FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.256.320
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
Re: FIFA 13
CroChef kaže...

Samo jedanput, dugi put kad se osvoji dobijes samo novcice.

Jesi siguran? Tako je za turnire, ali nema logike da je tako i za division title. S druge strane, ovo je EA pa je čisto moguće da si u pravu.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

zanima ikog lampard na PC?

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Svaki put kada osvojis diviziju 1 pored coinsa dobijes i gold pack!
15 godina
Jabulani kaže...

Kako je dobar ovaj Casillas, 15 obrana u jednoj tekmi, i to ne onih laganih obrana, nego 15 zicera i to onih za koje sam se već pomirio da je gol.

ide tebi FIFA, vidim ja {#}

šalu na stranu, koje skill pokrete/driblinge koristite i koji su najkorisniji, oni koji služe samo za prese.ravanje me ne zanimaju

Pričam i serem bezveze
15 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Jabulani kaže...

Kako je dobar ovaj Casillas, 15 obrana u jednoj tekmi, i to ne onih laganih obrana, nego 15 zicera i to onih za koje sam se već pomirio da je gol.

šalu na stranu, koje skill pokrete/driblinge koristite i koji su najkorisniji, oni koji služe samo za prese.ravanje me ne zanimaju

Ma bilo je hrpu golova na tekmi, 8:2 sam ga dobio i njegov golman je isto branio nemoguće, ali ipak sam imao više sreće {#}

Ja koristim roullete i fake shot, super su ako ih se u pravo vrijeme napravi.

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 11:36 (Jabulani).
14 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
Jabulani kaže...

vise manje sve osim juggleing koristim,najcesce ronaldo chop,ribery/mcgeady/berba turn,roulete,flip flap,shoulder feint,hocus pocus...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
FIFA 13

Heel flick je dosta za 90% situacija, ostalo je preseravanje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Heel flick je dosta za 90% situacija, ostalo je preseravanje.

ja nemogu zamislit utakmicu bez ronaldo chopa i berba spina/ribery turna,a ostalo me ponese...

13 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#en3AZwTvnHSp4:pc

Ekipica pojacana... Jos samo da mi je zamijeniti Zaccarda i Boneru sa nekim brzim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Vratio se u diviziju 1,pritom osvojio div 2 iprimetio sam da ti treba manje bodova za osvajanje divizije 2 i dobijas vise novca dok u diviziji 1  je ipak teze i bodove trebas vise da skupis za osvajanje i dobijas za 2000 manje coinsa al pritom dobijas GOLD PACK!

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 14:44 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Molim te, preklinjem dapače, da odeš na sat ili dva hrvatskog jezika.

Got a gun, in fact I've got two, that's okay man, cause I love God
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Zasto golman nosi broj 2?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Kako prijaviti ekipu.. evo vodio me lik 3-0 sad je 3-2 i drzi loptu na zadnjem igracu i dodaje se... uzas kakvih seljacina ima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Kako prijaviti ekipu.. evo vodio me lik 3-0 sad je 3-2 i drzi loptu na zadnjem igracu i dodaje se... uzas kakvih seljacina ima...

Evo ti pozivi hitnih službi pa nekome prijavi, najbolje policiji. http://www.hakom.hr/default.aspx?id=156

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 15:21 (Praetorian1).
14 godina
Praetorian1 kaže...
SimeKZ kaže...

Evp ti pozivi hitnih službi pa nekome prijavi, najbolje policiji. http://www.hakom.hr/default.aspx?id=156

Mislim da bi mu 1987-Hrvatski autoklub bolje pomogao.

BTW da nisi mozda samnom to igrao :P

Mislim da bi trebali banat ljude koji se dodavaju... ko je vidio dodavanje u pravom nogometu (sarkazam). 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 15:27 (KiCo77).
15 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

I zbog cega bi ga prijavio? 

14 godina
Jabulani kaže...
SimeKZ kaže...

I zbog cega bi ga prijavio? 

Evo sad gledam prosle poruke od ovog simeta.. cuj ovo:

Kako prijaviti nekog ? 

Frustiran postajem od ovih imbecila sta se kote sa tim svim mogucim igracima u 3-4 diviziji. I ne znam na koju foru mi stalno dolaze. Sad evo igro protiv frajera sa Valdesom, Pedrom i ostalim glupostima. Jest da sam izgubio sma 3-2 ali jednostavno ne mogu kad me Aguero presisa i zabija iz ko zna kakve situacije. Iritira jako. 

Da, treba ih prijavit jer imaju dobre igrace... -.- 

17 godina
protjeran
SimeKZ kaže...

hahaha.. to ja stalno radim radi idiota koji izađu iz utakmice u zadnjih par minuta. i samo jedno pitanje. Sta bi onda barcelonu trebalo izbaciti iz vsih natjecanja zato jer 75% utakmice drze loptu u nogama.. haha.. bajdvej. nisam navijač Barce.. navijam za Chelsea.

Play Hrad Play Cool
14 godina
neaktivan
FIFA 13

i mene zivciraju, probam ultra attack i presing ali nista.

Prijavit ga nemozes zbog toga poto to nekad znaju igrat i prave ekipe (sjeti se svijetskog i utakmice Spanjolska-Cile) Blazicko nije mogao vjeroat.

btw. sad sam vidio video, kad se osvoji div1 dobije se 8k i premium gold pack.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Koliko trazis?

100JKO
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Logigamer kaže...

Koliko trazis?

6.5k

13 godina
neaktivan
Logigamer kaže...
drakula789 kaže...
Logigamer kaže...

Koliko trazis?

6.5k

U kojoj formaciji?Ima li neki popust za nas forumase bar 2k

100JKO
14 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
Logigamer kaže...
drakula789 kaže...
Logigamer kaže...

Koliko trazis?

6.5k

U kojoj formaciji?Ima li neki popust za nas forumase bar 2k

cam,451

14 godina
FIFA 13

Jel zna neko dobrog CM-a za ligu BBVA (spanjolska), zelim da ima dobar longshot i skillove opcenito kao lampard, samo naravno spanjolac..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Jel zna neko dobrog CM-a za ligu BBVA (spanjolska), zelim da ima dobar longshot i skillove opcenito kao lampard, samo naravno spanjolac..

raketa,trochowski,tino costa,a trochovki ti ima 4 skills

evo vam tu pa gledajte sta vas zanima

http://www.futhead.com/fifa/players/

13 godina

Onaj novi dribling od Neymara je dobar i koristan, mcgeady turn, body feints i rulet je sve sto trebas. Ja koristim onaj complete dribble i face up opponent da ga pricekam malo, vecinom na tu foru dobivam ove neiskusne koji forsiraju brzi nogomet i postaju nestrpljivi u situacijama kad ja imam loptu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
13 godina
The Black Iso kaže...
SimeKZ kaže...

hahaha.. to ja stalno radim radi idiota koji izađu iz utakmice u zadnjih par minuta. i samo jedno pitanje. Sta bi onda barcelonu trebalo izbaciti iz vsih natjecanja zato jer 75% utakmice drze loptu u nogama.. haha.. bajdvej. nisam navijač Barce.. navijam za Chelsea.

Pa cekaj jeste vi oduzeti u glavi ili koji klinac ? Pa lik me vodi 3-0. Ja dodem do 3-2 bila je 65min. I od tad nisam loptu u noge primio jer je frajer vrtio 30min loptu po svojoj zadnjoj liniji ili je drzo kod golmana. Ja ne shvacam jeste bolesni mozda ili sta ? 

14 godina
SimeKZ kaže...
The Black Iso kaže...
SimeKZ kaže...

Pa cekaj jeste vi oduzeti u glavi ili koji klinac ? Pa lik me vodi 3-0. Ja dodem do 3-2 bila je 65min. I od tad nisam loptu u noge primio jer je frajer vrtio 30min loptu po svojoj zadnjoj liniji ili je drzo kod golmana. Ja ne shvacam jeste bolesni mozda ili sta ? 

I sad bi ga ti prijavio jer si nesposoban oduzeti loptu? Možda bi u nogomet trebalo uvesti pravilo pasivnog napada zbog bisera kao ti.

15 godina
FIFA 13

kako mi je stekalo sad zadnju tekmu, poludio sam, ubijam ga, nemoze mi zapucati po golu a ja njemu nemogu gola zabit jer strasno steka i frajer mi  iz prvog suta  zabio gol s 25 metara, ja poludio i nekako mu uvalim gol i u 86 minuti mi zabije opet neki krump, odbila se lopta od stative njemu tocno na nogu i samo lagano pospremio,

skoro sam đojstik razbio, sva sreca nekako sam se uspio suzdrzat

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 18:12 (win4crazzy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

J*b*m ti EA mrtvi vise, pop*zdio sam totalno

Igram cijeli j*beni dan, 1. divizija, 15 bodova 2 games remaining znaci moram pobjedit da osvojim division 1 title

Cijelu j*benu utakmicu steka ko ludo, onda se onaj id*** diskonekta i izbaci me iz tekme, udjem ponovo u division 1 pise 10 games remaining i sve resetirano a nisam ni j*bene pare za ostanak u ligi dobio.

AAAAAAAAAAAAAAAAA

nakon 999 fitnessa i 32131 contracta potrosenih ostanem na jadnih 2.5k coinsa, super

EDIT:

Logigamer fala na costi, vec je u timu, nez kako se njega nisam sjetio :D

Long Shots - 89

Short Passing - 86

Shot Power - 91 

Long Passing - 89
Free Kicks - 87
free kick stats in-game -> 97-92-94
Platio sam ga na buynow 2000 sa 60 contracta ( da sam posebno kupovao 60 contraca platio bi ih  2500 + costu 1500 xD )

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.10.2012 18:39 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice