Farming Simulator 2013

poruka: 3.453
|
čitano: 1.003.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Farming Simulator 2013
Predator003 kaže...

ma ja koristim cat koji nosi 25K ali pre pre sporo ide sad poslije 1.4. šta uopće vidite u two rivers, meni se nije baš svidjela ili ima više verzija?

A koja ti se svidja najvise? Ja ne volim gdje je sve ravno ko na tanjuru i nema nijednog stabla ili potoka u blizini. Onda mogu i sam napraviti mapu, ful praznu samo sa farmom  :)

I bzvz mi je kositi travu pored ceste i to je to. Ako trebam kositi, onda cu lijepo kupiti njivu i zasaditi travu. Ne vjerujem da bi mi susjedi dozvolili da sa krone big500-om resetam travu po njihovim dvoristima...

U 2 rivers mozes kositi travu na samo za to predvidjenim travnjacima, ili pak kupis parcelu i posijes sam travu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 17:11 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Predator003 kaže...

ok onda, zna li iko kako da ubrzam onu jamu kod BGA, presporo ide

EDIT: našao sam riješenje samo moram ubrzati vrijeme

Onda ces ubrzati i rast usjeva, kao i kravlje zderanje hrane :) S 3000 krava BGA biznis pada u drugi plan, prehrana stoke je u prvom planu :)

to nisam predvidio. mislio sam prodavat siklažu samo kad ništa nije poasćeno ili da ako je posađeno stavim na slow, ovo je privremeno dok ne nađem taj file za onu jamu pa da je povećam. večeras kupujem big m500 i onda "zapravo" počinjem s kravama, ostalo imam

12 godina
neaktivan
BULIGO kaže...
Predator003 kaže...

ma ja koristim cat koji nosi 25K ali pre pre sporo ide sad poslije 1.4. šta uopće vidite u two rivers, meni se nije baš svidjela ili ima više verzija?

A koja ti se svidja najvise? Ja ne volim gdje je sve ravno ko na tanjuru i nema nijednog stabla ili potoka u blizini. Onda mogu i sam napraviti mapu, ful praznu samo sa farmom  :)

I bzvz mi je kositi travu pored ceste i to je to. Ako trebam kositi, onda cu lijepo kupiti njivu i zasaditi travu. Ne vjerujem da bi mi susjedi dozvolili da sa krone big500-om resetam travu po njihovim dvoristima...

U 2 rivers mozes kositi travu na samo za to predvidjenim travnjacima, ili pak kupis parcelu i posijes sam travu.

ma dobro sve to je, ja bi najviše volio kad bi našo neku malu mapu sa 20ak polja i sa prijevojima. two rivers je (bar na mom kompu) nekako siva , skinuću je opet pa ću vidjeti, nemam šta izgubiti

15 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

jel od vas tu neko uopce igra MP... mogli bi se dogovorit pa osnovat neku farmu :)

btw... prodajem svoj G25 ako nekog zanima nek se javi u PP ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

jel od vas tu neko uopce igra MP... mogli bi se dogovorit pa osnovat neku farmu :)

MP ti je kod mene skaljliva stvar,nekad imam vremena popodne, nekad navecer, cesto nikako. A i inace volim ;kampanjski' igrati, ono, da nes postignem, kao da igram neki scenario, jednom sam obican selak-bedak, drugi puta bogati stocar iz Texasa haha.

A da i ne spominjem silne preradjene fajlove, nema sanse da mogu u MP. Ni neznam sto sam sve mijenjao. Smijesno, ovako mi se cini da je i gra 'normalna'.Znam da nije, npr ne ppstoji prikolica od 80 tona ili vise, ali ko ce stoput do zelj. stanice prodavati proizvode... bilo je kul dok je bilo sve novo, sad postaje tlaka i radije se bavim drugim stvarima u igri. E, jos nikad nisam sadio krumpir i repu :)

Trenutni dugorocni plan mi je utvrditi koliko krava mogu prehranjivati na mapi two rivers.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 20:15 (BULIGO).
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...

nema problema, čim hakeri nađu način za igranje piratske verzije MP javim ti ;)

15 godina
neaktivan
Predator003 kaže...
karlo666 kaže...

pa 90kn vam je original igra... msm to se moze lagano skupit... da se razumijemo, nemam ja nis protiv torrenta :D

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
12 godina
neaktivan

A gdje da nađem to..u opcijama nema.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.4.2013 21:22 (max91).
12 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
Predator003 kaže...
karlo666 kaže...

pa 90kn vam je original igra... msm to se moze lagano skupit... da se razumijemo, nemam ja nis protiv torrenta :D

mah, meni igre uglavnom dosade nakon tjedan-dva pa ih više ni ne igram, i da hoću nemam dgje kupiti (ipak je to BOSNA)

13 godina
odjavljen
Hakeri? Stvarno? Ahaha dugo se nisam ovako dobro nasmijao :-P
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

ne hakeri ali se nisam mogao sjetit drugog naziva za te ljude koji to rade

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Programeri ;)
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

bitno je da se mi razumjemo 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

našao sam rješenje za BGA bez da se ubrzava vrijeme, samo ako se to uradi nema više MP : http://forum.farming-simulator.com/viewtopic.php?f=780&t=53783

5. po redu post, lik je odlično objasnio tj preveo nečije tuđe s njem. na eng.

btw napokon pala kiša u igri i izlila se rijeka na polje 4, jedva sam izvukao big x, ali sad je sav blatnjav :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 14:01 (Predator003).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Oprostite što smetam, ali imam pitanje kupio sam kokoši i ovčice :),kokoše su mi iza kuće(skladišta) a gdje su mi ovce?Kako mogu na kokošama zaraditi?

Hvala vam unaprijed.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Znalac111 kaže...

Oprostite što smetam, ali imam pitanje kupio sam kokoši i ovčice :),kokoše su mi iza kuće(skladišta) a gdje su mi ovce?Kako mogu na kokošama zaraditi?

Hvala vam unaprijed.

Prodajom jaja u gradu, u za to predvidjenoj zgradi, nekakav restoran. Ovce su ti na mapi dolje-lijevo.

Na farmi s ovcama kod onih zgrada ces vidjet na tlu malu cetvrtastu betonsku podlogu, tu ti se skuplja vuna od ovaca. na PDA vidis koliko je bala 'puna' vune. Kad je na 100% dodjes s viljuskarom i maknes odatle balu s vunom koju prodajes u tvornicu textila, balu po balu ili cekas da ih se nakupi vise pa ukrcas na prikolicu (najbolje uzeti s neta mod prikolicu koja sama krca bale i 'zalijepi  ih' pa ne padaju putem), i u tvornici textila na tlu je oznacen veliki kvadrat, tu samo dodjes s prikolicom i *PUF* vuna prodana!

Jednu stranicu gore sam stavio mapu od igre. Ovce su kod slova M buduci da je crveni text ispao muljav kad ga je program preradio na .jpg, sori.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.4.2013 21:05 (BULIGO).
13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Može netko postavit par Fendt traktora u VRHUNSKOJ kvaliteti (na modove mislim xD).

Sad sam skinuo Fendt 939 (najjači iz Vario serije) pa da baš vidim, ali vidim da tu ima puno ljudi koji koriste modove pa možda vi nešto dobroga znate.

EDIT: Neznam zašto mi većina modova neće raditi. Može pomoć? Oni sa official stranice sad žele raditi (riješeno sa 1.4 patchom), ali ovi ZIPovi nežele. Može netko napisati kako ubaciti ZIPan mod u igru, bio bih zahvalan :]

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.4.2013 11:36 (Deawood).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Deawood kaže...

Može netko postavit par Fendt traktora u VRHUNSKOJ kvaliteti (na modove mislim xD).

Sad sam skinuo Fendt 939 (najjači iz Vario serije) pa da baš vidim, ali vidim da tu ima puno ljudi koji koriste modove pa možda vi nešto dobroga znate.

EDIT: Neznam zašto mi većina modova neće raditi. Može pomoć? Oni sa official stranice sad žele raditi (riješeno sa 1.4 patchom), ali ovi ZIPovi nežele. Može netko napisati kako ubaciti ZIPan mod u igru, bio bih zahvalan :]

ideš Moji dokumenti/My games/farming simulator 2013/mods   i tu ubaciš ZIP-anu mapu. Neki modovi su dva puta komprimirani pa uđeš u prvu ZIP mapu pa onda iz nje kopiraš ZIP mapu koja se u njoj nalazi.

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

TNX, ali neki svejedno neće. Stavio sam Vojvodinu (mapa) onda želi, ali npr. Fendta uopće neželi prepoznati.

0 0 hvala 0
12 godina
Deawood kaže...

Evo 924 vario vozim ga već 25 sati i nije mi dosadio. :))

http://www.ls2013.com/farming-simulator-2013/fendt-924-vario-v-3-1-mp.html

13 godina
odjavljen
Farming Simulator 2013

Ajde da baš toga probam hvala anyway xD

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

narode mene samo zanima jedna stvar

sta moram skinuta da padne hebena kisa ili nedaj boze snjeg....?????

neznam ni sam koliko vec igram igru ali jos to nisam dozivio i mislim da cu prestati igrati jer mi je to cist bezveze i ide mi nekako na zivce 2011 je bila zakon igra svaki tjedan  kisa

ovo ama bas nikada dali ima nesto da se upali mozda je nisam kliknio ili neki mod da se ubaci jer ovo stvarno nema smisla stravaaaaaa

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran
Farming Simulator 2013

Zašto kada idem istovarivat ono sta kombajn baca u prikolicu pise "chaff is not accepted here" ? Imam Big X !

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 21:48 (ive383).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ive383 kaže...

Zašto kada idem istovarivat ono sta kombajn baca u prikolicu pise "chaff is not accepted here" ? Imam Big X !

Chaff mozes kipati samo na 2 mjesta: ili u bunker  od BGA ili u bunker na kravljoj farmi. Samo jedna stvar se pravi od 'chaff' ili sjecke: silaza.

Big X nije 'pravi' kombajn, on ne moze recimo vrsiti zito ili kukuruz, on je veliki mlin na kotacima. On ne odvaja zrnje kukuruza od klipova, on pokosi i samelje u kasu citavu stabiljku kukuruza, ne samo zrna. AKo zelis kombajnirati kukuruz, treba ti posebni 'gebiss' za kombajn, neki 'easy cut' ili slicno, ono cudo sa zubima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 23:27 (BULIGO).
13 godina
odjavljen
To ti se ne prodaje u Farm Shopu/Portu, kod Mill/Inn nego kako je Buligo rekao.
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

Pozdrav svima, ima par dana san skinija Giants Editor pa se malo igram s njim i naletija san na jedan mali problem....dakle;

Znači, radi se o modanju difoltne mape ( najjednostavnije šta se može ) sa ctrl+d za duplicate i ctrl+b+miš za interactive placement i to radi ko sat osim ako nisu stabla u pitanju .

Radi se o tome da bilo koji drugi predmet ( kuča, kutije, stijena, stolić, drvena ograda ili bilo šta drugo ) ima fiziku tj. opipljivo je i čvrst predmet je, a stabla su tu ali ko da ih nema - znači mogu prolazit kroz njih ( nemaju fiziku ) . Stabla koja su u igri po difoltu su "normalna" i opipljiva..

Ako je netko vec radio sa Giants Editorom molio bih pomoć oko dotičnog

Hvala

ps: dodam video kad se aploda !

edit; evo video

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 12:50 (Splićo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Splićo kaže...

Pozdrav svima, ima par dana san skinija Giants Editor pa se malo igram s njim i naletija san na jedan mali problem....dakle;

Znači, radi se o modanju difoltne mape ( najjednostavnije šta se može ) sa ctrl+d za duplicate i ctrl+b+miš za interactive placement i to radi ko sat osim ako nisu stabla u pitanju .

Radi se o tome da bilo koji drugi predmet ( kuča, kutije, stijena, stolić, drvena ograda ili bilo šta drugo ) ima fiziku tj. opipljivo je i čvrst predmet je, a stabla su tu ali ko da ih nema - znači mogu prolazit kroz njih ( nemaju fiziku ) . Stabla koja su u igri po difoltu su "normalna" i opipljiva..

Ako je netko vec radio sa Giants Editorom molio bih pomoć oko dotičnog

Hvala

ps: dodam video kad se aploda !

Kad kopiraš drvo moraš ga kopirati zajedno sa collisionom, to ti je ono nevidljivo što kad ga označiš vidi se samo okvir.

Standardna drveća imaju odvojen taj collision. Kod tebe se dešava to  zato što nisi kopirao cijelo drvo, znači onu plavu kockicu već si

vjerojatno kopirao transform grupu koja je unutar kocke, ona ti ne sadrži taj collision.

14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

zahvaljujem na brzom odgovoru.......ipak ne kuzim kako drukčije da odaberem stablo ( ono...nisan baš pro :) )

hvala

sličica:

http://www.pohrani.com/f/M/is/3mh6hHFz/untitled.jpg

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Splićo kaže...

zahvaljujem na brzom odgovoru.......ipak ne kuzim kako drukčije da odaberem stablo ( ono...nisan baš pro :) )

hvala

sličica:

http://www.pohrani.com/f/M/is/3mh6hHFz/untitled.jpg

Evo na ovoj slici sam ti zaokružio. Odeš u Editoru gore pod Window i otvoriš Scenegraph.

Onda s lijeve strane u Scenegraphu nađes drvo i mora ti kod kopiranja biti označena ona plava kockica od tog drveta

a ne ono što je u njoj. Pogledaj sliku pa ćes valja skužiti.

Poruka je uređivana zadnji put sri 17.4.2013 12:59 (Dad0).
14 godina
neaktivan
Farming Simulator 2013

aha....da kuzim sad....jbg, ja drzim full screen bez alatnih traka pa nisan uopce skuzija.....hvala !

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice