Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.011.102
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013

Imam problem,nabavio sam Farming Simulator 2013,i imam Windows 8 64-bitnu verziju.

Mislim da je problem u tome što je sustav 64 bitni...Tako je bar 7-ica prije nadogradnje 

13 godina
neaktivan
mario.maras kaže...

Imam problem,nabavio sam Farming Simulator 2013,i imam Windows 8 64-bitnu verziju.

Mislim da je problem u tome što je sustav 64 bitni...Tako je bar 7-ica prije nadogradnje 

Pa nije problem staje 64 bitni kod mene je 7 64 bitna i radi problem je ja mislim staje win 8. Nez dal moze FS 2013 da ide na win 8.

MZ
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

dobar dan igro sam ovu igru vec dosta puta ali samo sam sijo a nikada nisam krave io pa me zanima kako to s kravama i ovcama ide i kako ih hranite,koji su jos prihodi zarade i dali koristite mozda koju drugu mapu i kakve modove ako nije problem i jel igra netko multiplayer..hvala unaprijed

t0ny18

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

e i dali ima prijevod na hrvatski i ako ima moze link i dali vama dobro radi..

Fera17
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Win8 je izgleda najvise kompatibilan sam sa sobom. Ima problema s igrama koliko hoces. Cujem da cak ni Sims2 ne radi na win8. Isto kao vecina igara sa gog.com.Kad budem uzimao novi PC bogme uzimam win7. Ebes osmicu.

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Desni klik na shortcut od igre > Compatability > Označite; Run this program in compatability for: Windows 7

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

igra ko multi s nekim ovo ono?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja bih rado ali moram kupiti cd kay ali nezz koliko kosta..

Fera17
14 godina
odjavljen
t0ny18 kaže...

ja bih rado ali moram kupiti cd kay ali nezz koliko kosta..

oko 100kn, možda manje na Steamu.

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Za one koji imaju igru, je li podrzano upravljanje misom(skretanje kad vozis)?

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gigx0n kaže...

Za one koji imaju igru, je li podrzano upravljanje misom(skretanje kad vozis)?

Hvala

Ne, ali mozda postoji mod koji to moze.

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

http://www.modhoster.com/mods/fendt-vario-939-von-tif-und-modhoster-te

Jel netko ima ovaj mod? Zasto kad ga instaliram i uđem u igru ne vidim uopce traktor neg samo kabinu?

He who dares, Wins!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Seanai kaže...

http://www.modhoster.com/mods/fendt-vario-939-von-tif-und-modhoster-te

Jel netko ima ovaj mod? Zasto kad ga instaliram i uđem u igru ne vidim uopce traktor neg samo kabinu?

pa ti je mod za fs2011

15 godina
neaktivan

Imaš možda koji 939 za 2013?

He who dares, Wins!
14 godina
neaktivan
Seanai kaže...

Imaš možda koji 939 za 2013?

http://ls-planet.com/mod/fendt-939-vario-profi-plus eo ima ovaj,a ja koristim http://ls-planet.com/mod/fendt-924-vario,taj mi je odličan

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

dali ima koja novija mapa da se preporuca

da ima BGA (mislim da se tako zove oni betoni za silazu i travu sto se kiseli hehe) da ima to malo vece ili na vise mjesta ali da je blizu farme krava

ja se nadam da ima takva mapa :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

dali ima koja novija mapa da se preporuca

da ima BGA (mislim da se tako zove oni betoni za silazu i travu sto se kiseli hehe) da ima to malo vece ili na vise mjesta ali da je blizu farme krava

ja se nadam da ima takva mapa :)

Balvanar, sto ce ti BGA blizu krava? Pa imas jedan bunker za silazu pored krava. Na nekim mapama i dva komada (a mozes im sam povecati kapacitet na 600.000 kao kod BGA bunkera). Krave ne jedu bas toliko puno silaze. A lako nekom velikom prikolicom dovezes iz BGA gomilu silaze kod krava. Silazu  mozes direktno kipati u 'kasiku' od utovarivaca kod krava, a otuda u mixer. Ja sam se ulijenio, pa koristim futterlager :)

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

htio sam se sa silazom igrati kao na org mapi sto ima ona 4 bunkera samo sam njih punio :)

sad igram two riwers vec duze vrijeme i malo je kao dosadila

dali netko ima iskustva sa sijanjem suncokreta i ostalih dodatnih kultura

jos bolje dali ima kakva mapa da se moze sijati vise kultura do ove 4 osnovne i naravno da ima mjesto prodaje za njih :)

sada skidam Regional map mozda bude na njoj sta zanimljivoga ako ne odma u trash :)

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
balvanar kaže...

htio sam se sa silazom igrati kao na org mapi sto ima ona 4 bunkera samo sam njih punio :)

jos bolje dali ima kakva mapa da se moze sijati vise kultura do ove 4 osnovne i naravno da ima mjesto prodaje za njih :)

sada skidam Regional map mozda bude na njoj sta zanimljivoga ako ne odma u trash :)

Two Rivers, a ne Two Riwers.

12 godina
neaktivan
Deawood kaže...
balvanar kaže...

Otkud znas da nije Two RiWers? Mozda su to neke druge dvije rijeke {#}

12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zajeb u pisanju...

buligo koju ti mapu igras?

znas koju dobru?

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
BULIGO kaže...
Deawood kaže...
balvanar kaže...

Otkud znas da nije Two RiWers? Mozda su to neke druge dvije rijeke {#}

Od kad se river piše sa W? To se uci u prvom razredu osnovne skole xD

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

e jel ima neko mod za neku veću sijačicu za kukuruz

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Zna neko dali postoji kakav placeable mod kojeg postaviš na mapi i da tamo možeš prodati gnoj i tekući gnoj od krava? Imam ga toliko da ga bacam. Inače imam nešto slično za slamu. ( placeable_strawPowerPlant) Ako neko zna molio bih ga link. Unaprijed hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jel mi moze netko dati link od strema gdje ima key za mp za kupit plizz...

Fera17

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
t0ny18 kaže...

jel mi moze netko dati link od strema gdje ima key za mp za kupit plizz...

Instaliraj steam i preko njega kupi, to ti je najbolje zato jer se najbrže skida i ne moraš se brinuti oko keya i slično te automatski apdejta.

14 godina
neaktivan

to sam i napravio ali je problem sto ima samo cijela igra a ne samo taj kay a cijela igra kosta 25€ a i netreba mi cijela

Fera17
14 godina
odjavljen
t0ny18 kaže...

to sam i napravio ali je problem sto ima samo cijela igra a ne samo taj kay a cijela igra kosta 25€ a i netreba mi cijela

Cijena keya i igre sa Steama je identična, odnosno na Steamu je jeftnije.

12 godina
neaktivan
medjimurac kaže...

Zna neko dali postoji kakav placeable mod kojeg postaviš na mapi i da tamo možeš prodati gnoj i tekući gnoj od krava? Imam ga toliko da ga bacam. Inače imam nešto slično za slamu. ( placeable_strawPowerPlant) Ako neko zna molio bih ga link. Unaprijed hvala.

Imas mod za prodavati gnoj tekuci i kruti, nekakva zgrada od jednog modding teama iz Spanjolske. Problem je sto su u mod ubacili stvar da ti pomocnici sad trose gnojivo i sjemenje pa im moras nadopunjivati svako malo.Ne kupuju ga vise sami. To je svega nekoliko redaka u .lua koje treba samo preskociti, ali ako nisi vican tome, bit ce problem. Placeable, je da.

Ako se malo kuzis u editor, lako ubacis prodaju/kupnju gnoja u bilo koju 'zgradu' koja ima otkup necega, tj. pretvara nesto u dolare. Ja sam npr. to dodao dolje u Farming Marketu, da mi kupuju gnoj po nekih 400 dolara/tona.Dovoljno daleko od krava da nije bas tu 'iza ugla' treba se ipak malo pomuciti, puniti tankere i voziti tamo itd. Nije da mi fali para, naprotiv, ali mi bilo mrsko kao i tebi da moram bacati bezveze. Ovako bar ima nekog smisla. Cak sam se prisilio da koristim tekuci gnoj za spricanje po onom velikom polju 40 kod krava. Ode mi po sezoni tamo oko 150.000 litara te bljuzge :) (jbg, povecao sam kapacitet onog Kotte tankera na 30000 litara).

Meni je najprihvatljivije rjesenje da s editorom ugradim samo zgradu+teksture bez ikakvih funkcija,  a samu 'jamu' za kipanje kloniram od nekud i postavim je tamo, tada ne moram koristiti nikakve trigere ni datoteke od originalnog moda, pa nema problema. Samo treba iskopati malu jamu preko koje se postavi resetka za kipanje, dodati gnoj u listu proizvoda koji se otkupjuju, dodati cijenu po toni i to je to. Jedostavnije je postaviti npr. resetku iz luke jer je ona uzdignuta pa se ne treba zezati s kopanjem jame, radnjom koja ne uspije perfektno bas svaki puta otprve, bar meni.Inace mi se zgrada prilicno svidja, iako zausima dosta prostora. No nikad ne koristim bas sve oranice na mapi a i lako 'izravnam' neko brdo pa postavim tamo. Bitno da se radi nesto da nije dosadno.I moze se povecati kapacitete skladista gnojiva i onog tanka za tekuce gnojivo pa ne treba  stalno brinuti da ce se prelijevati. Ja volim raditi s kravama, pa ih imam uglavnom od 2000-5000, pa su mi originalni tankovi premali..

Evo ti link od moda,pa ti vidi.

http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/irreplaceable-sale-of-manure-and-slurry.html

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2013 17:04 (BULIGO).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice