže...
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Da je taj IF Cabella imalo pozeljan nebi mu takva cijena bila,ja sam ga koristio i nakon toga ga nisam vidio u niti jednoj utakmici,je trade je bitan dio FUT-a ali uvijek se mozes nekako prilagoditi tome,a ovim glupostima koje ti se desavaju usred utakmica ne,jer ovo je na kraju nogometna simulacija a nogomet je najgori dio igre,pa ko tu koga.

Po mom mišljenju, trade je sastavni dio UT-a. I nebi se trebali svi igrači prilagođavat njihovim debilnim pravilima, već obrnuto. Trade je bitan u istoj mjeri kao i sam gameplay UT-a. Netko troši 80% vremena na trade a 20% na igru, a drugi obrnuto, svatko si nađe ono što mu više odgovara. Onima kojima je bitan samo gameplay igrat će Seasons. Ne stavljam trade ispred gameplaya već samo hoću reć da se ne slažem da je jedan važniji od drugog u ovom modu. 

12 godina
antiljano27 kaže...
Mic_zap kaže...
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Po mom mišljenju, trade je sastavni dio UT-a. I nebi se trebali svi igrači prilagođavat njihovim debilnim pravilima, već obrnuto. Trade je bitan u istoj mjeri kao i sam gameplay UT-a. Netko troši 80% vremena na trade a 20% na igru, a drugi obrnuto, svatko si nađe ono što mu više odgovara. Onima kojima je bitan samo gameplay igrat će Seasons. Ne stavljam trade ispred gameplaya već samo hoću reć da se ne slažem da je jedan važniji od drugog u ovom modu. 

Ne mozes na FUT gledati kao economy manager. Ako ti se trguje, kupuje, zaraduje igraj manager mod. FUt bi trebao biti cista zaradu kroz igru i samo igrom. A ne da 90% ekipe visi na tradeu, kupi sve igrace i postavlja cijenu kako hoce. Ako ce FIFA 16 imati ekonomiju ovog tipa ja sam sretan. Jer nece vise bit nebulozno visokih cijena, igraci ce biti full dostupni, a kome je jako potrebno kupovati paketice neka uzme pointse i neka kupuje. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Trade je sastavni dio UT-a i ima ogromnih problema,ali ne kao gameplay,cega sam se nagledao u gameplayu u Fifi 15 pocne mi se plakat,nema kraja listi sta su sve zeznuli u gameplayu,ovi price rangesi su zeznuti jer su ih uveli usred igrice koja je vec imala postojeci market,pravi i savrseni ucinak price rangesa ce biti sljedece godine,jesu i mene zeznuli,ali sam sretan sto vise prodaja coinsa nije tako lagana,pa prosle godine je bila 3 puta gora situacija,ljudi su trazili 150 miliona coinsa za Ibru,bila je strasna inflacija i to je bilo smijesno kako je to izgledalo,obicni Ibra je u jednom jeftinijem dijelu bio 8 miliona coinsa,bilo je puno lakse tradeanje,ali ono prosle godine je bila cista katastrofa(moje osobno misljenje).

16 godina
Mic_zap kaže...

Pa gle, na marketu imaju 3 IF cambelle što znači da je ipak poželjan jer da je nepoželjan bio bi ga pun market. No to je nebitno. Bitno je da ako je quick sell 9760 ne može max cijena prodaje biti manja od toga jer to nema logike. Market je zamišljen kao mjesto trgovine a ne mjesto gdje ćemo gubiti coinse.. Ako nisi primjetio poželjnost igrača nema nikakve veze s cijenom. To je isključivo isdrkhavanje nekoga u ea sportsu koji se igra cijenama igrača kako mu se digne. Recimo, tots terry 300k, pa ga sruše na 69k, pa ga dignu na 180k pa ga opet sruše na 75k. Koja mu je sljedeća cijena u ponedjeljak? Primjera koji nemaju veze s mozgom koliko hoćeš...

kako da ja danas trgujem na marketu na kojem nema nikakve vrijednosti niti stabilnosti a cijene se ruše na dnevnoj bazi?

16 godina
SimeKZ kaže...

Ne mozes na FUT gledati kao economy manager. Ako ti se trguje, kupuje, zaraduje igraj manager mod. FUt bi trebao biti cista zaradu kroz igru i samo igrom. A ne da 90% ekipe visi na tradeu, kupi sve igrace i postavlja cijenu kako hoce. Ako ce FIFA 16 imati ekonomiju ovog tipa ja sam sretan. Jer nece vise bit nebulozno visokih cijena, igraci ce biti full dostupni, a kome je jako potrebno kupovati paketice neka uzme pointse i neka kupuje. 

Kakav manager mod? Želim igrati fut. Želim imati određene kartice igrača jer simpatiziram određene igrače. Isto tako želim određen dio vremena potrošiti na market. Kupovati povoljno i prodavati s profitom i tako dolaziti do sredstava koji mi ispunjavaju želje. Gle, ako neće biti coinsa, neće se otvarati packovi a samim time neće biti niti ponude na marketu pa ne znam što ćeš kupiti?

O kakvim full dostupnim igračima pričaš? Tri mjeseca sam pokušavao kupiti neke igrače na pc i na kraju odustao od igre jer je to bila nemoguća misija. O kakvoj ekonomiji pričaš? Pa koja budala će kupovati fifa pointse ako market nema smisla a ovakav market definitivno nema smisla!

Da bi bilo sve po tvojim željama ekonomija igre mora biti u balansu između nekoliko stvari. Bilo koja bude narušena, sve pada u vodu i igra gubi smisao...

Mislim da su u ebenom problemu i mislim da će morati dobro sjesti i razmisliti koji će korak povući jer vidim i na netu i po raspoloženju ljudi koje znam da plešu po tankoj liniji iznad provalije.... jedan krivi korak i...

13 godina
FIFA 15

Trenutno market nema smisla ali u FIFI 16 će imat smisla jer svi startamo od 0 i cijene će bit jednake kao i svake godine na početku, jedina razlika će bit šta kupovina coinsa neće biti moguća, pa će samim time svatko imat manje coinsa, i cijene neće suludo rast.

Normalno da je sad nastao kaos kad su u 2. mjesecu ubacili price ranges, svi su prije imali milijune a sad su cijene nikakve i svatko može priuštit određenog dobrog igrača, zato nekih više na marketu ni nema.

Pojma nemam kakve gluposti rade sa PC cijenama, vidim da uopće ne prate naš market. Neki igrač se na XBOXu nemože prodat na min bid, a na PCu se prodaje za max bid. Oni stave PCu i Xboxu iste cijene, sruše price range jednako za PC i XB, i na XB market je ok, a na PCu više nema igrača jer ako se prije prodavao za 1.2m sad su ga svi brže bolje pokupovali za 900k. (Konkretno Ronaldo)
Messi isto, smanje ga na 550k i cijena je XBOXu pasala i Messi se prodavao za min bid, a na PCu je nestao.. I šta su napravili? Smanjili na 500k za PC i XB, dokaz da ni ne gledaju šta događa na našem marketu. Evo vidim sad su malo promjenili politiku, srušili su Ronaldu cijenu na XB a kod nas je ostala ista..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Mene jako živcira što im onaj webapp neradi, to je bio jedan od razloga zašto sam prešao na 15icu da mogu lako tradeati i slagati si ekipe. Neznam zašto su toliko nesposobni da ga nisu popravili u tih 5 mjeseci od kad ne radi... Neznam za vas ali ja nekako sumnjam da ću im dati pare nakon ovakvog sranja sa 15icom

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Radi on al je ugašen zbog autobuyera
16 godina
KiCo77 kaže...

Trenutno market nema smisla ali u FIFI 16 će imat smisla jer svi startamo od 0 i cijene će bit jednake kao i svake godine na početku, jedina razlika će bit šta kupovina coinsa neće biti moguća, pa će samim time svatko imat manje coinsa, i cijene neće suludo rast.

Meni market nikad neće imati smisla ako će na ekonomiju igre utjecati proizvođač igre. Ne može igrač ovaj tjedan vrijediti 10 a sljedeći 6 a onda opet 10. To je pražnjenje naših džepova. Stavi, recimo igrači od 75 do 80 koštaju max 5000, od 81 do 85 koštaju 10 000 od 86 do 90 koštaju 15 000 od 91 do 95 20 000 i to je to. Od prvog do zadnjeg dana. IF kartice puta 2, recimo. I onda svi znamo koliko što vrijedi a ne ova isdrkavanja od dana do dana..

I da, u ovakvom tipu igre nikad svi ne startamo od nule. Primjer, kupiš fifa pointsa za 200 eura i dvije svjetlosne godine si u prednosti pred nekim tko ima nula pointsa i sve gradi preko marketa a market bude ovakav kakav je.. To će ubiti igru i odbiti mnoge...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.6.2015 20:58 (movie).
13 godina
FIFA 15

Stavi, recimo igrači od 75 do 80 koštaju max 5000, od 81 do 85 koštaju 10 000 od 86 do 90 koštaju 15 000 od 91 do 95 20 000 i to je to. Od prvog do zadnjeg dana. IF kartice puta 2, recimo. I onda svi znamo koliko što vrijedi a ne ova isdrkavanja od dana do dana..

To nema smisla.. za mjesec dana ćeš samo od igranja imat coinsa za pokupovat pola igrača i pola(ovi bolji, traženiji) će nestat s marketa.. 

BTW MOTM Raketa

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.6.2015 0:25 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Meni market nikad neće imati smisla ako će na ekonomiju igre utjecati proizvođač igre. Ne može igrač ovaj tjedan vrijediti 10 a sljedeći 6 a onda opet 10. To je pražnjenje naših džepova. Stavi, recimo igrači od 75 do 80 koštaju max 5000, od 81 do 85 koštaju 10 000 od 86 do 90 koštaju 15 000 od 91 do 95 20 000 i to je to. Od prvog do zadnjeg dana. IF kartice puta 2, recimo. I onda svi znamo koliko što vrijedi a ne ova isdrkavanja od dana do dana..

I da, u ovakvom tipu igre nikad svi ne startamo od nule. Primjer, kupiš fifa pointsa za 200 eura i dvije svjetlosne godine si u prednosti pred nekim tko ima nula pointsa i sve gradi preko marketa a market bude ovakav kakav je.. To će ubiti igru i odbiti mnoge...

Pa neka kupi za 200e ako je toliki kreten. Meni nije zao. Ja opet kazem. Imam prosjecnu Bundeslga i BP ekipu pa opet meljem sve ispred sebe i sa njima si zaradim koji paketic kroz cup ili coinse kroz season. Maksimalna cijena igraca neka bude 50k i neka coinsi budu rjetki ko nista i da se zaraduju samo kroz igru i svi su na win win. Ko hoce precicom neka si kupi pointse, tko nece neka igra. Sta me briga boli hoces ti sjedit i plakat za marketom dan i noc ili ja koji cu igrat i zaradit igrajuci.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
9 godina
neaktivan
FIFA 15

evo vratio sam se u fut i imam momcad ovr 79 a chemistry 40,tello,rodriguez,cerci najbolji igraci  i opet pobjedivam u drugoj diviziji 

pjeva i treat you like a real lady a rijanu vratio na tvorničke postavke
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Pa neka kupi za 200e ako je toliki kreten. Meni nije zao. Ja opet kazem. Imam prosjecnu Bundeslga i BP ekipu pa opet meljem sve ispred sebe i sa njima si zaradim koji paketic kroz cup ili coinse kroz season. Maksimalna cijena igraca neka bude 50k i neka coinsi budu rjetki ko nista i da se zaraduju samo kroz igru i svi su na win win. Ko hoce precicom neka si kupi pointse, tko nece neka igra. Sta me briga boli hoces ti sjedit i plakat za marketom dan i noc ili ja koji cu igrat i zaradit igrajuci.

Vidiš, teško je da se međusobno razumijemo kad igru vidimo različito. Mene ne interesira da meljem ljude oko sebe, mene interesira da si skupim ekipu igrača koji su meni dragi i s kojima volim igrati. Osim toga volim skupljati kartice, trgovati i zarađivati. Znam igru nepokrenuti po tjedan dva ali na marketu sam svakodnevno. Ispunjava me dobra kupnja i još bolja prodaja ili dobro i sretno otvoren pack. Imam neke igrače s kojim nisam odigrao niti jednu tekmu a podosta su vrijedni.. Vidim da ne shvaćaš da bez stabilnog marketa nema niti ove igre.

Možeš ti igrati i pobjeđivati koliko hoćeš ako market ne postoji kako ćeš doći do željenog igrača? Tako što osovojiš kup pa svih 5k coinsa uložiš u packove? Od toga nema kruha.. ja sam znao dnevno zaraditi po parsto tisuća coinsa i onda sve to uložim u packove. Samo zbog takvog naćina imaš nešto igrača na marketu. Kad i to nestane, nestat će i market i do igrača ćeš doći isključivo na sreću kroz packove. Takva igra gubit će smisao i za sezonu dvije više nitko neće igrati igru u kojoj ga sputava proizvođač igre na ovaj ili onaj način..

14 godina
KiCo77 kaže...

Isprobao ga u 3 utakmice umjesto TOTY Kroosa i.... Rakitić ostaje u momčadi. Gotovo identični igrači, a razliku u slabijoj nozi nisam primjetio, tako da prednost ide našem pulenu.

13 godina
soft kaže...
KiCo77 kaže...

Isprobao ga u 3 utakmice umjesto TOTY Kroosa i.... Rakitić ostaje u momčadi. Gotovo identični igrači, a razliku u slabijoj nozi nisam primjetio, tako da prednost ide našem pulenu.

Sad kad još TOTS dođe.. uh

12 godina
neaktivan
soft kaže...
KiCo77 kaže...

Dobio u paketu ili ga kupio? Posto nisam vidio niti jednog na marketu, koliko coinsa se vrti?

[19xx]C3c1l
16 godina
neaktivan
FIFA 15

Danas dijete igra i gubi 2:0 i iznervira se ,izbaci Handanovica i stavi Roony na gol !

Runi odbrani penal i jos par finese suteva ! Vrh golman ! hahahhaha

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hanteed kaže...

evo vratio sam se u fut i imam momcad ovr 79 a chemistry 40,tello,rodriguez,cerci najbolji igraci  i opet pobjedivam u drugoj diviziji 

Sto neko od vas ne snimi neki video da izvucemo kakvu pouku,da pokupio koji potez i sl .?

14 godina
C3c1l kaže...
soft kaže...
KiCo77 kaže...

Dobio u paketu ili ga kupio? Posto nisam vidio niti jednog na marketu, koliko coinsa se vrti?

Kupio ga na marketu, 70k (XB).

Čekao sam ga na marketu, nekih 5-10 minuta mi je trebalo da ga ulovim. Jednog sam propustio jer sam bio prespor.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice