FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.243.693
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
pishlaoriginal kaže...

Vidim da vas ovdje ima puno koji igrate Fifu 13 pa stoga bi vas moglo ovo zanimati:

http://crofc.net/vijesti/fifa13/esl---your-road-to-katowice---fifa-13/

Također na našem forumu možete pitati sve što vas zanima.

Ukratko: natjecanje će sadržavati 4 kvalifikacijske runde i pravo na natjecanje imaju svi igrači iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine i Slovenije. Pobjednici na tim 4 kvalifikacijskim rundama idu u Poljsku na Veliko Europsko natjecanje. Glavna nagrade je jako vrijedna i stvarno se isplati okušati u tome. Prijave za prvi kvalifikacijski ciklus su u tijeku i jos uvijek stignete se prijaviti.

pishla, crofc tim!

Na kompu ili Xboxu ili PS3?

13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
 Sada sam kupio IF Hamsika za 86k i vjerujem da mogu dobiti 150k, treba vremena i strpljenja, ali da se dobro zaradit pametnom kupnjom.

Kojeg ovr 86 ili 87. Ako je onaj od 86 tesko da ces vratit pare.

Posto su izasla dva InForm Hamsika.

Zavisi da se zaradjivat na Informima, znao sam naletit na jeftine Aldlere od 34-40k a isli su odlicno i za 60k

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ova fifa je stvarno otisla u k**** vise sa ovim chiterima i sta ja znam, znaci od 50 tekmi u koje sam usao odmah poslije sucevog zvizduka prekine se tekma, connection lost i ko da se nije nista desilo a stalno mi igraci gube contratcse. Jedva sam danas uspio osvojit ovaj turnir novi za 10000 coinsa jer sam jedva naso ljude koji su spremni igrat, ja se stvarno nadam da ce Ea nesto promijenit jer ovakvo stanje je uzas..

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 15:29 (gpimp).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Ja sam prestao taj UT jer je užas!

Igram sad Seasson i zanima me jedna stvar, sad sam 9 divizija, prva tekma igrači igraju fantastično dobro zabijaju ko mutavi i brzi su, druga tekma odma nakon prve igraju gore od nekog 3. ligaša i naravno nemogu nikak zabit gol i uvijek gubim. Pitanje je da li meni odabere nekog ko je iz bolje divizije ili ja igram samo s onim iz divizije u kojoj jesam, jer ovo mi nema baš neke logike?? {#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Jel se kome još dogodilo da ne može pokrenuti FIFU. Znači, ne pokrene se ni onaj prvi prozor u kojem bi trebao stisnuti play. Savjet?

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
meni je prekjučer počeo izlazit poslije svake utakmice koju odigram u FUT-u,a od danas nakon 15-al minuta što sam u igri..izađe bez ikakvog objašnjena na desktop..jel se nekom to događa*

0 0 hvala 0
13 godina
sinister_axe kaže...

Jel se kome još dogodilo da ne može pokrenuti FIFU. Znači, ne pokrene se ni onaj prvi prozor u kojem bi trebao stisnuti play. Savjet?

reinstaliraj origin za početak, pa javi.

13 godina
David87 kaže...

Igram sad Seasson i zanima me jedna stvar, sad sam 9 divizija, prva tekma igrači igraju fantastično dobro zabijaju ko mutavi i brzi su, druga tekma odma nakon prve igraju gore od nekog 3. ligaša i naravno nemogu nikak zabit gol i uvijek gubim. Pitanje je da li meni odabere nekog ko je iz bolje divizije ili ja igram samo s onim iz divizije u kojoj jesam, jer ovo mi nema baš neke logike?? {#}

ja sam siguran da žele uvjerit nas balkance da neznamo igrat nogomet.

14 godina
BoobZ kaže...
David87 kaže...

Stvar je u tome da protivnik ne igra uopće bolje od onog prvog, nego se moji igrači ponašaju stvarno ko da su retardirani! Lopte zaboravljaju, evo jedan primjer: lik nabaci, moja 3 igrača skoče drito pored lopte i sva trojica uspiju fulat, prvom kojem lopta ide drito na glavu, on ju promaši, druga dvojica padaju pored lopte ko da imaju 3.0 u sebi...to je samo jedna od barem 10 situacija... {#}

Maurer
13 godina
David87 kaže...
BoobZ kaže...
David87 kaže...

Stvar je u tome da protivnik ne igra uopće bolje od onog prvog, nego se moji igrači ponašaju stvarno ko da su retardirani! Lopte zaboravljaju, evo jedan primjer: lik nabaci, moja 3 igrača skoče drito pored lopte i sva trojica uspiju fulat, prvom kojem lopta ide drito na glavu, on ju promaši, druga dvojica padaju pored lopte ko da imaju 3.0 u sebi...to je samo jedna od barem 10 situacija... {#}

pa kužim šta želiš reć, šteta što nisam snimio šta je Hernandez meni jučer promašio, ono ni sisata pijana srednjoškolka nebi promašila, a trebao mi je taj gol za 3 boda...smeće meksičko {#}

evo kupio sam Suareza u 4-1-2-1-2 za 24500 buy now {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 18:30 (BoobZ).
13 godina
FIFA 13

Ma hebem ti igru, Krenem igrat vodim i frajer izade van i pare dobijem ali bodove ne... na 4 tekme stojim zadnjih 3-4 dana... pa ne mogu vjerovat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Đapa club kaže...
 Sada sam kupio IF Hamsika za 86k i vjerujem da mogu dobiti 150k, treba vremena i strpljenja, ali da se dobro zaradit pametnom kupnjom.

Nadam se da budeš. Moje iskustvo sa IF je da je često teško zaraditi na njima.

Probao sam onaj "podli" trik sa Hamsikom, kupio sam ga u overall 86 izdanju i stavio sam cijenu od 87 izdanja. Problem je u tome što na pc-u ima premalo igrača i ovaj trik pali jedino sa Fellainiem. Nakraju sam ga prodao za 120k, tako da je zarada čisto solidna sa porezom od 5% ispadne približno 30k.

CroChef: IF kartice su isplative ako brzo ugrabiš nekoga jer im cijene velikoj večini rastu kroz igru. Nego kupujte tako Hamsika i Fellainia i možda ga prodate za duplo jer ljudi kad je aukcija otvorena ne gledaju i daju ponudu i ispuše coinse. Naravno nije fer, ali zato treba uvijek provjeriti. Problem sa Hamsikom je što ga nema previše na tržištu, a meni se neda čekati da se pojavi dosta 87 kartica pa da svog stavim pod tu cijenu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 18:59 (Đapa club).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

imam problema sa djojstikom za pc !

tipka start ne radi a i ne znam ni jedan dribling

ako moze mala pomoc..

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

pomoc

btw. ovaj Zarate je overpowered as fuck, uopće netrebam nikakve driblinge, 3 puta uspijem fake shot, i 1 na 1 s golmanom sam

upravu gubio 4:1 od neke bijesne ekipe, samo Buffon vrijedi više od cijele moje ekipe valjda za 300%, 5.4 pobijedio na kraju, majstor zabio 2, izborio penal i asistirao, a kupio sam ga za samo 2000... jedino ga za Messia mijenjam od sad pa nadalje :D

vidi se iz priloženog da baš ne briljiram u FUT-u, o živcima koje trošim neću ni govoriti, al sve se isplati dok s Zarateom samo prođem pokraj Puyola i sličnih

Pričam i serem bezveze
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 21:49 (The Unforgiven).
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
FIFA 13

Evo i moje momčadi. Što mi savjetujete da još unaprijedim, tj. koga da kupim?

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

formaciju reusu promjeni karticom (stavi 4411 formaciju da cisto se ne crveni).e sad zavisi koliko imas coinsa ja bih mozda uzeo lewandowskog jer je ubica ima brutalan sut nije posebno brz ali da imas jednog sutera u spici.

100JKO
14 godina
drakula789 kaže...
crystal6 kaže...

formaciju reusu promjeni karticom (stavi 4411 formaciju da cisto se ne crveni).e sad zavisi koliko imas coinsa ja bih mozda uzeo lewandowskog jer je ubica ima brutalan sut nije posebno brz ali da imas jednog sutera u spici.

Ma uzmi Robbena i Riberya, nisu tako skupi i jako su dobri

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 13

Kako nisu skupi... Ja ne znam kako vi imate 100k bez problema, pa ne mozes 3 tekme za redom doigrat a da nebude morona koji se diskonektaju. A kupove da ne pricam kako se ne moze naci protivnik. I dalje mi nije jasno od kuda vam takve ekipe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Ja sam ove svoje platio oko 25k, čak i manje vjerojatno. Kupuješ jednog po jednog, napreduješ, osvajaš divizije/kupove, otvoriš tu i tamo koji paketić, preprodaš i eto ti para, da se komotno složiti ekipa za diviziju 1 za 20k.
Pričam i serem bezveze
15 godina
FIFA 13

šta je to sa fifom večeras? nemože mi nać nikog za igrat

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Kako nisu skupi... Ja ne znam kako vi imate 100k bez problema, pa ne mozes 3 tekme za redom doigrat a da nebude morona koji se diskonektaju. A kupove da ne pricam kako se ne moze naci protivnik. I dalje mi nije jasno od kuda vam takve ekipe.

Nisu skupi ako uspoređuješ cijenu sa ronaldom XD sta je 400k naspram 5 miliona haahah, nego ako oces ja prodajem lewandowskog (i gundogana) jeftino

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.11.2012 22:20 (KiCo77).
13 godina
The Unforgiven kaže...
Ja sam ove svoje platio oko 25k, čak i manje vjerojatno. Kupuješ jednog po jednog, napreduješ, osvajaš divizije/kupove, otvoriš tu i tamo koji paketić, preprodaš i eto ti para, da se komotno složiti ekipa za diviziju 1 za 20k.

Slozio sam ja ekipu za troduplo manje od bundeslige... nije problem sloziti ekipu, nego je problem odigrati postenu tekmu jer svi se furaju na pace, svi se furaju na diskonekt... 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Moj squad -> http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gkSRgVXpnIeeX:pc
Sada ciljam na Ibru iako je dosta poskupio odkad je zabio onaj gol sa skaricama {#} ( 700k {#} )

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Od slijedeće godine bi trebala biti posebna tema samo za FUT jer mi polako idete na živce sa ovim jadikovkama. NHF

Moj PC  
2 2 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Nevjerojatno mi je koliko su visoke loptu u for učinkovite.Obrana ispadne u trenu kao da igram sa debilima.Previšu su učinkovite.Naišao sam na par igrača koji samo to koriste.Čim odbiju loptu odma dugačka u for po zraku i mogu reć da se vrlo vrlo teško branit protiv toga.Igram sa klubovima sa tri zvjezdice i trenutno sam u diviziji 2 u "seasons".

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

Od slijedeće godine bi trebala biti posebna tema samo za FUT jer mi polako idete na živce sa ovim jadikovkama. NHF

sljedece godine nam ne bi smjela biti potrebna...

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma igra je u k*rcu

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Ma igra je u k*rcu

igra je odlična. uživam igrajući pro clubs sa ekipom. 

13 godina
antiljano27 kaže...
Jabulani kaže...

Ma igra je u k*rcu

igra je odlična. uživam igrajući pro clubs sa ekipom. 

Imate li svoj klub, da se pridružim... 

17 godina
neaktivan
David87 kaže...

Ja isto više ne igram UT, veća mi je fora istraživati prave klubove s manje zvjezdica nego slagati nekakve super prvake. Jučer sam osvojio 22 boda u div 4 (pokal je na 19, ostalo mi 3 utakmice i pobjedio 1 od 3) i sad sam ponovno u div 3 (otkud sam ispao). Kroz private messaging sam shvatio sljedeće, najčešće dobiješ klub s isto zvjezdica kao i tvoj i igrača iz iste divizije kao i ti. Međutim, ponekad dobiješ i protivnika s pola zvjezdice manje ili više (ja sam jednom naletio na Liverpool, a ja sam imao Lokomotiv Moskva), a jučer sam nakon što sam skupio 19 bodova u div 4 (srebrni pokal) dobio protivnika iz div 3 iako sam ja još uvijek bio div 4.

Do sad sam pokušavao igrati protiv jačih klubova (s više zvjezdica), ali to je stvarno teško. Pola zvjezdice znači dosta i to te često košta poraza. S obzirom da smiješ iskopčati se u prvih 5 minuta ja se najčešće diskonektam čim počne tekma ako vidim da igram protiv tima s više zvjezdica. S vremenom ćeš zapamtiti timove i protivnike i znat ćeš koliko koji klub ima zvjezdica.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice