FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.775
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
BoobZ kaže...
gocaUCV kaže...

Je li i vama divizija 1 oslabila ? Meni je divizija 1 postala pre laka,previse je losih igraca u njoj.U 6 utakmica nema utakmice u kojoj nisam zabio 5 golova ,a u jednoj sam cak i 10. Tuzno :(

mogao bi i dat odgovor da me ne spajaju konstantno sa čiterima 

Ma i bolje,meni je dosadno.Znaci zadnju utakmicu dobijem 7-2 i to zabijem 4 gola sa Olicem !?

Na cemu igras ?

13 godina
gocaUCV kaže...
BoobZ kaže...
gocaUCV kaže...

Je li i vama divizija 1 oslabila ? Meni je divizija 1 postala pre laka,previse je losih igraca u njoj.U 6 utakmica nema utakmice u kojoj nisam zabio 5 golova ,a u jednoj sam cak i 10. Tuzno :(

mogao bi i dat odgovor da me ne spajaju konstantno sa čiterima 

Ma i bolje,meni je dosadno.Znaci zadnju utakmicu dobijem 7-2 i to zabijem 4 gola sa Olicem !?

Na cemu igras ?

PC-u

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako onda ? Mene je samo sa jednim spojilo u 100utakmica.

0 0 hvala 0
17 godina
v3cos kaže...

jel vi vidite išta na stadionu Borussie Dortmund po suncu?  brate u onom hladu uopće ne igram jer ne vidim ništa,samo pičim po suncu pa šta bude...eo sad sam upravo igro i primio gol u 90 za 3:2 iako sam gubio 2:0 i radovao sam se barem bodu...ali naravno...samir nasri iz odbijanca glavom..klasika

A kaj se žališ? Ja kad gubim 2-0 i izjednačim na 2-2 protivnik mi uvijek nakon toga zabije treći a kad vodim 2-0 i protivnik mi izjednači na 2-2 uvijek nakon toga popijem i treći... tako da

13 godina
neaktivan
gocaUCV kaže...

A nas spoji sa čiterima 99 puta u sto utakmica. Pretpostavljam da takvih problema nema na konzolama jer bi se nešto poduzelo.

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.4.2013 20:47 (antiljano27).
17 godina
antiljano27 kaže...
gocaUCV kaže...

A nas spoji sa čiterima 99 puta u sto utakmica. Pretpostavljam da takvih problema nema na konzolama jer bi se nešto poduzelo.

Ima, ja doživio... tri, četiri puta mi lik izađe nakon što ja krenem s centra?

12 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
gocaUCV kaže...

Kolega je imao isti problem i rjesenje je brisanje kluba.Valjda je neka shema kad te jednom spoji valjda te oznaci pa stalno te spaja sa korisnicima istog programa.U tvome slucaju brisanje je jako komplicirano. {#}

17 godina
gocaUCV kaže...

Na cemu igras ?

Ajde reci mi koji ti je ID pa da bacimo jednu. Meni u zadnje vrijeme nešto baš ne ide dok tebe ide pa da vidim koliko sam nesretan a ti sretan...

13 godina
gocaUCV kaže...
antiljano27 kaže...
gocaUCV kaže...

Kolega je imao isti problem i rjesenje je brisanje kluba.Valjda je neka shema kad te jednom spoji valjda te oznaci pa stalno te spaja sa korisnicima istog programa.U tvome slucaju brisanje je jako komplicirano. {#}

evo odigrao sad diviziju 1, nakon 3 čitera jedan je igrao {#}. samo, nama više utakmica nije ni teška ni lagana, sve odradi skripting hahaha, sad lik sa CB-om PEPE vuče loptu u moju polovicu, ja ga vitlam sa PATO-m i nemogu ga stić {#} znači 74 pace vs 89 i PEPE je brži, jedva izvukao 1:1

17 godina
BoobZ kaže...

evo odigrao sad diviziju 1, nakon 3 čitera jedan je igrao {#}. samo, nama više utakmica nije ni teška ni lagana, sve odradi skripting hahaha, sad lik sa CB-om PEPE vuče loptu u moju polovicu, ja ga vitlam sa PATO-m i nemogu ga stić {#} znači 74 pace vs 89 i PEPE je brži, jedva izvukao 1:1

Meni ti je tako bilo cijeli prošli tjedan. Imam balea i hazarda, to ti je pace 92 i 90 i svaki ebeni stoper protiv kojih sam igrao s lakoćom ih je stizao i prestizao.. za popisditi a ne možeš si pomoći... kao da trče na mjestu..  Općenito imam momčad sa solidnim paceom a trče kao da imaju olovnu kuglu oko noge. Najgore od svega što se nitko ne kreće niti otkriva. Svi stoje i gledaju kao telci i normalno da ne mogu složiti dvije akcije cijelu tekmu..  prošli tjedan mi je bio najgori do sada... ovaj se stvari vraćaju u normalu..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
gocaUCV kaže...

Na cemu igras ?

Ajde reci mi koji ti je ID pa da bacimo jednu. Meni u zadnje vrijeme nešto baš ne ide dok tebe ide pa da vidim koliko sam nesretan a ti sretan...

Kao sto je i nick na forumu.

13 godina
neaktivan
FIFA 13
u ovoj fifi ima vise odbijanja nego na fliperu :DDD

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Moze li se na fifi igrati nekakva online liga ili turnir, i kako? 

I na Ultimate teamu, sta predstavlja one chalange utakmice, pise 0/31, kada pobijedim 31 utakmicu sta onda, dobije li se kakva nagrada?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Koja je to fora da Wilshere sad vrijedi preko 15k ? :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

ma di to, vrijedi 4-1-2-1-2 CAM tolko ostalo je puno manje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Za njega i pricam. Jer sma ga upeco za 4k coinsa, a kad sam vidio cijenu mislio sam da me neko zajebava :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
aswada kaže...

Hoće to kad u punom trku pokušavaš zaštopati loptu...

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Bolje stopaju rasvijetni stupovi u mojoj ulici od igraca.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
aswada kaže...

Hoće to kad u punom trku pokušavaš zaštopati loptu...

kakve veze ima stopanje sa odbijanjima ? nigdje nisam to ni spomenuo

17 godina
aswada kaže...

kakve veze ima stopanje sa odbijanjima ? nigdje nisam to ni spomenuo

A kakvih to odbijanja ima u fifi? Igram svaki dan i nisam primjetio nikakva odbijanja kojima bi skrenio pozornost.  Vidim da se nekim igračima lopta obija kad pokušavaju u punom trku štopati loptu ili nastaviti s njom trčati, što je normalno...  Neku drugu vrstu odbijanja nisam primjetio pa ne znam o čemu zboriš?

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2013 17:43 (movie).
13 godina
FIFA 13

Ja kad igram karijeru sa svojim pacijentima portsmounth :D E tek da vidite ta stopanja :) Komedija.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Uspio sam vratiti dobar dio momcadi sa kojom sam bio najbolji....sada su sve misli i kapital usmjereni prema Y. Toure-u...novi kub-novi pocetak-stara ekipa. hahaha {#}  Yaya drzi seee, uskoro ces nam se pridruziti.

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fLUOFSMMnJntv:pc

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 20:47 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Hebem ti fifu kad nemozes zachilat kad oces nego samo se iznervirat..  2x za redom likove razbijam i popusim.. i naravno najbolji igrac njegov golman.. usrana igrica.. tj ULTIMATE TEAM!! to uopce netreba igrat...

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 21:40 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Zanima me ako ja iman fifu na kompu a prijatelj na ps3 mozemo li igrati jedan protiv drugoga ili je bas namisteno da ps3 igraci samo mogu igrati protiv korisnika ps3 i xboxa i tako obrnuto sa x boxom a pc useri samo sa pc userima. (malo retardirano pitanje al bi mi odgovor bio od velike pomoci) hvala unaprijed

0 0 hvala 0
14 godina
buterino kaže...

Zanima me ako ja iman fifu na kompu a prijatelj na ps3 mozemo li igrati jedan protiv drugoga ili je bas namisteno da ps3 igraci samo mogu igrati protiv korisnika ps3 i xboxa i tako obrnuto sa x boxom a pc useri samo sa pc userima. (malo retardirano pitanje al bi mi odgovor bio od velike pomoci) hvala unaprijed

Ne

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
buterino kaže...

Ne

znaci ja mogu igrati jedino sa pc userima

15 godina
da
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Kad hocu igrat protiv frenda stalno izbacuje your opponent has left the match.Molim pomoć :D

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Update i jedan i drugi napravite.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
buterino kaže...
KiCo77 kaže...
buterino kaže...

Ne

znaci ja mogu igrati jedino sa pc userima

Da, nažalost. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice