Far Cry 2

poruka: 650
|
čitano: 107.400
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
16 godina
neaktivan
RE: Far Cry 2
ZC_Someone kaže...

istina da je početak dosadan, ali ako uspijete proći prva dva-tri sata onda počinje biti zanimljivije, ja osobno sam prvi put nakon sat i pol odustao od dosade, a onda sam se za kojih 2 tjedna opet pokušao zbog još veće opće dosade, i svidjela mi se igra

jedino kako sve duže igrate počinje iritirati što neprijatelji prebrzo respawnaju, tipa počistiš neku bazu uz cestu odmah do grada, odeš do grada i počneš misiju, vraćaš se po istoj cesti ni 2 minute kasnije, a neprijatelji su opet u punom broju, malo debilno

a tko god je rekao da Far Cry 1 ima veći osječaj slobode od Far Cry 2 je debelo u krivu

što se tice skrivanja, ja mislim da je to napravljeno prilično realno, po danu je gotovo nemoguće se skrivati, a po noći sam uspio doći na par metara od neprijatelja a da me ne skuže, i činjenica je da se i pištolj s prigušivačem može čuti, pogotovo u pustinji usred noći i pogotovo kad si na straži i pozorno slušaš, ali ako se baš potrudiš i ubiješ neprijatelja koji nema nikoga u blizini hicem u glavu s 10-15 metara iz grma tjekom noći, nitko te neće čuti, barem mene nisu

u potpunosti se slažem. čitao sam na forumu pa sam otišao instalirati far cry 1 zbog te nevjerojatne slobode. kad ono nisam mogao naći tu neku slobodu u igri. to što je otok veliki?
16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
ZC_Someone kaže...

istina da je početak dosadan, ali ako uspijete proći prva dva-tri sata onda počinje biti zanimljivije, ja osobno sam prvi put nakon sat i pol odustao od dosade, a onda sam se za kojih 2 tjedna opet pokušao zbog još veće opće dosade, i svidjela mi se igra

jedino kako sve duže igrate počinje iritirati što neprijatelji prebrzo respawnaju, tipa počistiš neku bazu uz cestu odmah do grada, odeš do grada i počneš misiju, vraćaš se po istoj cesti ni 2 minute kasnije, a neprijatelji su opet u punom broju, malo debilno

a tko god je rekao da Far Cry 1 ima veći osječaj slobode od Far Cry 2 je debelo u krivu

što se tice skrivanja, ja mislim da je to napravljeno prilično realno, po danu je gotovo nemoguće se skrivati, a po noći sam uspio doći na par metara od neprijatelja a da me ne skuže, i činjenica je da se i pištolj s prigušivačem može čuti, pogotovo u pustinji usred noći i pogotovo kad si na straži i pozorno slušaš, ali ako se baš potrudiš i ubiješ neprijatelja koji nema nikoga u blizini hicem u glavu s 10-15 metara iz grma tjekom noći, nitko te neće čuti, barem mene nisu

u potpunosti se slažem. čitao sam na forumu pa sam otišao instalirati far cry 1 zbog te nevjerojatne slobode. kad ono nisam mogao naći tu neku slobodu u igri. to što je otok veliki?
 Gle, ako je tebi sloboda to sta mozes po deset razlicitih cesti doci do misije, ili to sto se mozes bez nekog smisla voziti simo tamo po mapi, samo naprijed. Meni je puno veci osjecaj slobode kad mogu na puno nacina zavrsiti misiju i nivo (kao u FC1)
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
Raving Rabbid kaže...
ZC_Someone kaže...

Gle, ako je tebi sloboda to sta mozes po deset razlicitih cesti doci do misije, ili to sto se mozes bez nekog smisla voziti simo tamo po mapi, samo naprijed. Meni je puno veci osjecaj slobode kad mogu na puno nacina zavrsiti misiju i nivo (kao u FC1)
 nabroji mi ajde 3 načina kako proći prvu misiju.

meni je nekako ista sloboda u prvome i u drugome. jedino mi to vozikanje u dvojci pruža relaksaciju kada ne vozim po cesti jer me onda ovi napadnu.
16 godina
neaktivan
macgyver kaže...
 hahahahaha, "sloboda" u igrama se temelji na tome da radiš što hoćeš kad hočeš i kako dugo hoćeš, bez obaveze obavljanja misija

npr u FC2 se vozikam okolo i pucam snajperom po checkpointovima jer mi se baš to prohtjelo raditi, onda nađem najveće pusto polje i palim travu jer mi se sviđa kako gori, onda obavim misiju, onda ispucavam flare gun u zrak da vidim kolko će trebati nekome jadniku da dođe do mene da ga ubijem i uzmem mu vozilo, onda pokušavam pogoditi sam sebe s haubicom jer mi municija ne ovisi o napretku u misijama, onda prespavam do noći i pokušavam očistiti neki chackpoint s MP5-SD ili prigušenim pištoljem bez da me skuže, onda obavim 2 misije jer si hoću kupiti bolji snajper, onda tražim dijamante, onda tražim zlatni AK47 i nakon što ga nađem idem ga isprobavati i skužim da ništa nevalja, onda mi se prohtije pa idem letjeti na glideru, onda tražim najvišu stijenu s koje mogu skočiti s buggyem, onda isprobavam s koje najveće udaljenosti mogu ubiti nekoga s snajperom, onda postavljam eksploziv po cestama i dižem aute koji prolaze kraj njega u zrak...

e sad da FC1 i FC2 imaju isti engine ne kažem da neke od navedenih stvari ne bi mogao raditi i u FC1 ali svejedno sam u puno stvari ograničen i ovisan o konstantnom obavljanju zadataka jer mi treba municija, trebaju mi nove zgrade da ih raznesem i jer više nemam neprijatelja na kojima mogu nešto isprobavati, to meni nije sloboda
i na kraju krajeva FC1 (i Crysis koji su puno uspoređivali s ovim zbog otvorenih prostora) se svodi na tipičnu ali po kvaliteti daleko iznadprosiječnu pucačinu zbog višestrukih mogučnosti pristupa ali ipak s ograničenim brojem neprijatelja, municije i ostalog potrošnog materijala, dakle puno manje slobodnu od FC2

a ako gledamo samo načine na koje možeš završiti misiju onda mislim da su npr. Deus Ex ili čak i više Hitman serijal među najslobodnijim igre, ja sam veliki fan Hitmana i završio sam u svakom nastavku svaku misiju na barem 3-4 načina, ali mislim da se to ne računa kao sloboda več kao nelinearnost koja te tjera da igru više puta prođeš od početka do kraja na različite načine
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 22:15 (ZC_Someone).
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Vama kojima je nemoguć stealth pristup: ima jedna varijanta, a to je da si kupite sniper s uspavljujućim strelicama, neznam dali ima pištić ali sniper will sufice.

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Far Cry 2

dal se to meni cini il je na konzolama bolji map editor

ovo je sa xboxa

amd-ati
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Raving Rabbid kaže...
macgyver kaže...
 nabroji mi ajde 3 načina kako proći prvu misiju.
 Mozes doci do onog kampa, ukrasti jeep i odjuriti do kraja nivoa, mozes ici pjeske i sve ubijati usput, mozes pokusat plivat cijelo vrijeme i izbjeci sve neprijatelje
15 godina
protjeran
Far Cry 2

Ma ne isplati se raspravljati i objasnjavati djeci sta sta oni znaju sta je igra jedino znaju za kanter,cod i tako par tih nazovimo ih igrica

Mozda kada odigraju mnogo vise naslova skontaju sta predstavlja FC2 i da je to jedina igra sa inovativnim rjesenjima igranja u single playu

PS nemoj da pljujete po ovoj zlata vrijednoj igri ona je za gamere k'o Mona Lisa za likovne umjetnike  ZNACI VRH

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 12:25 (luxman).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Igru mogu nazvat glupom oni koji cim prihvate misiju odmah krenu najkracim mogucim putem do mete pritom ubijajuci sve sto se krece i tvrde da nije nimalo zanimljiva ni inovativna.Probajte malo taktizirat.Odspavat pa krenut po mraku zaobilaznim putevima i koristite npr. pistolj sa prigusivacem ili snajper sa strelicama i dobit ce te potpuno drugu igru.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
F1-IVO kaže...

Igru mogu nazvat glupom oni koji cim prihvate misiju odmah krenu najkracim mogucim putem do mete pritom ubijajuci sve sto se krece i tvrde da nije nimalo zanimljiva ni inovativna.Probajte malo taktizirat.Odspavat pa krenut po mraku zaobilaznim putevima i koristite npr. pistolj sa prigusivacem ili snajper sa strelicama i dobit ce te potpuno drugu igru.

to sma još rekao u početku ove teme...
igra je bila jadna kad sam je krenuo igrat s Serious Sam pristupom... al kad sam probao s Sam Fisherom to je bila odmah druga priča :D ...

www.ddoxy.blogspot.com I am the Lord, master of the sword
16 godina
Far Cry 2

Ma meni je igra odlična, ono grafika i igrivost je ludilo a mapa da ne govorim. Na crysisu je cjelo vrjeme đžungla i malo u onoj planini dok u FC2 imaš svega živog i neživog. Treba samo bit kreativan i domišljat jer igra nudi mali milijun mogućnosti. A ovi što je pljuju su stvarno zadrti jer neznaju kako uživat u igri.

To je uredu!!!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
doxy kaže...
F1-IVO kaže...

to sma još rekao u početku ove teme...
igra je bila jadna kad sam je krenuo igrat s Serious Sam pristupom... al kad sam probao s Sam Fisherom to je bila odmah druga priča :D ...

Crysis je puno bolji što se tiče šuljanja, prešao sam ga sa tim pristupom cod4,serious sam , i sa tim šuljanjem,snipe-anjem... Dve vrlo različite igre.

Nanosuit mi fali kod većine igrica.Mršti se
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
protjeran
Far Cry 2

ljudi dragi, evo igram Far Cry 2, ali problem je u tome sto se vec dugo ne pomjeram sa 1% xaxxa

Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
 Crysis je puno bolji što se tiče šuljanja, prešao sam ga sa tim pristupom cod4,serious sam , i sa tim šuljanjem,snipe-anjem... Dve vrlo različite igre.

naravno da je crysis puno bolji za šuljanje kad možeš biti nevidljiv i prišuljati se frajeru na čistini usred bijela dana, meni to nije to
I have a dream! I have a dream that one day I'll be able to see white girls and black girls, playing with each other!
15 godina
protjeran
ZC_Someone kaže...
Hyperion kaže...

naravno da je crysis puno bolji za šuljanje kad možeš biti nevidljiv i prišuljati se frajeru na čistini usred bijela dana, meni to nije to
 Slazem se...
A to da je igra beton potvrdjuje dvadeset i jedna stranica rasprave ha ja meni kada se neka igra ne svidja ja uopste ne pisem u toj temi a kamo da pokusavam objasniti ljudima da je sranje igra o kojoj vode raspravu
16 godina
Far Cry 2

Da najbolje je da sami probate,a ne da vam ja kažem da je dosadna.  Većini ljudi je dosadna, ali ima i iznimaka.

Nego na kraju nemoraš umrijeti, to mi je rekao frend. Ako obaviš sidequestove sa nekim antenama/tornjevima? dobiješ lijek ili šta već...

U Crysisu se po meni da puno više zabaviti, uz bolju grafiku, fiziku i ostalo, dok je warhead prolazna zabava, više cilja na akciju, a ne šuljanje.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

idem ga sad instalirati

fm
16 godina
protjeran
matic95 kaže...

idem ga sad instalirati

nemoj spamat molim te, to sto si novi ne znaci da ne trebas citat pravila
Games playing: Left 4 Dead, GTA IV i CoD 4 Multiplayer na: Processor: Intel Core 2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs) RAM: 2048MB DirectX: 9.0c Video card: NVIDIA GeForce 9600 GT 512.0 MB
15 godina
neaktivan

da igra je odlicna igraj je Smijeh

16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ljudi moji, jel ima nekih modova za FC2? Ali ne onih Mutiplayer modova (mapa).

Baš Singleplayer modova da recimo izmjeni izgled nečega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Pošto je moj prethodni post potpuno neprimjećen stavit ću novi....

Je li tko skinuo Fortunes Pack za FC2? Ja sam stavio i nigdje da nađem onaj Quad motor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hex kaže...

Ljudi moji, jel ima nekih modova za FC2? Ali ne onih Mutiplayer modova (mapa).

Baš Singleplayer modova da recimo izmjeni izgled nečega.

Ja sam ti potražio ali ništa nisam našao osim za Mp, pa nisan htio ništa pisati.

Za ovo drugo neznam.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latinski zvuči pametno.
15 godina
neaktivan
Far Cry 2
Meni igra super. Grafika mi je najbolje (bolja i od legendarnog crysisa, nekak mi je realnija i ljepsa od crysis, a i detaljnija. to je mozda zato kaj imam losu kopiju crysisa...)
Način igranja mi je super. Najdraze mi je uzet dart rifle, kalash, i silenced makrov i ubijam stealth a ne ko rambo...
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
protjeran
Cheezl kaže...
Meni igra super. Grafika mi je najbolje (bolja i od legendarnog crysisa, nekak mi je realnija i ljepsa od crysis, a i detaljnija. to je mozda zato kaj imam losu kopiju crysisa...)
Način igranja mi je super. Najdraze mi je uzet dart rifle, kalash, i silenced makrov i ubijam stealth a ne ko rambo...

meni presmeđa igra pogle malo lisce 

nema ni jednog pure zelenog lista ko da je jesen tamo 

BUCKETHEAD /// http://companyofheroesonline.tumblr.com/
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Ponovno prelazim igru, prije sam koristio snipere kao glavna oruzja i bilo je prilicno uspjesno(osim na onoj zadnjoj misiji gdje ima mnogo neprijatelja. Trenutno koristim Silent MP5 i Silent Makarov kao oruzja, koja je vasa preporuka?

Steam nick: [HR]Living.Dead[HR] Addajte me svi koji igraju Left 4 Dead 2 i Team Fortress 2.

0 0 hvala 0
16 godina
Living.Dead kaže...

Ponovno prelazim igru, prije sam koristio snipere kao glavna oruzja i bilo je prilicno uspjesno(osim na onoj zadnjoj misiji gdje ima mnogo neprijatelja. Trenutno koristim Silent MP5 i Silent Makarov kao oruzja, koja je vasa preporuka?

Ja kad sam igro koristio sam zlatni kalaš,dart i bacač granata m75.Kasnije sam koristio ar-16 i mortar mislim,ne sjećam se više davno sam to igro.

Heavy Metalom i željezom protiv cajki !!!!!!
16 godina
neaktivan
Far Cry 2

Jel se može staviti ciljnik i prigušivač na puške?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Jel se može staviti ciljnik i prigušivač na puške?

Ne.

Ne postoji nikakva kustomizacija. Hvala Bogu da ima toliko oružja da svatko nađe ponešto za sebe.

PSN: filip99
15 godina
neaktivan

Evo imam problem, neznam preć ono na početku kad trebaš dijamante tražit s onim telefonom. Može pomoć?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
tonyx1209 kaže...

Evo imam problem, neznam preć ono na početku kad trebaš dijamante tražit s onim telefonom. Može pomoć?

Nije to telefon, to ti je GPS. Znači, kad si blizu dijamanta (blizu=10-20 metara otprilike) i imaš GPS okrenut prema njemu, baš prema njegovom smjeru počet će ti treperiti i samo trebaš pratiti. Ako treperi jako znači da si ili blizu ili da ideš točno(čak i oboje), a ako ne treperi ili jako slabo, onda si negdje zaribao.

PSN: filip99 //
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Far cry 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice