- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Uh kako je dobro pobijedit protiv ronalda i svih mogucih IFova (Fabregas,Iniesta,Benzema,Pepe)
Poveo me 2:0, ja prebacio na 4:2, on smanjio na 4:3 i na kraju 5:3 za mene :)
Jel se nekome od vas klub zove FC Red Star (Crvena Zvezda)
Uh kako je dobro pobijedit protiv ronalda i svih mogucih IFova (Fabregas,Iniesta,Benzema,Pepe)
Poveo me 2:0, ja prebacio na 4:2, on smanjio na 4:3 i na kraju 5:3 za mene :)
Jel se nekome od vas klub zove FC Red Star (Crvena Zvezda)
sam ti reko da je falcao car :3
Jutros prije nego li sam krenuo na posao obrisao sam FIFU i stavio ponovno da se skida preko origina i kada sam došao s posla igra je normalno radila i nije više bacala nazad na desktop (i dalje sam na Win8). Nije pomoglo niti mijenjanje drivera, pokretanje preko administratora ili kompatibiliti mod, a niti na repair preko origina već samo nova instalacija...
na koji nacin najbrze napraviti dobar UT...tek sam napravio tim i imam samo 2 poraza u onom seasons i to zato jer me spoji sa svim zlatima i chemistry 100, a meni chemistry 30..tako nemogu pobijediti..koji je najbolji nacin za brzu zaradu?
Cit.Haha salim se :)) Pa igras i igras i igras.. :DDD
I dalje mi nije jasno kako sastaviti uz save moguci trade i ostale stvari dobru ekipu. Kupio sam Welbecka po full jeftinoj cijeni i nece se prodat niti za 100 coinsa vecu, nego sam ga sad stavio za pol ispod kupljene. 100k a kamoli milja je san snova.
Bundesligu sam rasprodo i sastavljam upravo Spanjolsku 4-3-3. Jos mi fali jedna CM i zamjene. Ako imate sta za dat a ne treba vam dajte :D nemam niti 300coinsa nakon kupovine a jos cekam da se neki prodaju.
Dosada, pa malo trejdanja... evo u dva dana na 20k dosao (jos sam kupio gold pack 7.5k i dobio igraca najvece vrijednosti 600 coinsa)...
Biznis s dresovima i trenerima ide dobro... sad idem u lov na Ajaxove dresove koji se prodaju za preko 15k
Ja sam u jedno 5 dana skupio 200K i onda se zahebao jer sam pokupovao jedno 3-4 Pepe-a iz Reala koji su uredno išli za dobre pare u 4-1-2-1-2 formaciji. No sada kada ljudi otvaraju gold packove teško je prodati igrače po visokim cijenama, ali treba biti strpljiv i čekati. Dođe do prevelikog broja istih igrača jer svi otvaraju packove i prodaju za malo coinsa neke dosta skupe igrače.
kakva treba graficka i procesor za fifu 13
can I run it i provjeri. I sve ti pise na njihovoj stranici.
Inace, Songa naso za 3k i odmah ga kupio. Inace se vrti po 9k. Jako tesko je naci CM.a za spanjolce a pogotov BBVA... jer je vecina real i barca... a i kostaju jako puno.
EDIT: Sve bolje od boljeg. Essien za 1900coinsa...
can I run it i provjeri. I sve ti pise na njihovoj stranici.
Inace, Songa naso za 3k i odmah ga kupio. Inace se vrti po 9k. Jako tesko je naci CM.a za spanjolce a pogotov BBVA... jer je vecina real i barca... a i kostaju jako puno.
EDIT: Sve bolje od boljeg. Essien za 1900coinsa...
Pa eto vidis da nije tesko, a uostalom gledaj tu
http://www.futhead.com/fifa/players/7159/similar/
btw song na futheadu je 2.5k
EDIT: Oce neko friendly na FUTu
Ja sam u jedno 5 dana skupio 200K i onda se zahebao jer sam pokupovao jedno 3-4 Pepe-a iz Reala koji su uredno išli za dobre pare u 4-1-2-1-2 formaciji. No sada kada ljudi otvaraju gold packove teško je prodati igrače po visokim cijenama, ali treba biti strpljiv i čekati. Dođe do prevelikog broja istih igrača jer svi otvaraju packove i prodaju za malo coinsa neke dosta skupe igrače.
Ja vecinom kupujem i prodajem srebrne stvari, posto ih ima malo pa dobro idu.
Sto se tice Songa, jedva sam ga prodo za 2.5k i to u 4-3-3 formaciji.
Ja sastavljam spnjolce, jos mi je ostalo 5 zamjena za sastavit pa da malo zaigram 4-3-3 sa njima. Najvise mi se svida vezna linija :D Essien, Song i De Marcos ili kako vec, onaj mladi decko.
Ja sastavljam spnjolce, jos mi je ostalo 5 zamjena za sastavit pa da malo zaigram 4-3-3 sa njima. Najvise mi se svida vezna linija :D Essien, Song i De Marcos ili kako vec, onaj mladi decko.
Ako oces prodam ti guardada (ako ga vec nemas), netreba mi jer sam kupio IF
imao sam i ja tog guardada u počecima, dobar je zbog pacea :) sta si stavio u napad i obranu?
trebao bi nekoga pouzdanog da mi pricuva 400k coinsa na desetak minuta
Ti to ozbiljno? Mogu ja i na duze
Ako dobijem 10k
Ako dobijem 10k
moze dodaj me na thenovak65
Ako dobijem 10k
moze dodaj me na thenovak65
Mogu ti ja i besplatno, al si svjestan da gubis najmanje 40k sa preprodajom jer kod svakog salea uzme 5%?
Evo moji novi spanjolci. Odmah prvu razapel ovog naftasa :D
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gLvhy5LtnIhXF:pc
Armero je tu iz druge ekipe jer nisam imo novaca da kupim neku zamjenu. Sad krecem smao sa njima i full spanjolsku ekipu :D
Mogu ti ja i besplatno, al si svjestan da gubis najmanje 40k sa preprodajom jer kod svakog salea uzme 5%?
Ne uzme ti proviziju kod običnog tradea. Pošto ne koristiš Auction house, nema ni 5% fee.
Ne uzme ti proviziju kod običnog tradea. Pošto ne koristiš Auction house, nema ni 5% fee.
Pa kako cu drugacije tradeat nego preko auction housea? barem smo mi tako jucer pa je zduvo tih 40k
Sime nezeli nes link otvorit... sta si ga obriso?
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#h3ioxEFNnIh8v:pc
Evo ga ponovno, ne znam meni zeli otvoriti.
Pa kako cu drugacije tradeat nego preko auction housea? barem smo mi tako jucer pa je zduvo tih 40k
Sime nezeli nes link otvorit... sta si ga obriso?
U 12 kad god sam nekom frendu tako poklanjao novce uvijek je dobio puni iznos koliko ja znam, bez fee. Barem mislim da je tako bilo. Ili su nešto mijenjati ili se krivo sjećam.
Mi moze netko objasniti koja je svrha premium packova onih za 7500coinsa. Pa ja svaki put kad ga otvorim dizem samo silver igrace. Mislim da silver igraci bi trebali dolazit u hebenim silver packovima a ne u packu kojega platim 7500coinsa...
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#h3ioxEFNnIh8v:pc
Evo ga ponovno, ne znam meni zeli otvoriti.
jedan prijedlog za LW-a: Muniain i zamiieni mjesto Essienu i Songu pa će ti Callejon imati 9 chem
http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/143819758
Suarez nabrijan u igri do yaya, uklizao je Felipe Santana a na golu je bio Neuer
Pa uglavnom neke koje dobijes igrace srebrne budu ono 90 pace i zato mozes dobit dosta,tako da to i nije lose.
Pa uglavnom neke koje dobijes igrace srebrne budu ono 90 pace i zato mozes dobit dosta,tako da to i nije lose.
Da tipa ovaj, sad se za njega mozedobit i preko milje...