FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.662.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav! Zanima me jel i u ovoj fifi ima onih bugova kad ti izbaci usred sezone ili kad treba početi druga sezona? Sjećam se da je u fifi 13 bio problem ako se stave noviji transferi onda bi izbacilo.

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 14
Bendo kaže...

Pozdrav! Zanima me jel i u ovoj fifi ima onih bugova kad ti izbaci usred sezone ili kad treba početi druga sezona? Sjećam se da je u fifi 13 bio problem ako se stave noviji transferi onda bi izbacilo.

To je ocito za piratsku verziju... mislim da je steta nedat 180kn ako mislis igrati pravu FIFU... ako zelis, javi mi se na PM i rjesit cemo to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Zapravo imam original fifu 13 i to se događalo. Zato i pitam jel to i dalje problem u fifi 14 jel razmišljam kupiti :D

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

Hoće li biti nakon prijelaznog roka kakvi 100k packovi il tako nešto?  Kako je bilo prijašnjih godina?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Čudi me da već nisu prebacili J. Matu u Man. United (mislim na prave klubove).

El CapitanO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

31. Ce bit svi transferi out i upgrade 

Moje prognoze za upgrade:Everton rb,Suarez,Lukaku,Barkley,Januzaji nzn jos ko...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
drakula789 kaže...
Anchor Man kaže...

Moje prognoze za upgrade:Everton rb,Suarez,Lukaku,Barkley,Januzaji nzn jos ko...

El Šaraf, Cristante... za šarafa se pricalo a cristane je full zasluzio...

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Anchor Man kaže...

Link? Zato kaj je community manager jučer rekao da upgrades izlaze mid february, a transferi u roku tjedan dana

15 godina
neaktivan
FIFA 14

moze preporuka par bundesligasa, koji ce grijati klupu... neke koji su provjereni ali da nisu preskupi... mozete i slozit cijeli tim ako hocete... al bitno je da bude sa zamjenama :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
karlo666 kaže...

moze preporuka par bundesligasa, koji ce grijati klupu... neke koji su provjereni ali da nisu preskupi... mozete i slozit cijeli tim ako hocete... al bitno je da bude sa zamjenama :)

Sta ce ti zamjene... nek ti drugi tim koji imas budu zamjene i imas fitness squad...

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
karlo666 kaže...

Sta ce ti zamjene... nek ti drugi tim koji imas budu zamjene i imas fitness squad...

ma ustvari mi i ne trebaju sve, nego sam mislio jedan iz obrane jedan iz sredine i jedan iz napada... cisto da bas u slucaju ozljede ne moram ubacivat talijana u svabsku momcad :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Upgrade za Premiership tko ga je sve zasluzio otprilike: Howard ili Szczesny, desni bok Coleman ili Debuchy, stoperi Lovren, Jagielka, netko od Arsenalovog dvojca (Mertesacker ili Koscielny), lijevi bok Evra ili Shaw, od srednjih veznih Ramsey, Fernandinho, Cabaye Henderson, lijevi vezni Hazard ilu Jay Rodriguez, desni vezni Lallana ili Townsend, ofenzivni vezni Rooney Eriksen, Coutinho a napad Sturridge Negredo Suarez Remy.

0 0 hvala 0
13 godina
karlo666 kaže...
SimeKZ kaže...
karlo666 kaže...

ma ustvari mi i ne trebaju sve, nego sam mislio jedan iz obrane jedan iz sredine i jedan iz napada... cisto da bas u slucaju ozljede ne moram ubacivat talijana u svabsku momcad :)

Ako ti se ozljedi u tekmi onda ti zamjena ima isti CHEM ko i ovaj iz prve... 

15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
karlo666 kaže...
SimeKZ kaže...
karlo666 kaže...

Ako ti se ozljedi u tekmi onda ti zamjena ima isti CHEM ko i ovaj iz prve... 

a to nisam znao, mislio sam da to isto utjece na chem... ok hvala :)

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Trebam pomoć, nakupilo mi se igrača i momčadi, pa bih si ostavio jednu i nju još poboljšao (k)ako je moguće...

Sa nijednom nemam nekih posebnih problema, sve mi jednako odgovaraju.

Svaki komentar je dobrodošao.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
soft kaže...

Trebam pomoć, nakupilo mi se igrača i momčadi, pa bih si ostavio jednu i nju još poboljšao (k)ako je moguće...

Ne znam kakav si s kojom momčadi, ali po papiru je definitivno najjača Premiership momčad
Jedino sto bi se mozda bas trebalo popravljat je lijevi i desni vezni red, mozda Hazard ili Schurrle, a desno mozda Jesus Navas. I mozes stavit i Debuchya umjesto Walkera.

17 godina
soft kaže...

Probaj ovako i bit ćeš zadovoljan. http://gyazo.com/609a7e321c20bf5c172f4e0553f6cdb9

Naravno, navasa nif i sve štima. Ako imaš coinsa na CAM probaj silvu i nemaš tu više kaj kemijati..

Eventualno u paru s jovetićem aguero ako si ga možeš priuštiti i to je to..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Imam jedan problem, dosta mi sporo pretraživa u ovoj tražilici na web app, a i u samoj igri kad okrećem stranice.   Stalno mi prekida  i kaže da moram refreshati browser.    Jel se to napunilo "sranja" u mom pc-ju ili se to još nekome događa.   Molim vas pomagajte jer me ovo izluđuje.  A sve to je počelo negdje oko TOTY tjedna pa sam mislio da je to zbog preopterećenosti ali nije.

0 0 hvala 0
17 godina
barcaINTER kaže...

Imam jedan problem, dosta mi sporo pretraživa u ovoj tražilici na web app, a i u samoj igri kad okrećem stranice.   Stalno mi prekida  i kaže da moram refreshati browser.    Jel se to napunilo "sranja" u mom pc-ju ili se to još nekome događa.   Molim vas pomagajte jer me ovo izluđuje.  A sve to je počelo negdje oko TOTY tjedna pa sam mislio da je to zbog preopterećenosti ali nije.

I meni se događa, ovisno o danu češće ili rijeđe..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

I počelo je prije dva-tri  tjedna, jel tako ??   Meni to jako smeta, bude sve u redu 1 minutu i onda krene zajebavat. A yebiga, niti to nisu u stanju osigurati, a koje pare zarađuju.....

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ma katastrofa, ne mozes dva puta presaltat listu igraca odmah te izbaci... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ma katastrofa, ne mozes dva puta presaltat listu igraca odmah te izbaci... 

Do sad se to događalo samo na web appsu a sad mi se događa i u igri. Evo recimo danas ne mogu iz igre normalno prelistati kaj me interesira...

11 godina
neaktivan
soft kaže...

Jesi kojim slučajem kupovao coinse?

BTW.Ima tema posebna za FUT,pa sve vezano za FUT možete tamo.

17 godina
nidjoPro kaže...

Potpuno si u pravu, tko je vidio o futu razgovarati u fifa temi. Isto tako tko želi razgovarati o pro clubsu neka ide na temu pro clubs a tko želi razgovarati o seasonsu neka ide na temu seasons, kao što je normalno da se i o career modu razgovara samo na career temi. Treba napraviti i temu, kick off ako je još nema da slučajno netko ne bi ovdje postavio pitanje i o tom modu.

Ova fifa tema neka ostane samo za...?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
nidjoPro kaže...

Potpuno si u pravu, tko je vidio o futu razgovarati u fifa temi. Isto tako tko želi razgovarati o pro clubsu neka ide na temu pro clubs a tko želi razgovarati o seasonsu neka ide na temu seasons, kao što je normalno da se i o career modu razgovara samo na career temi. Treba napraviti i temu, kick off ako je još nema da slučajno netko ne bi ovdje postavio pitanje i o tom modu.

Ova fifa tema neka ostane samo za...?

Co-op seasons si zaboravio, nemože to bit u istoj temi kao i običan seasons. Apsurdno je da se u fifa temi priča o fifinim modovima

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Da,   vjerojatno ima tema za kupovanje coinsa, kako se to usudio pitati na ovoj temi.   Ovi što se interesiraju za joysticke i kontrole isto moraju imat svoju temu,   postavljanje kamera isto, to ste zaboravili.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

moze omoc. kad se na ovom futheadu na internetu slozi squad pise da pojedinacni chemistry je 9, a kad u igri isti squad slozim imaju svi 10 chemistry. kako to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
orim0909 kaže...

moze omoc. kad se na ovom futheadu na internetu slozi squad pise da pojedinacni chemistry je 9, a kad u igri isti squad slozim imaju svi 10 chemistry. kako to?

Jer si ocito stavio trenera... trener ako je ista liga daje +1 ako je jos i ista nacija +1...

14 godina
SimeKZ kaže...
orim0909 kaže...

Jer si ocito stavio trenera... trener ako je ista liga daje +1 ako je jos i ista nacija +1...

Ili je sa svima već odigrao po 10 utakmica.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...
soft kaže...

Jesi kojim slučajem kupovao coinse?

Nisam, dapače, nešto sam i prodao.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice