Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 107.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

True, true...ali priznaj da je da je dosadno stalno se vozikati uokolo s jednog kraja mape na drugi za samo 15ak dijamanata.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Igrica je da se tako izrazim, teško sranje. I jako me razočarala. Zaista sam jedva očekivao da je zaigram, i nakon što sam je nabavio, odmah sam je instalirao i već nakon 25-30 minuta mi je dozlogrdila. Igrao sam Far Cry i bio mi je jako zabavan, brze i tečne radnje, dok je dvojka tako usporena, skoro pa i linearne radnje. Zapravo, uopće ne znam zašto nosi naziv Far Cry 2 kad zaista nema nikakve veze s jedinicom. Ideja je čak i dobra. Boravak i 'ratovanje' u Africi bi došlo kao jedno dobro osvježenje u svijetu fps-a. Ali, realizacija je za kur... Grafika zapravo apsolutno nije ništa novo. Jedina 'novost' je vegetacija koja se može zapaliti, ali i to ne funkcionira svaki put kako bi trebalo. Najgluplji je dio vožnja/hodanje od 'misije do misije'. Svakih sto metara je raskrižje na kojemu su patrole koje kao da jedva čekaju da nas izrešetaju. I onda kad prošišamo kraj njih, krenu nas tjerati s onim blesavim, uvijek jednakim džipovima i UVIJEK nas dostignu. Onda ih 'pokoljem', a najbolje je kad ih udaram mačetom kad padnu; jedini trag koji ostaje su neke 'crtice' koje bi trebale predstavljati porezotine?! Valjda? I to je izvrsna grafika? Jako je glupo i ponašenje protivnika koji uopće nisu 'pametni' nego se ponašaju kao hrpa kretena koji su bogami vrlo precizni i bez promašaja pogađaju metu. A njihovo hodanje kao da imaju metlu u guzici je posebno očaravajuće...Onda i oni 'prijatelji' čija je uloga zaista blesava...I ono zaglavljivanja oružja je posebno iritirajuće; skoro svaka druga uzeta puška/pištolj se nakon par punjenja zaglavi i ne služi ničemu. Vožnja je još gluplja; na raspolaganju nam stoji par modela džipova koji nekom magijom ne mogu brže od npr. 80 km/h bio to Jeep ili Land Rover... A da ne kažem da tih 80 ili 100 km/h izgledaju kao da se vozimo 40km/h. I način vraćanja zdravlja je još gluplje (vađenje metaka?! s klještima ili čime god već). Zaista ima još hrpa toga što bi se moglo staviti pod loše strane. Ovo je moj negativan osvrt. Pozitivan bi se sastojao od vjerovatno dvije-tri rečenice...Sve u svemu, igrica je vrlo razočarala, nije ni približno dobra kao prethodnik i sva 'buka' koja je nastala oko nje je posve neutemeljena...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Evo da se i ja javim u vezi igre. Apsolutno mi je dosadno sto se mora izgubit dosta sati na vozikanje od jednog mijesta do drugog te ono skupljanje dijamanata koje nekad i nije baš jednostavno za nać. Igra je fino optimizirana, ja je tjeram sa konfom u potpisu sve na high ali bez AA,grafika mi je odlična, pogotovo kada se gleda sa ruba mape,tj. onih oaza.Zaključak: igrao sam i boljih fps-ova a ovo po meni i nije baš čisti fps zbog tih nekih misija skupljanja dijamanata itd kao što je npr. CoD-dakle čista pucačina.

C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2

Riker u svemu si upravu osim u jednoj stvari.

Mislim da je vračanje zdravlja kao npr.(vađenje metka iz noge)genijalna ideja,a osim toga sve ostalo je kao što si se izrazio(TEŠKO SRANJE).

microman
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

No ofenz, ali sami ste si očito krivi što imate loš dojam o igri. Jednostavno ste puno očekivali. Ja baš uopće isam niš očekivo od nje i svidjela mi se.

Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina... Sticks and stones may break my bones, but chains and whips exite me.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 2

Igra je stvarno realisticna,vadenje metka iz noge klijestima(makar sumnjam ko bi normalan to radio na zivo) pa simptomi malarije,oruzje koje voli zaglaviti jer je staro i hrđavo,pa sirenje vatre,sve je to zakon i nesto novo u fps-u,al nakon par misija mi je dosadilo,mozda sam previse ocekival jer sam mislio da ce imat nekakve veze sa orginalnim far cry-jem,i tu me je igra jako razocarala.ovo mi se neda vozikat stalno kroz dzunglu i ubijat tu ove tam one.

e i grafika je losa makar svi govorili kak ce biti ili je dobra.ono u dzungli bi trebalo biti neko drvece i šaš a sve je jednobojno i isto,uopce nema zelenila.

Only God will judge me
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.1.2009 17:38 (tommy2103).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Igra je stvarno realisticna,vadenje metka iz noge klijestima(makar sumnjam ko bi normalan to radio na zivo) pa simptomi malarije,oruzje koje voli zaglaviti jer je staro i hrđavo,pa sirenje vatre,sve je to zakon i nesto novo u fps-u,al nakon par misija mi je dosadilo,mozda sam previse ocekival jer sam mislio da ce imat nekakve veze sa orginalnim far cry-jem,i tu me je igra jako razocarala.ovo mi se neda vozikat stalno kroz dzunglu i ubijat tu ove tam one.

e i grafika je losa makar svi govorili kak ce biti ili je dobra.ono u dzungli bi trebalo biti neko drvece i šaš a sve je jednobojno i isto,uopce nema zelenila.

To nije dzungla nego savana, mislim da su to dosta dobro napravili, iako se slazem da je monotono. Stekanje oruzja nije novo u FPSu, a i precesto se desava, prava oruzja ne stekaju tolko cesto, pogotovo Kalasnjikov, njega uopce ne treba cistiti i skoro nikad ne steka
16 godina

al ipak mi ta savana ne izgleda bas najbolje,a kaj se tice oruzja to su napravili tak da jako steka kaj nemres uzet oruzje od neprijatelja nek moras kupovat.

jednostavno me u igri nista ne privlaci da bi ju prolazil do kraja.

Only God will judge me
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Drago mi je da nisam jedini kome se igra ne sviđa i koji smatra da je stovrena prevelika prašina oko nje za ništa. Brate mili, koji promašaj!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 2

Sjećam se najava onih, joj kak je tam igrica zakon izgledala(ono lik pukne sa bazukom na kuću cijela se razleti)...

Kad sam ja pukao na neku kuću sa bazukom, ono nista (a sve na ultra high, vista dx10), pa ono stekanje oruzja(rijeseno sa trenerom),malarija (najgluplje sranje u igri), vožnja...

Uglavnom došao do 27% i nisam je vise htio upalit jer bi mi mozak ekspodirao od dosade...

Igrivost 2/10

Fizika 4/10

Grafika 8/10

Dojam 2/10

ukupna ocijena : 4/10

Sad kad gledam crysis i farcry 2 , vidim da mu farcry 2 nije ni blizu!

crysis-

igrivost 8/10

grafika 9/10

fizika 9/10

dojam 9/10

ukupna ocijena 8,75/10

Konfa: athlon x2 5000+ BE @3,1Ghz / HD4870 2D(300,250)- 3D(780,950) / 2x2GB kingmax 800MHz / corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Gigabyte MA770-DS3 + zalman NBF47/ logitech x-530 LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Bravo!! Točno to!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovako... ja bih izrazio svoje mišljenje - mislim da oni koji kažu da je igra loša nisu objektivno u pravu:

1. Grafika nije toliko dobra kao u Crysisu ali je optimizirana do krajnjih granica...možeš ju vrtit na kompu za 2 soma kuna na high... +

2. Priča je izrazito interaktivna jer je nelinearna i postupcima utjecemo na okolinu (na buddyje i na daljnji razvoj price) +

3. Lječenje je također plus po meni jer podiže adrenalinsku draž cijele  igre i scene samoizliječenja su odurno dobre :) +

4. Osjećas se kao da si ti taj frajer koji hoda po tlu Afrike prvenstveno zbog super animacije - nema teleportiranja kamere pri ulasku i izlasku iz vozila i kuća, liječenje se zapravo vidi ( ubrizgavanje injekcija u venu) itd. +

5.  Realna fizika i famozna vatra +

6. Potpuna nelinearnost i otvorenost igre... bezbroj pristupa rješavanju misije +

7. Kupovanje oružja +

8. Multiplayer +

9. Editor +

10. Ne vide se ozlijede na likovima... -

11. Respawn neprijatelja... -

12. Ponekad repetitivno... -

Ako samo pogledate recenzije IGN-a i Gamespota, vidjet ćete da je igra od njih dobila visoke ocjene, i da je proglašena jednom od najboljih igara godine ( 16 nominacija) - iz ovih razloga Far Cry 2 nije nikako loša igra, što više, Daleki Plač 2 je iznimno kvalitetan FPS sa idejama koje bi svaki slijedeći shooter trebao implementirati... Po meni igra pošteno zaslužuje 8,7... No svatko ima svoje mišljenje...

16 godina
Far Cry 2

prije sam igrafo fc2 i nije mi se baš nešto svidio. jer sam dobio crysis, nfs undercover, fc2 i cod5 u isto vrijeme i onda tjedan dana poslije crysis warhead pa možda zbog toga nisam posvetio dosta pažnje farcry-u. ali odlučio sam ga ponovno instalirati ili večeras ili sutra ujutro pa ću se malo više pozabaviti njime. znam da me ne čeka nešto super ali nemam šta igrati pa et...

Hello World!

0 0 hvala 0
16 godina
Far Cry 2

Je,malo je dosadno se vozikat, oruzja se previse zaglavljuju, neka i raspadnu,a oni pobunjenici su prokleto dosadni, na svakih 1 km se naseru. Onda se opet  vratis natrag i evo ih opet. Sve ostalo je super. Prica je ok

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jacko kaže...

Ovako... ja bih izrazio svoje mišljenje - mislim da oni koji kažu da je igra loša nisu objektivno u pravu:

1. Grafika nije toliko dobra kao u Crysisu ali je optimizirana do krajnjih granica...možeš ju vrtit na kompu za 2 soma kuna na high... +

2. Priča je izrazito interaktivna jer je nelinearna i postupcima utjecemo na okolinu (na buddyje i na daljnji razvoj price) +

3. Lječenje je također plus po meni jer podiže adrenalinsku draž cijele  igre i scene samoizliječenja su odurno dobre :) +

4. Osjećas se kao da si ti taj frajer koji hoda po tlu Afrike prvenstveno zbog super animacije - nema teleportiranja kamere pri ulasku i izlasku iz vozila i kuća, liječenje se zapravo vidi ( ubrizgavanje injekcija u venu) itd. +

6. Potpuna nelinearnost i otvorenost igre... bezbroj pristupa rješavanju misije +

7. Kupovanje oružja +

8. Multiplayer +

9. Editor +

Ako samo pogledate recenzije IGN-a i Gamespota, vidjet ćete da je igra od njih dobila visoke ocjene, i da je proglašena jednom od najboljih igara godine ( 16 nominacija) - iz ovih razloga Far Cry 2 nije nikako loša igra, što više, Daleki Plač 2 je iznimno kvalitetan FPS sa idejama koje bi svaki slijedeći shooter trebao implementirati... Po meni igra pošteno zaslužuje 8,7... No svatko ima svoje mišljenje...

ROTFLMAO

Ovdje si napisao takve gluposti da je ocito da nisi igru odigrao do kraja, ako si je uopce igrao

1. Grafika je ok, ali dobra grafika ne cini dobru igru
2. Prica nelinearna? Jos jedan ROTFLMAO... Ovo je jedna od najlinearnijih igrica koje sam igrao...Ne mozes birati koje ces misije raditi, a koje ne i s kojom frakcijom ces si biti dobar - moras napraviti sve misije za obje frakcije. Mi uopce ne utjecemo na daljnji razvoj price, a ne utjecemo ni na buddyje. Mozes si biti super s njima i napraviti sve misije za njih, a mozes ih potpuno ignorirati i u oba slucaja ce te oni pokusat ubit na kraju
3. Scene samoizljecenja su bezveze i nerealne, iako mi ne smetaju, nista posebno mi ni ne znace
4. Ja se nisam osjecao kao taj frajer jer igra nema nikakve atmosfere. U Stalkeru i Falloutu 3 i prvom Far Cryu i mozda jos nekim igricama sam se osjecao kao da sam ja unutra zbog odlicne atmosfere, ali ova igrica je nula na tom polju
5. Vatra je jedina dobra stvar u igri
6. Bezbroj pristupa je kako mozes doci do misije (voznja do mile volje), ali  kad dodjes tamo, ima samo jedan nacin kako zavrsiti misiju, uleti i pobij. Stealth ne postoji
7. Jos jedna od vecih gluposti - u Africi gdje su svi siromasni, prodavaci oruzja imaju kompjutor preko kojeg kupujes oruzje. Jos bolje, prodavac skoro nikad nije u prodavaonici, ali unatoc tome, nitko od siromaha se ne sjeti ukrasti kompjutor ili barem oruzja. Jos bolje, jednom kad kupis oruzje, ono se stvori u kucici do, i kad si tamo, cim skines oruzje sa zida, novo se pojavi. Mora da koriste tehnologiju kao replikatori u Sta Treku
8. Nebih znao, nisam igrao i ne zanima me
9. Takodjer, nisam koristio i ne zanima me
10. Od svih losih stvari, ova je jos najmanja
11. Ajd bar tu se slazemo
12. Ponekad repetitivno? Pokusaj "uvjek"

Normalno da je dobila visoke ocjene od IGNa i GameSpota kad im Ubisoft placa za to... Ova recenica koju sam boldao je kao da si prepisao iz neke recenzije... u biti, i cjeli post ti je kao da te netko prisilio da to napises... Jel ti tata radi u Ubisoftu?
I koji su to "ovi razlozi"? To sto je dobio dobre ocjene na IGNu i GameSpotu, i to sto ima 16 nominacija, zbog toga je dobar? ROTFLMAO

Sto se tica ovoga "s idejama koje bi svaki sljedeci shooter trebao implementirati" - s tim se slazem. Far Cry 2 ima dobre ideje i imao je potencijala, ali sve te dobre ideje i potencijal je katastrofalno upropastio - zbog toga je jos gori
16 godina
jurluk kaže...

prije sam igrafo fc2 i nije mi se baš nešto svidio. jer sam dobio crysis, nfs undercover, fc2 i cod5 u isto vrijeme i onda tjedan dana poslije crysis warhead pa možda zbog toga nisam posvetio dosta pažnje farcry-u. ali odlučio sam ga ponovno instalirati ili večeras ili sutra ujutro pa ću se malo više pozabaviti njime. znam da me ne čeka nešto super ali nemam šta igrati pa et...

ipak sam ga večeras instalirao. odigrao sam pola sata i već mi dojadio

a koja ironija, avatar mi gl. lik iz ove igre, a igru baš i ne volim
Hello World!
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ubisoft je očajno htio nabiti satove gameplaya tako što je napravio ono vozikanje i BTW da li ste vi primjetili razliku između DX9 i DX10 u FC2?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Jacko kaže...

7. Kupovanje oružja +

8. Multiplayer +

9. Editor +

ROTFLMAO

Ovdje si napisao takve gluposti da je ocito da nisi igru odigrao do kraja, ako si je uopce igrao

1. Grafika je ok, ali dobra grafika ne cini dobru igru
2. Prica nelinearna? Jos jedan ROTFLMAO... Ovo je jedna od najlinearnijih igrica koje sam igrao...Ne mozes birati koje ces misije raditi, a koje ne i s kojom frakcijom ces si biti dobar - moras napraviti sve misije za obje frakcije. Mi uopce ne utjecemo na daljnji razvoj price, a ne utjecemo ni na buddyje. Mozes si biti super s njima i napraviti sve misije za njih, a mozes ih potpuno ignorirati i u oba slucaja ce te oni pokusat ubit na kraju
3. Scene samoizljecenja su bezveze i nerealne, iako mi ne smetaju, nista posebno mi ni ne znace
4. Ja se nisam osjecao kao taj frajer jer igra nema nikakve atmosfere. U Stalkeru i Falloutu 3 i prvom Far Cryu i mozda jos nekim igricama sam se osjecao kao da sam ja unutra zbog odlicne atmosfere, ali ova igrica je nula na tom polju
5. Vatra je jedina dobra stvar u igri
6. Bezbroj pristupa je kako mozes doci do misije (voznja do mile volje), ali  kad dodjes tamo, ima samo jedan nacin kako zavrsiti misiju, uleti i pobij. Stealth ne postoji
7. Jos jedna od vecih gluposti - u Africi gdje su svi siromasni, prodavaci oruzja imaju kompjutor preko kojeg kupujes oruzje. Jos bolje, prodavac skoro nikad nije u prodavaonici, ali unatoc tome, nitko od siromaha se ne sjeti ukrasti kompjutor ili barem oruzja. Jos bolje, jednom kad kupis oruzje, ono se stvori u kucici do, i kad si tamo, cim skines oruzje sa zida, novo se pojavi. Mora da koriste tehnologiju kao replikatori u Sta Treku
8. Nebih znao, nisam igrao i ne zanima me
9. Takodjer, nisam koristio i ne zanima me
10. Od svih losih stvari, ova je jos najmanja
11. Ajd bar tu se slazemo
12. Ponekad repetitivno? Pokusaj "uvjek"

Normalno da je dobila visoke ocjene od IGNa i GameSpota kad im Ubisoft placa za to... Ova recenica koju sam boldao je kao da si prepisao iz neke recenzije... u biti, i cjeli post ti je kao da te netko prisilio da to napises... Jel ti tata radi u Ubisoftu?
I koji su to "ovi razlozi"? To sto je dobio dobre ocjene na IGNu i GameSpotu, i to sto ima 16 nominacija, zbog toga je dobar? ROTFLMAO

Sto se tica ovoga "s idejama koje bi svaki sljedeci shooter trebao implementirati" - s tim se slazem. Far Cry 2 ima dobre ideje i imao je potencijala, ali sve te dobre ideje i potencijal je katastrofalno upropastio - zbog toga je jos gori

Gledaj ja se s nikime neću svađati... Očito je da puno više ljudi voli igru... Ne kažem da nema nedostataka - svaka ih igra ima, ali Far Cry 2 je po meni jedan od boljih FPS - ova u godini... Kako nema stealtha - kada dođeš raidat neki kamp, možeš ju prvo izvidjeti pa tek onda napasti, možeš ih sve poubijat u rambo stilu, il možeš nekog lika ozlijedit, pa kada dođu po njega sve ih poubijat (naravno pričam o snajperu)... Također likovi puno manje vide po noći, a to je također idealna prilika za stealth... Ali ako ti nisi tako pristupao igri, onda naravno da nisi vidio mogućnosti pristupu misijama... To što je dobio visoke ocjene i 16 nominacija nije razlog nego dokaz da se ljudima igra sviđa... Ali opet svatko ima svoje mišljenje a ja sam prijašnjim postom izrazio svoje...
16 godina
protjeran
Far Cry 2

Grafika je odlična, i dobro optimizirana, a sve ostalo je KATASTROFA.

Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jacko kaže...

Gledaj ja se s nikime neću svađati... Očito je da puno više ljudi voli igru... Ne kažem da nema nedostataka - svaka ih igra ima, ali Far Cry 2 je po meni jedan od boljih FPS - ova u godini... Kako nema stealtha - kada dođeš raidat neki kamp, možeš ju prvo izvidjeti pa tek onda napasti, možeš ih sve poubijat u rambo stilu, il možeš nekog lika ozlijedit, pa kada dođu po njega sve ih poubijat (naravno pričam o snajperu)... Također likovi puno manje vide po noći, a to je također idealna prilika za stealth... Ali ako ti nisi tako pristupao igri, onda naravno da nisi vidio mogućnosti pristupu misijama... To što je dobio visoke ocjene i 16 nominacija nije razlog nego dokaz da se ljudima igra sviđa... Ali opet svatko ima svoje mišljenje a ja sam prijašnjim postom izrazio svoje...
 Ni ja se ne svadjam, ali ocito je da puno vise ljudi ne voli igru. Procitaj malo po ovom topicu, ili odi na sluzbeni Ubisoftov forum ili neki treci forum... vidjet ces da je puno vise ljudi pljuje nego hvali. Ako mislis na izvidjanje kampa s onim jadnim dalekozorom, koji tolko zumira da nista ne vidis, to je beskorisno. I mozes ga izvidjati i pokusat ubijat sa sniperom, dok te ne skuze da si u grmlju 10 metara od njim i pocnu pucat po tebi... Uostalom, u prvom Far Cryu si morao  koristiti stealth jer da si samo uletio u kamp, odmah bi te ubili. Tu mozes bez problema uletiti i poubijati sve. To sto je dobila dobre ocjene i 16 nominacija, kao sto sam vec rekao, nije dokaz da se ljudima svidja nego da Ubisoft placa tim stranicama... Pogledaj po recenzijama kolko je dobila od korisnika... na IGNu recimo, je dobila 6.9, ali i to je vise nego zasluzuje. Uostalom, na IGNu je uopce nema u izboru za igru godine. Ti si ocito odrastao na konzolaskim smecima pa ti je ovo dobro, ocito je da nikad nisi vidio prave igre kao Far Cry, Deus Ex, Half-Life, Unreal...
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Igra je dobra ali ja ne mogu sjest pa igrat bez prekida par sati. To me ubija, zato ju igram već mjesec dana. Mislim ima vremena.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Moram priznat da mi je igra dosta dobra, a i dobro je kaj nema aliena.

Na vozikanje sam se naviko, tako da nije naporno uz pravi odabir puta.

Kalaš je odlično napravljen, a bombe su zakon.

Neprijatelji su malo mutavi i to je jedino kaj mi smeta. Od igre nisam puno očekivo i zato mi je OK.

Trenutno sam na 62%

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Meni osobno su glupo izvedene misije.

Za svaku postoji alternativni put koji ti daje onaj prvi buddy.

Kao da se svaka misija svede na isto.

AI je katastrofa.

Osim toga ok je

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ne mogu igrat farcry2 kao onaj na pocetku ides nes  za donlowd i onda mi se pojavi slika i izgasimi se ta slika za 2 sekunde

Instaliro sam nove drijvere za graficku

moja konfa:intel dual 2 core 3.0ghz

320 gb hard diska

graficka 9600gt 512mb

2gb rama

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 17:14 (fix56).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

ne znam što se svi bunite. meni je irga nešto iznad prosječnoga. ovih nekoliko sati koliko sam igrao sam uživao. jedino me smetalo da svako malo puška se za*eba. putovat mi je baš lijepo, onak za opustiti se jedino taj osjećaj mi kvari kada me napadnu ali nema veze. + grafika je odlična

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 19:52 (Raving Rabbid).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danguba kaže...

Igra je dobra ali ja ne mogu sjest pa igrat bez prekida par sati. To me ubija, zato ju igram već mjesec dana. Mislim ima vremena.

Tako ju igram i ja. To nije igra koja će te držati po par sati,zbog koje nečeš spavati.To je igra koju budeš igral danas , sutra, pa kad se hočeš malo opustit uz vozikanje,paljenje i ubijanje. I tak su je i zamislili, a ne da je odigramo u jednom danu.
16 godina
Far Cry 2

Jel se mogu iskorijenit, unistit one bande zauvijek koje me cekaju svako malo na putu ? Pa dosadni su da boli !

Audi R8 - born of powerful ideas

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Batista kaže...

Jel se mogu iskorijenit, unistit one bande zauvijek koje me cekaju svako malo na putu ? Pa dosadni su da boli !

mislim da ne. stvarno su naporni.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran
Batista kaže...

Pa to je poanta cijele igre.Odi na zadanu lokaciju s autom, naiđu neke budale, pobiješ ih, pa tako stalno u krug.....lol...
Intel Celeron D331 2,66Ghz, 2GB DDR2-800Mhz RAM, nVIDIA GeForce 8400GS 256MB, Hitachi 80GB HDD, MBO MSI P4M900M2-L
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Te bande su stvarno dosadne i uvijek se nanovo pojave.

Najlakše je samo proć kraj njih, jedino ako te  prate s autima onda ih RPG-om raznesem

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice