Sta je najbolje, okrenuo sam se opet karier modu...i nije samo MP skriptiran nego i SP...i to boli glava isto. Igram sa Real Madridom na legendary poluvrijeme 6 minuta...protiv Barcelone na Camp Nou...dobijem ih sa lakocom 3:0..benzema zabio gol sa 35 metara a valdes maltene krenuo skakat i radit paradu kad je lopta vec bila iza njega......dodje mi Rayo koji je zadnji na ljestvici nakon barce i spusim 3:1 takvom lakocom da je to za nevjerovat...Krece rayo sa centra prvi napad po boku onda centarsut, njihov igrac viši od mog direkt na glavu iker se nije ni pomaknuo...doslovno NEMOGUCE zaustavit napad...igra kad si zacrta da ce ti dat gol, ona ti da...i ti tu nemozes nista...
Dobro, ali zašto?.... zašto? Stisnu me u 16m, lopta ne može van. Što god radio još se brže vraća i tako sve dok mi comp ne zabije gol. Nakon tog gola nema više nigdje compa. On je odlučio dati gol i točka. I opet, ali zašto?
Zbog takvih nekih debilana doslovce ubijaju igru. No od svega mi je još gore kad me vlastita momčad počne bojkotirati. Samo stanu. Ništa ne rade i jasno je da tu više nema igre. Nitko se ne otkriva, nitko ne ulazi. Igra te jednostavno tjera da nakon toga soliraš i od jedne simpatične tekme napraviš teretanu. Abate mi stalno probija strani i jednostavno traži loptu, samo je treba gurnuti u prazan prostor. Igram sinoć, abatea nigdje. Stoji negdje na centru a prostora koliko hoćeš za pobjeći. No on je tu tekmu odlučio ne igrati. Igram sljedeću tekmu i taj isti abate juriša kao lud. Dva ulaza u prazan prostor, dvije odigrane lopte na drugu stativu i dvije asistencije. Sve izgleda tako lako i tako lijepo za oko a onda se sjetim prošle tekme... stvarno nema logike osim ako te igra želi razhebati... ako im je to cilj, uglavnom uspijevaju...