Farming Simulator 2015

poruka: 1.357
|
čitano: 337.884
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

narode dali se netko susreto sa multifruit kombajnom? da ima onaj veliki heder i da kosi soju i suncokret? :) to mi treba a nemogu nigdje naci

i dali mozda postoji mod tj heder za zito,jecam ali da se na njega posebno moze zakvaciti "stol" za uljanu repicu?? nadam se da me razumjete na sto mislim ? :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2015
balvanar kaže...

narode dali se netko susreto sa multifruit kombajnom? da ima onaj veliki heder i da kosi soju i suncokret? :) to mi treba a nemogu nigdje naci

i dali mozda postoji mod tj heder za zito,jecam ali da se na njega posebno moze zakvaciti "stol" za uljanu repicu?? nadam se da me razumjete na sto mislim ? :)

igram multifruit mapu di je i suncokret, raz, mak, svasta nesto i ubirem to sa onim headerom koji je u samoj igri, nije ti potreban multifruit header, jer to rjesava onaj multifruit mod, u njemu je to sve skriptirano, barem sam ja tako skuzio...suncokret se ubire sa headerom za kukiruz....a ovo stol za uljanu repicu, nemam pojma o cem pricas

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

utb utb
 jel mi moze molim vas neko nac mod ovog utb-a nezz jel je 445 ili 640 ali jako mi se sviđa bas ova verzija milsil da je za fs13 al budem ga prebacil u fs15

Poruka je uređivana zadnji put pon 24.8.2015 17:26 (mika malkoc).

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
kicmabrajker kaže...
balvanar kaže...

igram multifruit mapu di je i suncokret, raz, mak, svasta nesto i ubirem to sa onim headerom koji je u samoj igri, nije ti potreban multifruit header, jer to rjesava onaj multifruit mod, u njemu je to sve skriptirano, barem sam ja tako skuzio...suncokret se ubire sa headerom za kukiruz....a ovo stol za uljanu repicu, nemam pojma o cem pricas

Stol je komad željeza koji dođe ispod žitnog hedera i on služi da se uljana repica ne prosipa kad ju bereš, žaješ bla bla...

U teoriji je tako, u realnosti nema potrebe za tim.

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

istina nema potreba ali bi bilo fora heheotkacivati i zakvacivati prije repice :)

hvala na pomoci pokusat cu soju onda s tim kositi :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Imam problem sa Autocombine modom, dosad sam dok sam silirao mogao ubrzavati sa tipkom "2" brzinu na nekih 20km/h i sad odjednom nema šanse da to napravim nego je max brzina 10km/h, dali netko kuži zašto se to desilo, nisam ništa mijenjao i dodava u igri?

Bolje loš dan na pecanju nego dobar na poslu.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...
balvanar kaže...

pokupovo sve kombajne u igri i sve hedere orginal i moje modove i nijedan nekosi soju na ovoj ceskoj mapi a ni suncokret :) brisem mapu i ide dalje

zelim mapu na kojoj mogu saditi soju i suncokret  ostalo me nezanima heheono mrkva jabuke itd 

11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

šalji poruku kolegi mac1981 jer ima dobre i funkcionalne multifruit mape

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Jel ima tko Tomo Vinkovića u FS?

Pozdrav!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

dal ima ko kakvu mapu za singleplayer uglavnom da ima malo brezuljaka tj. da nije ravna ko daska.

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2015 17:49 (99Mile99).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

ups

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Kako dobit blato?

Kako si za izvukao van?

Pozdrav!

0 0 hvala 0
13 godina

blato moraš u giants editoru staviti

12 godina
neaktivan
kristijan6 kaže...

blato moraš u giants editoru staviti

Pojasni molim te.

Pozdrav!
13 godina

u GE napraviš rupu i preko te rupe staviš ovo što je na slici koju je stavio nikowolf( kao neka prljava voda ili sl.) i u igrici traktor propadne u grabu. Nezz kako da pojasnim drugačije

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2015 14:11 (kristijan6).
10 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

ja sam blato dobio sa mapom

0 0 hvala 0
13 godina

neke mape imaju već blato, ali ako ga nema možeš ga sam dodati kao što sam objasnio

12 godina
neaktivan
mika malkoc kaže...

jel mi moze molim vas neko nac mod ovog utb-a nezz jel je 445 ili 640 ali jako mi se sviđa bas ova verzija milsil da je za fs13 al budem ga prebacil u fs15

Probaj ovo.

Pozdrav!
11 godina
neaktivan

Neznam dal je bilo..ako i je, nije na odmet ponovit.

Ako imate problema sa loadanjem nekih mapa idite u LOG.TXT file i pogledajte o cemu se radi.

Ako vam pise ovo "Error: Fillable.registerFillType too many fill types. Only 64 fill types are supported" na slijedecem linku(moj dropbox) imate file koji to popravlja

LINK: https://www.dropbox.com/s/98penbvagos4sce/AAA_64erFix.zip?dl=0

Mod (260kb) stavite u svoj mod folder i mapa/e bi trebale radit....

Problem s time za sad ima meni samo jedna mapa: http://www.projektunna2015.de/ ali nakon stavljanja ovog moda proradila je.

Pozz.

https://www.g2a.com/r/mmarko
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 20:58 (Mac1981).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

HVALA KOLEGI  Mac1981  na pomoci oko igre :)

e sad me zanima dali je netko naiso na mapu da ima multifruit ali sa SOJOM i SUNCOKRETOM i naravno da za iste kulture ima otkup na prodajnim mjestima

ali danisu ona veeeeelika polja. nego malo realnije onak kao na org mapama da budu da nebudu prevelika hehe

prelisto sam brdo mapa i poskido ih dosta ali samo na 2 sam naiso na soju i suncokret da imaju ali su polja zato strava velika a posto radim sve sam onda mi seto bas i neda :)

pa eto ako je netko voljan pomoci bio bih mu zahvalan :)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

HVALA KOLEGI  Mac1981  na pomoci oko igre :)

e sad me zanima dali je netko naiso na mapu da ima multifruit ali sa SOJOM i SUNCOKRETOM i naravno da za iste kulture ima otkup na prodajnim mjestima

ali danisu ona veeeeelika polja. nego malo realnije onak kao na org mapama da budu da nebudu prevelika hehe

prelisto sam brdo mapa i poskido ih dosta ali samo na 2 sam naiso na soju i suncokret da imaju ali su polja zato strava velika a posto radim sve sam onda mi seto bas i neda :)

pa eto ako je netko voljan pomoci bio bih mu zahvalan :)

probaj ovu http://www.farming2015mods.com/farming-simulator-2015/maps/bjorn-multifruit-xl-map-v-1-0/ 

Default fruits + oat spelled rye triticale sunflower poppy millet.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2015 23:02 (kicmabrajker).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

neradi mi kolega ta mapa :(  ocita ej ali nece u igru skinio sve dodatke za nju i onaj fix ali JOK   :(   ajmo dalje  heheh

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
balvanar kaže...

neradi mi kolega ta mapa :(  ocita ej ali nece u igru skinio sve dodatke za nju i onaj fix ali JOK   :(   ajmo dalje  heheh

Ma mora radit..ak radi meni i branitelju mora i tebi...aj stavi ju ocitavat i idi otvori LOG.TXT pa da vidimo di je greska.

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ma onda je nest do tebe, menu isto ta mapa rad bez problema... Mac, jel ti igras tu mapu ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...

Ma onda je nest do tebe, menu isto ta mapa rad bez problema... Mac, jel ti igras tu mapu ili?

Mislim da ja i balvanar pricamo o Projekt Unna 2015 mapi...

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Vi drumom, ja sumom...kao sto sam ti rekao u PP...log.txt sve zna...iskopiraj text iz tog loga u PP pa cemo vidit

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Dali je tko od vas vozio preko Volana ili Joysticka?

Pozdrav!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Tonxy Xy kaže...

Dali je tko od vas vozio preko Volana ili Joysticka?

jas samo igram logitech driving force gt i logitech g13,cak sam mislia kupiti od saiteka volan sa pedalama i joystick-om,vjerojatno cu odustati od toga,mislim da nije potrebno kad mi trenutno ovaj volan i joystick sve pokrivaju

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2015

Ja imam i volan i Joystick.

Nego. Jučer sam pokušavao ih spojit, volan za vozit, a joystick za upravljanje korpama, bagerima, dizalicama i sličnim.

Pa sam zabeo, molio bih nekog ta bi pomogne. 

Pozdrav!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice