FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.255.811
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...
The Black Iso kaže...
SimeKZ kaže...

Kako prijaviti ekipu.. evo vodio me lik 3-0 sad je 3-2 i drzi loptu na zadnjem igracu i dodaje se... uzas kakvih seljacina ima...

hahaha.. to ja stalno radim radi idiota koji izađu iz utakmice u zadnjih par minuta. i samo jedno pitanje. Sta bi onda barcelonu trebalo izbaciti iz vsih natjecanja zato jer 75% utakmice drze loptu u nogama.. haha.. bajdvej. nisam navijač Barce.. navijam za Chelsea.

Pa cekaj jeste vi oduzeti u glavi ili koji klinac ? Pa lik me vodi 3-0. Ja dodem do 3-2 bila je 65min. I od tad nisam loptu u noge primio jer je frajer vrtio 30min loptu po svojoj zadnjoj liniji ili je drzo kod golmana. Ja ne shvacam jeste bolesni mozda ili sta ? 

Mislim da je pravi broj koji trebaš zvati - 94, samo preusmjerit će te na 112, al znat će oni o čemu je riječ...

14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
The Black Iso kaže...
SimeKZ kaže...

Kako prijaviti ekipu.. evo vodio me lik 3-0 sad je 3-2 i drzi loptu na zadnjem igracu i dodaje se... uzas kakvih seljacina ima...

hahaha.. to ja stalno radim radi idiota koji izađu iz utakmice u zadnjih par minuta. i samo jedno pitanje. Sta bi onda barcelonu trebalo izbaciti iz vsih natjecanja zato jer 75% utakmice drze loptu u nogama.. haha.. bajdvej. nisam navijač Barce.. navijam za Chelsea.

Pa cekaj jeste vi oduzeti u glavi ili koji klinac ? Pa lik me vodi 3-0. Ja dodem do 3-2 bila je 65min. I od tad nisam loptu u noge primio jer je frajer vrtio 30min loptu po svojoj zadnjoj liniji ili je drzo kod golmana. Ja ne shvacam jeste bolesni mozda ili sta ? 

Al zbog ceg bi ga ti prijavio? Zato što je imao loptu kod sebe i dodavao se u obrani, i to je dio igre, nije lijep dio, ali je dio.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Napokon radim neku Španjolsku ekipu pa me zanima jesam li pogodio formaciju, odlučio sam se za 4-3-2-1(identična je sa 4-3-3 samo je puno više stisnuta). Dosada sam igrao 4-1-2-1-2 koja mi je odlična, ali mi se nikako ne uklapa u neki španjolski tim, a i preskupa je.

0 0 hvala 0
14 godina
Đapa club kaže...

Napokon radim neku Španjolsku ekipu pa me zanima jesam li pogodio formaciju, odlučio sam se za 4-3-2-1(identična je sa 4-3-3 samo je puno više stisnuta). Dosada sam igrao 4-1-2-1-2 koja mi je odlična, ali mi se nikako ne uklapa u neki španjolski tim, a i preskupa je.

Ja sam rasprodao svoju španjolsku 4-3-2-1 ekipu, pa sam krenio sa 4-2-3-1, puno mi više odgovara ovako sa dva CDMa.

13 godina
neaktivan

S obzirom da sam novi u UT.u, a ujedno ovo mi je i prvi nogomet koji igram nakon 5-6 godina imam par pitanja ako bi mi nekao mogao pomoc:

1. ono sta sam skuzio od prije je da svi slazu ekipe sa igracima koji igraju u istoj ligi (neovisno o klubovima i nacionalnostima), dok sam ja dobio dojam da je samo bitno da se nacionalnosti i klubovi pojedinih igraca slazu i pritom kemija raste????

jel mi onda bitnije fokusirat se da su igraci iz iste lige, ili nacionalnost u kombinaciji sa klubom???

2. Koje modove se preporucava za igranje? Bilo sta izmedju kupa i lige? Vs kompa ili online??

3. vise se isplati samo trejdat u odnosu na kupovanje bronze, silver i gold packova???

13 godina
neaktivan
FIFA 13

meni treba neko lijevo krilo u formaciji 4-4-1-1 i desni bek i CF

Englezi

100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Volos kaže...

Ja sam rasprodao svoju španjolsku 4-3-2-1 ekipu, pa sam krenio sa 4-2-3-1, puno mi više odgovara ovako sa dva CDMa.

Meni je 4-2-3-1 najbolja formacija.

15 godina
FIFA 13

moze preporuka neke dobre spice

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodajem Mascerana ak neko treba 4-1-2-1-2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Pa kaj ga ne napadneš i uzmeš loptu? Što ga gledaš?

13 godina
pa kako mogu takvom uzet loptu ako konstantno vrti loptu. Jel citas sta pise ??
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Strašno zaredao sam četiri poraza, ali ne brine me to nego način na koji igra vara. Dvije od tih četiri utakmica sam bio puno bolji, stišćem pucam i ne zabijam posjed lopte iznad 65%, ali ništa ne pomaže. Nakraju u obje izjednačim u 88-89 i primim gol u 90+, gol iz jedne akcije igrača koji ništa nemože cijelu tekmu, isto kako ga primim na startu, dobijem gol i nakraju. Neznam na koji način vi kontrolirate bijes, ali meni dođe da razbijem sve oko sebe, neznam koja me igra toliko počne frustrirati, a da negovorim o tome dok mi trebaju bodovi, a lag kao da igram s tipom koji živi u kuči Bin Ladena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 21:48 (Đapa club).

0 0 hvala 0
14 godina
Đapa club kaže...

Strašno zaredao sam četiri poraza, ali ne brine me to nego način na koji igra vara. Dvije od tih četiri utakmica sam bio puno bolji, stišćem pucam i ne zabijam posjed lopte iznad 65%, ali ništa ne pomaže. Nakraju u obje izjednačim u 88-89 i primim gol u 90+, gol iz jedne akcije igrača koji ništa nemože cijelu tekmu, isto kako ga primim na startu, dobijem gol i nakraju. Neznam na koji način vi kontrolirate bijes, ali meni dođe da razbijem sve oko sebe, neznam koja me igra toliko počne frustrirati, a da negovorim o tome dok mi trebaju bodovi, a lag kao da igram s tipom koji živi u kuči Bin Ladena.

Zamisli kako je meni bilo kad sam nakon toliko frustracija bio diskonektan u predzadnjoj utakmici i kad mi je cijeli kup resetiralo na 0 i 10 games remaining bez da sam dobio ikakve pare..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

moze preporuka neke dobre spice

Miro Klose

14 godina
KiloOne kaže...

S obzirom da sam novi u UT.u, a ujedno ovo mi je i prvi nogomet koji igram nakon 5-6 godina imam par pitanja ako bi mi nekao mogao pomoc:

1. ono sta sam skuzio od prije je da svi slazu ekipe sa igracima koji igraju u istoj ligi (neovisno o klubovima i nacionalnostima), dok sam ja dobio dojam da je samo bitno da se nacionalnosti i klubovi pojedinih igraca slazu i pritom kemija raste????

jel mi onda bitnije fokusirat se da su igraci iz iste lige, ili nacionalnost u kombinaciji sa klubom???

2. Koje modove se preporucava za igranje? Bilo sta izmedju kupa i lige? Vs kompa ili online??

3. vise se isplati samo trejdat u odnosu na kupovanje bronze, silver i gold packova???

1. Kemiju ti isto jako povecava formacija i pozicija igraca, a to liga ili nacionalnost, isto ti je, barem koliko ja znam. Ja slazem istu ligu, a posto je spanjolska liga cesto mi se potrefi i spanjolska nacionalnost. 

1. Boldano: Ako su u istom klubu onda ti je i ista liga.. mislim da ti nacionalnost onda nije bitna ako skupljas klub.

2. Nez sta da ti kazem zato sto si napisao da igras prvi put nakon 5-6 godina, tako da ako nisi dobar u njemu lose ces proc online, savjetujem ti da igras division

3. Bronze pack se kolko-tolko isplati kupovat jer dobijes svaki put barem 2 contracta, ako svaki prodas za 200 to ti je vec vracenih 400 i jos dobijes 10 il kolko vec drugih kartica.

Silver ne savjetujem da kupujes. Gold ti je sve u sreci, ne savjetujem ti da ih kupujes, s njima se mozes lako obogatit ako dobijes jako dobrog igraca a mozes i sve potrosit bezveze da ne dobijes ni jednog igraca kojeg bi mogao prodat za vise nego sto si platio, isto kod gold packova ako vec kupujes kupi premium, malo je skuplji al dobijes 3 a ne 1 rare karticu,  a svi dobri igraci su ujedno i rare/shiny

17 godina
SimeKZ kaže...

Kako je vrti?  Uzme u ruke pa je vrti ili...?

13 godina
FIFA 13

A ti movie bas se volis pravit defektan ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Pa kad se ja tako odlucim dodavat da zadrzim loptu obicno mi lik cijelu postavu prebaci na moju polovicu i jednostavno se nemogu vise dodavat u obrani nego odem u kontru i zabim gol xD jebiga, koristi d-pad

15 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

Pa kad se ja tako odlucim dodavat da zadrzim loptu obicno mi lik cijelu postavu prebaci na moju polovicu i jednostavno se nemogu vise dodavat u obrani nego odem u kontru i zabim gol xD jebiga, koristi d-pad

kako se koristi taj d pad

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
win4crazzy kaže...
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

kako se koristi taj d pad

Cackaj malo po njemu, lijevo-desno ti je za podesavat od ultra defensive reko balanced do ultra attackive, a gore dole isto mjenjas te taktike

U slucaju da neznas sta je d-pad

http://assets.vg247.com/current//2010/08/4945577766_9cd05997e8_o.jpg
http://secure.llamma.com/catalog/images/products/thumbsticks%20081.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 23:30 (KiCo77).
15 godina
KiCo77 kaže...

Cackaj malo po njemu, lijevo-desno ti je za podesavat od ultra defensive reko balanced do ultra attackive, a gore dole isto mjenjas te taktike

hahah znam sta je d pad, al kod mene to ne funkcionira, stiscem desno, lijevo itd ali nista se ne dogadja

14 godina
win4crazzy kaže...
KiCo77 kaže...

hahah znam sta je d pad, al kod mene to ne funkcionira, stiscem desno, lijevo itd ali nista se ne dogadja

Koristis Xbox gamepad il neki drugi? ti je analog ukljucen? nez bas kako da ti pomognem, meni radi samo kad imam loptu kod sebe i kad nisu neki prekidi

15 godina
KiCo77 kaže...
win4crazzy kaže...
KiCo77 kaže...

Koristis Xbox gamepad il neki drugi? ti je analog ukljucen? nez bas kako da ti pomognem, meni radi samo kad imam loptu kod sebe i kad nisu neki prekidi

od ps2 je, nisam probo s analogom

17 godina
SimeKZ kaže...

A ti movie bas se volis pravit defektan ? 

Umjesto vrijeđanja mogao si mi objasniti u rečenicu dvije zašto ne možeš doći do lopte i što to znači, vrti loptu?  Ovo, vrti loptu prvi put čujem u nogometnom žargonu...

13 godina
FIFA 13

Pa cekaj malo, izvrijedali ste me i napravili glupim ti i ostala gore ekipa a jednostavno pisem. Vrti loptu po zadnjoj liniji. Ide sa LB.a na RB.a i tako preko golmana da ne mozes stic do lopte nikako. Pritisces sa dva igraca ali on vrati golmanu i sve iz pocetka. Nije centar proso 30min igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

Pa cekaj malo, izvrijedali ste me i napravili glupim ti i ostala gore ekipa a jednostavno pisem. Vrti loptu po zadnjoj liniji. Ide sa LB.a na RB.a i tako preko golmana da ne mozes stic do lopte nikako. Pritisces sa dva igraca ali on vrati golmanu i sve iz pocetka. Nije centar proso 30min igre.

Prekrsaj.. ultra offensive... moras mu nekako uzet loptu... ili je lik strašno dobar u tome.. a onda mu svaka čast.

Play Hrad Play Cool
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovi free packovi koji dolaze uz UT dodatak su tragikomični. Nije im dovoljno kaj mi daju jedan u kojem nema ničega nego dobijem još jedan, baš se vole šaliti.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja uzimam packove sa zarađenim coinsima dok ne dobijem Messija. Čeka me dug put, znam. Hummels mi je dosad bio najbolji :D

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

stavi high pressure i ultra attacking, ili team pressing , i trci sa igracima iza ledja njegovih obrambenih/sredisnjih tako da nemoze lagano vracati loptu nazad, napravi faul itd

ezo ja sam nedavno poludio dok mi nista u igri nije radilo pa kupio 10 gold packova za redom (malo onih 5k mal 7,5) i najbolje sto sam dobio je bio Pique, dakle od desetak packova, ono ostalo su sve bili igraci koji idu maximalno za 600-800 coinsa lol... 

Evo moj FUT Juve u nastajanju : D 

http://i46.tinypic.com/34i03gz.jpg 

(share funkcija je naravno zbugirana pa pokazuje neki tri tjedna stari sastav...)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 1:31 (dZelja).

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice