FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.277
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
Red_Star_Forever kaže...

meni Ea nije jasna kako to igrac moze da izgubi skills kao recimo robinjo,pato,luca, i jos par igraca ,sta zaboravili su da driblaju ili sta? hebi se u tri lepe...ne bi me cudilo da u fifi 15 ronaldinjo nema vise toliko zvezdica ,ea sramoto....pazi jedan tamo neki assaidi ima 5 a lamela sada tri,ili robinho tri ili pato...

Ti nisi nikad čuo za formu?

17 godina
Praetorian1 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

meni Ea nije jasna kako to igrac moze da izgubi skills kao recimo robinjo,pato,luca, i jos par igraca ,sta zaboravili su da driblaju ili sta? hebi se u tri lepe...ne bi me cudilo da u fifi 15 ronaldinjo nema vise toliko zvezdica ,ea sramoto....pazi jedan tamo neki assaidi ima 5 a lamela sada tri,ili robinho tri ili pato...

Ti nisi nikad čuo za formu?

Forma moze imati utjecaja na izdrzljivost, brzinu, okretnost, tocnost dodavanja/suteva itd itd, ali sigurno ne na to moze li ili ne neki igrac izvest odredenu fintu. To ili znas ili ne znas, kao i vozit bicikl...

13 godina
neaktivan
kakve veze forma ima sa driblingom znaci ronaldinho nije u formu i ne zna da dribla ili neymat..molim te nemoj da lupis ovako nesto jer postajes smesan....
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Stvarno ništa ne znate...

Moj PC  
0 8 hvala 0
13 godina
neaktivan
pazi ako ja mogu da uradim 90 posto driblinga koji sam prestao sa fudbalom ,znaci po tebi ja ne bih znao to da uradim posto ne igram profi ili sta....
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
DangerouS kaže...

Dobri su WR na CBovima. LB i RB mogu komotno imati h/m, većina ih ima. Bolje je kad se LB/RB malo pridruži napadu i zaustavi veznjake protivničkog tima nego da sjedi u obrani i tako omogući veznjacima da oslobode prostor do nekih 25metara od gola, onda je teško zaustaviti napad :) 

M/H ili H/M za CBove su idealni. H/M jedan CB da ima je odlično u dosta situacija prilikom ispucavanja gol auta, uglavnom osvaja loptu u tim zračnim dvobojima. Još nekaj, uglavnom kad uzmeš loptu s takvim igračom protivniku (Tipa Ramos) on će nastavit trčat s loptom, neće samo uzet loptu i vratit se u obranu. 

Skombiniraš uz to nekog CM/CDM koji ima M/H i taj mid će ti otić na mjesto Ramos kad ovaj ode u napad. :) Eto to sam uglavnom primjetio u kombinaciji Ramos CB Yaya CM 

Evo sad sam isprobao ovo LB i RB M/M a CB jedan H/M drugi M/H i jako je dobro al nekako mi se cini da je oba dva CB-a M/M nekako sigurnije.. al i ovo je dosta dobro.. mozda cak i bolje.. treba se naviknuti..

Da, zavisi kako igraš, ne paše svima isto ;)

Inače, razlike između FUT14 i FUT13 gameplaya ima, vidi se u par situacija. Naravno neće se cijeli gamepaly mjenjati jer za to nema potrebe niti je itko to očekivao. Kiša izgleda bolje primjerice, fake shoot je drugačiji, ima nekoliko novih pokreta igrača gdje se u jednom Balo prešetava onako nonšalantno :) 

Što se tiče finesse shota. Lik je par puta u video rekao da je to early build koji niko osim ovih par ljudi na meetingu nije igrao. Postoji i FUT14 Beta koja se ovih 5 dana provodi među random ljudima i oni ostavljaju feedback. Taj finesse sigurno neće biti toliko jak, zato takvi meetinzi i Bete postoje da se takve stvari isprave jel.  

14 godina
DangerouS kaže...
.
  Taj finesse sigurno neće biti toliko jak, zato takvi meetinzi i Bete postoje da se takve stvari isprave jel.  

Kad se sjetim prošle godine i early builda gdje je bilo sve brzo i obećanja kako je full igra puno sporija... Pa smo čekali 3 mjeseca lol na patch da se FUT uopće može igrati. I ljudi još vjeruju EA-u i komentarima random "profića".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
marcus1950 kaže...

em li mogao kupujem novu konzolu i fifu14. Ovu za pc i stare konzole nema sanse trosit pare na to. Nema te sta dirati moje kritike za fifu.  Eto npr.meni uopce ne smeta kad movie kritizira pes. Ima pravo na to. Ja kritiziram igru  a ti mene. Cemu to? Do kad tako? {#}

Slažem se da proizvod koji kupiš imaš pravo hvaliti ili kuditi. Isto tako jednu igru dva igrača vide različito, i to je normalno. Nije normalno jedino ako to pravo pokušavaš oduzeti drugome i uz to si još bezobrazan kao neki s one teme.

Pitanje je kad će u naše krajeve doći next gen fifa. Još se ništa službeno ne zna niti oko datuma izlaska PS4 a o xboxu one da ne govorim. U najboljem slučaju nakon izlaska fife čekat će se još 2 mjeseca do next gen fife. Ne mogu toliko čekati pa sam zato i uzeo pc verziju jer mi se čini da nekih 225kn nisu novci zbog kojih ću propasti. Možda uzmem i PS3 verziju a onda iskoristim mogučnost kupovine PS4 verzije preko PSN za 10 dolara. Za dva mjeseca ću si složiti lijepu momčad za fut a onda sve prebaciti na PS4... Ako uspijem i ove godine dobiti fifu za PS3 za nekih 350 kn, mislim da ću to i napraviti..  Na kraju krajeva to je investicija koja me okupira sljedećih godinu dana svaki dan po bar sat dva i više...

14 godina
movie kaže...

Slažem se da proizvod koji kupiš imaš pravo hvaliti ili kuditi. Isto tako jednu igru dva igrača vide različito, i to je normalno. Nije normalno jedino ako to pravo pokušavaš oduzeti drugome i uz to si još bezobrazan kao neki s one teme.

Pitanje je kad će u naše krajeve doći next gen fifa. Još se ništa službeno ne zna niti oko datuma izlaska PS4 a o xboxu one da ne govorim. U najboljem slučaju nakon izlaska fife čekat će se još 2 mjeseca do next gen fife. Ne mogu toliko čekati pa sam zato i uzeo pc verziju jer mi se čini da nekih 225kn nisu novci zbog kojih ću propasti. Možda uzmem i PS3 verziju a onda iskoristim mogučnost kupovine PS4 verzije preko PSN za 10 dolara. Za dva mjeseca ću si složiti lijepu momčad za fut a onda sve prebaciti na PS4... Ako uspijem i ove godine dobiti fifu za PS3 za nekih 350 kn, mislim da ću to i napraviti..  Na kraju krajeva to je investicija koja me okupira sljedećih godinu dana svaki dan po bar sat dva i više...

Koja je korist od kupovanja igre i za PC i za PS3? 

Bajdevej... u ovoj temi se stvarno da pročitati hrpa gluposti, ali ova posljednja da forma igrača ne utječe na njegovu sposobnost da napravi neki dribling, je stvarno ono... nešto posebno... god tier nebuloza. Stvarno fascinantno razmišljanje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Fifa 14

Opet su cijene skocile.. bas sam u pon. htio kupit paysafecard.. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Vrlo jednostavno. Od 16-22 h nisam u mogućnosti igrati na računalu pa vrijeme kratim igrajući na PS3.

Inače, uvijek mi je veći doživljaj igrati nogomet na konzoli dok prednost računala je velik broj prijateljstava koje sam stvorio.

Jednostavno, navečer mi je velik gušt odigrati sa svima njima i nisam spreman sve to napustiti... na kraju kad se sve to zbroji, kako sam rekao, ta igra me godišnje košta oko 600kn.

Što je to za sve ove sjajne sate ispunjene zabavom tijekom cijele godine?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Hexfire kaže...

Vrlo jednostavno. Od 16-22 h nisam u mogućnosti igrati na računalu pa vrijeme kratim igrajući na PS3.

Inače, uvijek mi je veći doživljaj igrati nogomet na konzoli dok prednost računala je velik broj prijateljstava koje sam stvorio.

Jednostavno, navečer mi je velik gušt odigrati sa svima njima i nisam spreman sve to napustiti... na kraju kad se sve to zbroji, kako sam rekao, ta igra me godišnje košta oko 600kn.

Što je to za sve ove sjajne sate ispunjene zabavom tijekom cijele godine?

Upravo to je najveći plus meni za kupovanje nove fife. Nema mi boljeg nego kad dodjem s faksa malo se opustit i zabavit uz fifu i malo se maknut od svega. Ja znam da je ovo igrica koja ce me zabavljat slijedećih godinu dana, uz to je i jedina koju igram, pa ne vidim razlog zašto je nebih uzeo. 

I ako ce igraci levitirat 0,03 cm iznad trave i ako necu skuzit iz prve da li je trk messija ili šimunića, ja znam da ce ova igrica meni predstavljat zabavu i to je meni najbitnije. 

17 godina
KiCo77 kaže...

Opet su cijene skocile.. bas sam u pon. htio kupit paysafecard.. 

Gledam, i na eplati je skočila cijena...izgleda da sam kupio u zadnji tren..

17 godina
Fifa 14

FIFA 14 | 9 x 100,000 Coin Pack Opening

Koliko duplića lik dobio?

Evo, tu su vam svi klipovi na jednom mjestu...

http://news.futhead.com/posts/fifa-14/25643-fifa-14-youtube-roundup

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2013 21:16 (movie).
Moj PC  
1 2 hvala 1
13 godina
neaktivan
Fifa 14

1 3 hvala 1
13 godina
Fifa 14

Ko lupa konstantno TD na svaki post, bas me zanima ko je, ako ima toliko muda nek napise ovdje. 

Da se osvrnem na video. Dakle ono gore nije finalni build i nije next gen. I koliko cujem po komentarima lika, da nije toliko slicna FIFI 13 po nacinu kontroliranja igraca. Vidli smo da bernard nema sta trazit pokraj Piquea i to je odlicno, dokaz da pace nece igrati veliku ulogu u FIFI 14... 

Bit ce ovo odlicno igrat.

Moj PC  
4 7 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14
Kak se sve moze placat na eplati, s kojim karticama?
I kako ti onda stigne kod?

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
DangerouS kaže...
.
  Taj finesse sigurno neće biti toliko jak, zato takvi meetinzi i Bete postoje da se takve stvari isprave jel.  

Kad se sjetim prošle godine i early builda gdje je bilo sve brzo i obećanja kako je full igra puno sporija... Pa smo čekali 3 mjeseca lol na patch da se FUT uopće može igrati. I ljudi još vjeruju EA-u i komentarima random "profića".

Pa gle, ti random profići kako ih nazivaš imaju 50ak tisuća pogleda po svakom videu, da ne spominjemo KSIja koji ima po milijun na dosta videa. Oni su tu da promoviraju igru, EA im sigurno daje nešto love za to što rade. Oni i još par ljudi je bilo pozvano na taj zatvoreni meeting. 

Siguran sam da će njih poslušati i igrače koji igraju zatvorenu BETU. Po forumima je najmanje 200 ljudi dobilo mail za BETU i ne samo na FUT nego na svim modovima. Prošle godine je BETA trajala samo 2 dana i malo je ljudi dobilo poziv. Ove godine kao što sam rekao od 3.9. je pokrenuta i obuhvaća sve modove.

Ne znam otkud ti 3 mjeseca, to je možda na PCu bilo, ja sam uredno od prvog dana na PS3 igrao, uz tu i tamo koji pad servera što se desi apsolutno svakoj masivnoj online igri. 

Treba malo biti optimist ne stalno pesimističko tipičko hrvatski pljuvat po igri koja još nije ni izašla.  

12 godina
neaktivan
Fifa 14

Pozdrav, kako kupujem novu pilu odlucih se i izaci iz nelegalnih voda. Prvo sto bi svakako htio su fifa13 i nba2k14.
i sad trazim po netu, vidim da ima na amaznu odlicna ponuda
http://www.amazon.com/FIFA-14-Online-Game-Code/dp/B00CMSCWGS/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1378686377&sr=8-5&keywords=FIFA+14

to je samo kod, je li tako i ja si je fino dowloadam (stvarno sam tutlek) ?
buduci da me trazi katricu, zanimaju me vasa iskustva s zaba avenue karticom.
isto tako je li mi ovo pametno preko amazona ili?
hvala na pomoci.

0 0 hvala 0
14 godina
Lignja8 kaže...

Pozdrav, kako kupujem novu pilu odlucih se i izaci iz nelegalnih voda. Prvo sto bi svakako htio su fifa13 i nba2k14.
i sad trazim po netu, vidim da ima na amaznu odlicna ponuda
http://www.amazon.com/FIFA-14-Online-Game-Code/dp/B00CMSCWGS/ref=sr_1_5?ie=UTF8&qid=1378686377&sr=8-5&keywords=FIFA+14

to je samo kod, je li tako i ja si je fino dowloadam (stvarno sam tutlek) ?
buduci da me trazi katricu, zanimaju me vasa iskustva s zaba avenue karticom.
isto tako je li mi ovo pametno preko amazona ili?
hvala na pomoci.

230 kuna je sasvim dobra cijena. Dobiješ key kojeg ubaciš u EA-ov software Origin i onda si 24-og možeš preko njega skinuti igru. I još dobiješ Adidas All star ekipu koju dobiju samo oni sa preorderom preko Amazona.

Nisam koristio tu zaba karticu, ali koliko znam radi na Steamu, ne košta te pokušati da li radi i na amazonu. Bolje rješenje ti je otvoriti žiro račun u PBZ-u i dobiješ Visa Electron karticu s kojom sigurno možeš plaćati. Održavanje računa je besplatno, staviš si gore para koliko želiš i trošiš.

Da bi kupio preko Amazona morat ćeš staviti lažnu adresu u profil, jer kao samo ljudi iz US mogu kupiti. Imaš fakenamegenerator stranicu pa od tamo samo prepišeš neku adresu. Nek te to ne brine, kupio sam barem 20 igara sa Amazona i nikad problema.

17 godina
Fifa 14
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 10:54 (movie).
Moj PC  
4 2 hvala 2
13 godina
neaktivan
Fifa 14

čini mi se da je gameplay usporen što bi mogla bit prava novost za nas igrače koji mrzimo fliper

1 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
ak75 kaže...

čini mi se da je gameplay usporen što bi mogla bit prava novost za nas igrače koji mrzimo fliper

{#}

16 godina
neaktivan
ak75 kaže...

Šta onda igrate Fut?{#}{#}

14 godina
neaktivan
Fifa 14

wooot {#}

7:18

(ocekujem veliku kritiku pesovca {#})

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 13:18 (bjong).

5 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Pozdrav. Ja sam napravio narudzbu na eplati prije ovog poskupljenja (225 kn-255 kn) i jos nisam uplatio pa ako sada uplatim jel mogu ja dobit fifu za 225 kn? Nadam se da ste me razumjeli. 

1 0 hvala 0
17 godina
Rayz00 kaže...

Pozdrav. Ja sam napravio narudzbu na eplati prije ovog poskupljenja (225 kn-255 kn) i jos nisam uplatio pa ako sada uplatim jel mogu ja dobit fifu za 225 kn? Nadam se da ste me razumjeli. 

Pa imaš na njihovoj stranici kontakt mail pa postavi upit. Tko ti ovdje može dati točan odgovor?

15 godina
Fifa 14

jeli se zna u koliko sati sutra stiže demo?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Rayz00 kaže...

Pa imaš na njihovoj stranici kontakt mail pa postavi upit. Tko ti ovdje može dati točan odgovor?

Pa pitam, mozda se nekome dogodila ista situacija lani? 

14 godina
antimadridista kaže...

jeli se zna u koliko sati sutra stiže demo?

to izlazi i za pc,baš da probam fifu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice