Pa uglavnom neke koje dobijes igrace srebrne budu ono 90 pace i zato mozes dobit dosta,tako da to i nije lose.
Da tipa ovaj, sad se za njega mozedobit i preko milje...
Pa gle imas trade i samo treba cekati ;)
Pa uglavnom neke koje dobijes igrace srebrne budu ono 90 pace i zato mozes dobit dosta,tako da to i nije lose.
Mi moze netko objasniti koja je svrha premium packova onih za 7500coinsa. Pa ja svaki put kad ga otvorim dizem samo silver igrace. Mislim da silver igraci bi trebali dolazit u hebenim silver packovima a ne u packu kojega platim 7500coinsa...
premium gold pack ti je jedini nacin da dođeš do ronalda legalnim putem
Dali je ovo tema samo za pc igrace ili ima i ps3?
zanima me za pro club seasons
trazio sam samo za ps3 i nmg naci nigdje temu
Hebo ih Ronaldo, ako ne mogu dobiti niti Rolanda :D
Ali evo na sta sam naiso vec dvije tkeme za redom i naravno popusio dva poraza za redom... Naidem na ovakvu IF ekipu. Ovaj SS ne pokazuje, ali cijela lijeva strana je frajeru IF i igra Ultra Defensive. I nema tog boga da ih prodes sa bilo kojom fintom ( Mada niti ne znam zasto mi finte nece raditi sa Muniainom i Jeffrenom, ali ok ). Jedino udarac iz vana i to sam uspio sa Muniainom, ostalo nista. Dugacka lopta ne predstavlja nikakvu opasnost jer jer Thiago Silva ko od betona. Dok on samo lopta dugacke na Ibru, Ibra stopa i proslijedi Reusu koji ne da ne moze gol fulat, nego da ju pukne sa trepavciom otkorljaval bi se u gol... Jebes takav nogomet.
Trade mi ide, evo jucer 20k danas preko 50k...
kako znate jeli igrac IF?
kako znate jeli igrac IF?
Opcenito ili u tekmi?
IF igraci imaju crnu pozadinu a boja slova je zlatna,srebrna ili broncana
U tekmi na pocetku vidis koji su IF, tijekom i nakon tekme vise nemozes
ahaaa, znaci oni s crnom pozadinom su IF..hvala
ja ću postat psihički bolesnik zbog ove igre.
Izgleda da je Reus po EA novi Ibrahimovic i Messi u jednom. Pa tom decku kad uklizes s leda ne mozes nista a gol da fula je nemoguce, oces nogom, glavom... kako iritira to, to nisu istine...
Izgleda da je Reus po EA novi Ibrahimovic i Messi u jednom. Pa tom decku kad uklizes s leda ne mozes nista a gol da fula je nemoguce, oces nogom, glavom... kako iritira to, to nisu istine...
Pa Reus je odlican igrac, trenutno u top tri igraca Bundeslige... po EA ima i dost mal Ovr
Reus je igrac za nista... ne mozes mi rec' da onako igra. Napravljen je kao najbolja spica danasnjice. Pretjeruju sa igracima ciji su klubovi na naslovnici.
Nisma pobjedio vec 3-4 tekme... samo porazi idu i to vodim 2-0 i drugo poluvrijeme me frajer gazi sa udarcima iz daljine, ova igra ce me stjera u ludnicu.
ova igra ce "da" me stjera u ludnicu.
I know that feel bro.
http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/393/i-know-that-feel.jpg
0-0-4 i dalje bez pobjede :D Moji ne mogu gol pogodit, a duele uzet da ne pricam :D
0-0-4 i dalje bez pobjede :D Moji ne mogu gol pogodit, a duele uzet da ne pricam :D
... ja sam igrao sa svim tim igracima koje ti imas i stvarno nevidim problem, Callejona kojeg imas na ST ja i dan danas koristim uz Falca-a ili Benzemu ili Aguera.
Ako oces longshootat kupi Kaku(CM),Fabregasa(CM), (LW)Guardada ili Villu i Di Mariu (RW)
Ma sad vise nema frke od kad sam ispo iz lige. Sad sve ulazi, makar puko sa 45m. Callejhon je ubojica iz daljine, svaki sut je gol.
kakva treba graficka i procesor za fifu 13
http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=3346&game=Fifa%2013
https://help.ea.com/article/fifa-13-system-requirements
Prodaje itko key. PM !
Imam ja tekst: assisted.
jucer uzmem jednu karticu za 8k i nema je nigdje. Na web appu pise da sam je kupio, a nema je ni u trade pileu ni u clubu...
sad ocu kontaktirat chat a moram cekat oko 65-70 minuta :facepalm:
jucer uzmem jednu karticu za 8k i nema je nigdje. Na web appu pise da sam je kupio, a nema je ni u trade pileu ni u clubu...
sad ocu kontaktirat chat a moram cekat oko 65-70 minuta :facepalm:
moras kontaktirat i biti neugodan ali u granicama, ja sam svoje nestale itemse dobio u store sve do jednog..ponudili su mi 15% popusta na originu prvo, a rečenica nakon koje su tražili podatke o accoutnu i fut klubu je bila: i thint thats unfair, but okay, its not mine customer support
ubit ce me ovaj UT..haha..imam sada solidnu momcad..moram jos golmana i RM kupiti pa cu vam pokazati...ali uvjek mi ostane 17 coinsa kad kupim contracte i fitness haha
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#g9DvtFjpnIjBZ:pc
Pedra sam nabavio po full jeftinoj cijeni od kojih 5k coinsa tako da je zamijenio Muniaina. Jos da mi je naci nekog postenog RW.a spanjolca. A to osim Sancheza ( koji niti nije spanjolca, ali bi se dobro slagao sa songom ) ili JEsusa Navasa nema. A kartica da Callejhona prebacim desno i stavim Soldada naprijed ne postoji.
Tako da cu najvjerovatnije skupljat za Sancheza koji je jeftiniji, cijena se vrti oko kojih 10-15k...
Jadson
imam problem u UT...sad kad ocu apply consumable ili kako se vec pise, produziti contract igracu nemogu...pise da se nemoze na tog igraca, i tako za cjelu ekipu..wtf
Mogu ti ja prodat key ak još nisi uzeo.
evo počelo je, odigrao 10-tak utakmica u futu danas - 10 pobjeda i odjednom, prosjek 2-3 stative i 2 prečke po utakmici...neće lopta u gol