Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.011.349
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013

Dali netko ima link za ladu nivu ali obicnu verziju lade ne neku tamo svemirsku nabrijanu , ili link od imt 533 sa kabinom,  bez kabine imam !

- a sto se tice kamiona tj zvuka za kamion pogledaj si ovaj pa samo preimenuj datoteke zvuka meni je ovaj kamion odlican http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/kamaz-44108-v2-0-by-sanya1970.html   !

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pogledat cu, hvala.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ljudi, je li nekome poslo za rukom napraviti 'train' od prikolica SRB? ili agrolinera? ja sam skinuo i instalirao neki dodatni kupplung-kuku, i nakon puno muke uspio je montirati zakaciti 2 SRB prikolice i sve radi ok samo pod 'F1" dobijem neko ponavljanje da stisnem tipku G za izbor prikljucka?!?!? i desno dolj enemam nikakve slicice za kamion niti za prikolice??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
drajo kaže...
BULIGO kaže...
drajo kaže...

Ima netko neku dobru prikolicu za prijevoz paleta za vunu. Natrpam 6 paleta na neku prikolicu i ona u zraku napravi salto i sve iskipa na mjestu.

Ja vec dugo koristim Moller Ballen und Palettenhanger. Nemam link.

hvala na pomoči našao sam nekakvu sa naivom moller

Ako je zelena, onda je to valjda ta.Vozi bale i palete s vunom.

Da baš ta prikolica.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ova moja nova karijera na mapi "My Big Country" je ispala prilicno zanimljiva.Postavio sam si uvjete, neki su prilicno drasticni za mene, kao npr.

- NO-BGA. Nikakva posla sa BGA, ni siliranje, ni prodaja, nista, kao da ne postoje.Nema fraj love od prvog dana.

- nema krava. Samo ovce (jer je skidanje palete s vunom s postolja svako malo prava tlaka).

- nema fensi 600KS traktora, kao CASE IH Steiger 600 (moj omiljeni!! smrc)

itd.

Tek sam na pocetku ali sam vec skupio dovoljan broj ovaca, njih oko 1650, sto uz pomoc animal water  mod-a, oji je vec u mapi, znaci priljev od 25% vune svaki 'tik' tj. puna paleta svakih sat vremena. Vise mi postaje predosadno.

Uspio sam kupiti jos jednu veliku oranicu, tako da ih sad imam dvije, ali mi nedostaje mehanizacija za ih uopce obradjivati kako treba. Imam svega 2 traktora, jedan je buhrer, pa ide polako. Drugi je neki dajc koji dodje s mapom. Travu kosim i skupljam sa Buhrerom na koji je dodan neki mod-usisac za travu. Stvar skuplja pokosenu travu i smjesta je nekom debelom plasticom cijevi koja visi sa strane LOL u neki uzasno ruzan kvadratni sanduk koji se kaci iza traktora, na hidrauliku. Stane 7500L trave i tek je nesto bolja stvar od malog profihopera (koji vara k'o pas, na travi: daje nekoliko puta vise trave nego treba). Sreca da ovce ne zderu puno, pa uspjevam ih prehraniti.

Nakon duze potrage, nasao sam si 'radnog konja' za ovu partiju i to je Raba Steiger 250 (ista stvar kao Kirovets, samo drukcije pofarbana, vise zahrdjala i odlican zvuk motora). Steta da neme prednje  hidraulike niti PTO :(  Zato sam je sasvim malo ubrzao, umjesto da ore/drlja/sije i sprica na 6mph sada to radi na 9mph. Nije nesto ali mora 3 puta proci po istom mjestu da bi se posijalo bilo sto, ovdje ne pali sijanje bez drljanja. takva je mapa. Traktor je koma ali kosta 'samo' 40.000, tako da cu njegove nedostatke morati nadopuniti njegovim brojem.Ima upravljanje na onaj glupi zglob!! Imat cu vise traktora istodobno na jednoj oranici, sto je za mene necuveno hehe. Uvijek je to sve radio jedan CASE IH Steiger sa prednjom hidraulikom i brzinom I koja je bila podesena na 16Mph.

Imao sam malo srece i bas je pala velika potraznja za kanolom koje sam imao 50.000 (jos 40.000 sam prodao prije nekoliko minuta. peh haha).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
BULIGO kaže...

Ljudi, je li nekome poslo za rukom napraviti 'train' od prikolica SRB? ili agrolinera? ja sam skinuo i instalirao neki dodatni kupplung-kuku, i nakon puno muke uspio je montirati zakaciti 2 SRB prikolice i sve radi ok samo pod 'F1" dobijem neko ponavljanje da stisnem tipku G za izbor prikljucka?!?!? i desno dolj enemam nikakve slicice za kamion niti za prikolice??

Lako je napraviti train od bilo koje prikolice, a kamoli od SRB koja je još više okretna.

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

pozdrav,trebao bih pomoc oko multiplayera,na server se spojim al ne mogu se s kolegom spojit a tako ni on sa mnom,gdje je problem,hvala unaprijed!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
BULIGO kaže...

Lako je napraviti train od bilo koje prikolice, a kamoli od SRB koja je još više okretna.

Ne mozes od bilo koje,. jer nemaju sve iza kuku za prikaciti drugu prikolicu. Imju modovi za to ali oni koje sam ja probao, rade mi cuda u igri. Ae, probaj zakaciti 2 krampe big body pa vidi hoces li moci. Ili 2 'serijske' bijele SRB od 61000L.

14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Pa bez moda neces zato jer nemaju tu vrstu prikljucka, ali imas mod od bilo koje prikolice da je kaciva u train.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Pa bez moda neces zato jer nemaju tu vrstu prikljucka, ali imas mod od bilo koje prikolice da je kaciva u train.

Znam, ali mi onda usere F1(slika malo vise gore), i ne mogu nis raditi sa G :(

P.S daj link na kuku ako imas.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 18:34 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
berobj kaže...

pozdrav,trebao bih pomoc oko multiplayera,na server se spojim al ne mogu se s kolegom spojit a tako ni on sa mnom,gdje je problem,hvala unaprijed!!

-Morate obadva imati originalnu igru

- morate imati istu verziju igre

-fajlovi iz igre ne smiju biti modificirani, i iste modove treba imati.

12 godina
neaktivan

da kupili preko pay pal-a,1.4 patch stavili,npr.  kad smo instalirali obadva kompa su bili kod mene,spojili preko rutera i onda smo mogli,otisao on kuci spojio na svoj ruter ne moze,dali je mozda brzina slaba, imamo iste modove,ne kuzim zasto ne mogu, dali igra netko od vas na mp-u pa da probamo! hvala svejedno na savjetima!!!

12 godina
neaktivan
berobj kaže...

da kupili preko pay pal-a,1.4 patch stavili,npr.  kad smo instalirali obadva kompa su bili kod mene,spojili preko rutera i onda smo mogli,otisao on kuci spojio na svoj ruter ne moze,dali je mozda brzina slaba, imamo iste modove,ne kuzim zasto ne mogu, dali igra netko od vas na mp-u pa da probamo! hvala svejedno na savjetima!!!

Imam glupo pitanje: jeste li kupili jednu ili dvije igre?(product key)

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 19:22 (BULIGO).
12 godina
neaktivan

dvije ,nemam pojma sta ne valja

BRZINU SAM TESTIRAO  

ping-25ms

download-9.3mbps

upload-0.75mbps

dali je to slabo ??

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 20:23 (berobj).
13 godina
neaktivan

To duplo brze od mog interneta. To ima viska 2 puta.

MZ
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Može preporuka moda neke prikolice koja se da u train spajati (bez dodatnih modova koji omogućavaju takvo spajanje) :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tomo104 kaže...

Može preporuka moda neke prikolice koja se da u train spajati (bez dodatnih modova koji omogućavaju takvo spajanje) :)

Ja znam samo da se moze na onu crvenu bb900 spojiti onu malu(500?), onu sa samo 1 osovinom. Najprije spojis veliku crvenu, onda mozes bezbroj malih. Ali cemu, kad nose toliko malo tereta? 17000 tako nesto.

Meni je za sada najbolja opcija kamion MAN koji ima na sebi kiper + SRB prikolica. Mozda kamion da vozi 50000 a SRB 100.000 pa dobijemo 150.000 ukupno. Ne znam bi li igdje na svijetu dozvolili da kamion vuce toliku prikolicu. Mozda u Australiji haha.

P.S.

Moram priznati da moja nova karijera, koja se ne oslanja na 'Velike potraznje' radi bolje od ocekivanja. Samo pricekam dan-dva-tri da se cijena stabilizira, npr kanola na 1000+ i prodam redovnim putem. Bar imam redovitiji priljev novca nego kad cekam odgovarajucu Potraznju. Koja uvijek dodje sa pogresnog mjesta i uopce nije toliko povoljna.Samo treba imati puno povrsine za sijanje i to je to. Umjesto prodaje jednom tjedno (ili rjedje) po duploj cijeni, prodajem svaki drugi dan po 1000+.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 19:15 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013
ETS2 Croatia http://www.facebook.com/pages/Euro-Truck-Simulator2-Croatia/431952926867042

2 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

Zahvaljujem. Neda mi se 10 puta voziti silažu od farme do BGA pa da to rješavam brže :)

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Upravo otkrio 'novu' ljubav: hireable machinery <3  :)

Ni izdaleka nemam novaca da si kupim neki sexy CLAAS kombajn, pa se slepam s onim sto imam  a to je bijedno: NH Clayson. Nasao mod gdje se nude svi troje ovi Deutz kombajni+nastavci, ali za uzeti u dnevni najam. Najskuplji kosta 9000$ na dan.Dobar kombajn kosta najmanje 250.000, a ovako mogu unajmljivati 27 dana. Puno prije toga cu biti u stanju kupiti si vlastiti...ako mi se bude dalo ! Ovako je zanimljivije :)Uzmem u najam,. ovrsim oranice, i odvezem ga nazad u 'grad' :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.6.2013 22:47 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

da nema netko link za mod za plug 10 ili vise brazdi prekretac ali da mu brzina traktora nesmeta?

znaci kad na svom fendtu stisnem 2 da ore bez problem tom brzinom da nemoram ici polako

jer vecinu stvari obavljam sam tako i oranje pa da malo to ubrzam jer je to najdosadnije :)

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zanima me koliko otprilike ima cijela igra ... znaci full verzija bez modova

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

zanima me koliko otprilike ima cijela igra ... znaci full verzija bez modova

Nema vise od 600 mb koliko se sjecam,ako ne i manje..

13 godina
neaktivan

hvala na brzom odgovoru {#}

12 godina
neaktivan
nix2811 kaže...

hvala na brzom odgovoru {#}

NP..Ako te jos sta zanima u vezi FS pitaj, tu smo da si pomognemo ;)

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

moze link za neku drugu mapu ... ova sta je gore  je retardirana 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

@Xperiax1:

Ne znam vise kako se zove :(

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 20:23 (BULIGO).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Na crnog x-a mogu prikacit prikolice sa ovakvom kukom...Sve probao ne zeli prikacit..Ostavio sam ga ako mi zatreba ali inace koristim originalni jel nisam primjetio razliku osim u boji...Kao ova prikolica sa zutom ceradom..

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 22:03 (Xperiax1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Sta se moglo desit da kad sam snimoi sinoc igru normalno i izaso danas kad upalim nema ni jednog stroja ni jedne zivotinje.A ostalo je sve u silosima i sve ostalo sta se moglo desit.

MZ

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

I tek sad vidim nestala mi cijela silaza i jos toga puno koji se to vrag desio da mi je znat. Pa pola moje kariere mi nestalo oslo mi oko  3-4 mil imovine.

MZ

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice