jeli moze neko malo coins posudit? nestalo, a moran produzit ugovor
Sa igrom neces postici nista, znaci treba mjeseci i mjeseci da bi uspio napravit neku solidnu ekipu, jedino ako si na ps3 tamo je bolje i lakse, ovde je katastrofa na pc, ja iskreno neznam sto otvaram bilo kojg igraca da dobijem tog prodo bi ga otvaro pakete i opet nista al eto jace je od mene, al i to je jedina opcija za dobit jednog milionskog.
Daj mi reci kako na PS3 može biti lakše? Igram i na PC i na PS3 i ono kaj na PC napravim za 30 dana na PS3 ne mogu napraviti za 90 dana. Market je veći, cijene manje, sve su iste, igrači iskusniji i ne možeš naletiti na ništa što je ispod cijene... katastrofa. osuđen si samo na igranje i izvlačenje packova i ako ti nešto slučajno uleti. Na PC se uvijek nešto nađe na marketu. Ove godine istina teže ali opet uleti...
Kad bih morao ocjenjivati, rekao bih da je na PC dva puta lakše napraviti bilo što nego na PS3
edit: noćaš spisdio sve coinse što sam imao i na PS3 i na PC na ove jumbo packove. Sad sam na nula coinsa ali dobio hrpu igrača i tek trebam zbrojit štetu. Nisam u plusu ali nije velik ni minus. Uletili, silva, hulk, benzema, cavani. cech, alaba i još hrpa dobrih igrača koji nažalost ne vrijede puno ali eto... bit će koja tisućica i na njima..
A omg kako je u tjedan dana cijena Aubameyangu pala sa 30k na 15k -.-"
Kupio sam bundesligu da vidim kako mi sa njima ide, neide, i sad gubim 50% ako idem prodat :S
zato ja igram sa ekipom vrijednom 10k :D dobru ću pravu ekipu sastavit kad bude TOTY
Ma ekipe od 50-100k max su najbolje... (kad se skupe pare ak se nema) treba pametno slozit momcad i odlicno ce igrati... ja volim kad dobijem ove sa ronaldom messiem itd.. njihov cijeli tim je sastavljen od napadackih igraca.. u to se meni npr ubraja dani alves.. znaci ja tog tipa nikad nebi stavio u svoj tim.. ( M/M Workrate ftw za LB I RB :D)
meni odgovara high att workrate na LB i RB protiv ultra d ekipa, pogotovo danilo koji može pucat jednako kao i bilo koji ST, i ima nevjerojatan longshot :D
igraš offline turnir s onim početnim bronze igračima, dobiješ coinse i kupiš ugovore
gg wp
Ja nikako da pomaknem svog golmana kod branjenja penala,il nešto krivo stišćem il kaj. probal sam sve moguće kombinacije,većini radi sa desnim analogom,al moj stoji na mjestu. Imate kakvu preporuku ili ideju,kako vi i s kojim tipkama branite? imam gamepad trust GXT 30.
i da se osvrnem na ove jumbo premium pakete,spisko svojih 45k na njih i jedino što sam dobio je inan -.- a vrijedi 700,svi neki rijetki dresovi ili ugovori kao a ne vrijedi niš,a jes budala
A omg kako je u tjedan dana cijena Aubameyangu pala sa 30k na 15k -.-"
Kupio sam bundesligu da vidim kako mi sa njima ide, neide, i sad gubim 50% ako idem prodat :S
zato ja igram sa ekipom vrijednom 10k :D dobru ću pravu ekipu sastavit kad bude TOTY
A eto, aubameyang mi se pokazao kao los igrac (tocnije cijela bundesliga) i njega sam htio prodat i pala mu je cijena...
A sa druge strane Di Maria, koj mi je odlican i kojeg ne zelim prodavat je narastao na 70k ..
Evo kupio i ja Fifu prije 2 dana, usao u 8.DIV i osvojio 2 kupa sa bronze igracima pa se sakupilo coinsa za trenutnu ekipu :)
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=dNXH5fSKnKnO1:pc
baš sam danas kupio aubameyanga i savršen je.sa tolikom brzinom prođe kroz obranu kao nožem kroz maslac i na kraju samo matiram golmana. i još ga uzeo za 18k. http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cPUaGUBVnKnQf:pc
također sam se jucer opeko na jumbo packovima
ma ovi jumbo packovi su smeće
a jesi probao schurlea? da ga ne kupujem bezveze
i ja sam danas igro protiv istog frajera i isto poveo sam oko 30 + i odmah RQ :D
a jesi probao schurlea? da ga ne kupujem bezveze
A kaj ti to znači kaj ga je netko probao? Ja ga imam i nisam oduševljen, draži mi je i bolji willian a on opet nije miljenik kod nekih forumaša i tak... najbolje je da sam probaš pa vidiš što ti odgovara..
baš sam danas kupio aubameyanga i savršen je.sa tolikom brzinom prođe kroz obranu kao nožem kroz maslac i na kraju samo matiram golmana. i još ga uzeo za 18k. http://www.easports.com/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=cPUaGUBVnKnQf:pc
Meni je on na klupi jer Mandžo trpa da se useres! :D
U ovoj igri svaki napadač jednako trpa tako da je svejedno s kojim igraš... sve je stvar simpatije prema pojedinom napadaču
U ovoj igri svaki napadač jednako trpa tako da je svejedno s kojim igraš... sve je stvar simpatije prema pojedinom napadaču
Ne slažem se s tobom...
definitivno najjača ekipa protiv koje sam igrao, Alaba i Lewandowski su IF. RQ u 20 i nekoj minuti, mrš u pm čitersku
Isti taj lik protiv kojega sam ja igro, sa Robbenom mi je Buffonu zasio sa 35m sa desnom nogom finess shoot. A frajer ima valjda dvije zvijezdice... jos bila kisa, tako da me silovo sa r1 trokut da to nisu bile istine.
I dalje me zanima kako je doso do te ekipe.
evo otvorio ovaj jumbo premium gold pack, howedes najbolji igrač,još sam dobio tošića (vrijedi 3k!),rolfesa,charlesa,salvia,mvilu i barcosa i puuuuno contracata,a baš su mi trebali :D nije loše jer ću si vratit pol para šta sam dao za pack
Nikad nije dobro kad vracas pola para, dobro je kad vratis sve i jos zaradis... ovo je zlo :D
Ne slažem se s tobom...
Tvoje pravo, naravno.
Trazim clanove za Pro Club, ako ima zainteresiranih javite mi na pm... naravno, mogu se i ja prikljuciti vasem klubu ako ga vec imate, opet pm ;)
jel ima tko ideju kako da se branim od j....... kretena koji igraju 352, pa nemrem centar proć
Nikad nije dobro kad vracas pola para, dobro je kad vratis sve i jos zaradis... ovo je zlo :D
a znam :D sta ces kad neam bas srece :D
jel ima tko ideju kako da se branim od j....... kretena koji igraju 352, pa nemrem centar proć
Pa ne možeš vrijeđati nekoga jer igra 3-5-2 samo zato kaj to tebi ne paše iz nekog razloga?
Pa ne možeš vrijeđati nekoga jer igra 3-5-2 a tebi to ne paše iz nekog razloga?
pa valjda moras taktiku smislit, kaj sad ako ovaj igra 3-5-2?? igram i ja protiv raznih igraca i ne predem centar jednom u 30 utakmica, a ako su tebi tako cesti onda neznam
meni je sljakalo 433 i counter attack,jer onda je tvoj najjaci segment igre njihov najslabiji,a to su krila(LW I RW)
jel ima tko ideju gdje nestane Squad training +30... ona kaj refresha igrače sve za +30... nemrem naći nigdje osim u my club...
jel to bug neki ili koji vrag...
EDIT: skužio stisne se trokut
jel ima tko ideju gdje nestane Squad training +30... ona kaj refresha igrače sve za +30... nemrem naći nigdje osim u my club...
jel to bug neki ili koji vrag
Kad si u svom squadu stisnes trokutic na jojsticku i apply team training.. tak nes