Update i jedan i drugi napravite.
Kakav update mislis ?
Kakav update mislis ?
Kakav update mislis ?
U originu desni klik na Fifa 13 i odaberi Check for updates
meni kaže da je up to date...a nisam ništ radio niti se sjećam da je on radio update
meni kaže da je up to date...a nisam ništ radio niti se sjećam da je on radio update
U opcijama ti je podešeno da se automatski updatea, tako da ako si nekad primjecivao sporiji internet onda ti se skidao update, to se moze iskljucit.
Neka on isto provjeri je li mu sve updejtano
U opcijama ti je podešeno da se automatski updatea, tako da ako si nekad primjecivao sporiji internet onda ti se skidao update, to se moze iskljucit.
Sve updatano, ali jos uvijek izbacuje, tj. pise opponent has left the match .
Sve updatano, ali jos uvijek izbacuje, tj. pise opponent has left the match .
Pogledajte si onaj firewall status, ja znam da je meni na fifi 12 bilo restrective cijelo vrijeme a frendu open.. i nismo mogli igrat.. kad bi mislicajno dosao status moderate odmah smo mogli igrat.. pa pogledajte
Pogledajte si onaj firewall status, ja znam da je meni na fifi 12 bilo restrective cijelo vrijeme a frendu open.. i nismo mogli igrat.. kad bi mislicajno dosao status moderate odmah smo mogli igrat.. pa pogledajte
Ja imam isključen firewall i s nekim s foruma me spaja a imaju dva tri člana foruma s kojima nisam uspio odigrati niti jednu tekmu do sada jer nas neće spojiti?
Ima li neko savjet sta da igram na ultimate teamu, zaista mi postaje dosadno, pobijedjujem stalno, divizija jedan davno osvojena, turniri osvojeni, postoji li nesto jos sto bi me privuklo ili je to sve sto nudi UT?
Koja je teza shema ovaj karijera mod u FIFI. Znaci dovedem portsmounth u championship kao drugi u npower1. Borim se za ostanak i uspijem, prvi ispred crte ali ko ga sljivi. I sta mi se dogodi, popusim otkaz mada je bilo avoid relegation.
Sad preuzeo Hull City, para imaju, kupio Loru, Morata i Dybenge ( ili tako nesto ) na posubi pa cem ovidit.
kakvi su naši igrači u futu?
i jel igra netko na PCu?
Igram ja.Sta te zanima ?
pa nemam ekipe(čitaj frendova) na originu uopće, a igra mi se tu i tamo koja online tekma i slično tome....pomoć malo oko FUTa itd...ipak sam godinama bio na PESu od kojeg sam potpuno odustao
pošalji mi svoj origin user :)
Ima li neko savjet sta da igram na ultimate teamu, zaista mi postaje dosadno, pobijedjujem stalno, divizija jedan davno osvojena, turniri osvojeni, postoji li nesto jos sto bi me privuklo ili je to sve sto nudi UT?
U potpunosti te razumijem! Čudan je taj nogomet? Ne znam zašto se barca takmiči i ovu sezonu kad je davno sve osvojila?
Pusti to su ovi pro igraci pa ne znaju sta vi radili. Potpuno razumijem.
Od Become a pro, karijere, Seasona on nema sta radit :)
Robinho nadskoči i sruši u zraku CHIELLINIJA u 92. MIN za 3:2 ...jedino u FIFI 13 ...hvala što ćete me poslat na psihijatriju.
evo igram vec neko vrijeme fifu 13,pa mi je dosadila,htio bi s nekim da igram protiv,pa ako je netko za tekmu ili dvije nek me doda user: CROFabeVD
Robinho nadskoči i sruši u zraku CHIELLINIJA u 92. MIN za 3:2 ...jedino u FIFI 13 ...hvala što ćete me poslat na psihijatriju.
Moraš obratiti pozornost kako si pozicionirao chiellinija. Možda se nije dobro postavio, zagradio, možda je prerano skočio, možda mu je svijetlo reflektora zasmetalo, možda ga je s leđa gurnio robinho, možda si jednostavno ti prekasno reagirao... tko zna.... sarkazam naravno.. u takvim situacijama uvijek popisdim. Zakaj moj igrač od 160cm nikad tako ne nadskoči protivnika?
Moraš obratiti pozornost kako si pozicionirao chiellinija. Možda se nije dobro postavio, zagradio, možda je prerano skočio, možda mu je svijetlo reflektora zasmetalo, možda ga je s leđa gurnio robinho, možda si jednostavno ti prekasno reagirao... tko zna.... sarkazam naravno.. u takvim situacijama uvijek popisdim. Zakaj moj igrač od 160cm nikad tako ne nadskoči protivnika?
ili ga malo zayebavaju
Jel ti gledas pravi nogomet? Zasto je to cudno... zasto mocni Chiellini mora dobit svaki skok...
Koliko puta sam znao gledat da lik kiksa u krivoj procjeni.
Ja se sjecam kad je moj david silva 2x u jednoj tekmi preskocio suparnickog obrambenog i zabio gol.. komedija haha
Jel ti gledas pravi nogomet? Zasto je to cudno... zasto mocni Chiellini mora dobit svaki skok...
Pa kad kiksa protiv balotellia ili cavanija nekako mi je to normalno ali kiksati pored igrača nižeg 22 cm koji uz to ima skok da možeš ispod njega papir staviti je malo neobično. A i ocjene igranja glavom 57 naprema 84 sugeriraju da se takve stvari, gle čuda, ipak ne bi trebale uvijek događati u 90 minuti? Zašto uvijek u 90 minuti a ne recimo u 27 ili 64? Zašto uvijek igrač kiksa a drugi skače kao supermen u 90 minuti? Zato kaj nas igra ebe, eto zašto...
Na prošlom euru je recimo kiksao u procjeni pored mandžukića ali daleko je to bilo od devedesete minute...
Pa kad kiksa protiv balotellia ili cavanija nekako mi je to normalno ali kiksati pored igrača nižeg 22 cm koji uz to ima skok da možeš ispod njega papir staviti je malo neobično. A i ocjene igranja glavom 57 naprema 84 sugeriraju da se takve stvari, gle čuda, ipak ne bi trebale uvijek događati u 90 minuti? Zašto uvijek u 90 minuti a ne recimo u 27 ili 64? Zašto uvijek igrač kiksa a drugi skače kao supermen u 90 minuti? Zato kaj nas igra ebe, eto zašto...
Na prošlom euru je recimo kiksao u procjeni pored mandžukića ali daleko je to bilo od devedesete minute...
A Mandžukić je odličan igrač glavom
Pusti to su ovi pro igraci pa ne znaju sta vi radili. Potpuno razumijem.
Od Become a pro, karijere, Seasona on nema sta radit :)
Nemam sta raditi na ultimate teamu, a ovako ima naravno, poceo sam karijeru sa Anzijem, ruska liga, ide odlicno. A sta je taj become a pro? Kad odem na to izbaci ono kao da igram prijateljsku pa sam to i zaobisao.
P.S ako ima neko na ps3 da smije poigrati neka me doda, nick ARMIN_K-1
Pa mislim da nije loš. No bitnije je kaj je podjednako fizički jak a i visok kao ovaj pa mi sve štima.. no taj gol je ipak zabio nogom nakon loše procjene chiellinia glavom...
P.S ako ima neko na ps3 da smije poigrati neka me doda, nick ARMIN_K-1
Kako misliš da smije? Pa ne tučeš valjda ljude pa da se boje?
a što tekme štekaju pa to je nevjerovatno...počeo igrat malo FUT online, živi užas....još neke švabe brbljaju i govore kad da pali blokadu nekad a kad ne, prestrašno..al izgubio je tekmu hahahha
Pa mislim da nije loš. No bitnije je kaj je podjednako fizički jak a i visok kao ovaj pa mi sve štima.. no taj gol je ipak zabio nogom nakon loše procjene chiellinia glavom...
loše procjene se događaju to stoji, al nemože ni neki Neto Bertola ni Maikon Pejs da Pejs gurat Thiaga Silvu ili Chiellinia ko da su retardirani. Jakih igrača, niti jedan green stat osim akceleracije i sprint speeda a nekako ipak gađaju longshotove sa 60m...
mogao bi i ja trgnut neke kemije i počet trčat ko idiot pa da se okušat u toj brazilskoj ligi Ivaninho de Croato lo Pejsao
btw. owned by class
loše procjene se događaju to stoji, al nemože ni neki Neto Bertola ni Maikon Pejs da Pejs gurat Thiaga Silvu ili Chiellinia ko da su retardirani. Jakih igrača, niti jedan green stat osim akceleracije i sprint speeda a nekako ipak gađaju longshotove sa 60m...
Pa to sam ja i rekao. Kužim još kad mandžukić ili balotelli izguraju recimo chiellinia ili ga nadskoče ali ovi pigmeji... i uvijek to rade u 90 minuti? Nego, vidim imaš miru klosea? Meni najveće iznenađenje u igri. Kako sam krenio igrati s talijanima, kupim ga jer je ispod 2k coinsa i ostanem paf. Sad razmišljam da uzmem if varijantu jer se može dobiti za 200k. Danas nije taj dan, gledam puno je skuplji pa ću pričekat bolju prigodu za kupnju.. Miro zabija kako mu se digne..
Pa to sam ja i rekao. Kužim još kad mandžukić ili balotelli izguraju recimo chiellinia ili ga nadskoče ali ovi pigmeji... i uvijek to rade u 90 minuti? Nego, vidim imaš miru klosea? Meni najveće iznenađenje u igri. Kako sam krenio igrati s talijanima, kupim ga jer je ispod 2k coinsa i ostanem paf. Sad razmišljam da uzmem if varijantu jer se može dobiti za 200k. Danas nije taj dan, gledam puno je skuplji pa ću pričekat bolju prigodu za kupnju.. Miro zabija kako mu se digne..
Strašan je Klose, iznenadio sam se, reko bi čovjek radi pace-a da je ko klošar hahaha
baš si tražim neku zamjenu za Cavania u napadu,a nisam znao da je Klose dobar.baš ću ga isprobat