FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.243.717
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
Osvajanje divizija/kupova
Pričam i serem bezveze
14 godina
FIFA 13

Uh kako je dobro pobijedit protiv ronalda i svih mogucih IFova (Fabregas,Iniesta,Benzema,Pepe)

Poveo me 2:0, ja prebacio na 4:2, on smanjio na 4:3 i na kraju 5:3 za mene :)

Jel se nekome od vas klub zove FC Red Star (Crvena Zvezda) 

on on
ja ja
ja ja
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 16:47 (KiCo77).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Uh kako je dobro pobijedit protiv ronalda i svih mogucih IFova (Fabregas,Iniesta,Benzema,Pepe)

Poveo me 2:0, ja prebacio na 4:2, on smanjio na 4:3 i na kraju 5:3 za mene :)

Jel se nekome od vas klub zove FC Red Star (Crvena Zvezda) 

sam ti reko da je falcao car  :3

Zan klo van dam
16 godina
FIFA 13

Jutros prije nego li sam krenuo na posao obrisao sam FIFU i stavio ponovno da se skida preko origina i kada sam došao s posla igra je normalno radila i nije više bacala nazad na desktop (i dalje sam na Win8). Nije pomoglo niti mijenjanje drivera, pokretanje preko administratora ili kompatibiliti mod, a niti na repair preko origina već samo nova instalacija... 

Scorp21
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
strbi kaže...

na koji nacin najbrze napraviti dobar UT...tek sam napravio tim i imam samo 2 poraza u onom seasons i to zato jer me spoji sa svim zlatima i chemistry 100, a meni chemistry 30..tako nemogu pobijediti..koji je najbolji nacin za brzu zaradu?

Cit.Haha salim se  :)) Pa igras i igras i igras.. :DDD

13 godina
FIFA 13

I dalje mi nije jasno kako sastaviti uz save moguci trade i ostale stvari dobru ekipu. Kupio sam Welbecka po full jeftinoj cijeni i nece se prodat niti za 100 coinsa vecu, nego sam ga sad stavio za pol ispod kupljene. 100k a kamoli milja je san snova. 

Bundesligu sam rasprodo i sastavljam upravo Spanjolsku 4-3-3. Jos mi fali jedna CM i zamjene. Ako imate sta za dat a ne treba vam dajte :D nemam niti 300coinsa nakon kupovine a jos cekam da se neki prodaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Dosada, pa malo trejdanja... evo u dva dana na 20k dosao (jos sam kupio gold pack 7.5k i dobio igraca najvece vrijednosti 600 coinsa)...

Biznis s dresovima i trenerima ide dobro... sad idem u lov na Ajaxove dresove koji se prodaju za preko 15k

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam u jedno 5 dana skupio 200K i onda se zahebao jer sam pokupovao jedno 3-4 Pepe-a iz Reala koji su uredno išli za dobre pare u 4-1-2-1-2 formaciji. No sada kada ljudi otvaraju gold packove teško je prodati igrače po visokim cijenama, ali treba biti strpljiv i čekati. Dođe do prevelikog broja istih igrača jer svi otvaraju packove i prodaju za malo coinsa neke dosta skupe igrače.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

kakva treba graficka i procesor za fifu 13

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

can I run it i provjeri. I sve ti pise na njihovoj stranici. 

Inace, Songa naso za 3k i odmah ga kupio. Inace se vrti po 9k. Jako tesko je naci CM.a za spanjolce a pogotov BBVA... jer je vecina real i barca... a i kostaju jako puno.

EDIT: Sve bolje od boljeg. Essien za 1900coinsa... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 22:07 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

can I run it i provjeri. I sve ti pise na njihovoj stranici. 

Inace, Songa naso za 3k i odmah ga kupio. Inace se vrti po 9k. Jako tesko je naci CM.a za spanjolce a pogotov BBVA... jer je vecina real i barca... a i kostaju jako puno.

EDIT: Sve bolje od boljeg. Essien za 1900coinsa... 

Pa eto vidis da nije tesko, a uostalom gledaj tu

http://www.futhead.com/fifa/players/7159/similar/

btw song na futheadu je 2.5k

EDIT: Oce neko friendly na FUTu

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 22:13 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Ja sam u jedno 5 dana skupio 200K i onda se zahebao jer sam pokupovao jedno 3-4 Pepe-a iz Reala koji su uredno išli za dobre pare u 4-1-2-1-2 formaciji. No sada kada ljudi otvaraju gold packove teško je prodati igrače po visokim cijenama, ali treba biti strpljiv i čekati. Dođe do prevelikog broja istih igrača jer svi otvaraju packove i prodaju za malo coinsa neke dosta skupe igrače.

Ja vecinom kupujem i prodajem srebrne stvari, posto ih ima malo pa dobro idu.

Sto se tice Songa, jedva sam ga prodo za 2.5k i to u 4-3-3 formaciji.

13 godina
FIFA 13

Ja sastavljam spnjolce, jos mi je ostalo 5 zamjena za sastavit pa da malo zaigram 4-3-3 sa njima. Najvise mi se svida vezna linija :D Essien, Song i De Marcos ili kako vec, onaj mladi decko. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Ja sastavljam spnjolce, jos mi je ostalo 5 zamjena za sastavit pa da malo zaigram 4-3-3 sa njima. Najvise mi se svida vezna linija :D Essien, Song i De Marcos ili kako vec, onaj mladi decko. 

Ako oces prodam ti guardada (ako ga vec nemas), netreba mi jer sam kupio IF

imao sam i ja tog guardada u počecima, dobar je zbog pacea :) sta si stavio u napad i obranu?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 22:45 (KiCo77).
15 godina
FIFA 13

trebao bi nekoga pouzdanog da mi pricuva 400k coinsa na desetak minuta

lnova65

0 0 hvala 0
14 godina
lnova65 kaže...

Ti to ozbiljno? Mogu ja i na duze {#}

15 godina
neaktivan
lnova65 kaže...

Ako dobijem 10k {#}

15 godina
Jabulani kaže...
lnova65 kaže...

Ako dobijem 10k {#}

moze dodaj me na thenovak65 {#}

lnova65
14 godina
lnova65 kaže...
Jabulani kaže...
lnova65 kaže...

Ako dobijem 10k {#}

moze dodaj me na thenovak65 {#}

Mogu ti ja i besplatno, al si svjestan da gubis najmanje 40k sa preprodajom jer kod svakog salea uzme 5%?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 23:02 (KiCo77).
13 godina
FIFA 13

Evo moji novi spanjolci. Odmah prvu razapel ovog naftasa :D 

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gLvhy5LtnIhXF:pc

Armero je tu iz druge ekipe jer nisam imo novaca da kupim neku zamjenu. Sad krecem smao sa njima i full spanjolsku ekipu :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

Mogu ti ja i besplatno, al si svjestan da gubis najmanje 40k sa preprodajom jer kod svakog salea uzme 5%?

Ne uzme ti proviziju kod običnog tradea. Pošto ne koristiš Auction house, nema ni 5% fee.

14 godina
neaktivan
FIFA 13
Treba otvoriti dvije nove grupe FIFA 13 UT i FIFA 13 Season, ovo nema smisla vise. Ovaj se thread pretvorio u oglasnik igraca na UT.

0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Ne uzme ti proviziju kod običnog tradea. Pošto ne koristiš Auction house, nema ni 5% fee.

Pa kako cu drugacije tradeat nego preko auction housea? barem smo mi tako jucer pa je zduvo tih 40k 

Sime nezeli nes link otvorit... sta si ga obriso?

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 12:06 (KiCo77).
13 godina
FIFA 13
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

Pa kako cu drugacije tradeat nego preko auction housea? barem smo mi tako jucer pa je zduvo tih 40k 

Sime nezeli nes link otvorit... sta si ga obriso?

U 12 kad god sam nekom frendu tako poklanjao novce uvijek je dobio puni iznos koliko ja znam, bez fee. Barem mislim da je tako bilo. Ili su nešto mijenjati ili se krivo sjećam.

13 godina
FIFA 13

Mi moze netko objasniti koja je svrha premium packova onih za 7500coinsa. Pa ja svaki put kad ga otvorim dizem samo silver igrace. Mislim da silver igraci bi trebali dolazit u hebenim silver packovima a ne u packu kojega platim 7500coinsa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

jedan prijedlog za LW-a: Muniain i zamiieni mjesto Essienu i Songu pa će ti Callejon imati 9 chem

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.11.2012 17:11 (BoobZ).
13 godina

http://www.ea.com/uk/football/videos/ugc/143819758

Suarez nabrijan u igri do yaya, uklizao je Felipe Santana a na golu je bio Neuer {#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa uglavnom neke koje dobijes igrace srebrne budu ono 90 pace i zato mozes dobit dosta,tako da to i nije lose.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Pa uglavnom neke koje dobijes igrace srebrne budu ono 90 pace i zato mozes dobit dosta,tako da to i nije lose.

Da tipa ovaj, sad se za njega mozedobit i preko milje...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice