FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.945
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
Re: FIFA 13
TheDarkSide kaže...

Sta je najbolje, okrenuo sam se opet karier modu...i nije samo MP skriptiran nego i SP...i to boli glava isto. Igram sa Real Madridom na legendary poluvrijeme 6 minuta...protiv Barcelone na Camp Nou...dobijem ih sa lakocom 3:0..benzema zabio gol sa 35 metara a valdes maltene krenuo skakat i radit paradu kad je lopta vec bila iza njega......dodje mi Rayo koji je zadnji na ljestvici nakon barce i spusim 3:1 takvom lakocom da je to za nevjerovat...Krece rayo sa centra prvi napad po boku onda centarsut, njihov igrac viši od mog direkt na glavu iker se nije ni pomaknuo...doslovno NEMOGUCE zaustavit napad...igra kad si zacrta da ce ti dat gol, ona ti da...i ti tu nemozes nista...

Dobro, ali zašto?.... zašto?  Stisnu me u 16m, lopta ne može van. Što god radio još se brže vraća i tako sve dok mi comp ne zabije gol. Nakon tog gola nema više nigdje compa. On je odlučio dati gol i točka. I opet, ali zašto?

Zbog takvih nekih debilana doslovce ubijaju igru. No od svega mi je još gore kad me vlastita momčad počne bojkotirati. Samo stanu. Ništa ne rade i jasno je da tu više nema igre. Nitko se ne otkriva, nitko ne ulazi.  Igra te jednostavno tjera da nakon toga soliraš i od jedne simpatične tekme napraviš teretanu. Abate mi stalno probija strani i jednostavno traži loptu, samo je treba gurnuti u prazan prostor. Igram sinoć, abatea nigdje. Stoji negdje na centru a prostora koliko hoćeš za pobjeći. No on je tu tekmu odlučio ne igrati. Igram sljedeću tekmu i taj isti abate juriša kao lud. Dva ulaza u prazan prostor, dvije odigrane lopte na drugu stativu i dvije asistencije.  Sve izgleda tako lako i tako lijepo za oko a onda se sjetim prošle tekme...  stvarno nema logike osim ako te igra želi razhebati...  ako im je to cilj, uglavnom uspijevaju...

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Meni iskreno najviše smeta što ocjena na kartici igrača ne odražava njegovu kvalitetu na terenu.

Imao sam Vidića koji je overall 89 , ali budući da ima pace 59 može mi jedino služit kao ukras u klubu. Dok recimo jedan Kaboul sa overall 79 i pace 77 je bog za Vidića...

Moje shvaćanje Ultimate Teama je da sastaviš ekipu iz jedne lige od igrača koji su sam vrh po kvaliteti i ocjenama koje imaju u igri. Ali budući da se sve u Ultimate Teamu svodi na pace onda stvarno nema logike igrat sa takvim igračima.

Primjera radi Van Persie sa pace 78 izgleda kao neki jadnik pored Remya koji ima pace 92. Ili Mlapa, Mayuka, Bassong... da su bolji igrači od Terrya, Suareza ili Rooneya.

Ako mi ekipa mora imati barem 8 igrača sa pace preko 85 onda koja je svrha igrati sa bilo kakvim drugim igračima. Puno bi više volio da je gameplay sporiji, ali da chemistry direktno ima utjecaj na atribute igrača.

Recimo ako nemaš trenera u formaciji koju igraš onda svi igrači imaju -2 na atribute. Ili ako igrači nisu barem na 5 chemistry da imaju -5 na atributima.

Ali budući da je to EA nećemo sigurno gledat takav film.

Za FIFu14 će vjerovatno promjenit dizajn kartica igrača i dodat još nekakav način da izmuzu poneki €€€ od napaljenih klinaca, sam gameplay je dizajniran da dječica ne moraju naprezat mozak te da samo trebaju držat sprint tipku ili lob pass. Tužno ali istinito.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Čim stanu to je kraj čarolije...

Ja ipak mislim da se tu ne radi o tome da tvoja ekipa sa vremenom stagnira, zbog toga sto igraci ili citava ekipa imaju svoj rok trajanja, pa sa vremenom moras mjenjati sve iz temelja...meni feeling govori da se tu zapravo radio o tome da, ako nizes pobjede, EA te pocne povezivati sa igracima koji su na visem nivou tj. bolje igraju... Vjerovatno oni imaju neku evidenciju... Jer mi se desavalo, kad me islo najbolje sa vremenom je bilo sve teze i teze...nerjeseno ili minimalna pobjeda od 1 gola razlike, poslije toga vise poraza nego pobjeda sve do zesce krize i ispadanja u nizi rang...Poslije toga ekipa se dize, opet pocinju pobjede vracam se u visi rang i tako u krug. Svi cemo se sloziti da je lako doci do DIV1 i da tu ima laganih i teskih protivnika, samo mi se nešto cini da je taj DIV 1 podjeljen u nekakve jakosne skupine( nama naravno nevidljive) i ako vide da te ide, ubace te u kos gdje su po rezultatima slicni ili jaci, i onda vas iskljucivo spaja sa takvim. Prije bi se kladio na ovu teoriju nego na ta vasu. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 12:16 (KODAK17).
13 godina
neaktivan
RasQee kaže...

. Dok recimo jedan Kaboul sa overall 79 i pace 77 je bog za Vidića...

A sad lijepo procitaj ovo:

Taj Kaboul meni nije ni u rezervi iako ga imam... i njega i Luiza...za njih dvojicu je za mene bog Kolo Toure, koji me do sada nikad nije iznevjerio...

A feder Remy da ne pricam...taj me totalno razocarao...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 12:22 (KODAK17).
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...
RasQee kaže...

. Dok recimo jedan Kaboul sa overall 79 i pace 77 je bog za Vidića...

A sad lijepo procitaj ovo:

Taj Kaboul meni nije ni u rezervi iako ga imam... i njega i Luiza...za njih dvojicu je za mene bog Kolo Toure, koji me do sada nikad nije iznevjerio...

A feder Remy da ne pricam...taj me totalno razocarao...

Po meni tvoje mišljenje ne pije vode...jer kada sam tek sklopio ekipu u 4-2-3-1, poslije par odigranih tekmi Suareza je na CF imao 7-8 golova, dok je ovaj feder Remy jedva 2 na ST poziciji.  

17 godina
KODAK17 kaže...

Ja ipak mislim da se tu ne radi o tome da tvoja ekipa sa vremenom stagnira, zbog toga sto igraci ili citava ekipa imaju svoj rok trajanja, pa sa vremenom moras mjenjati sve iz temelja...meni feeling govori da se tu zapravo radio o tome da, ako nizes pobjede, EA te pocne povezivati sa igracima koji su na visem nivou tj. bolje igraju... Vjerovatno oni imaju neku evidenciju... Jer mi se desavalo, kad me islo najbolje sa vremenom je bilo sve teze i teze...nerjeseno ili minimalna pobjeda od 1 gola razlike, poslije toga vise poraza nego pobjeda sve do zesce krize i ispadanja u nizi rang...Poslije toga ekipa se dize, opet pocinju pobjede vracam se u visi rang i tako u krug. Svi cemo se sloziti da je lako doci do DIV1 i da tu ima laganih i teskih protivnika, samo mi se nešto cini da je taj DIV 1 podjeljen u nekakve jakosne skupine( nama naravno nevidljive) i ako vide da te ide, ubace te u kos gdje su po rezultatima slicni ili jaci, i onda vas iskljucivo spaja sa takvim. Prije bi se kladio na ovu teoriju nego na ta vasu. 

Ja uopće ne pričam o porazima i protivnicima. Nisam glup da ne vidim kad je netko bolji od mene. No nije normalno da ja u tekmi pogodim 4 stative i fulam prazan gol s crte peterca po sredini gola a protivnik iz jednog udarca zabije jedan gol i do kraja prava teretana kako doći do pobjede. Jednu tekmu abate stoji na centru i ne koristi prazan prostor. Jednostavno ne sudjeluje u igri dok drugu tekmu bude najbolji igrač koristeći svoju brzinu i prazan prostor.

Očito je kako neke utakmice igrači samo stoje, uopće se ne kreću i nisu za suradnju. Kad dođe takva tekma to je silovanje i mučenje. Nije normalno da ja imam posjed lopte 69-39 i omjer udaraca 24 -2 i izgubim 1-0. Događa se to i u stvarnom životu ali jako rijetko dok je to ovdje uglavnom pravilo. Još kad pogledaš tu tekmu i vidiš što sve nisam zabio čuđenje je veće.  Kako je to moguće?

S druge strane igrajući offline div1 s englezima stvar je potpuno ista. Kad sam složio engleze dobijao sam svih deset tekmi s gol razlikom 50-1 da bi u zadnje vrijeme bio sretan kad pobijedim 2-1. Onda ubacim talijane i na najtežem barcu razbijem 7-0 pa vratim engleze i psg ne mogu dobiti da se ebem, pa vratim talijane pa tom istom psg zabijem 9 komada.

Jednostavno igrači mi stoje i ne mogu ništa odigrati a ja sam igrač koji ne solira već ovisim o svih deset igrača u polju i njihovom kretanju. Netko tko uzme neymara pa s njim trči cijelu tekmu to neće primjetiti ali ja tako ne znam i ne želim igrati. Volim okreniti stranu, gurniti u prazan prostor, odigrati trokut i stvoriti višak ali sve to je nemoguće ako ti igrači stoje.  I to je problem.... sve ostalo su nijanse.. ne bih ulazio u teorije zavjere i kombinacije ove ili one. Govorim ono što vidim. Kad mi se svi igrači kreću i sudjeluju u igri i ja igram, kad stoje ja ne igram i uglavnom gubim

Zašto je to tako, ne znam ali to je tako!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 13:37 (movie).
17 godina
RasQee kaže...

Primjera radi Van Persie sa pace 78 izgleda kao neki jadnik pored Remya koji ima pace 92. Ili Mlapa, Mayuka, Bassong... da su bolji igrači od Terrya, Suareza ili Rooneya.

Ja se tu s tobom ne mogu složiti. Sve ovisi o stilu igre pojedinog igrača. Imao sam i van persia i rooneya i remya. Taj remy osim pacea nema ništa. Meni je taj igrač bio lijevo smetalo. Uvodio sam ga samo kad bih gubio pred sam kraj tekme pa sam preskako igru i pokušavao na silu doći do gola. Rooney je moj prvi izbor u paru s aguerom. Fantastičan igrač, fantastičnih mogućnosti igranja. Van Persie uz bok. Kad malo bolje razmislim taj trio mi je bio trio najomiljenijih napadača u engleskoj ekipi a imao sam još i teveza, balotellia, torresa, remya...

Što se obrane tiče opet taj kaboul nema ništa osim pacea, što je jako bitno ako ne znaš igrati obranu. A ja je uglavnom ne znam igrati pa jurim terenom kao sumanut. Sad sam malo ušao u bit igranja obrane. Najbitnije je raspored na terenu i da ti obrana počne na veznim i bočnim igračima a stoperi su tu samo da korigiraju one lopte koje prođu prvoj liniji obrane. U takvom načinu igre jedan kaboul nema što tražiti s višestruko sporijim vidićem ili samuelom koji jednostavno jedu takve lopte. Kod odabira igrača jako mi je bitno da cdm ima dobre obrambene predispozicije kao i rm i lm igrači a poželjno je da to ima i cam. I sada obranu igram s njima a spori barzagli ili samuel sve riješavaju s lakoćom ako njima nešto prođe. Kad malo bolje pogledam nije sve to tako banalno. Sve ima svoje, samo treba proniknuti u bit i uzeti ono što je najbolje tvom stilu igre...

Naravno, ovo je moje shvaćanje igre i ne mora značiti da sam u pravu...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 13:39 (movie).
13 godina
KODAK17 kaže...
movie kaže...

Čim stanu to je kraj čarolije...

ima tih "jakosnih skupina" ali ima i drugih mehanizama u igri. "one player can make a difference", što bi značilo ako imaš jednog cama koji igra stalno neće igrat maksimalno kako treba, jer nebi ni u stvarnosti ako nema konkurencije u ekipi. recimo Ozil je u realu šetao dok nije došao Modrić, sad leti po terenu. nekad nije ni problem dobra igra suparnika koliko nezainteresiranost vlastitih igrača da se otvaraju kako treba, šta ti znači ako ti se striker zacementira između dva obrambena... sjećam se da je netko napisao kada je kupio Davida Silvu cijela ekipa je živnula, a mogao je biti i Emanuelson umjesto Silve i opet bi bio isti efekt.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 13:41 (BoobZ).
17 godina
BoobZ kaže...

ima tih "jakosnih skupina" ali ima i drugih mehanizama u igri. "one player can make a difference", što bi značilo ako imaš jednog cama koji igra stalno neće igrat maksimalno kako treba, jer nebi ni u stvarnosti ako nema konkurencije u ekipi. recimo Ozil je u realu šetao dok nije došao Modrić, sad leti po terenu. nekad nije ni problem dobra igra suparnika koliko nezainteresiranost vlastitih igrača da se otvaraju kako treba, šta ti znači ako ti se striker zacementira između dva obrambena... sjećam se da je netko napisao kada je kupio Davida Silvu cijela ekipa je živnula, a mogao je biti i Emanuelson umjesto Silve i opet bi bio isti efekt.

Ovo po jakosnim skupinama je dobra stvar. Dobri igrači neka igraju između sebe, loši opet između sebe i tu ne treba famozni momentum. Kužim i ovo o čemu pričaš. Imam za svaku poziciju bar dva odlična rješenja i stalno rotiram igrače pa sam pomislio da možda stalna rotacija nije problem? A vidim poslije da nije...

Meni je najveći problem kretanje igrača. Neki dan lika na centru tako izigram da s tri igrača krenem na golmana što mi se nikad nije dogodilo. Napravim budalu i od golmana i cavani s dva tri metra ispred praznog gola pogodi stativu? Ne može me nitko ubijediti da me igra nije tog trena pokrala.

Jučer pak idem tri na dva i stvar rutine je zabiti ali što to vrijedi kad ova dva moja igrača lagano zaostaju zamnom umjesto da razvuku ovu dvojcu i lagano dođem do gola? I naravno nemam koga odigrati i krenem solirati.

Na ovim primjerima lijepo se vidi kako isti igrači u dva dana reagiraju potpuno suprotno. Točno što je netko rekao, ekipa nakon određenog vremena počne padati i ne možeš tu ništa napraviti osim rasprodati je..

Ostala mi još dva engleza na PC i tri na PS3. Nisam se nadao da će tako brzo otići, pogotovo na PS3...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ne znam ljudi...to sto se vama dogadja, ja sam osjetio na momente, nikad u tolikoj mjeri o kojoj vi govorite...imam super ekipu i nemislim je mjenjati...bas cu pratiti sta ce se dogadjati...ako se desi ovo o cemu je pisao movie, ostavljam se FUT-a, jer mislim da nema smisla dalje se zezati...od Trade mi je muka, iako imam neke igrace za prodati, uopce ne idem više tako cesto da produzim aukcije...netreba mi u biti vise nitko. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 14:12 (KODAK17).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

dali se ovo nekad nekom dogodilo

nije napravljen od mene,došao je iz neke mlade škole,i igra mi se sruši kad ga pokušam kupiti

0 0 hvala 0
17 godina
dinoman255 kaže...

dali se ovo nekad nekom dogodilo

nije napravljen od mene,došao je iz neke mlade škole,i igra mi se sruši kad ga pokušam kupiti

Kakva je to škola kad iz nje izlaze ovakvi supermeni?

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako je ovo mlada skola ja sam Papin izaslanik

0 0 hvala 0
17 godina
gocaUCV kaže...

Vidim, odblokirali te?

12 godina
neaktivan
movie kaže...
gocaUCV kaže...

Vidim, odblokirali te?

Kolega dobro vidis :)

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo dečki otvorio sam danas youtube kanal u vezi FIFA Ultimate Teama. Vidio sam da je dosta ljudi pitalo da li postoji neko s naših prostora ko će raditi takve stvari, pa evo odlučio sam krenuti s tim. 

Evo i prvi video postavljen danas, kratki uvod. Probat ću svaki dan snimiti jedan video i dati vam pregršt informacija što se tiče tradeanja i zarađivanja coinsa, korisnih savjeta u vezi samog FUT-a te slaganja same momčadi. Također bit će tu dosta nagradnih igara u obliku coinsa i igrača za sve subscribere na youtubeu. 

Dakle tek sam krenuo tako da će trebati vremena malo da se uhodam, pogledajte video, lajkajte ga, posjetite također Facebook stranicu i kliknite Like http://www.facebook.com/NixisFUT 

Prvih 100 subscribera će sudjelovati u zatvorenom giveawayu. 

Da naglasim, igram na PC verziji FIFE13 tako da će giveaway, odnosno nagradne igre biti vezane za PC. Možda će biti nekoliko manjih na PS3 konzoli jer mi je tamo ostalo nešto coinsa.

Eto, podržite me i bit će bolje i meni i vama, dobit ćete dosta korisnih informacija te odgovora na pitanja koja vas muče. 

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

fora suscribeat cu sigurno

http://www.twitch.tv/pote_0

ja streamam fifu,bf3, managera pa ako oce neko pogledat :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ajde lijep uradak :)

0 0 hvala 0
17 godina
gocaUCV kaže...

Kolega dobro vidis :)

Zašto si mi danas nestao s frend liste?

12 godina
neaktivan

Prodao sam igru ;) Kad dodjem do PS opet te dodajem.

17 godina
gocaUCV kaže...

Prodao sam igru ;) Kad dodjem do PS opet te dodajem.

na PS3 id mi je isti samo bez razmaka pa me dodaj kad uzmeš pa da tamo probamo odigrati koju...

15 godina
FIFA 13

Ultimate team turnir! Prijavite se u sto vecem broju :D

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gPqGuHLInJpog:pc

Ove dvije toljage naprijed trpaju li ga trpaju. 

Sagna upeca za 6k, Valencia za 5k... fino sad to izgleda...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Ono kad ti fifa sudi da nes pobjedit u finalu... kad ti stave kisu i zaskriptaju jednu da se nemos vratit da si bog -.-

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel bi ko prodao 100 k coinsa po razumnoj cjeni,nek mi se javi u pm

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gPqGuHLInJpog:pc

Ove dvije toljage naprijed trpaju li ga trpaju. 

Sagna upeca za 6k, Valencia za 5k... fino sad to izgleda...  

Da, ti englezi su neodoljivi.  Neki dan sam ih rasprodao, danas ponovno kupujem.  Ne mogu bez njih... Ovaj put ću složiti normalnu momčad.  Bez nekih prevelikih izdataka...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo dečki novi video je vani, ovaj puta opisujem svoj squad ukratko :) 

Like,Share,Subscribe! {#}

http://www.facebook.com/NixisFUT

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Da, ti englezi su neodoljivi.  Neki dan sam ih rasprodao, danas ponovno kupujem. Ne mogu bez njih... Ovaj put ću složiti normalnu momčad.  Bez nekih prevelikih izdataka...

Hahaha ovo me nasmijalo.

Šalim se malo : )

Da zakon su oni, ja kad sam u Fifi 12 igrao s njima sam slagao momčad. I stvarno su odlični.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Odlican pack luck danas, Bale, Suarez i Modric + par 3k igraca :D 

0 0 hvala 0
17 godina
CroChef kaže...

Odlican pack luck danas, Bale, Suarez i Modric + par 3k igraca :D 

Sram te bilo, ja to nisam dobio od početka sve zajedno...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice