FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.243.689
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Red_Star_Forever kaže...

Ljudi kako protiv IRITirajuceg driblinga levo,desno znaci ubio me jedan lik a imao znatno slabiju ekipu,bilo na kraju 3 prema 3 ali sam mu tesko oduzimao loptu.Kada ja hocu levo desno kao mi je otezano i kao da ben afra je retard a neki njegov anonimous to bolje rade,iskidao sam sve zivce .

Jel ima neko predlog ili sta vec?Hvala!

Evo sada sam probao TO SA JOYSTICKOM I NE dEsava se nista!!!!!Znaci ne radi!

Meni radi :D

17 godina
neaktivan

Kako rješit taj problem, kad stisnem play samo bijela slika i stoji ili disconnect from opponent. Ištekam gamepad vrati se na lineup, ali opet stisnem play i onda opet.

16 godina
neaktivan
FIFA 13

Ma strašno, totalno sam razočaran. Platiš original radi multiplayera i onda samo to i ne radi, to me jako iritira i svako dan probavam pa tražim po netu, očekujem update koji će to rješiti, ali nema.

Hvala ti Bože što sam RIJEČANIN!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ja kada sam pricao o tome svi su krenuli kako frustiram,evo vidim da se jos njih javlja..I kada kazem da su nam da li polu proizvod svi govore kako meni sve smeta a vidim opet da nisam jedini!!!!!!!
13 godina
neaktivan
FIFA 13

igram na semi assisted/assisted više manje i vidim kako ovdje dizete u nebesa manual playere (odnosno sebe). Ja sam smatrao da sam dobar igrač, lvl 82, preko 50-ak osvojenih online fut turnira u 12, isto tako prva divizija u h2h, jedan od jačih klubova u pro clubs fifa 12 itd itd itd. i reko idem ja probat taj manual, jer očito sam nitko i ništa ako igram na semi ili assisted, i iskreno da vam kažem lakše mi je igrat protiv manual igrača nego protiv assisted. Istina puno puno je teže izradit akciju i nakon što ju napokon izradiš fulaš jer moraš bit opako koncentriran, ali isto tako je i protivniku. I smatram da nije neka pretjerana nauka nego igrači misle da je na manual nemoguće i zato nit ne pokušavaju. Dajte mi tjedan dva i smatram da nebi trebalo bit nikakvih problema igrat na manual.

0 0 hvala 0
17 godina
TIR669 kaže...

Ma strašno, totalno sam razočaran. Platiš original radi multiplayera i onda samo to i ne radi, to me jako iritira i svako dan probavam pa tražim po netu, očekujem update koji će to rješiti, ali nema.

A gle, rekli su da je fifa13 najmasovnije igrana online igra u povijesti firme ea. Niti s jednom igrom do sada nisu imali toliko online igrača.  Samim time očito nisu bili spremni niti u mogućnosti sviima osigurati nesmetano online iskustvo. Zakrpe koje dolaze i redovna održavanja trebali bi popraviti taj segment igre...

15 godina
FIFA 13

Pa nitko ne govori da je baš toliko teže, nego je dosta bolje. Igraš onako kako želiš i imaš više slobode, sam naziv kaže što znači assisted a što manual, onaj tko igra na assisted ima pomoć kompa {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 21:56 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ma naravno da svi igraju kako žele, ali gledam postove od ranije, to ak igraš na assisted ko da si škart i nemožeš se nazvat nikakvim igračem. i da iskreno velim, nisam ni znao da se to moze mijenjat, ni da to postoji do valjda polovice fife 12, nisam igrao fifu do tada i onda nisam ni mijenjao kad sam skužio.

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

igram na semi assisted/assisted više manje i vidim kako ovdje dizete u nebesa manual playere (odnosno sebe). Ja sam smatrao da sam dobar igrač, lvl 82, preko 50-ak osvojenih online fut turnira u 12, isto tako prva divizija u h2h, jedan od jačih klubova u pro clubs fifa 12 itd itd itd. i reko idem ja probat taj manual, jer očito sam nitko i ništa ako igram na semi ili assisted, i iskreno da vam kažem lakše mi je igrat protiv manual igrača nego protiv assisted. Istina puno puno je teže izradit akciju i nakon što ju napokon izradiš fulaš jer moraš bit opako koncentriran, ali isto tako je i protivniku. I smatram da nije neka pretjerana nauka nego igrači misle da je na manual nemoguće i zato nit ne pokušavaju. Dajte mi tjedan dva i smatram da nebi trebalo bit nikakvih problema igrat na manual.

Nitko ne kaže da si loš igrač ako igraš na asisted. Dapače, meni je svejedno kako se igra, ali u zadnje vrijeme se trudim sve više manual jer mi je nogomet teži.

Svakakav krumpir uđe u gol, treba bit koncentriran na svako dodavanje, igra je sporija, a o završnici da ne pričam.

Jednostavno mi izgleda napetije. 

Cijelu 12 sam igro asisted s burazom, frendovima (offline jer sam imo pirateriju) pa smo se tolko uštimali da sam znao di sljedeće dodavanje burazovo ide. Kada smo promjenili na manual, stvari su bile ozbiljnijije, pa i frustrirajuće, dok se ne navikneš.

Vjerujem da si odličan špiler. 

14 godina
antiljano27 kaže...

Naravno da je lakše jer ljudi griješe u dodavanjima, ne odigravaju akciju u 3 sekunde i nije svaki drugi udarac prema golu gol. Ljudi ubrzo odustanu jer su naviknuti da ako usmjere gljivu desno i pritisnu gumb, lopta ide suigraču. Isto tako su naviknuti na rezultate 5:5 i 10:0 pa im tekme na manual u kojima rijetko ima više od 3 gola na utakmici, izgledaju dosadne. Nije svatko za igranje na manual jer traži masu koncentracije, spretnosti i planiranja napada i obrane. Sve ove novosti, najviše dolaze do izražaja na manual. Neke čak i samo to. Koliko koristite complete dribling na assisted? Nikad naravno jer nema potrebe stati na loptu.

Za tjedan dva bit ćeš na više manje istoj razini kao i nakon 5-6 utakmica. Smanji očekivanja :). Za manual je ona: easy to learn, hard to master.

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Ma naravno da svi igraju kako žele, ali gledam postove od ranije, to ak igraš na assisted ko da si škart i nemožeš se nazvat nikakvim igračem. i da iskreno velim, nisam ni znao da se to moze mijenjat, ni da to postoji do valjda polovice fife 12, nisam igrao fifu do tada i onda nisam ni mijenjao kad sam skužio.

Možda sam ja prije pisao o tome da nije dobro da su svi igrači pomješani recimo u FUT. Nije jednako ako ti igraš na manual a suparnik na asisted, on je definitivno 50% jači u startu. Definitivno.

Ja ipak nisam tolko dobar na manual da bi protiv asisted igrača igro. Sad FUT igram na Semi i nekako guram. Samo je u tom smjeru išla kritika. Nemam ja nikaj protiv asisted igrača kad sam i sam jedan od njih. 

14 godina
Lepi_Borko kaže...
antiljano27 kaže...

Možda sam ja prije pisao o tome da nije dobro da su svi igrači pomješani recimo u FUT. Nije jednako ako ti igraš na manual a suparnik na asisted, on je definitivno 50% jači u startu. Definitivno.

Ja ipak nisam tolko dobar na manual da bi protiv asisted igrača igro. Sad FUT igram na Semi i nekako guram. Samo je u tom smjeru išla kritika. Nemam ja nikaj protiv asisted igrača kad sam i sam jedan od njih. 

Šta onda igraš na manual ako mislis da bi bolje igrao na assisted? Jel te neko tjera da igras na manual?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
KiCo77 kaže...

Šta onda igraš na manual ako mislis da bi bolje igrao na assisted? Jel te neko tjera da igras na manual?

Mene tjera sama igra jer je zabavno jedino na manual. Ne vjerujem da je ikome tko igra virtualni nogomet duže vrijeme i ima 20+ godina, ovo zanimljivo igrat na assisted. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 22:47 (Hexfire).
13 godina
neaktivan

Shvaćam da nije fer u FUT-u igrati protiv assisted ako si manual, praktički nemoguće ako igraš protiv dobrog igrača. I nisam se htio sa nikim prepirat nego samo sam to htio reć. Sve u svemu, svak nek igra kako mu je bolje i zabavnije. I ovako, upravo sam dobio na actionu bronze engleskog golmana za 150 kojeg bi dao nekome ovdje za 500 coinsa ako slaže bronze englesku momčad i ako bi ga stvarno koristio. Trenutno ga prodajem za 3.5k i ako se do jutra nebi prodao dao bi ga nekome. Trenutno je samo još jedan na marketu za 4.5k čini mi se.

http://www.futhead.com/fifa/players/5310/#.UHslA65DwgI

12 godina
neaktivan
AKo je ovo simulacija onda ne znam zaista sta je ustvari arkada,fut je postao totalno ne igriv,jednoatvno nema veze sa simulacijom,samo napred,prva lopta,dribling levo desno i to je to.Nema trenutka kada stanes na loptu da izgradis akciju ili slicno.Tako da sto se tice FUT toliko od mene pitanje je kada cu opet igrati,jer mi se neda gubiti zivce zbog pace koji je ocito u fut-u.

Krenucu sa pro-clubom i obicnim online sistemom jer jedino to ide kako valja.A fut ako saznam ovde ili uvividm da su nesto promenili onda cu ga igrati.FUT mod je pet puta gori nego pes 10.
13 godina
neaktivan

Di je dreammaker da opet pokrene svoju propagandu o manual igranju? Cudno...sad ga ne vidim, al redovito se mene "kritizira" i svakake gluposti govore, al kad netko drugi spomene manual, onda je sasvim uredu i onda se nema nista za rec odjednom? Eh eh...bolje niti ne komentirat...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
12 godina
neaktivan

Proklinjem dan kada sam uzeo fifu zbog FUT-a,koliko je onon nenormlano pa ja ne znam,ocito mi ne pasuje taj sistem igre a to je jurnjava po terenu,tj igramo se ledenog cike pa koga prvi takne on je zaledjen.Odigram malo pre sa belgijom tekmu sasvim drugi fubal u odnosu na FUT,ko da igram hokej.NEMA Uvod,razradu i zakljucak.Sve je u jednom.L! + Y je jedna od osnova u FUT-u,dok to ne prolazi u obicnom online rezimu,ne ispadas ko budala,i lepo slazes akcije dok u FUT- samo jurcas i kontre sevaju jer debili stave na ultra def i mozes da se slikas !

Toliko od mene (pitanje je da li cu fut igrati,ocigledno i ne pase ta jurnjava po terenu,ako je to simulaciju onda sam ja Messi)

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 22:58 (Red_Star_Forever).
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

.Ne vjerujem da je ikome tko igra virtualni nogomet duže vrijeme i ima 20+ godina, ovo zanimljivo igrat na assisted. 

Očito da je...

Ja igram na semi/manual i to mi je najbolje, a na kraju krajeva nek svatko igra kak mu odgovara.

16 godina
TheDarkSide kaže...

Di je dreammaker da opet pokrene svoju propagandu o manual igranju? Cudno...sad ga ne vidim, al redovito se mene "kritizira" i svakake gluposti govore, al kad netko drugi spomene manual, onda je sasvim uredu i onda se nema nista za rec odjednom? Eh eh...bolje niti ne komentirat...

Ljudi pisu svoja misljenja ovdje bez glumatanja o umoru nakon posla ili ne znam sta. S tobom sam raspravio sto se raspravit trebalo. ;) Nek igra assisted tko zeli, al onda nek ta ista osoba ne tvrdi da sastavlja Legendary na manual a onda jedva zabije gol na assisted s Realom ;)

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
TheDarkSide kaže...

Ljudi pisu svoja misljenja ovdje bez glumatanja o umoru nakon posla ili ne znam sta. S tobom sam raspravio sto se raspravit trebalo. ;) Nek igra assisted tko zeli, al onda nek ta ista osoba ne tvrdi da sastavlja Legendary na manual a onda jedva zabije gol na assisted s Realom ;)

Opet ti po svom a? Ti citas postove selektivno, pa onda samo "kopiras" ono sta se tebi sviđa a ne kako stvari stoje. Je stvarno neznam di sam napisao da igram FIFU 13 legendary na MANUAL, al dobro, ocito si ti to vidio negdje, hahaha.

Glumatanje? Ocito je za tebe sve glumatanja sta ti nemozes izvest, ili sta ti mislis da je neizvedivo.

Pa sta ako sam jedva zabio gol na assisted? To je neka velika sramota za tebe? koj sebe stavljas kao neku "facu" na manualu. Ajd molim te pocni se ponašat u skladu sa godinama si :) Ovo ne vodi nikud.

Zar te toliko grize sta sam rekao neke stvari, a stvarno sam ih radio ili napravio? Nekuzim, imas kakvih problema sa "samodokazivanjem?"  "manjevrijednosti"? Pa onda na ovakve nacine pokusavas nesto dokazat nama i sebi?

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 23:35 (TheDarkSide).
13 godina

hehe upravo sam pobijedio najbolju ekipu koju sam dosad vidio na fut-u 

13 godina
neaktivan

Jel dobar taj Iraizoz? Stoji mi sastrane, neznam dal da ga prodam, iako vjerovatno necu dobit bog zna sta...al ajde...

Sad sam otvorio gold od 7.5k...nista pametno, dobio nekog portugalca iz malage LM koji ima pace 92...valjda cu ga uspijet usosit za barem 2k...sve ostalo bezvrijedno, osim gold rare contracta...i ostalih development cardsa

16 godina
TheDarkSide kaže...
dreammaker kaže...
TheDarkSide kaže...

Opet ti po svom a? Ti citas postove selektivno, pa onda samo "kopiras" ono sta se tebi sviđa a ne kako stvari stoje. Je stvarno neznam di sam napisao da igram FIFU 13 legendary na MANUAL, al dobro, ocito si ti to vidio negdje, hahaha.

Glumatanje? Ocito je za tebe sve glumatanja sta ti nemozes izvest, ili sta ti mislis da je neizvedivo.

Pa sta ako sam jedva zabio gol na assisted? To je neka velika sramota za tebe? koj sebe stavljas kao neku "facu" na manualu. Ajd molim te pocni se ponašat u skladu sa godinama si :) Ovo ne vodi nikud.

Zar te toliko grize sta sam rekao neke stvari, a stvarno sam ih radio ili napravio? Nekuzim, imas kakvih problema sa "samodokazivanjem?"  "manjevrijednosti"? Pa onda na ovakve nacine pokusavas nesto dokazat nama i sebi?

Ocito je da za mene nije sve glumatanje, vec smatram da iskljucivo ti ovdje glumatas previse. 

Ovo nigdje ne vodi, slazem se, zato sam ti i prestao odgovarati ali ti si osjetio potrebu nekakvu i odlucio me prozvati ovdje.

Ma ne grize me nis, jer si mi dao neke stvari do znanja o sebi i sve pet. 

Pozdravi mi ekipu iz Reloadeda i odustani od daljnjih rasprava samnom ;)

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

hehe upravo sam pobijedio najbolju ekipu koju sam dosad vidio na fut-u 

Vidim golman ti se namučio {#} Ja sam danas jednom skinio 3 penala, čovjek je poludio {#}

13 godina
neaktivan

Mislio sam da si zreliji, al prevario sam se...jeftini trikovi...a sta se tice tvog trna u oku RELOADEDA, da si se malo informirao, sve sta sam rekao se i ostvarilo. Ili sam i to negdje pronasao na internetu ili di vec? E jao jao...ne vidim poantu komunicirat sa nekim tko selektivno razlaze stvari koje samo njemu pašu.

Glumatam? Smetam ti, Iritiram te? E pa zato postoji ignore na ovom forumu, ucini si uslugu...ti si jedini koji to misli ionako, a mislis da mene briga netko kao ti?

"Prozvao" sam te malo prije da, da te malo pecnem, jer sam znao da ces odma reagirat ovakvim komentarima :)

17 godina
neaktivan
FIFA 13

Zasto ne mogu igrat ranked Head2head meceve?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jax kaže...

Zasto ne mogu igrat ranked Head2head meceve?

Jer si skinuo zadnji update koji je "jos bolje" sredio igru, ili mozda odpocetka si imao taj problem?

13 godina
TheDarkSide kaže...

Jel dobar taj Iraizoz? Stoji mi sastrane, neznam dal da ga prodam, iako vjerovatno necu dobit bog zna sta...al ajde...

Sad sam otvorio gold od 7.5k...nista pametno, dobio nekog portugalca iz malage LM koji ima pace 92...valjda cu ga uspijet usosit za barem 2k...sve ostalo bezvrijedno, osim gold rare contracta...i ostalih development cardsa

iraizoz fenomenalan, kojeg si portugalca dobio i u kojoj formaciji?

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Zasto mi stave 5,000,000 coinsa za Messia? Pa tko to može kupit, a i ako netko kupi ovaj je osiguran sa coinsima za cijeli život {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
TheDarkSide kaže...

iraizoz fenomenalan, kojeg si portugalca dobio i u kojoj formaciji?

Eliseu   malaga  portugal LM 3-4-1-2  OVR 75   pace 92, dri 72, sho 69,  def 70, pas 70, hea 63     rare je, odnosno svjetlucav...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice