- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Link za PRIJAVE za FIFA 14 ULTIMATE TEAM Ligu u Grupi Fifa 13, 14, 15 - tko zeli neka se prijavi :D Nadam se da ovo moje poticanje ce zaziviti uspjesno Ligu. https://www.facebook.com/groups/293339257494567/307838446044648/?comment_id=307854919376334¬if_t=group_comment_reply
Treba zamolit ovdje moderatore da nam slozi podforum FIFA i da tamo imamo sve, od turnira pa na dalje...
Link za PRIJAVE za FIFA 14 ULTIMATE TEAM Ligu u Grupi Fifa 13, 14, 15 - tko zeli neka se prijavi :D Nadam se da ovo moje poticanje ce zaziviti uspjesno Ligu. https://www.facebook.com/groups/293339257494567/307838446044648/?comment_id=307854919376334¬if_t=group_comment_reply
Vrlo vjerojatno želiš što veći odaziv a ujedno imaš na fejsu zatvorenu grupu gdje ja sada ne mogu vidjeti ništa od eventualnih novosti? Zašto bi ja morao imati profil i zašto bi morao biti član te grupe ako samo hoću igrati fifu.
Za početak jedan veliki minus...
Vrlo vjerojatno želiš što veći odaziv a ujedno imaš na fejsu zatvorenu grupu gdje ja sada ne mogu vidjeti ništa od eventualnih novosti? Zašto bi ja morao imati profil i zašto bi morao biti član te grupe ako samo hoću igrati fifu.
Za početak jedan veliki minus...
Nije moja grupa, samo sharujem od admina grupu da bude sto veci odaziv. Ja sam samo dao prijedlog, a on se slozio da ce pokusati napraviti Ligu i dosta novosti sto ce dolaziti snjom kasnije. Evo da ti dam primjer jedne stare igre PES 6 koja funkcionira na taj liga turnir nacin bolje od svih grupa i foruma sto danas mogu naci. http://masterliga.balkansc.org/ ( nisam se jos regg ao ali ovo sto vidim zbilja zapanjujuce izgleda )

Šta mislite isplatil se sjebat 5m na pakete u nadi da će se dobit Messi, Ibra, Ronaldo ili neko sl. ko vrijedi.
Šta mislite isplatil se sjebat 5m na pakete u nadi da će se dobit Messi, Ibra, Ronaldo ili neko sl. ko vrijedi.
Nada je k...a... messi može doći nakon jednog packa a ne mora doći niti nakon 1000 otvorenih packova..
Jučer kod frenda udarao fifu 14 na ps4. Pa to je razlika nebo i zemlja, ovog puta sam igrao dosta duže i mog ureći da se osjetna razlika, fizika lopte je dosta bolja, modeli igrača, sama dodavanja, nove animacije, čudo od igre. I sad sam malo išao igrati fifu na pcu i kao da ju prvi put igram. Strašno kolko je to smeće na pcu. Jedina loša stvar na igniteu je povlačenje za igrača, to je smješno, frajer me povlači tolko da me obori an pod a nema faula...
neznam za vas ali nikad u zivotu nisam igrao nogomet na PC-u...Samo PS2 ili PS3
Jučer kod frenda udarao fifu 14 na ps4. Pa to je razlika nebo i zemlja, ovog puta sam igrao dosta duže i mog ureći da se osjetna razlika, fizika lopte je dosta bolja, modeli igrača, sama dodavanja, nove animacije, čudo od igre. I sad sam malo išao igrati fifu na pcu i kao da ju prvi put igram. Strašno kolko je to smeće na pcu. Jedina loša stvar na igniteu je povlačenje za igrača, to je smješno, frajer me povlači tolko da me obori an pod a nema faula...
Znači, bit će kuknjave ovih koji vole "na brzinu" kad stigne FIFA 15, upravo zbog fizike i sporijeg tempa. Sve više igramo NOGOMET, a to nekome sve manje odgovara.
Znači, bit će kuknjave ovih koji vole "na brzinu" kad stigne FIFA 15, upravo zbog fizike i sporijeg tempa. Sve više igramo NOGOMET, a to nekome sve manje odgovara.
Sporiji tempo? FIFA je na PS4 vidno brža.. ne znam kako si iz njegovo posta zaključio da je sporija?
edit: ne znam čemu TD? Pa nisam ja kriv što je igra osjetno brža. Onima kojima je fifa14 na pc brza ovo na PS4 bit će fliper.. to je činjenica. Meni osobno ne smeta brže ali kad sam se prebacio s računala na PS4 sve mi je bilo prebrzo...
dobio si td za glupost, eto ja nisam nikad fifu igrao na plejki, dajte i meni td
Sporiji tempo? FIFA je na PS4 vidno brža.. ne znam kako si iz njegovo posta zaključio da je sporija?
edit: ne znam čemu TD? Pa nisam ja kriv što je igra osjetno brža. Onima kojima je fifa14 na pc brza ovo na PS4 bit će fliper.. to je činjenica. Meni osobno ne smeta brže ali kad sam se prebacio s računala na PS4 sve mi je bilo prebrzo...
Misliš FUT je osjetno brži, a ne FIFA u cjelini, tj., ostali modovi?
Zahvaljujem svima koji uokolo sire gluposti da sam citer i da svoje coinse dobivam od toga. Frustracija i ljubomora je gadna stvar, hvala puno !
Kad smo već kod cheatera, dugo nisam naletio na jednog, te se konačno može igrati u DIV1.
Misliš FUT je osjetno brži, a ne FIFA u cjelini, tj., ostali modovi?
Da, fut je osjetno brži, igrači su fluidniji i manje tromi nego na računalu, okretniji... za ostale modove ne bih donosio zaključak jer jako dugo nisam ništa igrao osim futa pa ne bih htio dati krivu sliku..
dobio si td za glupost, eto ja nisam nikad fifu igrao na plejki, dajte i meni td
sta ce djeca nemaju pametnijeg posla...u stavrnosti sve neki debeli krmci koji neizlaze iz kuce...mogu oni jos 100 td,del boy to meni nesmeta...
Kako mi EA kida živce sa svojim serverom usranim. Treći puta danas da sam pobjedio i odjednom Error connecting to UT i meni ispadne DNF. Đubrad prokleta.
Najbrža i najveća zarada na tradeu jednog igrača za mene u zadnja tri FUT-a. I pod najbrža smatram to da se prodao u roku od sat vremena. A ne da si nekog kupio, čekao 3 godine i prodao ga za 4x više.
koja je ovo budala dale 3.2 miliona coinsa za igraca od kojeg je Samuel Eto'o u normalnoj kartici bolji po svemu a kosta 7k
Najbrža i najveća zarada na tradeu jednog igrača za mene u zadnja tri FUT-a. I pod najbrža smatram to da se prodao u roku od sat vremena. A ne da si nekog kupio, čekao 3 godine i prodao ga za 4x više.
koja je ovo budala dale 3.2 miliona coinsa za igraca od kojeg je Samuel Eto'o u normalnoj kartici bolji po svemu a kosta 7k
stvarno u svemu?cak i snagi,igri glavom,finisiranju,eto je jedino bolji u driblanju i paceu.hahah
Lukaku je zvijer i bez IFa i meni bolji od eto'oa.
da ali toliko negdje košta i eto if
Nakon male stagnacije u rezultatima, odlučio sam isprobati formaciju 4-4-2 i naredao sam 30 pobjeda zaredom u diviziji 1.
Najbolji squad koji sam koristio ove godine, nijedna pozicija nije slaba, WR-ovi odlični, nemam šta reći osim fantastična ekipa, isprobajte ako hoćete, izašao me oko 90k s time da je samo Toure 80k.
ako izadje IF A.Kone kupujem ga odma...Moj najdrazi igrac na FIFA-i ikad...krenio ponovo igrad sa BPL i naravno on i Sturidge u kombinaciji-MASAKR
Kako mi EA kida živce sa svojim serverom usranim. Treći puta danas da sam pobjedio i odjednom Error connecting to UT i meni ispadne DNF. Đubrad prokleta.
Sta mislite hoce li fifa 15 konacno rijesiti problem chitera i ovaj jeb.ih servera