FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.536.518
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 14
ChildrenOfDisappearances kaže...
movie kaže...

To kaj sam te ja nekaj pitao nije razlog da padobranac ulijeće i dijeli lekcije koje nemaju veze s temom i pravi se pametan. Osobno ne igram s hybridima a naučio sam od jednog forumaša koji slaže hybride kao na traci da je cilj uvijek složiti nešto više ili kompliciranije s max che pa sam te zato i pitao. Lik je napravio više hybrida nego svi mi zajedno a svi su mu imali max che i bili jako interesantni. Meni osobno toga 2/3 nikada ne bi palo na pamet. Ako je tvoja filozofija slaganja drukčija, sve pet..

Probao sam milijun hybrida uvijek godine i uvijek igram na max chem, ali par puta sam iz čiste sprdnje radio neke hybride di je jedva bilo 70 chemistry i nećeš vjerovati, skoro svi su igrači igrali jednako kao i na max chem. Osobno, puno više gubim od ekipa koje nisu ni blizu max chem nego od onih koji imaju 100, zanimljivo ali eto.

o tome ja pricam..

Decki da li vam se ovo događa u prvoj diviziji? evo primjer u ovom videu 

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 17:46 (CroatianRacer).
12 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...
ChildrenOfDisappearances kaže...
movie kaže...

To kaj sam te ja nekaj pitao nije razlog da padobranac ulijeće i dijeli lekcije koje nemaju veze s temom i pravi se pametan. Osobno ne igram s hybridima a naučio sam od jednog forumaša koji slaže hybride kao na traci da je cilj uvijek složiti nešto više ili kompliciranije s max che pa sam te zato i pitao. Lik je napravio više hybrida nego svi mi zajedno a svi su mu imali max che i bili jako interesantni. Meni osobno toga 2/3 nikada ne bi palo na pamet. Ako je tvoja filozofija slaganja drukčija, sve pet..

Probao sam milijun hybrida uvijek godine i uvijek igram na max chem, ali par puta sam iz čiste sprdnje radio neke hybride di je jedva bilo 70 chemistry i nećeš vjerovati, skoro svi su igrači igrali jednako kao i na max chem. Osobno, puno više gubim od ekipa koje nisu ni blizu max chem nego od onih koji imaju 100, zanimljivo ali eto.

o tome ja pricam..

Decki da li vam se ovo događa u prvoj diviziji? evo primjer u ovom videu 

Ekipa kad gubi i vidi da nemože dobit upali skriptu i piše si bodove. Makar se nebi čudio da je i sam od sebe odustao od spamanja lby 

16 godina
FIFA 14
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 23:23 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...

Vratio se Balotelli!

Cijena, sitnica..

http://gyazo.com/e37b74fa43a3cbf7c96f89431bc85f2e

Ja se zaletio da ga trznem, kad onoo {#} .

Za pretpostavit je da će i cijena za Di Mariu biti paprena.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

ovaj tjedan DiMaria (ManU), Benatia (Bayern) :)

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

cijena zbilja paprena {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
FIFA 14

za par dana to ce sve bit nize (puno nize)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Isprobao u zadnje vrijeme Ibru ( ako nznas driblat, gradit se nista od njega, ali osjeti se da je mocan bez daljnjeg ) Robben a ( 91-92 za njega mogu reci da je posluzio svrsi niti jedna utakmica nije prosla da nije zabio ) , CR a ( hah tri utakmice nista nije napravio, tj ja nisam nista uspio napravit snjim ) Courtis TOTS hah meni je on jedan od najgorih golmana koje sam imao, Howard IF ili MOTM ili Neuer MOTM svetinja naspram njega. Pepe TOTS hah dosta ljudi je on zvijer kod mene nikad nije tu kad ga trebam, uvjek se oslanjam na drugog stopera. mogu reci za sve ove igrace za koje sam dao po 15milja znaci puhnuti u vjetar  samo gubis na ea ovoj taksi. Sve ovisi kako kome sto sjeda, meni je BPL i Bundesliga na prvom mjestu. Najbolji golman je definitivno 88 neuer, Svajni Motm meni je predobar igrac, bez njega i snjim nije mi ista ekipa nikad bila, Rodriguez Motm preodbra kartica za obje strane, kao i piszek, Lewandowski i Etoo najkorisniji napadaci koje sam imao od obicnih kartica, kao i rvp na CAM u koji mi je hrpu golova zabijao na toj poziciji. Schurle najbolje krilo i TOTS Costa mozda i najbolji napadac od ovih sarenih kartica sto sam isprobao. Mogu samo reci da dribling not my style ( nit ga mogu izvodit jer mi je desna gljiva u ne bas sjajnoj formi ) i odmah padaju u vodu ovi skupocjeni igraci.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 14

Ima li sta gadljivije od defensive + high pressure

Bemozes primiti loptu od njega a jos nisam neki igrac

Ima li koje rjesenje za to? 

I kako igrati high pressure?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Nabavio sam po prvi put FIFU i to za PS4 (igram dok ne izađe PES 15) i zanima me kako na FIFI apdejtuju transfere igrača? Upalio sam igru i skidalo je najnoviji update ali transferi nisu napravljeni?
Je li i EA čeka da se završi transfer window pa kasnije objave update transfera ili je to malo redovnije nego na PES-u?

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Ceka se FIFA 15... jedini transfer update dolazi za FUT.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Znači ništa od transfera?

Strašno, nema Suareza u Barci, D.Coste, Fabregasa u Chelsea itd... i sada moram sve ručno mijenjati, super. Mislio sam da je FIFA što se transfera tiče miljama ispred PES-a i da se to redovno osvježava od strane EA-a?

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Mora ti bit jasno da za tocno mjesec dana izalzi FIFA 15... da imas FUT i da su transferi sredeni.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...

Mora ti bit jasno da za tocno mjesec dana izalzi FIFA 15... da imas FUT i da su transferi sredeni.

To mi je sad jasno. A to FUT sam morao googlat da vidim šta je (jbg sorry na fifi sam nakon više od deset godina PES-a), to me ne zanima jer sam mislio igrati offline par mjeseci pa su mi zato transferi bitni.

Znači sređeno je samo za FUT a ako neko hoće da igra sa društvom offline ili odigra koju offline ligu onda je donji i ništa od transfera i updatea...

Ništa, valja tražit kakav save data sa transferima ili prebacit najvažnije transfere :)

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Poz imam orgin fifu 14 , i zasto mi neskida je++ne transvere.... sta da napravim da imam sve najnovije.

SBrnic
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

Da se potrudis i odes par stranica unazad, vidjet ces da nema tog updatea... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 14

https://twitter.com/EASPORTSFIFA/status/505309002595860480

umjesto da su debili stavili to ujutro kad nema nikoga skoro

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

KOda je bitno... FIFA 14 laganica ide u zaborav...

Moj PC  
0 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 14

Imali neko da mi dadne key za fifu posto ja nemam racun da bi si to mogao priustiti a zelja mi je da igram a ako ima netko viska jedan bio bi mu veoma zahvalan :D Unapijed hvala

0 10 hvala 0
11 godina
FIFA 14

nema džabe ni u stare babe

Moj PC  
5 1 hvala 1
10 godina
neaktivan

Al kako da kupim kad nemam racun

12 godina
Imaju mama i tata i ti imas 60kn i kupis...
13 godina
neaktivan
FIFA 14

dosadno, pa da probamo nove Bundesligase, ceka se Kagawa

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav svima. :D Nisam znao da postoji hrvatski forum, ili tema na hrvatskom forumu na kojoj se skupljaju igrači FUT-a. Ja na žalost neću kupiti FIFU 15, tako da ostajem na četrnajstici sljedeću sezonu (odgodio sam kupnju next gen konzole, a i FUT sam počeo igrati nedavno). Svi koji bi se željeli riješiti dobrih igrača i coinova na PS3 za neku fer simboličnu lovu nakon što prijeđu na novu fifu, neka mi pošalju PP, da dogovorimo cijenu. Pozdrav svima. :)

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

MOzes kod mene u klub igramo redovno stalno u prvoj diviziji  trenutno smo krenuli iz pocetka dodaj me na origin NICK MI JE  gOVEDJA _SUPA_cro

10 godina
neaktivan
FIFA 14

AKO NETKO TRAZI FIFA 14 PRO CLUB ILI FIFA 15 CLUB JER CE OVAJ BITI I TAMO NEK ME DODA NA ORIGIN NICK MI JE GOVEDJA _SUPA_CRO

0 2 hvala 0
16 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran

Veramelen obicna kartica nije bila losa....Heading 85,soldina brzina za stopera u paru sa Kaboulom odlican

Rijetko tko je igrao sa njim lai ja sam bio zadovoljan...Jso je bio medju najjeftinijim CB iz BPL

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.9.2014 0:20 (Boixus Nois PS).
11 godina
FIFA 14

nitko ga ne uzima kad ima boljih cb-ova za istu cijenu

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
kesa kaže...

AKO NETKO TRAZI FIFA 14 PRO CLUB ILI FIFA 15 CLUB JER CE OVAJ BITI I TAMO NEK ME DODA NA ORIGIN NICK MI JE GOVEDJA _SUPA_CRO

ime ti je ono, svaka cast, neznam sta bih rekao, od svih mogucih imena/nadimaka koji postoje, ovo je u moje 3 godine na originu osvojilo 1. mjesto najretardiranijih imena. congrat! {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice