FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.243.707
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
CroChef kaže...
drakula789 kaže...

Pa uglavnom neke koje dobijes igrace srebrne budu ono 90 pace i zato mozes dobit dosta,tako da to i nije lose.

Da tipa ovaj, sad se za njega mozedobit i preko milje...

Pa gle imas trade i samo treba cekati ;)

14 godina
SimeKZ kaže...

Mi moze netko objasniti koja je svrha premium packova onih za 7500coinsa. Pa ja svaki put kad ga otvorim dizem samo silver igrace. Mislim da silver igraci bi trebali dolazit u hebenim silver packovima a ne u packu kojega platim 7500coinsa...

premium gold pack ti je jedini nacin da dođeš do ronalda legalnim putem

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Dali je ovo tema samo za pc igrace ili ima i ps3?

zanima me za pro club seasons

trazio sam samo za ps3 i nmg naci nigdje temu

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Hebo ih Ronaldo, ako ne mogu dobiti niti Rolanda :D 

Ali evo na sta sam naiso vec dvije tkeme za redom i naravno popusio dva poraza za redom... Naidem na ovakvu IF ekipu. Ovaj SS ne pokazuje, ali cijela lijeva strana je frajeru IF i igra Ultra Defensive. I nema tog boga da ih prodes sa bilo kojom fintom ( Mada niti ne znam zasto mi finte nece raditi sa Muniainom i Jeffrenom, ali ok ). Jedino udarac iz vana i to sam uspio sa Muniainom, ostalo nista. Dugacka lopta ne predstavlja nikakvu opasnost jer jer Thiago Silva ko od betona. Dok on samo lopta dugacke na Ibru, Ibra stopa i proslijedi Reusu koji ne da ne moze gol fulat, nego da ju pukne sa trepavciom otkorljaval bi se u gol... Jebes takav nogomet. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 21:04 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
CroChef kaže...
drakula789 kaže...

Pa uglavnom neke koje dobijes igrace srebrne budu ono 90 pace i zato mozes dobit dosta,tako da to i nije lose.

Da tipa ovaj, sad se za njega mozedobit i preko milje...

Pa gle imas trade i samo treba cekati ;)

Trade mi ide, evo jucer 20k danas preko 50k...

14 godina
neaktivan
FIFA 13

kako znate jeli igrac IF?

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
strbi kaže...

kako znate jeli igrac IF?

Opcenito ili u tekmi? 

IF igraci imaju crnu pozadinu a boja slova je zlatna,srebrna ili broncana

U tekmi na pocetku vidis koji su IF, tijekom i nakon tekme vise nemozes

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ahaaa, znaci oni s crnom pozadinom su IF..hvala 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ja ću postat psihički bolesnik zbog ove igre.

6 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Izgleda da je Reus po EA novi Ibrahimovic i Messi u jednom. Pa tom decku kad uklizes s leda ne mozes nista a gol da fula je nemoguce, oces nogom, glavom... kako iritira to, to nisu istine... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Izgleda da je Reus po EA novi Ibrahimovic i Messi u jednom. Pa tom decku kad uklizes s leda ne mozes nista a gol da fula je nemoguce, oces nogom, glavom... kako iritira to, to nisu istine... 

Pa Reus je odlican igrac, trenutno u top tri igraca Bundeslige... po EA ima i dost mal Ovr

13 godina
FIFA 13

Reus je igrac za nista... ne mozes mi rec' da onako igra. Napravljen je kao najbolja spica danasnjice. Pretjeruju sa igracima ciji su klubovi na naslovnici.

Nisma pobjedio vec 3-4 tekme... samo porazi idu i to vodim 2-0 i drugo poluvrijeme me frajer gazi sa udarcima iz daljine, ova igra ce me stjera u ludnicu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

ova igra ce "da" me stjera u ludnicu.

I know that feel bro. 

http://i2.kym-cdn.com/entries/icons/original/000/005/393/i-know-that-feel.jpg

13 godina
FIFA 13

0-0-4 i dalje bez pobjede :D Moji ne mogu gol pogodit, a duele uzet da ne pricam :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 17:16 (CroChef).

0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

0-0-4 i dalje bez pobjede :D Moji ne mogu gol pogodit, a duele uzet da ne pricam :D 

... ja sam igrao sa svim tim igracima koje ti imas i stvarno nevidim problem, Callejona kojeg imas na ST ja i dan danas koristim uz Falca-a ili Benzemu ili Aguera.

Ako oces longshootat kupi Kaku(CM),Fabregasa(CM), (LW)Guardada ili Villu i Di Mariu (RW)

13 godina
FIFA 13

Ma sad vise nema frke od kad sam ispo iz lige. Sad sve ulazi, makar puko sa 45m. Callejhon je ubojica iz daljine, svaki sut je gol. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.12.2012 21:57 (movie).
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodaje itko key. PM !

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 13
everybody lies

0 0 hvala 0
14 godina
Core2Duo2 kaže...

Imam ja tekst: assisted.

13 godina
neaktivan
FIFA 13

jucer uzmem jednu karticu za 8k i nema je nigdje. Na web appu pise da sam je kupio, a nema je ni u trade pileu ni u clubu...

sad ocu kontaktirat chat a moram cekat oko 65-70 minuta :facepalm:

0 0 hvala 0
13 godina
CroChef kaže...

jucer uzmem jednu karticu za 8k i nema je nigdje. Na web appu pise da sam je kupio, a nema je ni u trade pileu ni u clubu...

sad ocu kontaktirat chat a moram cekat oko 65-70 minuta :facepalm:

moras kontaktirat i biti neugodan ali u granicama, ja sam svoje nestale itemse dobio u store sve do jednog..ponudili su mi 15% popusta na originu prvo, a rečenica nakon koje su tražili podatke o accoutnu i fut klubu je bila: i thint thats unfair, but okay, its not mine customer support

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ubit ce me ovaj UT..haha..imam sada solidnu momcad..moram jos golmana i RM kupiti pa cu vam pokazati...ali uvjek mi ostane 17 coinsa kad kupim contracte i fitness haha

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#g9DvtFjpnIjBZ:pc

Pedra sam nabavio po full jeftinoj cijeni od kojih 5k coinsa tako da je zamijenio Muniaina. Jos da mi je naci nekog postenog RW.a spanjolca. A to osim  Sancheza ( koji niti nije spanjolca, ali bi se dobro slagao sa songom ) ili JEsusa Navasa nema. A kartica da Callejhona prebacim desno i stavim Soldada naprijed ne postoji. 

Tako da cu najvjerovatnije skupljat za Sancheza koji je jeftiniji, cijena se vrti oko kojih 10-15k...  

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.12.2012 14:23 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jadson {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

ovi silver dresovi su blago...

nisam ni znao da ovaj vrijedi masne pare, a dobio ga u onom mini packu :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

imam problem u UT...sad kad ocu apply consumable ili kako se vec pise, produziti contract igracu nemogu...pise da se nemoze na tog igraca, i tako za cjelu ekipu..wtf

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mogu ti ja prodat key ak još nisi uzeo.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
13 godina

evo počelo je, odigrao 10-tak utakmica u futu danas - 10 pobjeda i odjednom, prosjek 2-3 stative i 2 prečke po utakmici...neće lopta u gol

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice