Jel ima neko dobru mapu za preporucit ja sam skinio jedno 10 mapaa na pogled dobr kad ono drvece listovi stoje krave samo slicice i tako vecina stvari prolazis kroz njih kako os a o krosnji drveta da se i ne prica. Tako da vas molim da mi pomognete oko toga da ne provedem jos 5 dana trazeci neku dobru mapu. Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svi JD na okupu :D
Odlicni su..Hrpa opcija ima..Pritiskom na SPACE u kabini dobijas mogucnost pomicanja volana gore/dolje,svjetla u kabini,otvaranje vrata,bocnih i zadnjih stakala.Odlicno napravljen modpack..Evo jedna zajednicka
Moja kanta bi se sigurno prestrasila i ne bi mogla to pokrenuti :)
Natrpo sam 5 gb modova,mogu ti rec da mu treba duze dok ocita igricu...Moram si skontat neku mapu koja mi nece dojadit jel mi je originalne preko glave...
Natrpo sam 5 gb modova,mogu ti rec da mu treba duze dok ocita igricu...Moram si skontat neku mapu koja mi nece dojadit jel mi je originalne preko glave...
Ja ih imam 'malo' oko 40, i ucitavanja su se prilicno produljila. Ali, tih 40-tak modova su oni bez kojih se 'ne moze' pa...izdrzat cemo :)
EDIT: oko 500MB bez mapa. Sitnica, a? :)
Ja se nakupio mapa ko parac...I opet neznam na kojoj bi igrao..Na kojoj ti trenutno igras mapi?
Ja se nakupio mapa ko parac...I opet neznam na kojoj bi igrao..Na kojoj ti trenutno igras mapi?
Na Hagenstedtu...malo preradjenom. Maknuo sam neka stabla koja su me iritirala, dodao neki novi komad cestice, poravnao malo nesto i tako to. Dodao otkup dreka dolje u Farm Shopu da mogu prodavati kravlji drek, a tekuci spricam po polju 40. Ne zato jer nemam para za fertilizer, nego tako, jos jedna vise-manje zabavna stvar za raditi. Sa tankerom od 40.000L.
Svake sezone ('dan' u igri) mi tamo ode nesto malo vise od 150.000 litara pa eto. imam 1001 kravu i ne namjeravam kupiti vise. Uletio sam u biznis sa secernom repom, spojio polja 10 11 i 12 kod zelj. stanice, postavio silose i tamo uzgajam secernu repu. Kod farme uzgajam zito (za slamu) i kukuruz (za hranu kravama jer novi mod-mikser mijesa u mix travu, silazu, slamu I KUKURUZ). Gore kod krava imam futterlager sa sve 4 hrane pa je lako. Tamo sam silage bunker prosirio sa 300.000L na 600.000L pa mi onaj bunker kod BGA uopce ne treba. Ne radim vise sjeckanje (chaff) i ne poslujem s BGA, pa vise uopce ni ne zalazim tamo. Maknuo sam otkup manure iz BGA jer, zamisli, prodas tamo manure, i BGA od toga proizvodi..tekuci manure koji opet mozes prodati! Nisam na to mislio pa sam to maknuo. :)
Razmisljam da napravim par klonova spremnika za tekuci manure (onaj kod krava) i postavim ih negdje dolje kod luke recimo, pa da mogu i tamo koristiti tekuci manure. Ovako mi je ipak malo predaleko voziti tamo od krava, pa iz lijenosti koristim pomocnika koji sam razbacuje fertilizator u kuglicama dok sije/sadi :)
Nisam to jos napravio jer se onda svi klonovi ponasaju isto, u svima je ista razina sadrzaja, sve se teleportira po svim tim tankovima po mapi. malo bzvz ali eto.
Danas mi je uletila Velika Potraznja secerne repe, placali su oko 1000$/tona. Uvalio sam im 2.5 milijuna kila i zaradio 2.5 milijuna dolara :) Bogme sam se navozao te repe dolje u luku!!
Inace jos igram My Big Country. Dobra mi je mapa. Jos nemam krave ali planiram imati oko 500. Za sada imam 1300 ovaca i 3 oranice i odlicno mi ide. To je mapa strogo bez BGA biznisa. Kao sto znas, ima velikih povrsina pod travom, pa sam skinuo mod sa 'rental' mehanizacijom, kad mi treba, unajmim po cijeni od 9000$/dan kombajne i kad je gotovo, odvezem ih nazad u shop. Fora je. Isto unajmim big-500 kosilicu kad mi treba, i sa nekim malim wagonom poslije pokupim travu za ovce, a visak trpam u silage bunkere (ma ih dva!!) kod krava. ne znam zasto je lik stavio 2 x 300.000 kad u svaki komotno stane (uz malo paznje kod kipanja) do 600.000L.
Traktore nemam jos one prave, nego neke Raba steiger stare zahrdjale mrcine. 40.000 kostaju pa je to ok, klasa kao Kitovets, samo mnogo bolji zvuk.
2 Rivers skoro da vise ne igram. To mi je bila mapa za izivljavanje, hranjenje 5000 krava SAMO iskljucivo sa balama! I pravim tamo 2.4 milijuna litara silage svakog dana. BigX-1000 se tamo nikad ne stigne ohladiti hehe.
Moram priznati da mi je igra postala malo manje zanimjiva nego inace, jer se sve svodi na rutinu, uvijek isto. A one najbolje mape ne mogu koristiti zbog ogranicene snage racunala.
Inace, uglavnom koristim jednog istog tegleceg konja na svim mapama. Modificirani dajc ttv sa sirokim gumama i ofarban u crveno. Ostalo sam sve promijenio i podesio prema mojim potrebama, snagu, brzinu, stabilnost, komplet novi svuk u igri, sve. Zadovoljan sam, iako je nerealan, omogucuje mi da izbjegnem druge modove traktora jer ovaj jedan moze..sve.
Igram samo s originalnim traktorima i plugovima bez modova i uvijek mi dođe isto stavim ga da radi po dužini a linije ostaju iste.
Igram samo s originalnim traktorima i plugovima bez modova i uvijek mi dođe isto stavim ga da radi po dužini a linije ostaju iste.
Nema veze, prodji sve sa kultivatorom, pa sij kako te volja.
e jel neko igro mapu Canada V2.0 da mi kaze kakva je,da neskidam bzv ak nije dobra
nemože
http://www.farming-simulator.com/ eto pa kupi fino dobijes sve.
Jel ima neko da zeli igrati multiplayer fali nam jedan dobrovoljac ima nas 3 ali nam 4. Zainteresirani javite se.
Jel ima neko da zeli igrati multiplayer fali nam jedan dobrovoljac ima nas 3 ali nam 4. Zainteresirani javite se.
Igrao bi ja da imam original cd key,mozda i uzmem uskoro pa cemo vidjet...
dali netko zna dali postoji ova sjetvena linija (roto drljaca+hidrolift+sijacica) od 6m? to je u RLu najveca koliko ja znam :)
dali netko zna i za mod ta novu texturu na zitarice i zemlju ali da radi :)
i jos jedna stvar trebam mod HITNO onaj box da mogu staviri gdje ja hocu mislim da je BULIGO pricao o tome za chaff (silazu) da stavim gdje ja hocu
NARODE pomagajte molim vas XDDDDD
Na ovo mislis? http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/placeable-pile-v-2-0-mp.html
To je mod da mozes staviti gdje hoces...
http://ls2013-mod.com/?cat=37&paged=7
osmi mod odozgor sam skinio ali ga nigdje nevidim u igri kako da ga postavim mozda nesto nisam dobro napravio?
skinio mod,desni klik,extract i to je to ubacio u folder modovi i neradi dali netko zna u cemu je problem? :)
Na ovo mislis? http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/placeable-pile-v-2-0-mp.html
To je mod da mozes staviti gdje hoces...
kolega kako si ga ti instaliro meni nesto nece nekuzim zasto i kad ga instaliras gdje ga vidis tj kako ga postavis malo me to pati
Balvanar, to su modovi koje postavis u igru sa editorom.
A placeable pile postavis tako da dodjes do mjesta gdje zelis istovariti (pjeske) pritisnes TOCKU i pojavi se znakic i tu sad mozes kipati sto zelis.
P.S. Oteli me vanzemaljci iz The Sims2
Balvanar, to su modovi koje postavis u igru sa editorom.
A placeable pile postavis tako da dodjes do mjesta gdje zelis istovariti (pjeske) pritisnes TOCKU i pojavi se znakic i tu sad mozes kipati sto zelis.
P.S. Oteli me vanzemaljci iz The Sims2
a tako znaci hehehe tnx za savjete budem te trebao mozda za jednu prikolici ako nije problem da je malo povecas :)
protisnem TOCKU (druga tipka od shifta) i nece nista nema nikakoga znaka
mod kada sam skinuo extracto sam ga i ubacio u modove,dali sam jos sta trebao mozda ?
protisnem TOCKU (druga tipka od shifta) i nece nista nema nikakoga znaka
mod kada sam skinuo extracto sam ga i ubacio u modove,dali sam jos sta trebao mozda ?
Taj "point" dobijes pritiskom na lijevi shift (tipka ispod caps locka) i .
Znaci istodobno stisnes i treba radit..
ma nista od toga neradi mi taj mod :( nista vozat cemo prikolicama :)
ma nista od toga neradi mi taj mod :( nista vozat cemo prikolicama :)
pa ne radis extract ako mod dolazi u .zip formatu, samo stavi taj .zip fajl u /mods.
Moj se zove: PlaceableHeaps.zip
meni je pomogao samo u slucaju da sam postavio jednu tu 'hrpu' kod krava u sami futterlager, jer moja nova mijesalica (ona velika duga sa neta) uzima travu, silazu, slamu i KUKURUZ. U futterlageru fali hrpa za kukuruz, pa eto, sad je kompletan (izbacio sam hrpu za gotovu hranu-mix, sto ce mi? Imam 1000+ krava i nikad mi njihovo korito nije puno za ih hraniti slijedecih 6 dana, nego se krece negdje oko 1 do 1.5 milijuna litara mixa).
Jedini razlog zastot i ne radi sto se mogu sjetti je da ne igras verziju 1.4 nego neku stariju erm.. 'narodnu'
Ima i 1.4 narodna. :D
Samo mi nije jasno zašto koristite placeablepile. TipAnywhere je daleko bolji. Nema nikakvog postavljanja ičega, samo dođeš i kipaš gdje te volja.
Može na PM?
Samo mi nije jasno zašto koristite placeablepile. TipAnywhere je daleko bolji. Nema nikakvog postavljanja ičega, samo dođeš i kipaš gdje te volja.
to isto neki mod?? moze link ako nije problem :)