Samo jedanput, dugi put kad se osvoji dobijes samo novcice.
Jesi siguran? Tako je za turnire, ali nema logike da je tako i za division title. S druge strane, ovo je EA pa je čisto moguće da si u pravu.
Samo jedanput, dugi put kad se osvoji dobijes samo novcice.
Jesi siguran? Tako je za turnire, ali nema logike da je tako i za division title. S druge strane, ovo je EA pa je čisto moguće da si u pravu.
zanima ikog lampard na PC?
Kako je dobar ovaj Casillas, 15 obrana u jednoj tekmi, i to ne onih laganih obrana, nego 15 zicera i to onih za koje sam se već pomirio da je gol.
ide tebi FIFA, vidim ja
šalu na stranu, koje skill pokrete/driblinge koristite i koji su najkorisniji, oni koji služe samo za prese.ravanje me ne zanimaju
Kako je dobar ovaj Casillas, 15 obrana u jednoj tekmi, i to ne onih laganih obrana, nego 15 zicera i to onih za koje sam se već pomirio da je gol.
ide tebi FIFA, vidim ja
šalu na stranu, koje skill pokrete/driblinge koristite i koji su najkorisniji, oni koji služe samo za prese.ravanje me ne zanimaju
Ma bilo je hrpu golova na tekmi, 8:2 sam ga dobio i njegov golman je isto branio nemoguće, ali ipak sam imao više sreće
Ja koristim roullete i fake shot, super su ako ih se u pravo vrijeme napravi.
ide tebi FIFA, vidim ja
vise manje sve osim juggleing koristim,najcesce ronaldo chop,ribery/mcgeady/berba turn,roulete,flip flap,shoulder feint,hocus pocus...
Heel flick je dosta za 90% situacija, ostalo je preseravanje.
Heel flick je dosta za 90% situacija, ostalo je preseravanje.
ja nemogu zamislit utakmicu bez ronaldo chopa i berba spina/ribery turna,a ostalo me ponese...
http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#en3AZwTvnHSp4:pc
Ekipica pojacana... Jos samo da mi je zamijeniti Zaccarda i Boneru sa nekim brzim...
Vratio se u diviziju 1,pritom osvojio div 2 iprimetio sam da ti treba manje bodova za osvajanje divizije 2 i dobijas vise novca dok u diviziji 1 je ipak teze i bodove trebas vise da skupis za osvajanje i dobijas za 2000 manje coinsa al pritom dobijas GOLD PACK!
Molim te, preklinjem dapače, da odeš na sat ili dva hrvatskog jezika.
Zasto golman nosi broj 2?
Kako prijaviti ekipu.. evo vodio me lik 3-0 sad je 3-2 i drzi loptu na zadnjem igracu i dodaje se... uzas kakvih seljacina ima...
Kako prijaviti ekipu.. evo vodio me lik 3-0 sad je 3-2 i drzi loptu na zadnjem igracu i dodaje se... uzas kakvih seljacina ima...
Evo ti pozivi hitnih službi pa nekome prijavi, najbolje policiji. http://www.hakom.hr/default.aspx?id=156
Evp ti pozivi hitnih službi pa nekome prijavi, najbolje policiji. http://www.hakom.hr/default.aspx?id=156
Mislim da bi mu 1987-Hrvatski autoklub bolje pomogao.
BTW da nisi mozda samnom to igrao :P
Mislim da bi trebali banat ljude koji se dodavaju... ko je vidio dodavanje u pravom nogometu (sarkazam).
I zbog cega bi ga prijavio?
I zbog cega bi ga prijavio?
Evo sad gledam prosle poruke od ovog simeta.. cuj ovo:
Kako prijaviti nekog ?
Frustiran postajem od ovih imbecila sta se kote sa tim svim mogucim igracima u 3-4 diviziji. I ne znam na koju foru mi stalno dolaze. Sad evo igro protiv frajera sa Valdesom, Pedrom i ostalim glupostima. Jest da sam izgubio sma 3-2 ali jednostavno ne mogu kad me Aguero presisa i zabija iz ko zna kakve situacije. Iritira jako.
Da, treba ih prijavit jer imaju dobre igrace... -.-
hahaha.. to ja stalno radim radi idiota koji izađu iz utakmice u zadnjih par minuta. i samo jedno pitanje. Sta bi onda barcelonu trebalo izbaciti iz vsih natjecanja zato jer 75% utakmice drze loptu u nogama.. haha.. bajdvej. nisam navijač Barce.. navijam za Chelsea.
i mene zivciraju, probam ultra attack i presing ali nista.
Prijavit ga nemozes zbog toga poto to nekad znaju igrat i prave ekipe (sjeti se svijetskog i utakmice Spanjolska-Cile) Blazicko nije mogao vjeroat.
btw. sad sam vidio video, kad se osvoji div1 dobije se 8k i premium gold pack.
Koliko trazis?
Koliko trazis?
6.5k
Koliko trazis?
6.5k
U kojoj formaciji?Ima li neki popust za nas forumase bar 2k
Koliko trazis?
6.5k
U kojoj formaciji?Ima li neki popust za nas forumase bar 2k
cam,451
Jel zna neko dobrog CM-a za ligu BBVA (spanjolska), zelim da ima dobar longshot i skillove opcenito kao lampard, samo naravno spanjolac..
Jel zna neko dobrog CM-a za ligu BBVA (spanjolska), zelim da ima dobar longshot i skillove opcenito kao lampard, samo naravno spanjolac..
raketa,trochowski,tino costa,a trochovki ti ima 4 skills
evo vam tu pa gledajte sta vas zanima
Onaj novi dribling od Neymara je dobar i koristan, mcgeady turn, body feints i rulet je sve sto trebas. Ja koristim onaj complete dribble i face up opponent da ga pricekam malo, vecinom na tu foru dobivam ove neiskusne koji forsiraju brzi nogomet i postaju nestrpljivi u situacijama kad ja imam loptu.
hahaha.. to ja stalno radim radi idiota koji izađu iz utakmice u zadnjih par minuta. i samo jedno pitanje. Sta bi onda barcelonu trebalo izbaciti iz vsih natjecanja zato jer 75% utakmice drze loptu u nogama.. haha.. bajdvej. nisam navijač Barce.. navijam za Chelsea.
Pa cekaj jeste vi oduzeti u glavi ili koji klinac ? Pa lik me vodi 3-0. Ja dodem do 3-2 bila je 65min. I od tad nisam loptu u noge primio jer je frajer vrtio 30min loptu po svojoj zadnjoj liniji ili je drzo kod golmana. Ja ne shvacam jeste bolesni mozda ili sta ?
Pa cekaj jeste vi oduzeti u glavi ili koji klinac ? Pa lik me vodi 3-0. Ja dodem do 3-2 bila je 65min. I od tad nisam loptu u noge primio jer je frajer vrtio 30min loptu po svojoj zadnjoj liniji ili je drzo kod golmana. Ja ne shvacam jeste bolesni mozda ili sta ?
I sad bi ga ti prijavio jer si nesposoban oduzeti loptu? Možda bi u nogomet trebalo uvesti pravilo pasivnog napada zbog bisera kao ti.
kako mi je stekalo sad zadnju tekmu, poludio sam, ubijam ga, nemoze mi zapucati po golu a ja njemu nemogu gola zabit jer strasno steka i frajer mi iz prvog suta zabio gol s 25 metara, ja poludio i nekako mu uvalim gol i u 86 minuti mi zabije opet neki krump, odbila se lopta od stative njemu tocno na nogu i samo lagano pospremio,
skoro sam đojstik razbio, sva sreca nekako sam se uspio suzdrzat
J*b*m ti EA mrtvi vise, pop*zdio sam totalno
Igram cijeli j*beni dan, 1. divizija, 15 bodova 2 games remaining znaci moram pobjedit da osvojim division 1 title
Cijelu j*benu utakmicu steka ko ludo, onda se onaj id*** diskonekta i izbaci me iz tekme, udjem ponovo u division 1 pise 10 games remaining i sve resetirano a nisam ni j*bene pare za ostanak u ligi dobio.
AAAAAAAAAAAAAAAAA
nakon 999 fitnessa i 32131 contracta potrosenih ostanem na jadnih 2.5k coinsa, super
EDIT:
Logigamer fala na costi, vec je u timu, nez kako se njega nisam sjetio :D
Long Shots - 89
Shot Power - 91