Far Cry 3

poruka: 2.883
|
čitano: 907.754
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Jesi radio backup gameprofila?

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Far Cry 3
thuglife kaže...

Sad rješio side quest s onim senilnim starcem što te 3 puta šalje po biljke za lijek, dva put da krivi popis, po3.14zdio na njega, sreća pa su bile blizu.

Šteata šta mu nemoš metak u glavu spizzdit jer me naživciro onako....

ššššš - možda su u šumi
13 godina
neaktivan
doktor1 kaže...
thuglife kaže...

Sad rješio side quest s onim senilnim starcem što te 3 puta šalje po biljke za lijek, dva put da krivi popis, po3.14zdio na njega, sreća pa su bile blizu.

Šteata šta mu nemoš metak u glavu spizzdit jer me naživciro onako....

eh da sjecam se tog questa

ocito je netko u ubisoftu nas odlucio malo trolat i u tome uspio hehe

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Nego jel Buck, onaj sa tetovažom na prsima "nategno" mog kolegu, kad je htio mene? :D Mislim on je gay, ne!?

Mislim zaslužio je ono šta sam mu napravio. xD

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | Origin: bernard.sasko@facebook.com (Berologic)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Far Cry 3

Uhvatio sam se oslobađanja outposta i ako mi jedna stvar ide na živce onda su to pobunjenici koji uredno dolete sa džipom nakon što ja obavim posao i onda dok otvaram kovčege cijelo vrijeme slušam "this is all me!"

Slatko sam se smijao kad sam kod jednog kampa oslobodio tigra koji je u roku keks pobio sve živo, i onda ekipa dođe sa džipom, "this place is going to be beautiful again"...."TIGER!"....sve ih je potamanio. Normalno na kraju sam ga ubio i uzeo kožu i lootao sva tijela, dobra para.

Samo kod jednog kampa se potrefilo da taman nakon što sam počeo skidati snajperom, pobunjenici prolazili džipom i pirati ih napali, nisam se morao ni gnjaviti se alarmom, samo pucao. Zanimljivo, to je jedini slučaj nakon što je kamp oslobođen, da su pirati naknadno napali, valjda ophodnja koja je čula pucnjavu.

Mislio sam da će nakon 10-ak outposta dosaditi, ali svaki put je napeto. Dosad najgori onaj u rudniku, nemožeš prići s visoka nikako, a nisam ni primjetio leoparda koji je bio unutra, spasio bi me od pasa (4-5 njih)

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kad već spominješ, zanimljiva scena danas, igram i pokušam osvojiti jedan outpost, ubiju me ( možda prvi ili drugi put da tako ginem ), vraćam se opet, kad par sekundi prije nego stignem prolete dva đipca "mojih" i počnu ratovati sa njima, većinu su rješili, ja sam samo snajpere poskidao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thuglife kaže...

Kad već spominješ, zanimljiva scena danas, igram i pokušam osvojiti jedan outpost, ubiju me ( možda prvi ili drugi put da tako ginem ), vraćam se opet, kad par sekundi prije nego stignem prolete dva đipca "mojih" i počnu ratovati sa njima, većinu su rješili, ja sam samo snajpere poskidao.

Slično nešto mi se dogodilo... Osvajam outpost, dolazi im pojačanje, dolati jedan auto mojih suboraca, izlaze iz auta i počinju rafal, dolazi još jedan auto suboraca koji gazi dvojicu koja su došli prije.... {#}{#}

ššššš - možda su u šumi
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Sve mi se pomiješalo, spottam neprijatelje s Q zbog BF-a,

gledam kako na luk staviti proximity senzor, mislim se kako trebam

castati 'heal light wounds' zbog BG-a umijesto syringea...

Eh, nije dobro baš se uživit u par igara istovremeno,

sve ti se zbrka na kraju u glavi.

Ono, igram BF3 sat i pol u komadu pa se prebacim na Baldur's sat, sat i pol

i onda na Far Cry.

{#}

Out of the blue and into the black.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
doktor1 kaže...
thuglife kaže...

Slično nešto mi se dogodilo... Osvajam outpost, dolazi im pojačanje, dolati jedan auto mojih suboraca, izlaze iz auta i počinju rafal, dolazi još jedan auto suboraca koji gazi dvojicu koja su došli prije.... {#}{#}

Mene su maloprije pobunjenici naživcirali. Uzeo qest da ubijem tipa nožem i dođem do male ispostave sa 4 vojnika + 1 kojeg moram ubiti nožem. Vidim malo uzvišenje nedaleko preko ceste sa raslinjem, zavučem se u sjene i tagiram ih, oko 2 min promatrao rute kretanja vojnika da ih poubijam sve mačetom. Taman krenem i ubijem jednog kad eto ti Jeepa sa pobunjenicima i dar mar na obje strane, poubijamo ih kad naleti drugi Jeep (neki civili bez oružja, muškarac i žena) i zgaze jednog pobunjenika na cesti i pobunjenici i njih pobiju...

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
16 godina
neaktivan

Ono, igram BF3 sat i pol u komadu pa se prebacim na Baldur's sat, sat i pol

i onda na Far Cry.

{#}

Bome imaš slobodnog vremena. :D

13 godina
neaktivan
Far Cry 3

Kako je to moguce odjednom da mi igra pocinje trzati, ali ne u smislu da steka nego svako toliko se slika smrzne, i to samo odjednom; nakon sto sam osvojio 8/18 tornjeva, do tada je sve bilo u redu, ali i kad supustam postavke cak i na low to samrzavanje se dogada, inace sam do sada igrao sve na ultra, bez MSAA, max buffer 0, i imao sam ukljucen SSAO i ona alpha nesto na standard, ali sada nikaj ne pomaze samo se tako onako brzo smrzne pa nastavi i tako cijelo vrijeme...
Konfa je pod MojPC, i stvarno sam sve do sada igra na tim prilicno visokim postavkama, ne znam sta bi to moglo biti imam najnovije ne-BETA drivere...
Bilo kakv prijedlog i savjet dobro dosli... 

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 1:40 (Master11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

Mislim da Jason najvise zali sto nije nategnuo Citru.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Oni suborci, više odmažu nego pomažu...Taman sam sve pripremio da napravim super zasjedu u onim misijama di moras glavnog ubit nozem. Pregledao rute, isplanirao kako cu to izvest i krenuo...skinuo dvojcu, ostala jos dvojca + taj glavni, kad dolječe đip sa mojim suborcima...krene pucanje sa svih strana...taman kad su mi ubili tu dvojcu suborca dolazi novi đip sa mojim suborcima...i pregazi lika kojeg moram ubit nozem...tad sam samo "nesvjesno" pritisnuo 3 na tipkovnici da dodje RPG, naciljao...i mislim si u sebi..e ako vas sad ne dignem u zrak nikad necu....

Sta je najbolje, nije prvi put da suborci sjebu stvar...

Na prvom otoku tamo pored kuce onog ludog doktora, naiso sam na plazi trojcu svojih suborca...znate sta su radili? Trojca njih sa kalašima u rukama pucaju u zrak...i tako stalno...skakucu kao da slave i pucaju u zrak...ko da su nekakvi palestinci ili sta vec sta se moze vidit na TV.-u kad pucaju u zrak......Ja gledam koj k, ovi nisu normalni xd....

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Oni suborci, više odmažu nego pomažu...Taman sam sve pripremio da napravim super zasjedu u onim misijama di moras glavnog ubit nozem. Pregledao rute, isplanirao kako cu to izvest i krenuo...skinuo dvojcu, ostala jos dvojca + taj glavni, kad dolječe đip sa mojim suborcima...krene pucanje sa svih strana...taman kad su mi ubili tu dvojcu suborca dolazi novi đip sa mojim suborcima...i pregazi lika kojeg moram ubit nozem...tad sam samo "nesvjesno" pritisnuo 3 na tipkovnici da dodje RPG, naciljao...i mislim si u sebi..e ako vas sad ne dignem u zrak nikad necu....

Sta je najbolje, nije prvi put da suborci sjebu stvar...

Na prvom otoku tamo pored kuce onog ludog doktora, naiso sam na plazi trojcu svojih suborca...znate sta su radili? Trojca njih sa kalašima u rukama pucaju u zrak...i tako stalno...skakucu kao da slave i pucaju u zrak...ko da su nekakvi palestinci ili sta vec sta se moze vidit na TV.-u kad pucaju u zrak......Ja gledam koj k, ovi nisu normalni xd....

Pa oni suborci su najvece budale u cijeloj igri. Vaas je psiha svoje vrste, ali ovi domoroci u opet drugi par opanaka.

13 godina
neaktivan

Sad sam se sjetio nekih slika iz FC-a...

Sta kazete, jesam ga dobro parkirao? Ni sam neznam kako mi je uspijelo:)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
Far Cry 3

koliko sam shvatio do sada mozda i najpotrebnija stvar je odradjivati questove gdje trebas eliminirati odredjenu zivotinju sa datim oruzjem. tu zapravo pokupis veliku vecinu predmeta od kojih kasnije mozes raditi upgradeove za kolicinu municije i svega ostaloga. do prije 2.5h imao sam 1 weapon a sada ih imam 4,sa time da sam skoro sve ostale stvari apgrejdo do kraja. usput se naucis i koristiti injekcije na kojima te zivotinje uopce ne dozivljavaju sto je prijeko potrebno kada trebas, primjerice, tigra spi*kati lukom i strijelom. silencer na scopu mi se recimo nikako nije svidio. brdo puta uopce ne registrira hit iako si teoretski mozda za nanometar falio, sto bez silencera nije slucaj. nema mi veceg gusta nego iz distance oslobadjati outpostove ali na 'balkanski' nacin, udri pa di pukne-pukne ;) inace, igra je za nijansu prelagana cak i na najvecoj tezini, dogadja se da te njih 6-7 gotovo pa i opkole, gadjaju te granatama ali nekakko nisu dovoljno agresivni i uz malo skilla i pravog koristenja bilo kakvog zaklona uopce nema problema niti njih 10-tak odraditi istovremeno. evo gotovo od pola noci igram sto bi bilo ravno 5h kontinuiranog gaminga xD. ne sjecam se kada sam zadnji x uzivao u jednoj igri kao sto je fc3 (sa time da sam rijesio mozda 2 glavne misije,uglavnom su to questovi i oslobadjanje outposta/deaktiviranje odasiljaca na tornjevima). pohvale ubisoftu za  kolicinu sadrzaja koji dolazi uz igru, ovo je vrh!

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
thuglife kaže...

Jesi radio backup gameprofila?

Ne jer sam samo patch instalirao,pa nisam ni ocekivao da ce izbrisati saveove.Ali mi u Ubisoft/savegame/  stoji stari save,od prije.

16 godina
neaktivan
sushii kaže...

koliko sam shvatio do sada mozda i najpotrebnija stvar je odradjivati questove gdje trebas eliminirati odredjenu zivotinju sa datim oruzjem. tu zapravo pokupis veliku vecinu predmeta od kojih kasnije mozes raditi upgradeove za kolicinu municije i svega ostaloga. do prije 2.5h imao sam 1 weapon a sada ih imam 4,sa time da sam skoro sve ostale stvari apgrejdo do kraja. usput se naucis i koristiti injekcije na kojima te zivotinje uopce ne dozivljavaju sto je prijeko potrebno kada trebas, primjerice, tigra spi*kati lukom i strijelom. silencer na scopu mi se recimo nikako nije svidio. brdo puta uopce ne registrira hit iako si teoretski mozda za nanometar falio, sto bez silencera nije slucaj. nema mi veceg gusta nego iz distance oslobadjati outpostove ali na 'balkanski' nacin, udri pa di pukne-pukne ;) inace, igra je za nijansu prelagana cak i na najvecoj tezini, dogadja se da te njih 6-7 gotovo pa i opkole, gadjaju te granatama ali nekakko nisu dovoljno agresivni i uz malo skilla i pravog koristenja bilo kakvog zaklona uopce nema problema niti njih 10-tak odraditi istovremeno. evo gotovo od pola noci igram sto bi bilo ravno 5h kontinuiranog gaminga xD. ne sjecam se kada sam zadnji x uzivao u jednoj igri kao sto je fc3 (sa time da sam rijesio mozda 2 glavne misije,uglavnom su to questovi i oslobadjanje outposta/deaktiviranje odasiljaca na tornjevima). pohvale ubisoftu za  kolicinu sadrzaja koji dolazi uz igru, ovo je vrh!

Ebeš te inekcijice, najveći je gušt hvatati tigra sa lukom i strijelom bez ičega, prva strijela, zbunjen je, druga, okreće se prema tebi, treća trći, četvrta ga dokrajči taman kad je u skoku, filmski. :D

15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Ova igra je teska ovisnost..jucer sam toliko igrao,da kad sam se nekako uspio odljepit od nje i zagasio comp,kad sam lego u krevet zatvorim oci i pogodite koje slike su mi dolazile u vugla..naravno zelenilo tapiri,svinje i kojoti lol,da stvar bude jos bolja jutros sam i zaspao za na posao,very nice :D

Uglavnom zadnja misija mi je bila kad sam prvi puta ugledao Citru i kad mi je uvalila onaj trip..totalno sick,ali orjentiro sam se na sporedne misije i oscvajanje outposta i tornjeva tako da sto vise otoka osvijetlim i naravno ogulim sto vise zivotinja i da ownam sve moguce ruksake,novcanike,remene i td...

Fala bogu vikend je pred nama,vec vidim maraton igranja i zapostavljanje zene i kucanskih obaveza..proklet bio Ubisoft na sta me naveo!! {#}

6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Far Cry 3

Postoji mogućnost otvaranja DLC-ova: This will unlock the DLC (The Monkey Business, The Lost Expeditions), i grabbed it form cs.rin; unpack in game folder / data_win32. I tested it on reloaded 1.01, the missions appear on the map,but i didn't try to play them yet. It is wise to back-up the original files and saves. 

Ali zovu se isto kao oni modovi o kojima smo govorili, što znači da treba odabrati dali korititi DLC ili MOD, jer je istovremeno nemoguće.

MiR; HTC Desire HD on SuperGalaxy 4.1.2
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 3

dečki evo ja ću vam reć za moj ukus ovo je samo ok igra...ne volim takve shootere koji su mix Grand Theft Auto i FAR CRY 1 ... u cijelom serijalu jedinica je daleko daleko najbolja a zašto, zato jer ju je radio Crytek a ne ubisoft

Intel Core i7 980x @4.2 GHZ, Asus P6T, 12 GB DDR3 1600, Radeon 2x6970 CrossFire,Samsung T260, vertex2 60gb + 4x2TB WD BLACK
Moj PC  
0 20 hvala 0
14 godina
neaktivan
Omerta23 kaže...

Postoji mogućnost otvaranja DLC-ova: This will unlock the DLC (The Monkey Business, The Lost Expeditions), i grabbed it form cs.rin; unpack in game folder / data_win32. I tested it on reloaded 1.01, the missions appear on the map,but i didn't try to play them yet. It is wise to back-up the original files and saves. 

Ali zovu se isto kao oni modovi o kojima smo govorili, što znači da treba odabrati dali korititi DLC ili MOD, jer je istovremeno nemoguće.

Evo tu http://forums.ubi.com/showthread.php/734046-Mods-for-Far-Cry-3?s=9055acd41aac065e59c480de98d9946d

Netko ko se kuzi u to moze sam sebi namjesitit vise modova sve je objasnjeno, ja sam probao ali sam tudum za to pa cu samo odigrat taj dlc iako sam nasao mod za maknuti hud sto daje puno bolji dozivljaj igre.

Off Hud Off Hud
DLC DLC
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.12.2012 9:53 (melem).
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

dečki evo ja ću vam reć za moj ukus ovo je samo ok igra...ne volim takve shootere koji su mix Grand Theft Auto i FAR CRY 1 ... u cijelom serijalu jedinica je daleko daleko najbolja a zašto, zato jer ju je radio Crytek a ne ubisoft

U pravu si,jedinica je uvijek jedinica..ali jedinica je nesto totalno drugo jer jedinica je klasicni FPS koji je za ono vrijeme bio revolucija sta se tice grafike,i onaj neponovljivi snajper kao sta je bio u jedinici nigdje vise nikad nisam sreo,i sto mi je bolje kod jedinice jesu one rupe od metka kad oneshotas neprijatelja u glavu..to je ono sta po meni fali u svim igrama nakon Far Cry 1. Naravno FC 3 je nesto totalno trece,i drugacije od FC 1,prema tome mislim da nema potrebe da se jedinica usporedjuje sa trojkom!!

16 godina
odjavljen

i meni... te rane (ulazne i izlazne) koje su ostajale su mi bile super dodatak. obavezno bi pregledavao leseve da vidim gdje sam ga upucao.

pogotovo kad bi truplo palo u more pa onaj efekt krvarenja u moru, je8enica...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

LoL

17 godina
Far Cry 3

Za prototipove koji podržavaju DLC, odnosno cjepanje sadržaja iz igara. Evo šta plaćate, jednu jedinu komanu unutar datoteke dok je taj sadržaj već u igri.

Ali da, reći će ekipa da ti to ne treba jer bez toga možeš završit igru; ali uredu je to stavit već u igru i onda pohlepno "prodavat" kao taj retarditani DLC. Ovo niti nije DLC jer je sve već unutar igre. Strašno.

Natsavite kupovat DLC pa će uskoro, oružja, medikitovi i ostale pizzdarije trebati naknadno kupit; a to se već događa...

"EKSKLUZIVNO, kupite "PUKNI PUŠKO" DLC i dobivate ARM F46458O sniper kojeg nema, (ima samo je zaključan) u osnovno verziji igre; BONUS paket metaka....

ššššš - možda su u šumi
Moj PC  
4 1 hvala 0
17 godina
boxer kaže...

Mene su maloprije pobunjenici naživcirali. Uzeo qest da ubijem tipa nožem i dođem do male ispostave sa 4 vojnika + 1 kojeg moram ubiti nožem. Vidim malo uzvišenje nedaleko preko ceste sa raslinjem, zavučem se u sjene i tagiram ih, oko 2 min promatrao rute kretanja vojnika da ih poubijam sve mačetom. Taman krenem i ubijem jednog kad eto ti Jeepa sa pobunjenicima i dar mar na obje strane, poubijamo ih kad naleti drugi Jeep (neki civili bez oružja, muškarac i žena) i zgaze jednog pobunjenika na cesti i pobunjenici i njih pobiju...

Ista situacija, čak je kamp bio lagan za počistit takedownima, kad ono eto pobunjenika, samo nisu oni ubili "commandera" nego pirat s rpg-om pogodio bačvu s benzinom pa je sve otišlo u zrak osim tog bisera sa zoljom... {#}

Welcome my son...
12 godina
neaktivan
Kada se dobije onaj dalekozor da se moze lockat neprijatelje?
17 godina
kpavl kaže...
Kada se dobije onaj dalekozor da se moze lockat neprijatelje?

Od početka.....

ššššš - možda su u šumi
13 godina

Koja je vasa taktika bila za misiju kad moras na onaj brod veliki? rush i ubijaj sve sto vidis ili?

Werdum Combat Team
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far Cry 3 ove godine, Far Cry 3 i dalje u razvoju
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice