Pa pogledaj samo zadnju tekmu sta je unakazio onaj reading sa svojim probojima. A da ne pricam kad je nas unakazio tu na maksimiru prije par godina. Brzina igra veliku ulogu, samo ne da budu svjetski igraci, ali igra ulogu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa pogledaj samo zadnju tekmu sta je unakazio onaj reading sa svojim probojima. A da ne pricam kad je nas unakazio tu na maksimiru prije par godina. Brzina igra veliku ulogu, samo ne da budu svjetski igraci, ali igra ulogu.
naravno da je poželjno da igrač bude što brži, ali to apsolutno ništa ne mora značit, vidim ja po našoj dragoj 1.HNL puno brzanaca kojima to ništa ne znači, baš zato i jesu u 1.HNL :)
nažalost oni ponavljaju greške iz godine u godinu sa time, nemože mi se neki igrač i 4. engelske lige rugati sa Puyolom, Vidićem, Ramosom samo zato što je on po svojim fizičkim predispozicijama brz igrač, to nema veze sa stvarnosti. Nebi rekao da su pretjerali sa time, nego su ekstra uber pretjerali...
Ma pace, ja ne želim u UT-u gledat igrača koji ima pace manji od 80. Eventualno za midfieldere ih mogu uzet. Napad obavezno pace 85 plus. Isto tako i bokovi a CB-i 75 i stavit još defensive da bokovi ne idu naprijed, inače si gotov na kontre. U normalnim modovima pace i ne dolazi tolko do izražaja.
Ma pace, ja ne želim u UT-u gledat igrača koji ima pace manji od 80. Eventualno za midfieldere ih mogu uzet. Napad obavezno pace 85 plus. Isto tako i bokovi a CB-i 75 i stavit još defensive da bokovi ne idu naprijed, inače si gotov na kontre. U normalnim modovima pace i ne dolazi tolko do izražaja.
e pa baš to je problem, to što je to u UT-u. Jer zašto bi onda netko išao kupovati Messija za milijun coinsa kad za 10.000 mogu kupit nekog levata iz xy lige koji će mi u igri biti isti kao Messi? svi ti coinsi i sve ostalo u UT-u gubi svoj značaj zbog tog problema. Koliko bi samo UT bio bolji da to poprave...
Evo upravo razvalio stol tu kod sebe. Igram predobru tekmu sa frajerom 0-0 86minuta ja uvaljujem jedan kvalitetan centarsut el šaraf zabija glavom 1-0... 90+ cekam da svirne kraj i samo me izbaci, jednostavno me samo izbaci iz igre znaci to mi poraz a cista pobjeda bila u igri. Ja ne mogu vjerovat da onda me izbaci u glavni meni a u glavnom meniu ja normalno ulazim nazad u UT koda nista nije bilo. Pa jel to moguce. Piso sam im 2 puta na forumu 2 puta na fejsu. Jos nista. pa jel mogu biti toliki cigani, da bog da pokrepali svi tamo.
e pa baš to je problem, to što je to u UT-u. Jer zašto bi onda netko išao kupovati Messija za milijun coinsa kad za 10.000 mogu kupit nekog levata iz xy lige koji će mi u igri biti isti kao Messi? svi ti coinsi i sve ostalo u UT-u gubi svoj značaj zbog tog problema. Koliko bi samo UT bio bolji da to poprave...
I strenght u ovoj FIFI znaci puno, jedan Emenike za 6000 je bolji od Messia i Ronalda zajedno, ne mozas ga zaustavit, 90 pace i 94 strenght.
Evo upravo razvalio stol tu kod sebe. Igram predobru tekmu sa frajerom 0-0 86minuta ja uvaljujem jedan kvalitetan centarsut el šaraf zabija glavom 1-0... 90+ cekam da svirne kraj i samo me izbaci, jednostavno me samo izbaci iz igre znaci to mi poraz a cista pobjeda bila u igri. Ja ne mogu vjerovat da onda me izbaci u glavni meni a u glavnom meniu ja normalno ulazim nazad u UT koda nista nije bilo. Pa jel to moguce. Piso sam im 2 puta na forumu 2 puta na fejsu. Jos nista. pa jel mogu biti toliki cigani, da bog da pokrepali svi tamo.
I svako tolko mi izbacuju patchove od 250mb, a k*rac poprave, jel im tako tesko napravit normalne servere, od FIFE 08 je tako, katastrofa.
Jbg kad rade igrace koda su divlji. Pogotovo crnci. Nadi mi crnog igraca a da nije CB da ima manje od 80pace. Pogledja samo ove teroriste stranicu prije. Ko zna da su oni tako brzi :) To su gluposti. Neki igraci su precijenjeni sa takvim ocjenama. Jednostavno treba to smanjiti i postaviti granicu neku za takve igrace.
Ajde mozda neki jesu brzi i jaki, al da mi netko sa 90+ strenght izgura nekog sa 80 bez problema mi nema smisla, pa ko da je ovaj neka mrcina od 150kg, a ne nogometaš prosječne građe.
Kako su jadni ovi free packovi.
Kako je ovaj first-touch glup, mislim nije uvijek, ali nekad se lopta odbija da to nije normalno, pa ne igram sa igračima iz županijske lige nego sa profesionalcima, pa svi znaju normalno bez odbijanja primit jaku loptu po podu.

Schweinsteiger, Hunmmels, Kaka, Pastore...
Samuel, Honda, Cisse, Shaqiri. Preloše.
Ashley Young x2, Neymar, Clichy, Eto'o, Puyol
Od jeftinijih ali poznatijih: Shaquiri, Subotić, Huntelaar, van der Vaart, David Luiz x2, Gibbs, Vermalen, Schurle. Mislim da je to više manje to.
Evo danas Ashley Young u onom free paketu. Prvi put da nešto vrijedi pack.
Ashley Young x2, Neymar, Clichy, Eto'o, Puyol
Od jeftinijih ali poznatijih: Shaquiri, Subotić, Huntelaar, van der Vaart, David Luiz x2, Gibbs, Vermalen, Schurle. Mislim da je to više manje to.
Evo danas Ashley Young u onom free paketu. Prvi put da nešto vrijedi pack.
blago tebi :D ja dobio kitu opet haha :)
x2 xabi alonso, cavani, juan mata, jordi alba, i 20k vrijedan bronze, weston. po petstoti put ovo valjda govorim, u bronze igračima leži bogatstvo. jučer kupio igrača za 300,prodao za 5k, drugog kupio za 200 prodao za 2.5k, a trećeg kupio za1.5k prodao ga za 8k.bolesno, samo treba pratit market i to je to :D
Danas otvorim promo gold pack kad ono tapija teška, tako loše igrače su mi dali da ih sram može biti. Neigram FUT već 3-4 dana otkada sam rasprodao Ruse u 4-1-2-1-2 formaciji i kupovao Španjolce, na papiru sada imam puno bolju ekipu, ali u igri je to katastrofa. Mislim da jedan Puyol nije bolji od tamo nekog "redikula" koji ima pace 75+ to je sramota. Modrić gubi u svakom duelu, Xabi Alonso nemože normalno primiti loptu i pritom je prespor itd.. Igra je previše neizbalansirana i tek sada mi je jasno koliko je pace bitan otkada nemam tako brze igrače. Još jedna prejadna stvar je to što mi je cijela ekipa u zelenom i to bi kao trebalo značiti nešto, ali neznači ništa, igram protiv tipa koji ima igrače svih mogučih liga i sve izgleda u hurcu pa me pobjedi.
ja jucer dobio prvo evru..pa sam ga prodao jer mi nije trebao, pa dobio cecha pa sam ga prodao i reko idem sad sve iskoristit na paketice..i nista nista i onda zadnji paketic dodje mi onaj Lucas sto je u TOTW, onaj crni :D vidio sam da ga ljudi prodavaju za 300k pa navise..
Problem je što je FUT od početka zamišljen kao nekakav arkadni mod dodan tek toliko da bi EA mogao izvuću još pokoji dolar od igrača. Nisu očekivali da će postati tako pupularan, nekima čak i jedino zbog ćega kupuju FIFU pa je normalno da takvi razni nedostaci isplivaju na površinu.
Nadam se da će od 2014 biti manual FUT-a, jedino to bi napravilo ovaj mod koliko toliko fer. Je da je ovo skupljanje igrača i sve što ide s tim prilično zabavno, ali sve pada u vodu kad skužiš da je bolje imati obrambenog bronze za 80 pace i 50 defending nego 90% gold obrambenih. Jednostavno je nekad napredak nevidljiv. Osjećaj kad napokon skupiš 120k za Gerrarda (i to fut 12, ne ovo gdje se dijeli šakom i kapom) i staviš ga u momčad misleći da je sad to napokon to, a nakon 5 tekmi skužiš da je Meireles kojeg si imao dotad u svakom segmentu igre bolji od njega, nije baš najbolji. Govorim iz iskustva, da ne bi bilo nismo znali.
EDIT: Takvih primjera ima hrpetina (govorim o 12-ici). Jedan Baines za kojeg pola vas tu nije čulo je u top 3 LB-a u BPL, ako ne i najbolji. Ferdinand, Vidić, Terry katastrofa. Walker daleko najbolji RB. Lampard isto koma. Od svih igrača koje sam platio iznad 60-70k jedino je van Persie bio vrijedan tih para.
@Đapa
Čudi me ovo za Modrića, nisam ga imao prilike isprobati u fut 13, ali u 12 je bio daleko najbolji veznjak od svih u BPL.
A kakvo je stanje u Pesu s tim Paceom?
Slažem se s Hexom, osim ovo za Bainesa iz Evertona...pa lik je i u stvarnosti odlican igrac, igra u prvih 11 reprezentacije, ali samo ako nije iz Manchestera, Chelsea i ostalih ne mora znacit da je los i definitivno je među 3 najbolja. Uostalom bas ovo ljeto trazija ga je Alex Ferguson, ali ovi iz Evertona su izvjesili veliku cijenu (mislim 18 m funti) i onda su odustali.
Dede i Felipe Santana su jedni od jacih stopera na igri, a eto vecina ih nije cula osim iz igrice. Isto tako, u ekipi imam Ronaldinha koji je skoro neupotrebljiv jer nije brz, a da ne govorim kako mu se nekad lopta zna odbijat ka da je igrac zupanijske lige, a ne po meni mozda i najbolji igrac kojeg sam ima prilike gledat...
Xavi, Busquets, Fabregas, IF Ruffier, IF Reus, 2x Puyol, Kaka
BUsquets je napravljen koda je najjaci DMC u povijesti igre. Frajer se zagradi i samo ide. A redovito mi se penju na onu stvar oni koji igraju 3-5-2 i ultra defensive. Ko takvima moze gol zabit a da nije sa kojih 25-30m svaka cast.
Fabregas, Villa, Di Maria i masu ovih jeftinih (5-10k)tipa Nocerino, David Luiz, Carlos Eduardo, Lucio, Caceres, Hernandez...
Di Mariu stavi na RM... i zas si stavio Santanu i Dedea koj ti samo ruse chemistry ako imas Puyola i Mascherana?
BUsquets je napravljen koda je najjaci DMC u povijesti igre. Frajer se zagradi i samo ide. A redovito mi se penju na onu stvar oni koji igraju 3-5-2 i ultra defensive. Ko takvima moze gol zabit a da nije sa kojih 25-30m svaka cast.
Sta ces blize dolazit xD
A kakvo je stanje u Pesu s tim Paceom?
nemam pojma kakvo je stanje sa paceom, ali znam da ima milijun drugih problema, tako da ni ne pomišljam prebaciti se na PES. Bar do idućeg nasatvka kad vidim što će napraviti sa novim engineom.
http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#fgKjLp3BnH0EW:pc
Nista od mog SpaEng hybrida, nisu ti englezi za mene, svi na trade pile zajedno sa Rooneyem i sto prije Benzemu u St kod Falca-a :D Nakon Benzeme jos Fabregas/Xavi i Casillas, nemam vise ideje sta bi poslije toga, mozda Dani Alves na RB, al je skup ko k****
Problem je sta sam Rooneya prebacio u ST, sad ga niko nece vidit na Trade Pileu jer svi filtriraju CF... hajd barem ovdje da se vidi:
PRODAJEM ROONEYA!
Kako je Manđukić loš u igri,nemože mi zabit gol s metra,ubacin Dioufa sa klupe zadnjih 20 min zabije 2 -.-
P.S.Za one koji su igrali sa bundesliga squadom... Jel mi se isplati kupit Wissea umjesto Widenfellera?
Slažem se s Hexom, osim ovo za Bainesa iz Evertona...pa lik je i u stvarnosti odlican igrac, igra u prvih 11 reprezentacije, ali samo ako nije iz Manchestera, Chelsea i ostalih ne mora znacit da je los i definitivno je među 3 najbolja.
Nije bila poanta omalovažavati Bainsa. Samo kažem da se u FUT-u često ne primijete uopće razlike u ocjenama, a još manje razlike u količini coinsa koja je potrebna. Baines je koštao nekih 500-600 max, a evra i cole npr oko 20-30 tisuća ovisno o formaciji. I onda kupiš Colea i skužiš da nema nikakve vidljive razlike, osim što ti se smanjilo stanje računa.
To skroz ubija cijelu poantu izrade nekakvog ultimativnom badass tima. Kad tad dođeš do situacije da ti je momčad čist ok i za slijedeću nadogradnju trebaš popriličan iznos, 50k, 100k, 500k nebitno, a nisi siguran da li će to što ćeš potrošiti imalo pojačati tvoju momčad, osim na papiru. To je možda i najveći problem. Čak i činjenica da je gameplay naporan i dosadan ne bi toliko smetala da imaš nekakav cilj za postići. Ovako sve pada u vodu nakon 2-3 mjeseca kad te prođe ta prvotna oduševljenost FUT-om i skužiš da je mod ustvari jedna velika glupost uvedena reda radi i nema baš nikakve poante nastaviti igrati.
Kako je Manđukić loš u igri,nemože mi zabit gol s metra,ubacin Dioufa sa klupe zadnjih 20 min zabije 2 -.-
P.S.Za one koji su igrali sa bundesliga squadom... Jel mi se isplati kupit Wissea umjesto Widenfellera?
Neznam meni je mandza najbolji strijelac...
Moja osobna prepruka je Adler.
Sad igram UT vodim 3-0 u 20. min i normalno izbaci me iz utakmice i dobijem DNF...