Fifa 11

poruka: 2.801
|
čitano: 818.216
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 11 ruši rekorde
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 5
15 godina
neaktivan
RE: Fifa 11

izgleda to vama ko ng?

mislim da da iako je tesko prosuditi jer lik niti slucajno nije mogo snimati ili zoomirati malo blize

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

izgleda to vama ko ng?

mislim da da iako je tesko prosuditi jer lik niti slucajno nije mogo snimati ili zoomirati malo blize

izgleda skoro isto ko FIFA 10 na konzolama, kao sto su i rekli da ce biti port

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
Fifa 11

izgleda jako dobro...

kao što su rekli ljudi koji su imali priliku igrati da će FIFA 2011 PC biti nešto između FIFE WC i 11-ice za konzole...

nama čisto dovoljno

- treba još čekat mjesec dana za demo :)

bc2: SaPPhir3
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

izgleda jako dobro...

kao što su rekli ljudi koji su imali priliku igrati da će FIFA 2011 PC biti nešto između FIFE WC i 11-ice za konzole...

nama čisto dovoljno

istina..:DD..jedva cekam demo da probam..

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

izgleda jako dobro...

nama čisto dovoljno

dali to znaci da im jos 1 godina treba da fifa na pc-u izgleda tocno kao fifa na konzoli?

drugima rijecima hoce li fifa 12 bita ista na konzolama i na pc-u graficki gledano?

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 21:55 (TopForumaš).
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
ph3nom_gamer kaže...

izgleda jako dobro...

nama čisto dovoljno

dali to znaci da im jos 1 godina treba da fifa na pc-u izgleda tocno kao fifa na konzoli?

drugima rijecima hoce li fifa 12 bita ista na konzolama i na pc-u graficki gledano?

jooj..nema veze oce li biti ista..važno je da je NEXT GEN..i da ima port ps3-a...uhvatit ce jednog dana..xD

15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
ph3nom_gamer kaže...

izgleda jako dobro...

nama čisto dovoljno

mislim da se to jos nezna al jednom sigurno hoce

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

pa dečki iz EA-a su rekli da nisu stigli konzolašku FIFU 11 portati na PC... to je dobar razlog, ipak nije malo posao cijeli engine prebacit na drugu platformu...

zato su krenuli ranije portat pa su uzeli engine iz FIFE 10...

ako prodaja FIFE 11 PC bude dobra i dečki iz EA-a marljivi, možda iduće godine dobijemo punokrvnu FIFU :D

17 godina
ph3nom_gamer kaže...
TopForumaš kaže...

pa dečki iz EA-a su rekli da nisu stigli konzolašku FIFU 11 portati na PC... to je dobar razlog, ipak nije malo posao cijeli engine prebacit na drugu platformu...

zato su krenuli ranije portat pa su uzeli engine iz FIFE 10...

ako prodaja FIFE 11 PC bude dobra i dečki iz EA-a marljivi, možda iduće godine dobijemo punokrvnu FIFU :D

Engine je iz world cupa koji ipak izgleda nešto bolje od fife10 , pogotovo trava ...

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.8.2010 23:37 (movie).
15 godina
neaktivan
Fifa 11

Ma joj sve je bolje od one pšenice koju zovu trava na Fifi 10 (PC)

9 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Da bez tih patcheva, pes nevalja, sramota je da nema premier ship licenciran.

A kaj je sramota.Kolko love ima EA a kolko KONAMI???? EA ima ekskluzivu, i KONAMI može po ugovoru samo 2 kluba licencirat iz premiershipa.Daj prestanite mlatit gluposti molim vas.EA je masno platil te licence samo da KONAMI nemože imat.

15 godina
neaktivan
SolidSnakeCRO kaže...
Praetorian1 kaže...

Da bez tih patcheva, pes nevalja, sramota je da nema premier ship licenciran.

A kaj je sramota.Kolko love ima EA a kolko KONAMI???? EA ima ekskluzivu, i KONAMI može po ugovoru samo 2 kluba licencirat iz premiershipa.Daj prestanite mlatit gluposti molim vas.EA je masno platil te licence samo da KONAMI nemože imat.

i treba naponenuti da EA ima poseban odjeljak samo za sportske igre te da im je fifa glavni produkt, dok je konamiu PES jedina ozbiljna sportska igra...

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 2:18 (ph3nom_gamer).
15 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...

Da to je istina, u prijašnjim fifama pola dresova nema reklama koje bi trebali imat, a ja Pes igram s pes edit patchevima tako da imam sve dresove  i transfere, i nadam se da će se Fifa moći modat, da će se praviti dresovi i transferi, ako ne ostajem na pesu.

Samo ti ostani na PES-u i uživaj u lošijem nogometu dok mi drugi ćemo igrat fifu izgleda da PES ipak neće propast zbog ovakvih kao što si ti.

Na divljaštvo odgovorimo još večim divljaštvom...
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...
Praetorian1 kaže...

Da to je istina, u prijašnjim fifama pola dresova nema reklama koje bi trebali imat, a ja Pes igram s pes edit patchevima tako da imam sve dresove  i transfere, i nadam se da će se Fifa moći modat, da će se praviti dresovi i transferi, ako ne ostajem na pesu.

Samo ti ostani na PES-u i uživaj u lošijem nogometu dok mi drugi ćemo igrat fifu izgleda da PES ipak neće propast zbog ovakvih kao što si ti.

aj eto zamisli da konami objavi obustavu rada PES serijala... tada fifa nebi imala konkurenciju i mogla bi svake godine izbacit proizvod kakv hoće. Dali ti želiš igrati isti nogomet svake godine?

eto ATI skoro nije imao nikakvu konkurenciju od nvidie i pogledaj koliko sada koštaju grafe iz 5xxx serije a koliko su koštale kada su izašle (ovo samo za usporedbu navodim)

i PES je proglašen najboljom simulacijom nogometa pa zato pokaži malo respekta prije nego pišeš ovakve gluposti

15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
ZDS kaže...
Praetorian1 kaže...

aj eto zamisli da konami objavi obustavu rada PES serijala... tada fifa nebi imala konkurenciju i mogla bi svake godine izbacit proizvod kakv hoće. Dali ti želiš igrati isti nogomet svake godine?

eto ATI skoro nije imao nikakvu konkurenciju od nvidie i pogledaj koliko sada koštaju grafe iz 5xxx serije a koliko su koštale kada su izašle (ovo samo za usporedbu navodim)

i PES je proglašen najboljom simulacijom nogometa pa zato pokaži malo respekta prije nego pišeš ovakve gluposti

Da konkurencija je bitna, ali tvoj post ima neke netočne navode prvi je to da je PES proglašen najboljom nogometnom simulacijom što nije fifa10 je trenutačno najbolja nogometna simulacija pritom uzimam u obzir konzole, drugo PES 10 na uglednoj stranici gamespot drži ocjenu 6.5, a na metacriticu 78 dok Fifa 10 na prvom ima ocjenu 9/10, a drugom 90/100 i treče nimalo nebitno ne pričam gluposti... i da molio bih odgovor na ono da pričam gluposti jer ipak to nije točno ipak si preveliki PES fanboy.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 3:34 (ZDS).
15 godina
neaktivan
ZDS kaže...

Da konkurencija je bitna, ali tvoj post ima neke netočne navode prvi je to da je PES proglašen najboljom nogometnom simulacijom što nije fifa10 je trenutačno najbolja nogometna simulacija pritom uzimam u obzir konzole, drugo PES 10 na uglednoj stranici gamespot drži ocjenu 6.5, a na metacriticu 78 dok Fifa 10 na prvom ima ocjenu 9/10, a drugom 90/100 i treče nimalo nebitno ne pričam gluposti.

ne, ja nisam rekao da je PES 2010 najbolja simulacije nego PES kao serijal...

i ove ocjene su potpuno nepotrebne jer svatko zna da je NG FIFA za klasu bolja od PESA

i btw. ja nisam nikakav fanboy nego sam samo objektivan....

a sada kada fifa dolazi na PC odjednom su svi fifa fanboyevi a kada je bila samo za konzole tamo ste pljuvali po EA-u i konzolama

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 14:38 (ph3nom_gamer).
15 godina
protjeran
ph3nom_gamer kaže...
ZDS kaže...

Da konkurencija je bitna, ali tvoj post ima neke netočne navode prvi je to da je PES proglašen najboljom nogometnom simulacijom što nije fifa10 je trenutačno najbolja nogometna simulacija pritom uzimam u obzir konzole, drugo PES 10 na uglednoj stranici gamespot drži ocjenu 6.5, a na metacriticu 78 dok Fifa 10 na prvom ima ocjenu 9/10, a drugom 90/100 i treče nimalo nebitno ne pričam gluposti.

ne, ja nisam rekao da je PES 2010 najbolja simulacije nego PES kao serijal...

i ove ocjene su potpuno nepotrebne jer svatko zna da je NG FIFA za klasu bolja od PESA

Ne nisi rekao, ali nema veze i ja sam bio veliki zaljubljenik u KONAMI i PES no ipak mislim da nezaslužuju novac posljednje 3 godine zbog svoje nepoštivanja fanova te stalnog moljakanja da se nešto promjeni u samom gameplayu možda ove godine bude drukčije još uvije vladaju na pc-u no pitanje je koliko dugo će to trajati s obzirom da se i fifa uključuje u borbu za pc obožavatelje nogometa.

17 godina
neaktivan
Fifa 11

Trenutno nitko ne može sa sigurnošću tvdit ništa osim ovoga.

1. PES 2010 owna FIFA-u 2010 na PC-u

2. FIFA 2010 owna PES 2010 na konzolama

3. 2011 će bit velika borba između ova dva konkurenta, i izgleda da su se oba proizvođača potrudila i moći ćemo odlučivati tek nakon što odigramo obje igre.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
10 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

vise ste pretjerali s ovom svadjom. Obe igre imaju svoje prednosti i nedostatke, i dok ne izadju tisina.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Ige kaže...

Trenutno nitko ne može sa sigurnošću tvdit ništa osim ovoga.

1. PES 2010 owna FIFA-u 2010 na PC-u

2. FIFA 2010 owna PES 2010 na konzolama

3. 2011 će bit velika borba između ova dva konkurenta, i izgleda da su se oba proizvođača potrudila i moći ćemo odlučivati tek nakon što odigramo obje igre.

Baš tako ! Postavio si redoslijed vrijednosti , no što će biti ove godine vidjet ćemo za otprilike tri tjedna ....

15 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...
ZDS kaže...
Praetorian1 kaže...

tako je!!!!!!!

EMIN3M - The Real Slim Shady
15 godina
Fifa 11

Nebi se htjel vrijeđat al ti ZDS si totalni debil.Zbog takvih kao ti  se klinci lože na te neke flame warove.
Nemoj molim te pisat više zbog takvih kao ti PES opstaje.Pa kaj si ti ljubomoran neš, ili ti nisu sve točne u glavi.
Dok je FIFA izdala bolju igru od PES-a (ne tvrdim da je sad pes opet bolji, budemo vidjeli dok izađu igre) ja nisam dolazil na fifin forum i pljuval po igri, po ljudima, iako je hrpa fifa fanboysa kao ti stalno dolazi srati nama PES igračima, kao što i radite sad.PES tema je čisti dokaz toga.
Ti si običan isfrustritani hejter, i inače da nije bilo PES-a tvoja fifa nebi imala pola stvari koje sad ima.
Prestanite sa tim izjavama mržnje i budite faking sretni kaj je i FIFA sad NG na pc-u i da imate na izbor dvije odlične igre.
Zar je bitno sad tko bude imal veći scor na reviewu.Svi znamo kak rade te stranice....
Svatko nek igra kaj voli, al nemojte molim vas ič pljuvat po drugima.Igraj svoje i šuti.Ja kao PES igrač mogu ič na pes temu i kritizirat kaj mi se ne sviđa, al nemože mi fifa fanboy doč srat, jer ja ne dolazim tebi u fifa temu srat po fifi.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.8.2010 11:14 (SolidSnakeCRO).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

dvije fotke s gamescoma pc i ps3 pa mozete vidjeti da su slicne, fifa pc ima hud od prosle verzije dok ps3 novi, kamerom je fotkano ali eto postam ih, nek se nađe

http://www.planetpod.de/gfx/bildergalerie/69_1514.jpg

http://www.planetpod.de/gfx/bildergalerie/69_1515.jpg

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 11

evo još jednom filmića.FIFA 11 pc..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kaj oni neznaju da je engleski glavni jezik :@

15 godina
neaktivan
mobitel kaže...
Tommy_123 kaže...

Kaj oni neznaju da je engleski glavni jezik :@

hahha..neznaju valjda..

16 godina
Fifa 11

prijevod njemackog s fifa 4 fans

http://translate.google.hr/translate?js=y&prev=_t&hl=hr&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.fifa4fans.de%2Fnews%2Fshownews.php%3Fshownews%3D887&sl=de&tl=en

Later that day we could us a detailed presentation of the PC version of PC-Producer Ian Jarvis listen then. There have been addressed many issues I can address here, not all at once, but I would like to summarize briefly the most important:

FIFA 11 PC reminds very strongly of FIFA 10 on Playstation 3 and Xbox 360 It has the same engine that looks so therefore out just as nice as the console version. The features are very similar to the console version of FIFA 10. The gameplay was somewhat developed, so were some bugs and improves game situations. For example, it is not so easy to überlupfen the goalkeeper, and also the behavior of players on the ball (especially when the ball reception) has improved significantly.

There are several game modes: In the offline area, there is the manager mode, the Be-A-Pro season and tournament mode. Online you have the choice between a hand-to-man game, an online game lobby with extensive search, online team play (for the Be A Pro) and the Be A Pro Championship. There is also a LAN mode, where you can not connect to the EA server to play on a network. In addition, a kind of Instant Messager is planned that will facilitate the contact and playing with friends.

Also - as was asked in our comments after that - we can confirm that the new German commentators Manni Breuckmann and Frank Buschmann and in the PC version of FIFA 11 will be included. Also clearly mention: The new features that have been announced version for the consoles (including Personality +, Be A Goalkeeper), are included in non-PC version to be the zuänacht. However, it is envisaged that in FIFA 12 will be implemented as many of these.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Fifa 11

gameplay xbox 360 s gamescoma ako nekog zanima

leverkusen-real

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Fifa 11

Meni to ne izgleda nešto puno bolje od 2010 WC