Ja se isto igram sa FS 15..
zna li netko kako funkcionira ona prikolica za voziti nastavke od kombajna?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Baš me zanima, koju mapu preferirate? Bjornholm ili Westbridge Hills?
bjornholm,iako bi ja vjerojatno igrao neku modanu ali koju god sskinem i kad pokrenem tu mapu ostavim da učitava 10 minuta i svejedno neće učitati,ima još netko takav problem?
definitivno Westbridge Hills.
a ništa, onda spremat u silos, pa kad naleti neka akcija 1 tonu dovezeš, plate ti 2, ćemo odvest sve :D
Baš me zanima, koju mapu preferirate? Bjornholm ili Westbridge Hills?
bjornholm,iako bi ja vjerojatno igrao neku modanu ali koju god sskinem i kad pokrenem tu mapu ostavim da učitava 10 minuta i svejedno neće učitati,ima još netko takav problem?
Ja igram ovu: Holmgard V1.1. mapu, i tu mi je napravito da su krave tamo odmah kraj kuce, i napravljeno stovarište za silažu, travu, slamu...i ima garaže za strojeve dobre. Učitava mi nekih par minuta al mi uđe u mapu, ne moram čekati 10min.. Dosta dobra mapa
ja cekam izadje mapa sa sojom i suncokretom i onda ja to to nemjenjam vise nista :) i neravna polja da budu ..... ma fantazija :)
Zna li netko kako uništiti travu koja se posije? zasijao travu a ne treba mi xD
preorat ponovo i trava odeeeee
pokušavao al ne ide.. kao ore ali ne ostaju brazde iza plugova
Zna li tko što se radi sa balama koje se omotaju folijom kao za silažu? Kako se one odpakiraju.
pokušavao al ne ide.. kao ore ali ne ostaju brazde iza plugova
možda mora biti uključena mogućnost da stvaraš polja
Možeš li mi reći šta treba uključiti u postavkama?
Možeš li mi reći šta treba uključiti u postavkama?
Kad zakvačiš plug, pritnisni O.
sam kreiraš "polje" pa dobro pazi di oreš jer nema ograničenja..
hvala!
tu funkciju nisam ni skužio xD
hvala!
tu funkciju nisam ni skužio xD
Samo nemoj krivudat ;)
20 ha šećerne repe izvađeno i sad čeka transport.
Zbog stanja u državi i "Sladorani Županja" ovo je vjerojatno zadnja godina.
Nego, kako se radi sa silažom?
Znači, prvo ju spremim, izgazim i onda čekam fermentaciju?
20 ha šećerne repe izvađeno i sad čeka transport.
Zbog stanja u državi i "Sladorani Županja" ovo je vjerojatno zadnja godina.
Nego, kako se radi sa silažom?
Znači, prvo ju spremim, izgazim i onda čekam fermentaciju?
Tako je. Istovaris u betonski bunker,izgazis i kad vidis da je 100% mislim da se R stisne i onda moras cekat da se fermentira. Mozes i ubrzat vrijeme ako hoces da bude prije gotovo.
pozdrav decki jel zna kako popravit igru crash mi se kad ulazim odma na kon 5 sec hvala
Kako da straw ubacim u onaj bog za pravljenje hrane?
Napraviš balu pa onda uzmeš viljuškar i s viljuškarom ubaciš.
Ubacis balu..
A straw mi je vec u silosu, kak da izvučem ga van?
A straw mi je vec u silosu, kak da izvučem ga van?
Kako ti straw može biti u silosu? Tebi je u silosu pšenica, a straw ti je ono što ide iza kombajna kad kombajniraš pšenicu, ali moraš disejblati chopper kad kombajniraš.
Ne u silosu (onaj toranj) već kao silaža u onim kao ogradama nekima..I dok sam isprobavao sve strojeve sa onim strojem koji sam pretvara sve (koji voziš, ne moraš ništ dodavat na njeg) s njim sam mogao pokupit straw iz silosa..
http://www.freegamemods.com/wp-content/uploads/2012/farm_simulator_2013/farmer-island-v1-625x351.jpg
Tipa u jednoj od tih mi je straw, i baš piše drvena pločica sa nazivom straw (ima još silage i grass)
Mislim da trebaš onaj nastavak za traktor koji se naprijed zakači (frontloader) i na njega opet nastavak za rezat silažu
Neće mi s tim.. Imam osjećaj da mi treba nešto što može odma bacat iza mene u tu prikolicu za hranu
Koliko se dobije novaca po jednoj misiji? Razmisljao sam prodati kombajn i kupiti vilicar pa pare zaradit za bolji kombajn,dali mi se isplati to?
Koliko se dobije novaca po jednoj misiji? Razmisljao sam prodati kombajn i kupiti vilicar pa pare zaradit za bolji kombajn,dali mi se isplati to?
Nasjbolje ti je skupit svih kultura u silosu i sacekat misiju npr da prodas 50 tona canole i dobijes ogroman bonus ja danas dobio za 81t berleya 450k bonusa
Taj bonus je inaće bug, ima jedan mod koji riješava taj bug.
Silosi su mi prazni jel igram na hard.Dali mi se isplati to dali da prodam kombajn?