Koja je po vama bolja igra Far cry 2 ili crisis?
I zašto
Koja je po vama bolja igra Far cry 2 ili crisis?
I zašto
Far Cry 2 sam tek počeo igrati i prešao tek 4%.Crysis sam cijelog prešao i mogu reć da nije baš nešto.Tek mogu reći kad pređem FC2.
far cry 2 sam tek počeo igrati i mogu reći da mi nije baš nešto ali igrica je prava zafrkancija dok nađeš objectivse ali je grafika odlična,
dok kod crysisa točno znaš gdje moraš ići i što raditi i igra je dobro smišljena i koncipirana(mislim na priču)
pa meni je bolji crysis, zato što je nekak zabavniji i bolje izgleda, a far cry 2 mi se nesviđa jer mi je mal' dosadan zbog previšetamo-vamo vozikanja i misije su isto tak dosadne..
Crysis definitivno bolja igra!!
Ja sam u farcry 2 dosao do 27% i mogu reci samo da je dosadna iako sam se dosta zabavio sa paljenjem drva i trave.
U farcry 2 se skoro nista nemoze unistiti, fizika je dosta losija od crysisove, a ona voznja do zadatka je stvarno predugacka...
Crysis, jednostavno mi je bolji
Crysis.
Crysis!
brzo i ludo, bas ono sto volim kod pucacina!
FC2 mi nije legao kao Crysis, dajem prednost Crysisu a pogotovu drugom dijelu
Crysis definitivno bolji, zbog pristupa kampanji, priče i akcije. Danas sam počeo igrati FC2 i mogu reći da je igra stvarno odlična, podsjeća me na GTA serijal, samo iz prvog lica, zbog svog tog vozikanja, gledanja na kartu itd. Kad je biranje u pitanju, sigurno Crysis, ali preporučam i jednu i drugu, nezaobilazan materijal!
Mislim da uspoređujete te dvije igre samo zbog dvije dodirne točke - FPS akcija i suvremena grafika. U svemu ostalom to su dva različita doživljaja.
Crysis je linearna pucaljka s filmski napetim i zabavnim ozračjem.
Far Cry 2 ima sasvim drugi koncept, opremanje lika, plaćeničke misije, pomoćnici, safe houses, itd. što je meni isto jako dobro.
I opet reciklirate stvar koja je pitanje ukusa...
Meni su igre podjednako dobre, ali svaka na svoj način. Ima dana kad radije zaigram Crysis (nano suit, razaranje, hi-tech gadgets), a ima ih kada sam baš više raspoložen za vozikanje, ljudske protivnike i realnije ozračje (i naravno piromaniju)
Meni su igre podjednako dobre, ali svaka na svoj način. Ima dana kad radije zaigram Crysis (nano suit, razaranje, hi-tech gadgets), a ima ih kada sam baš više raspoložen za vozikanje, ljudske protivnike i realnije ozračje (i naravno piromaniju)
Far Cry mi je na 0'% pa me samo sad zanima - koja je to fora sa vatrom?zašto to svi tako fale?
Far cry 2 još nisam prošao (došao sam na magičnih 62%), ali mirne duše za sada mogu izjaviti da sam se bolje zabavio s Crysisom. Igre nisu jedna drugoj direktna konkurencija, ali Crysis je u svakom svom dijelu zabavna igra koja sebe ne shvaća previše ozbiljno (ne obećaje veliku revoluciju u gameplayu, već koristi provjeren ritam koji je uspijevao sve ove godine, malo modificiran nano suitom). S druge strane Far cry 2 prodaje nekakve promjene s sandbox pristupom, vatrom i "dobrom grafikom". Grafika nije ništa neviđeno (mada je impresivno za prvi izdanak novog enginea među velikim igračima), vatra je nekad prelijepa, nekad vam nije jasno zašto gori krov željezne kolibe, a sandbox pristup me drži na 62% ima 2-3 dana. Ako se pitate zašto, jer je savršen soundtrack za ovu igru Rambo Amadeus - Jedno te isto, te jedno te isto, te jedno te isto ....
Crysis sam presao mozda 2-3 nivoa. Umirao iz dosade. Taj neki nano-suit me se uopce nije dojmio. Nekakva mjesavina SF i sadasnjosti(bar meni tako izgleda) mi se uopce nesvidja. Ili je jedno ili drugo.
Far Cry 2 je ok. Presao bih ga do sada da nema onih kontrolnih tocaka. Sad mi stoji na 27% upravo zbog toga. Meni igrica sluzi da se zabavim, a ne zivciram.
Iskreno grafika mi uopce neigra ulogu u igri. Bolju pricu i gameplay ima Legend Of Zelda nego ijedna od ove dvije.
Tek kad sam vidio onu jad od grafike i fizike na FarCry2, tek onda sam shvatio da bolje grafike od Crysisa nece biti jos 3 godine. Tako je bilo i kad se prije nekoliko godina pojavio prvi dio far cry.
Mene jede i nikako nemogu shvatit kako nitko osim Cryteka nije u stanju izbaciti 3d engine koji bi bio predstavljao tehnologiju za svoje vrijeme. A oni izbacuju engine koji je slican onom od prije par godina.
A i ova tema je malo suvisla jer nemoš uspoređivati muhu i slona.
A i ova tema je malo suvisla jer nemoš uspoređivati muhu i slona.
Crysis je super igra da nije core misije
Da, tako nekako Faerdhur... ma čak hobotnice u Crysis Warheadu nisu loše (bolje od onih u Crysisu), ali u Far Cry 1 kad su došli mutanti, sve bi bilo OK da se nije pretvorilo u mutant-minione i mutant-bossove. Mutanti su trebali ostati nekako... igra je trebala nastaviti s nekakvim Jurassic Park stilom bez "boss-mutanata". Usrali su igru time. U Crysisu me jako umorilo no unutar broda (predugo i preteško).
Jedna od igara u kojoj alieni ne smetaju i dapače su najbolja horor igra koju sam igrao je AvP. :)
Jednostavno, far cry je smece od igrice, sve sto valja je grafika..prica, misije, protivnici, sve je ubitacno dosadno..ja sam presao 60% igre, i kad bih je opet pokrenuo povracao bih 100% :D
@naxeem
AvP je strasno dobra igra za multiplayer, prije se igralo sijaset nocnih u igraonama, i to samo AvP, facehugger ownage :D
Da, tako nekako Faerdhur... ma čak hobotnice u Crysis Warheadu nisu loše (bolje od onih u Crysisu), ali u Far Cry 1 kad su došli mutanti, sve bi bilo OK da se nije pretvorilo u mutant-minione i mutant-bossove. Mutanti su trebali ostati nekako... igra je trebala nastaviti s nekakvim Jurassic Park stilom bez "boss-mutanata". Usrali su igru time. U Crysisu me jako umorilo no unutar broda (predugo i preteško).
Jedna od igara u kojoj alieni ne smetaju i dapače su najbolja horor igra koju sam igrao je AvP. :)
Uz Crysis sam se neusporedivo više zabavio. A Far Cry 2 mi je neka sasvim prosječna pucačina koja je imala potencijala, al nije iskorišten. Tako da je moj definitivni odabir Crysis. Ja zapravo volim razne mutante/aliene/čudovišta/zombije u igrama, dok mi je napucavanje ljudi uber dosadno(iako i to ovisi o kojoj igri je riječ). Priča je definitivno bolja u crysisu, ima potencijala da se razvije u nešto epsko (kad bi developeri to znali uradit). Priča u Far Cry 2 nije ni vrijedna spomena. Ljut sam na Ubisoft i nikad im neću oprostit za Far Cry 2. Nemogu reći da je igra loša - jednostavno je osrednja. Što se cryteka tiče mislim da su već sad skupili dosta iskustva u izradi igara i vjerujem da će crysis 2 biti vrhunska igra. Možda čak i jedan od rijetkih nastavaka koji nadmaši original.
Mali zlocesti djecak iz zadnjeg reda poskakuje (da ga primjetite) i pita:
Mogu li i ja ucestvovati u temi, mogu li, mogu li, pliz pliz pliz? :)
Evo, da ucestvujem (ne cekajuci odobrenje):
FC2: Dobra igra, specifican nacin igre i atmosfera, zanimljivo.
Crysis: Average shooter s naj grafikom (mada moram priznati da kad sam zaigrao na dx10 very high, malo sam se razocarao jer sam ocekivao vecu razliku u odnosu na dx9)
@Naxeem i Faerdhur: Pa vi mijenjate avatare ko carape (ili gace, kako hocete, zavisi sta cesce mijenjate :))), kad vidim novi avatar, pitam se: WTF, ko su sad ovi? Onda ugledam jedinstvene nickove i kazem: riiiiiiiightttttttttt. :))
@Naxeem i Faerdhur: Pa vi mijenjate avatare ko carape (ili gace, kako hocete, zavisi sta cesce mijenjate :))), kad vidim novi avatar, pitam se: WTF, ko su sad ovi? Onda ugledam jedinstvene nickove i kazem: riiiiiiiightttttttttt. :))
Ali i far cry 2 ima dobrih moša npr. kad zapališ vatru pa se širi,vađenje metka kad te pogodu i dobro su napravili ono kad kiša pada i ručno popravljanje auta