Far cry 2 vs. Crysis zaključana tema

poruka: 56
|
čitano: 5.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Far cry 2 vs. Crysis

Koja je po vama bolja igra Far cry 2 ili crisis?

I zašto

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Far cry 2 vs. Crysis

Far Cry 2 sam tek počeo igrati i prešao tek 4%.Crysis sam cijelog prešao i mogu reć da nije baš nešto.Tek mogu reći kad pređem FC2.

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Far cry 2 vs. Crysis

far cry 2 sam tek počeo igrati i mogu reći da mi nije baš nešto ali igrica je prava zafrkancija dok nađeš objectivse ali je grafika odlična,

dok kod crysisa točno znaš gdje moraš ići i što raditi i igra je dobro smišljena i koncipirana(mislim na priču)

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far cry 2 vs. Crysis

pa meni je bolji crysis, zato što je nekak zabavniji i bolje izgleda, a far cry 2 mi se nesviđa jer mi je mal' dosadan zbog previšetamo-vamo vozikanja i misije su isto tak dosadne..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Far cry 2 vs. Crysis

Crysis definitivno bolja igra!!

Ja sam u farcry 2 dosao do 27% i mogu reci samo da je dosadna iako sam se dosta zabavio sa paljenjem drva i trave.

U farcry 2 se skoro nista nemoze unistiti, fizika je dosta losija od crysisove, a ona voznja do zadatka je stvarno predugacka...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Far cry 2 vs. Crysis

Crysis, jednostavno mi je bolji

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Crysis.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Crysis je energičniji i dinamičnij, te zabavniji. No Far Cry je isto to samo u malo manjem smislu. Crysis je zakazao na kraju igre kada se moraju ubijat one lignje. Zato oprez. Far Cry 2 is MY choise
Potuku se Jacques Houdek i Walker, teksaški rendžer. Walker udari Jacquesa kružnim, a ovaj se zavrti oko svoje osi i usiše sve oko sebe.
17 godina
Far cry 2 vs. Crysis

Crysis!

brzo i ludo, bas ono sto volim kod pucacina!

FOR THE HORDE!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

FC2 mi nije legao kao Crysis, dajem prednost Crysisu a pogotovu drugom dijelu

17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Crysis definitivno bolji, zbog pristupa kampanji, priče i akcije. Danas sam počeo igrati FC2 i mogu reći da je igra stvarno odlična, podsjeća me na GTA serijal, samo iz prvog lica, zbog svog tog vozikanja, gledanja na kartu itd. Kad je biranje u pitanju, sigurno Crysis, ali preporučam i jednu i drugu, nezaobilazan materijal!

nForce 790i Ultra Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.00GHz Patriot Viper 4GB DDR3 Thermaltake Toughpower 850W Seagate Barracuda 320GB SATA II nVidia GeForce GTX 280 Windows Vista Ultimate Cooler Master Cosmos Logitech Z-5500, G11 & G7 Limited Edition Samsung SyncMaster 226BW
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 20:50 (Chronic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Mislim da uspoređujete te dvije igre samo zbog dvije dodirne točke - FPS akcija i suvremena grafika. U svemu ostalom to su dva različita doživljaja.

Crysis je linearna pucaljka s filmski napetim i zabavnim ozračjem.

Far Cry 2 ima sasvim drugi koncept, opremanje lika, plaćeničke misije, pomoćnici, safe houses, itd. što je meni isto jako dobro.

I opet reciklirate stvar koja je pitanje ukusa...

I'm sorry! Sorry! Excuse me for having an opinion! - Simon Cowell

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Meni su igre podjednako dobre, ali svaka na svoj način. Ima dana kad radije zaigram Crysis (nano suit, razaranje, hi-tech gadgets), a ima ih kada sam baš više raspoložen za vozikanje, ljudske protivnike i realnije ozračje (i naravno piromaniju) Namigiva

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Meni su igre podjednako dobre, ali svaka na svoj način. Ima dana kad radije zaigram Crysis (nano suit, razaranje, hi-tech gadgets), a ima ih kada sam baš više raspoložen za vozikanje, ljudske protivnike i realnije ozračje (i naravno piromaniju) Namigiva

Hehe, odlično! Far Cry 2 je baš za nas piromane Belji se
nForce 790i Ultra Intel Core 2 Duo E8500 @ 4.00GHz Patriot Viper 4GB DDR3 Thermaltake Toughpower 850W Seagate Barracuda 320GB SATA II nVidia GeForce GTX 280 Windows Vista Ultimate Cooler Master Cosmos Logitech Z-5500, G11 & G7 Limited Edition Samsung SyncMaster 226BW
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Far Cry mi je na 0'% pa me samo sad zanima - koja je to fora sa vatrom?zašto to svi tako fale?

Sve u gore napisanom tekstu je zaštićeno autorskim pravima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Dado_ZG78 kaže...

Moj covijekCoolpotpis!
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Moj covijekCoolpotpis!

Meni nisu ni blizu. Crysis je u svakom pogledu tehnički naprednija igra.
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
Dado_ZG78 kaže...

Moj covijekCoolpotpis!
 Većini se ne sviđa cijeli onaj dio s alienima... ljudi više vole ljudske protivnike, pogotovo kada su alternativa leteće hobotnice. :)
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Far cry 2 još nisam prošao (došao sam na magičnih 62%), ali mirne duše za sada mogu izjaviti da sam se bolje zabavio s Crysisom. Igre nisu jedna drugoj direktna konkurencija, ali Crysis je u svakom svom dijelu zabavna igra koja sebe ne shvaća previše ozbiljno (ne obećaje veliku revoluciju u gameplayu, već koristi provjeren ritam koji je uspijevao sve ove godine, malo modificiran nano suitom). S druge strane Far cry 2 prodaje nekakve promjene s sandbox pristupom, vatrom i "dobrom grafikom". Grafika nije ništa neviđeno (mada je impresivno za prvi izdanak novog enginea među velikim igračima), vatra je nekad prelijepa, nekad vam nije jasno zašto gori krov željezne kolibe, a sandbox pristup me drži na 62% ima 2-3 dana. Ako se pitate zašto, jer je savršen soundtrack za ovu igru Rambo Amadeus - Jedno te isto, te jedno te isto, te jedno te isto ....

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Crysis sam presao mozda 2-3 nivoa. Umirao iz dosade. Taj neki nano-suit me se uopce nije dojmio. Nekakva mjesavina SF i sadasnjosti(bar meni tako izgleda) mi se uopce nesvidja. Ili je jedno ili drugo.

Far Cry 2 je ok. Presao bih ga do sada da nema onih kontrolnih tocaka. Sad mi stoji na 27% upravo zbog toga. Meni igrica sluzi da se zabavim, a ne zivciram.

Iskreno grafika mi uopce neigra ulogu u igri. Bolju pricu i gameplay ima Legend Of Zelda nego ijedna od ove dvije.

Gentoo user. :')
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Tek kad sam vidio onu jad od grafike i fizike na FarCry2, tek onda sam shvatio da bolje grafike od Crysisa nece biti jos 3 godine. Tako je bilo i kad se prije nekoliko godina pojavio prvi dio far cry.

Mene jede i nikako nemogu shvatit kako nitko osim Cryteka nije u stanju izbaciti 3d engine koji bi bio predstavljao tehnologiju za svoje vrijeme. A oni izbacuju engine koji  je slican onom od prije par godina.

A i ova tema je malo suvisla jer nemoš uspoređivati muhu i slona. 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
drago7 kaže...
Meni nisu ni blizu. Crysis je u svakom pogledu tehnički naprednija igra.

drago7 kaže...

A i ova tema je malo suvisla jer nemoš uspoređivati muhu i slona. 

Baš imaš čudan fetiš! Uspoređivati različite koncepte igranja na razini enginea i grafike... OMG!

Ajde pokušaj zamisliti da su Far Cry 2 i Crysis dvije knjige, pliz. Imaju iste korice, istu kvalitetu papira, isti tisak. Pročitaš obje. Koja je tebi bolja po sadržaju i koncepciji i kako te se koja dojmila?! O tome se priča kada netko postavi ovakvo pitanje o dvije igre, prijatelju, o tome...

naxeem kaže...
 Većini se ne sviđa cijeli onaj dio s alienima... ljudi više vole ljudske protivnike, pogotovo kada su alternativa leteće hobotnice. :)

Ovo je u većini slučajeva moj čovjek, neki put skoro pa kao blizanac u pristupu. Potpisujem.

Crysis sam gurao do kraja samo zbog hypea i relativno dobrog "filmskog" ozračja, ali u Warheadu kad sam došao do prve "hobotnice" rekao sam bye-bye i izbrisao igru. FPS je dobar, nano-suit je cool fora, ubijanje ljudi je super (baš Koreance i ne bih tu stavio kao neke opake protivnike, ali ajde...), ali kad dođe do besmislenih aliena, koji su uber-tehnološki nabrijani, lete po zraku, a nemaju krila ni raketni pogon, a još se uz to ne mogu obraniti od naših metaka koji su napredna verzija bacanja kamenja na protivnika... totalan gubitak erekcije.

Isto mi je bilo i u prvom Far Cry. Naganjivanje s plaćenicima po otocima je fenomenalno, pravi predatorski feeling, a ponekad i Rambo feeling. Ali kad je došlo do mutanata... mlako. Bolje od hobotnica, OFC Osmijeh Hvala bogovima što se Far Cry 2 otrijeznio od fantaziranja i stavio realističan setting, te dodao neka zanimljiva rješenja, pa kad vam se zaigra neka plaćenička misija, eto zabave, kad ne, igrate nešto drugo, nitko vas ne tjera igrati FC2 do kraja isti dan.

To ne znači da netko (ili ja) ne voli SF setting. Ima igara koje jako dobro konceptom vuku u SF i kombiniraju razne žanrove.

Rekoh, jalova rasprava, a lijepo je rekao i kolega Dado_ZG78, što većina nas i tako doživljava igranje raznih igara...

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.11.2008 8:18 (Faerdhur).
16 godina
protjeran
Far cry 2 vs. Crysis

Crysis je super igra da nije core misije

Intel Core 2 Quad QX9770, 4GB DDR3 RAM 1333Mhz Kingmax, Sapphire Radeon HD4870X2, 2x WD Caviar 640GB RAID 0, Gigabyte EP45-DS5, Chieftec 700W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, tako nekako Faerdhur... ma čak hobotnice u Crysis Warheadu nisu loše (bolje od onih u Crysisu), ali u Far Cry 1 kad su došli mutanti, sve bi bilo OK da se nije pretvorilo u mutant-minione i mutant-bossove. Mutanti su trebali ostati nekako... igra je trebala nastaviti s nekakvim Jurassic Park stilom bez "boss-mutanata". Usrali su igru time. U Crysisu me jako umorilo no unutar broda (predugo i preteško).

Jedna od igara u kojoj alieni ne smetaju i dapače su najbolja horor igra koju sam igrao je AvP. :)

16 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Jednostavno, far cry je smece od igrice, sve sto valja je grafika..prica, misije, protivnici, sve je ubitacno dosadno..ja sam presao 60% igre, i kad bih je opet pokrenuo povracao bih 100% :D

@naxeem

AvP je strasno dobra igra za multiplayer, prije se igralo sijaset nocnih u igraonama, i to samo AvP, facehugger ownage :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...

Da, tako nekako Faerdhur... ma čak hobotnice u Crysis Warheadu nisu loše (bolje od onih u Crysisu), ali u Far Cry 1 kad su došli mutanti, sve bi bilo OK da se nije pretvorilo u mutant-minione i mutant-bossove. Mutanti su trebali ostati nekako... igra je trebala nastaviti s nekakvim Jurassic Park stilom bez "boss-mutanata". Usrali su igru time. U Crysisu me jako umorilo no unutar broda (predugo i preteško).

Jedna od igara u kojoj alieni ne smetaju i dapače su najbolja horor igra koju sam igrao je AvP. :)

AvP FTW! Nezaboravno.

Sjećam se još onog komentara iz BUGa (ili iz Hackera, nemojte se uvrijediti, zaboravio sam) iz recenzije AvP - "kada ulazite u mračnu prostoriju, ako vidite aliene, pucajte, a ako i ne vidite aliene - opet pucajte!" Osmijeh toliko je bilo dobro to napeto ozračje u AvP.

Ajmo dalje na flejmanje:

Crysis -- 7.5/10

Far Cry 2 -- 8/10

Belji se

17 godina
neaktivan
Far cry 2 vs. Crysis

Uz Crysis sam se neusporedivo više zabavio. A Far Cry 2 mi je neka sasvim prosječna pucačina koja je imala potencijala, al nije iskorišten. Tako da je moj definitivni odabir Crysis. Ja zapravo volim razne mutante/aliene/čudovišta/zombije u igrama, dok mi je napucavanje ljudi uber dosadno(iako i to ovisi o kojoj igri je riječ). Priča je definitivno bolja u crysisu, ima potencijala da se razvije u nešto epsko (kad bi developeri to znali uradit). Priča u Far Cry 2 nije ni vrijedna spomena. Ljut sam na Ubisoft i nikad im neću oprostit za Far Cry 2. Nemogu reći da je igra loša - jednostavno je osrednja. Što se cryteka tiče mislim da su već sad skupili dosta iskustva u izradi igara i vjerujem da će crysis 2 biti vrhunska igra. Možda čak i jedan od rijetkih nastavaka koji nadmaši original.

FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.1GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
moderator
Far cry 2 vs. Crysis

Mali zlocesti djecak iz zadnjeg reda poskakuje (da ga primjetite) i pita:

Mogu li i ja ucestvovati u temi, mogu li, mogu li, pliz pliz pliz? :)

Evo, da ucestvujem (ne cekajuci odobrenje):

FC2: Dobra igra, specifican nacin igre i atmosfera, zanimljivo.

Crysis: Average shooter s naj grafikom (mada moram priznati da kad sam zaigrao na dx10 very high, malo sam se razocarao jer sam ocekivao vecu razliku u odnosu na dx9)

@Naxeem i Faerdhur: Pa vi mijenjate avatare ko carape (ili gace, kako hocete, zavisi sta cesce mijenjate :))), kad vidim novi avatar, pitam se: WTF, ko su sad ovi? Onda ugledam jedinstvene nickove i kazem: riiiiiiiightttttttttt. :))

Sve je dobro KAD se dobro svrši!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

@Naxeem i Faerdhur: Pa vi mijenjate avatare ko carape (ili gace, kako hocete, zavisi sta cesce mijenjate :))), kad vidim novi avatar, pitam se: WTF, ko su sad ovi? Onda ugledam jedinstvene nickove i kazem: riiiiiiiightttttttttt. :))

Pa bolje i to nego da ti stavim svoj portret Osmijeh Osobito sad kad sam počeo brijati glavu Belji se

Sve je to po raspoloženju...

U pravu si za procjenu ove dvije igre. To je to.

16 godina
protjeran
Far cry 2 vs. Crysis

Ali i far cry 2 ima dobrih moša npr. kad zapališ vatru pa se širi,vađenje metka kad te pogodu i dobro su napravili ono kad kiša pada i ručno popravljanje auta

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice