- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
narode dali neko ima problema sa sijanjem????
koju god sijacicu uzeo nece sijati?
napunim je dodjem do njive stisnem B spustim je i sije i nakon par ces prestane i gotovo i tu njivu nemozes vise sijati??
ima neko neki savjet nekuzim sto da radim :)
narode dali neko ima problema sa sijanjem????
koju god sijacicu uzeo nece sijati?
napunim je dodjem do njive stisnem B spustim je i sije i nakon par ces prestane i gotovo i tu njivu nemozes vise sijati??
ima neko neki savjet nekuzim sto da radim :)
A dal si prije sijanja prosao sa drljacom?
pokosio zito pooro pretanjuro i idem sijati
isto tako nece ni mrdnuti na novoj njivi.... na kojoj nista nije radjeno :)
pokosio zito pooro pretanjuro i idem sijati
isto tako nece ni mrdnuti na novoj njivi.... na kojoj nista nije radjeno :)
Ehhh, onda ne znam, probaj onda reinstalaciju ili pocekaj odgovor nekog kompetentnijeg kolege koji se vise razumije u to
Sacekajte da rjese te bugove pa ce valjda biti bolje.Meni se recimo desavalo da kad krenem sijat vozi par metara pa stane,pa opet stisnem H i nakon par metara stane..Promjenio sam traktor ali mislim da nije do toga.
ruke su mi skroz utrnute, ramena bole, lakat je strado jer pila ne pali svaki put iz prve...ali šumarenje jednostavno odmara..
od najave poticaja za sadnju šume sam posadio 40 paleta i sad strpljivo čekat, pa u šumu..
zarada je nerealna ali na to ne obraćam pažnju jer užitak je super..u fs13 nisam želio probavat forrest mod da ne pokvarim gušt fs15, i isplatilo se, a nadam se da će moderi odradit posao da možemo posjeći sva stabla pa da spajamo polja i radimo pravu (rentabilnu) poljoprivredu..
pozz farmeri (i šumski radnici)
nema od ovog kruha hahaha
totalno sam se sj... s ovim početkom na HARD-u
nisam primjetio sve dosad da mogu i uljanu repicu sijat i vršit sa ovim početnim kombajnom hahaha
sve sam vrijeme samo žito sijao i vršio, a ovo cijena prodaje maltene dupla... a i ovi traktori početni kradu lovu nenormalno
Opet ću samog sebe izazvat pa na HARD počet.
Cijena uljane repice je veća, ali je zato prihod manji pa ti ga na isto dođe..
a i to što kažeš, al mi je cijena žita pala na nekih 280€ a ovo na 560€
osim cijene je bitan i "prihod" tj. urod po hektaru..
čega žanješ više za manje uloženog truda, a poslije prodaješ (možda) veću količinu po manjoj cijeni...
zapetljana matematika ali treba testirat i uzet u obzir
može li se upravljati dizalicama i kranovima joystickom, ima li tko iskustva, mislim da bi bilo lakse
zar nitko nije probao
danas kupljen xbox 360 bezicni kontroler i mogu reci da mi se bas svidja(samo se treba jos naviknuti),prosli farming simulator 2013 nisam igrao iz kabine najvise zato sta nemam retrovizore,ali ovaj sad igram :P
koliko treba jedno polju da proklije sjeme..?
zasijao uljanu repicu i proklijala 2,3 reda, a ostalo kao da nije posijano
Danas ujutro kada sam probao pokrenuti fs2015 pokazivalo mi je neki eror neznam više što točno uglavnom sve što sam znao sam pokušao i nije radilo
U documentima tamo u mapi od fs2015 sam kopirao savegameove i reinstalirao igru te naravno zaljepio te saveoe tamo natrag no njih nema u igri tj. kao da nepostoje.
Ako neko zna rješenje bio bi mu zahvalan jer mi se neda ponovno ispočetka igrati.
Ps: igram pošteno i bez one šumarije.
danas kupljen xbox 360 bezicni kontroler i mogu reci da mi se bas svidja(samo se treba jos naviknuti),prosli farming simulator 2013 nisam igrao iz kabine najvise zato sta nemam retrovizore,ali ovaj sad igram :P
Se daju retrovizori namještat? Imam ih uključene ali nemaju svrhe pod tim kutem.
Se daju retrovizori namještat? Imam ih uključene ali nemaju svrhe pod tim kutem.
u vecini traktora su jako malo korisni i nemogu se namjestat
dali ima kakvih naznaka kad ce izdati nesto za popravljanje bugova???
strava je igrati sijem samo kukuruz jer to koliko toliko mogu posijati normalno bez preskakanja
i jedino sto mi se cini nekako spora igra :)
kao da duplo sporije idu strojevi nego u 2013
nadam se da ce izaci ono za ubrzanje hehe
Dali je tko igrao sa volanom? Ja sad probao i mogu rec da je odlicno.
može pomoč. instalirao sam igru i dok mi učita mapu kliknem start i sve zablokira, ima tko kakvo riješenje
Zanima me jel se moze recimo kombinirati,na ovaj kombajn sto dobijes na pocetku(sampo) jel mozes recimo kupit samo veci heder od new hollanda i normalno raditi da nemoras i new hollandov kombajn kupovat jer gotovo nema razlike medu njima?
Zanima me jel se moze recimo kombinirati,na ovaj kombajn sto dobijes na pocetku(sampo) jel mozes recimo kupit samo veci heder od new hollanda i normalno raditi da nemoras i new hollandov kombajn kupovat jer gotovo nema razlike medu njima?
Ne moze. Pise ti ispod svakog hedera na koji kombajn pašu

U fs 13 se moglo u fs 15 nisam probao ali mislim da moze.
Evo moze
EDIT: Posadio sam psenicu i radio bale za krave,sad hocu raditi bale od trave i nemogu.U balerici je ostala bala ali nju nemogu nikako izbacit van,jel ima nekakvo rijesenje za to ili cu morati kupovat posebno balericu?
Igra me razocarala, nista novo, sve sam to skoro imao i u fs2013 na svojoj mapi koju sam sam modirao.Mogli su se vise potrudit,za 2 godine rada na igri ovo je mizarna promjena,cak se nisu udostojili stavit nove kulture i životinje u igru,nema sanse da kupim orginal.
je li netko isprobo radit wooden chips? mene baca u očaj, ne da sam poželio razbit miša nego i monitor..
režem 5 metara neide, 1 metar neide, 2 metra neide.....
probam neki mod, ima dužu traku i to otraga, i opet neide....bug ili treba učenja?
Kukuruz riješen
Igraš s cheatovima ili?
Ma kakvi cheatovi, pogledaj novac na 1. i na 2. slici, 400 000 eura od jedne njive..
Pozdrav! Ispričavam se ako sam dosadan postavio sam pitanje na temu farming simulator 2013 hitno mi je , ali nitko nije odgovorio . Interesira me ako kupim orginal FS 2013 da li je obavezno otvorit portove na ruteru , dali idu svi modovi ili samo MP READY ako sam dobro shvatio "multiplayer ready" za multiplayer igru ? Planiram kupit na eplati titanium edition aktivacija na steam.
Hvala!
Dečki, samo jedno informativno pitanjce, na big x-a koje prikolice idu, ja sam uspio jedino onu drugu zelenu prikopcat koja prima 21 tonu...dal ste mozda vi uspjeli koju drugu ili jedino ta ide? hvala