Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.003.989
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
Mr. GSII kaže...
BULIGO kaže...
Mr. GSII kaže...

Evo nešto iz moje radionice... 

Haha, po noci se spustili Alieni i usrali ti oranicu? {#}

Srećom pa nije moja... Sreća da sam igrao multiplayer pa tak da me boli kufer čija je.

Ima li uopce normalnih multiplayer FS13 igara, ili je u svakoj divlji zapad sistem??

13 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Mr. GSII kaže...
BULIGO kaže...
Mr. GSII kaže...

Srećom pa nije moja... Sreća da sam igrao multiplayer pa tak da me boli kufer čija je.

Ima li uopce normalnih multiplayer FS13 igara, ili je u svakoj divlji zapad sistem??

Ima. ja igram svoju mapu u MP bez modova i bez titanium packa. 

13 godina
neaktivan
Mr. GSII kaže...
BULIGO kaže...
Mr. GSII kaže...
BULIGO kaže...
Mr. GSII kaže...

Kako se zove server da ti se pridruzim ako moze i gdje otvaras i u koje vrijeme.

MZ
13 godina
neaktivan
Maki96 kaže...
Mr. GSII kaže...
BULIGO kaže...
Mr. GSII kaže...
BULIGO kaže...
Mr. GSII kaže...

Kako se zove server da ti se pridruzim ako moze i gdje otvaras i u koje vrijeme.

Agro Croatia, otvaram ga u Continental europe i tak oko pola 6 popodne. dodati me možeš na  steam pa onda možeš vidjeti kad sam gore. jprekrit mi je nick s titovom slikocom. :P

13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Kaj onda... Ima koga za MP??? Trebam pomoć!!! Treba potrošiti sve te silne bale... 

lager lager
FS2013 Agro Croatia map mods download: https://www.dropbox.com/s/vojw2imzx0rzj36/Mods_AgroCroatia.rar
Poruka je uređivana zadnji put ned 5.1.2014 22:27 (Mr. GSII).

1 0 hvala 0
15 godina
Mr. GSII kaže...

Kaj onda... Ima koga za MP??? Trebam pomoć!!! Treba potrošiti sve te silne bale... 

Zajednicki racun ili tvoj?

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Mr. GSII kaže...

Moj, jer ionako kad izađeš iz igre, gubiš novce pa je onda bolje da sve pare idu k meni a igrači ako trebaju nešto, onda to i dobe.

FS2013 Agro Croatia map mods download: https://www.dropbox.com/s/vojw2imzx0rzj36/Mods_AgroCroatia.rar
13 godina
neaktivan
Mr. GSII kaže...
nul-3 kaže...
Mr. GSII kaže...

Moj, jer ionako kad izađeš iz igre, gubiš novce pa je onda bolje da sve pare idu k meni a igrači ako trebaju nešto, onda to i dobe.

Pa ja sam vise puta trazio tvoj server i nemogu ga nac i dodao sam te na skayp a l te nema ni tamo online. Tako da kad budes htio igrat otidi na skayp pa ce mo zajedno 

MZ
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

dali netko ima mod ali da radi od stayer CVT ?? da nema nekih bugova i sl da mi uplouda ili da link

a ako ima slucajno da se moze zaprljati :)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Eee ljudi meni ne želi učitavati mape na farmingu od verzije 1.5 pa nadalje... zaštoo??

0 0 hvala 0
15 godina
Damek0000000001 kaže...

Eee ljudi meni ne želi učitavati mape na farmingu od verzije 1.5 pa nadalje... zaštoo??

Moras imat patch 2.0

http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/public-beta-patch-v-2-0-public-beta-2-sp.html

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
13 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Feeding wall...

Ako je tko zainteresirani da zajedno to potrošimo, nek se javi. potrebni modovi za mapu su u potpisu.

feeding wall feeding wall

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

dali tko igra kaku dobru mapu ali multifruit??

i dali postoji  hagenstedt multifruit??

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
balvanar kaže...

dali tko igra kaku dobru mapu ali multifruit??

i dali postoji  hagenstedt multifruit??

Ubaciš si samo multifruit mod i imaš bilo koju mapu sa multifruitom.

Vidio sam maloprije mapu hagenstedt u USA stilu. Izgleda dobro i zanimljivo. 

http://www.modhoster.com/mods/hagenstedt_usa_style_v2

Tu imaš i višnje, trešnje, šljive i jabuke za saditi.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.1.2014 22:42 (Mr. GSII).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Dali je  mapa MR? Koliko vidim nije..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

budem skinio pa probao 

skinio sam vec par i obriso jer mozes sijati soju i suncokret ali nemozes ih  gdje prodati ni skladistiti a to mi onda glupo hehe

zato trazim nesto da to sve radi a heged mapa mi je nekak najbolja na njoj bi htio da to sve radi

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
balvanar kaže...

budem skinio pa probao 

skinio sam vec par i obriso jer mozes sijati soju i suncokret ali nemozes ih  gdje prodati ni skladistiti a to mi onda glupo hehe

zato trazim nesto da to sve radi a heged mapa mi je nekak najbolja na njoj bi htio da to sve radi

Igram puno na drugim mapama, neke su odlicne (OGF Australia npr), ali se uvijek obavezno vratim 'mojem' malo preradjenom Hagenstedtu. tamo sam krenuo s igrom,i jos me tamo vuce. Evo danas sam maknuo na farmi krava onu veliku stalu, a nastali plato planiram koristiti za postaviti svinjac. I konacno mi dopililo rucno trpati kravlji drek u kamione pa sam instalirao tekucu traku od Marhua (forderband) za tovariti kamione/prikolice iz jame s drekom. 2500L/sec je brzina tako da ne zaspim dok me natovare {#} Ima dobra prikolica od CAT-a koja se bez problema kaci na drugu prikolicu. tako zakacim dvije za moj Kenworth i odvezem gnoj dolje na sajam na prodaju.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 22:09 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

buligo ja igram tu tvoju preradjenu mapu i meni je odlicna

dali mozes ti ubaciti u nju suncokret i soju da se moze sijati i da ima mjesto za otkup tih zitarica 

tj da bude sve kao i sa zitom npr :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Mogu ja dobit link za tu mapu? {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Ja sam samo napravio neke sitne izmjene, probio cesticu tu, premjestio stablo tamo, maknuo par onih beskorisnig praznih zgradurina i sl. Mapa je original Hagenstedt, ali kao mod, tako da ne steti multiplejeru i moze ze prckati po njoj po zelji. I omogucio sam prodaju tekuceg i krutog gnoja dolje u Vrtnom Centru, dodao futterlager kod krava.Odjeljak sa gotovom hranom ima pokretnu traku za tovarenje prikolica. Isto ima tekucu traku i jama s gnojem, tako da tamo utovarivac vise nije potreban, ali se moze koristiti jer sam stisnuo traku u kraj, pa ima mjesta za bager.Prodaja gnoja je daleko ali je zarada pristojna.Ne velika, ne mala, taman da pozelis nesto uciniti sa svim tim hebenim gnojem, a ja volim drzati krave pa mi se toga skupi na miljune litara.Tankovi za gnojivo drze 2 milijuna litara tako da se ne prelijevaju tek onako, imas vremena dok odlucis prodati. Mslim da se cijene ponasaju normalno, past ce jako ako prodas ognomne kolicine. Dakle, prodaj rijetko i puno odjednom, pa pricekaj itd.

Bunker kod krava sada drzi 600.000L silaze, tako da ne moram vise koristiti 'usluge' BGA buduci da vise ne poslujem s BGA, prelaka zarada :) Uglavnom sam zelio pomaknuti ona dosadna stabla kod farme i omoguciti prodaju gnoja. I malo sam prepravio put kamiona s mjekare tako da se sad parkira vise u stranu i pusta siri prolaz kod mjekare.

Dodati nove 'fruitse' malo nadilazi moje er..sposobnosti :) Jeste li probali tu novu preradjenu Hagenstedt-multifruit, tu koja ima taj America-stil? Spaljena trava i ostalo? na slikicama izgleda cool.

1.Postojalo je vrijeme kada sam bio JAKO angaziran poslovanjem sa BGA. Hvala nebesima, proslo me {#}

2.Fendt Trisix! (uzdah). Super izgleda ali nista ne valja. Steta..

3.Kravlja balega mi nikad nije davala mira..

4. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 23:21 (BULIGO).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jel mi moze neko objasniti kako da kupim polje u FS 13....unaprijed hvala.... :D {#}

jm

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
jurko123 kaže...

jel mi moze neko objasniti kako da kupim polje u FS 13....unaprijed hvala.... :D {#}

Svako polje ti ima onaj brojcek koji se vrti iznad tla. Dovezi se do njega, sidji pjesice i kad si blizu pritisni R.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 23:11 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
jurko123 kaže...

Na sred polja ti se nalazi CP,stanes na njega i pritisnes R i izbacit ce ti dali zelis kupiti...

EDIT: {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 22:47 (Xperiax1).
11 godina
neaktivan

e jel mi mos objasnit kak da kupim polje u FS 13

jm
12 godina
neaktivan
jurko123 kaže...

e jel mi mos objasnit kak da kupim polje u FS 13

{#}

Ok evo jos jednom: svako polje ima ovaj kruzic koji se vrti. Dodjes do njega, sidjes s kamiona/traktora i kad si na njemu pritisni tipku R.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 20:44 (BULIGO).
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

E jel mi moze neko objasniti kako da kupim polje u FS 13???

zzzZZzzzZZzzzZz...
Moj PC  
4 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
johi bro kaže...

E jel mi moze neko objasniti kako da kupim polje u FS 13???

{#}{#}{#}{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 21:46 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Vrč ide na vodu dok se ne razbije. Prije ili kasnije moralo se i meni dogoditi. Danas isprobavao nove modove (tražio neki dobar globalni ES-limiter mod). Našao jedan, izgledao OK. Uđem u svoju igru "save game number 5" i što vidim?? Nestala mi sva vozila, prikolice, sve životinje (krave, ovce, svinje, telići) skupa sa milijunima litara hrane i vode za njih. Totalna banana {#}

Reload ne pomaže. Zamjena trenutnog savea sa nekim od backupa - ne pomaže.Bacanje van novijih modova ne pomaže.

Astigamiša, trebalo mi je cijeli sat vremena dok sam popravio korumpirani save i .xml-ove i konačno vratio sve što je bilo nestalo. Govnjari modderi-amateri koji loše prave modove ti mogu usrati cijelu igru samo tako..{#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 16:53 (BULIGO).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Eh Buligo, unlucky...

Inače odeš u log, pogledaš šta pravi problem, pa u sejv vehicle.xml i izbrišeš red/stroj koji pravi problem, ili staviš novi stroj na njegovo mjesto. Pročitaj redove u xml pa ćeš skužiti...

Osim ako nije problem sa mapom. Ako nema ništa u log-u onda ide taktika, briši-probaj {#}

Global ESL zna pravit probleme ako imaš modove koji imaju instaliran ESL, tako da sam ja kad nabavim novo vozilo odmah uredim xml i izbrišem ESL i radne sate .spec, i koristim samo global.

Isto tako i onaj global Treshing counter iliti, mjerač napravljenih hektara na kombajnu pravi probleme ako kombajn već ima instaliran TC spec. Isto u xml obrišem TC spec i nema problema.

I onaj Odometar na traktorima (što mjeri prijeđene metre) isto pravi probleme u kombinaciji sa tim globalnim specijalizacijama.

Jesi probo OGF USA MAP v 2.1?

Stvarno da autoru platiš pivo za trud...

zzzZZzzzZZzzzZz...
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.1.2014 17:50 (johi bro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Nisam probao OGF USA i necu, jer sam pogledao par filmico o njoj na jutjubu i iz aviona se vide debele sape Bernie SCS-a, pravio je i Australiju prije toga, i ima mnogo slicnosti sa Australijom.Tamo sam proveo preko 150 sati (stvarnih sati), i jos je igram, ali mi pomalo dosta toga.

Preporuci mi dobar ES limiter (da ne moram svako vozilo u .xml prckati po brojevima okretaja i brzinama). Uglavnom imam rijeseno tako da podesim brzinu BigX-a (recimo) sa brzinom jednog od traktora (npr Schluttera, pa ne moram stavljati mod i za chasera).Ali to nije bas precizno, mislim da je ESL bolje rjesenje. No, ionako moram podesavati brzine vozila koja koriste AI vozaci, njima ESL ne znaci nista :)

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice