Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 338.046
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015
krokodil kaže...
goransmy kaže...
krokodil kaže...

ima neki mod da strojevi vise trose gorivo?

Raspakiraj mod,u notepadu otvori datoteku sa imenom moda i pronađi ovaj redak.....povećaj vrijednosti i tako ćeš mu napiti potrošnju.Malo je slaba kvaliteta slike.Mijenjaš- Fuel usage-

od modova koristim jedino mapu i ono da biram vucu i palim gasim traktor,svi strojevi su od igre,

znaci jeli ima bas poseban mod koji bi to moga napravit sta ja zelim...vjerojatno ne jer svaki stroj drugcije trosi gorivo?

Nema mod ali ti je isti pristup.Odeš u disk gdje je instalirana igra i tamo promijeniš.Primjer (kako je to kod mene) D:/Farming simulator 15/data/vehicles/steerable. Tu su ti sva vozila.

12 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...

A jel postoji neki način da rotirke, žmigavci i motor rade ako vozač nije gore na stroju?

Sigurno postoji.Takav mod se nalazi u kategoriji -ostalo- na svakoj stranici s modovima ali ne znam kako se zove točno.

11 godina
neaktivan
goransmy kaže...
krokodil kaže...
goransmy kaže...
krokodil kaže...

ima neki mod da strojevi vise trose gorivo?

Raspakiraj mod,u notepadu otvori datoteku sa imenom moda i pronađi ovaj redak.....povećaj vrijednosti i tako ćeš mu napiti potrošnju.Malo je slaba kvaliteta slike.Mijenjaš- Fuel usage-

od modova koristim jedino mapu i ono da biram vucu i palim gasim traktor,svi strojevi su od igre,

znaci jeli ima bas poseban mod koji bi to moga napravit sta ja zelim...vjerojatno ne jer svaki stroj drugcije trosi gorivo?

Nema mod ali ti je isti pristup.Odeš u disk gdje je instalirana igra i tamo promijeniš.Primjer (kako je to kod mene) D:/Farming simulator 15/data/vehicles/steerable. Tu su ti sva vozila.

Postoji mod...google zna http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/other/fuel-adjust-v5-15-7-fixed-mod/

https://www.g2a.com/r/mmarko
12 godina
neaktivan
goransmy kaže...
Tonxy Xy kaže...

A jel postoji neki način da rotirke, žmigavci i motor rade ako vozač nije gore na stroju?

Sigurno postoji.Takav mod se nalazi u kategoriji -ostalo- na svakoj stranici s modovima ali ne znam kako se zove točno.

Ovo je za paljenje... 

Pozdrav.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

A ovo je za namještanje rotirki (načina blicanja)

Jedino nisam našao da svjetla budu stalno upaljena, rotirke i žmigavci.   Pa ako možda netko zna, molim da kaže. 

Pozdrav.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Igram neku mapu gdije se može proizvoditi pivo, svinje i ostale nekakve stvari pa me zanima dali negdije ima popis potrebnih stvari za sve proizvode na koje nailazim (krave= silaža, sjeno, slama)?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Jel se može šlepat dva traktora (imam sajlu), ali da se na onom drugom kojeg se šlepa vrte kotači?

Pozdrav.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...

Jel se može šlepat dva traktora (imam sajlu), ali da se na onom drugom kojeg se šlepa vrte kotači?

probaj sa follow me modom...

12 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
Tonxy Xy kaže...

probaj sa follow me modom...

Jesam. Tad se ne može šlepat uopće (traktor je očigledno zakočen tad). Ali taj mod je dobar za vožnju po cesti. 

A jel se može negdje u postavkama mape sredit da na cesti prolaze auti?

O ovoj mapi se radi.

Pozdrav.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

hvala na savjetima za mape pokusat cu

a dali je netko igrao ovu finalnu verziju ove mape??
http://www.modhoster.com/mods/bjornelux
skinio sam je ali mi nikako neucitava mapu pola sata sam ostavio da ucitava ali nikako da napise start :) nekuzim do cega je

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Kako krave utrpat u prikolicu za prijevoz životinja? 

Pozdrav.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
balvanar kaže...

hvala na savjetima za mape pokusat cu

a dali je netko igrao ovu finalnu verziju ove mape??
http://www.modhoster.com/mods/bjornelux
skinio sam je ali mi nikako neucitava mapu pola sata sam ostavio da ucitava ali nikako da napise start :) nekuzim do cega je

a jesi skido sve one dole popratne modove sto ti trebaju za mapu?

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

moram i to poskidati da bi radila??

jbg nisam znao hehe

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...

Možda netko zna?

Pozdrav.
14 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...
Tonxy Xy kaže...

Možda netko zna?

Nemogu se krave stavljat u prikolice,jer one sluze samo za mleko i nisu za prodaju,u prikolice mozes tovarit samo svinje,junad,konje i tako te zivotinje koje ces prodavat u klaonice,al to moras skinit mapu stim zivotinjama ili ako znas ubacit u svoju mapu preko GE sve te objekte.

12 godina
neaktivan
DM-969 kaže...

Nemogu se krave stavljat u prikolice,jer one sluze samo za mleko i nisu za prodaju,u prikolice mozes tovarit samo svinje,junad,konje i tako te zivotinje koje ces prodavat u klaonice,al to moras skinit mapu stim zivotinjama ili ako znas ubacit u svoju mapu preko GE sve te objekte.

Aaahaa! 

A te svinje i konji su isto "živi" ili samo stoje?

Trenutno imam jednu mapu gdje imam svinje, ovce i konje ali stoje na jednom mjestu ("nisu oživljeni").

Pozdrav.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Krecu se ne stoje na jednom mjestu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xperiax1 kaže...

Krecu se ne stoje na jednom mjestu.

Meni stoje... 

Pozdrav.
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ima mapa na kojoj sam igrao koja je imala telad i svinje i sve je unutra,ne mora se ništ posebno ubacivati preko GE.Samo sam trebao skinuti prikolice koje ih prihvaćaju.Mislim da je jedna bila verzija Hagenstedta,a druga Westbridge Hills.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

ima neki trailer koji moze "zakljucati" heder,cesto mi padne heder,pa po uskoj cesti jako tesko prici s kombajnom i zakacit heder

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

igram ovu igru vec dosta dugo imam puno raznih i zanimljivih modova i trazim nekog ozbiljnog igraca za multiplayer igram na mapi BelgiqueProfonde V2 s puno modova ako je neko zainteresiran nek mi se javi da mu posaljem sve svoje modove i da mi se pridruzi na mojoj skromnoj farmi i ludoj zabavi!!! ;)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
mika malkoc kaže...

igram ovu igru vec dosta dugo imam puno raznih i zanimljivih modova i trazim nekog ozbiljnog igraca za multiplayer igram na mapi BelgiqueProfonde V2 s puno modova ako je neko zainteresiran nek mi se javi da mu posaljem sve svoje modove i da mi se pridruzi na mojoj skromnoj farmi i ludoj zabavi!!! ;)

Kolika je plaća? 

Zaje***** se, šta se sve može kad se igra multiplayer u FS-u?

Pozdrav.
13 godina
Farming Simulator 2015

nova igračka stigla na farmu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kristijan6 kaže...

nova igračka stigla na farmu :)

Kakav ti je to priključak za traktor? Neka traktorska freza?

Pozdrav!
13 godina

rotodrljača je to

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Hoće tko kupit drva? Povoljno prodajem!

Pozdrav!
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.8.2015 21:46 (Tonxy Xy).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

podrivanje

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...

ima li bukve

11 godina
Farming Simulator 2015

Nakon toliko upozorenja i svega ti još uvijek nisi u stanju naučiti koristiti tipku EDIT nego za svaku poruku moraš pisati novi post?

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nikowolf kaže...
Tonxy Xy kaže...

ima li bukve

Ima još nešta malo, 200 Kn po metru. 

Pozdrav!
Nova poruka