Fallout: New Vegas

poruka: 1.020
|
čitano: 360.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Fallout: New Vegas

Nemam te što lagati ni preuveličavati.

Porješavao sam gotovo sve questove, istražio sve lokacije ( dobro, desetak nebitnih nisam ), i naravno, prešao MQ.

Onaj Great Explorer perk doista ubrzava istraživanje, možda mi je to pomoglo...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
15 godina
neaktivan

nisam igro F3...jesu povezane pričom,tj jel mogu počet igrat ovo bez trice...jer sam čuo da je ova puno bolja od trice

CTRL X + CTRL V
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nisu povezane pričama, istina, bit će ti lakše igrati i bolje češ se snalaziti u igri ako si igrao i tricu, no nije obvezno, lako ne nauči.

Btw. Obje ih se isplati odigrati...

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 8:47 (thuglife).
17 godina

Ova igra je preluda :D Ima tako odličnih trenutaka, a evo jednog, samo neznam jel on skriptiran ili se meni slučajno dogodio.

Warning!!! SPOILERS

Lik mi trči u susret sav sretan i odmah krene razgovarati samnom i govori da je osvojio nešto, sav sretan samo viče i smije se.LOL. Lik je osvojio na nekoj lutriji i tako ja njemu kliknem Goodbye jer je to jedino ostalo kao opcija i čim je krenuo stisnem V i odaberem glavu{#} i bum! Ode glava, dođem do njega i uzmem mu listić od lutrije. Jel se to kome dogodilo? Neznam što da radim s listićem?

No Pain No Gain | Croatia - Hrvatski Team Fortress 2 server
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
Dodinho kaže...

Ova igra je preluda :D Ima tako odličnih trenutaka, a evo jednog, samo neznam jel on skriptiran ili se meni slučajno dogodio.

Warning!!! SPOILERS

Lik mi trči u susret sav sretan i odmah krene razgovarati samnom i govori da je osvojio nešto, sav sretan samo viče i smije se.LOL. Lik je osvojio na nekoj lutriji i tako ja njemu kliknem Goodbye jer je to jedino ostalo kao opcija i čim je krenuo stisnem V i odaberem glavu{#} i bum! Ode glava, dođem do njega i uzmem mu listić od lutrije. Jel se to kome dogodilo? Neznam što da radim s listićem?

Da, je, i to pred onim gradom ako se ne varam u kojem je Legija razapela one likove :D

If you can understand the me, than I can understand the you.
17 godina
The Unforgiven kaže...

Da, je, i to pred onim gradom ako se ne varam u kojem je Legija razapela one likove :D

Da, tako je... Bio sam na putu za Novac. Ja sam lika ubio i uzeo mu listić{#}

16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
The Unforgiven kaže...

Razočarat ću te, daj listić je za lutriju koja se već održala, onaj koji je pobdjeio nije bio ni ubijen ni osakaćen nego je smi otići. Znaći, ua qurac si ga ubio.

17 godina
thuglife kaže...
Dodinho kaže...
The Unforgiven kaže...

Razočarat ću te, daj listić je za lutriju koja se već održala, onaj koji je pobdjeio nije bio ni ubijen ni osakaćen nego je smi otići. Znaći, ua qurac si ga ubio.

LOL, prejako...

16 godina
neaktivan

LOL, prejako...

Nisi još ništa vidio, ima puno jačih i luđih stvari...

Btw. Kad naletiš na Tabithu ili Lily javi ( skužit češ kasnije ). :D

17 godina
neaktivan
thuglife kaže...

LOL, prejako...

Ili bandu bakica{#}

Ali najbolji su mi naravno {#}. Predobar pištolj, ali naravno nigdje naći vanzemaljskih metaka za njega

EDIT: i naravno da ne zaboravim ovo na slici (

)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.11.2010 23:17 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
thuglife kaže...

LOL, prejako...

Ili bandu bakica{#}

Ali najbolji su mi naravno {#}. Predobar pištolj, ali naravno nigdje naći vanzemaljskih metaka za njega

EDIT: i naravno da ne zaboravim ovo na slici (

)

Obožavam FO crni humor, genijalne ideje. :D

17 godina
Ma igra je odlična i super je što ima puno načina kako rješiti quest, tamo pokraj Novaca u onoj zgradi trebam se rješiti onih mutanata koji koriste stealth boyeve. Prva pomisao je da ih sve ubijem, ali naišao sam na njihovog vođu i razgovorom sam ih natjerao da odu. Epic
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

moze li mi neko dati link di da downloadam fallout new Vegas patch pretrazio sam pola interneta i nigdi nac 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
grdo kaže...

moze li mi neko dati link di da downloadam fallout new Vegas patch pretrazio sam pola interneta i nigdi nac 

a da pretražiš drugu polovicu ;)

pa valjda ima na stranici od fallout-a new vegas... ja sam sad htio otići tamo nać ti patch al sam slučajno stisnuo da sam 2003 rođen i sad više ne mogu uć ni ako ponovno pokrenem stranicu, lol

15 godina
neaktivan

tamo sam isto pregledo ,nema samo oni glupi diary

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
check torrents...
In Control... MNOGE države imaju mafiju. Ali u Hrvatskoj mafija ima državu...
14 godina
neaktivan

neznam evo instalirao sam igricu i teski je šit.(meni)!!

Moj PC  
1 19 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nije ni cudo cim ti je to "igrica" odi lupaj po tetrisu mozda ti to bolje sjedne...Naravno sigurno si ju i pošteno kupio.

14 godina
neaktivan

tako je

17 godina

Kad samo čujem {#}

Kad sam čujem ovu pjesmu odmah palim igru i igram dalje. BTW, prati me Boone kao suborac, jel ima koja tipka koju trebam stisnuti kada ugledam neprijatelja da Boone puca po njemu?

Moj PC  
8 0 hvala 6
15 godina
Nope, sam on puca
If you can understand the me, than I can understand the you.
17 godina
neaktivan

Počeo sam igrati i moram reći da je Obsidian napravio odličan posao.

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Je li itko primjetio kako su nevjerojatno glupi ti companioni. Čak i kad im kažem da budu pasivni oni idu trčat za svakim qurcem da ga ubiju (osobito glupi Boone čim vidi legionara). Ono, šuljam se u cottonwood cove, ja s Ratslayerom (EPIC puška, nađeš u broc flower cave), s Cass i Đukelom kad oni samo počnu pucat po svemu šta se miče.

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 11:01 (DžavoŠepard).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DžavoŠepard kaže...

Je li itko primjetio kako su nevjerojatno glupi ti companioni. Čak i kad im kažem da budu pasivni oni idu trčat za svakim qurcem da ga ubiju (osobito glupi Boone čim vidi legionara). Ono, šuljam se u cottonwood cove, ja s Ratslayerom (EPIC puška, nađeš u broc flower cave), s Cass i Đukelom kad oni samo počnu pucat po svemu šta se miče.

Kompanjoni su glupi i to je to. Glupi su bili i u Falloutu 1 i 2, glupi su bili i u Falloutu 3 (modovi) i naravno glupi su i ovdje. E sad, ako ne igraš na hardcore onda ih koristi kao živi štit, jer kad "poginu" bit će samo onesvješteni. Međutim, ako igraš na hardcore onda je možda bolje da ih ne vodiš nikamo sa sobom jer kad poginu onda poginu.

15 godina

Naravno da su glupi... Međutim, ja ih koristim, jer dok se oni krkaju i dobivam XP, mogu u miru lootat, istraživat, obijat... Te ne trošim ništa streljiva... Za to su dobri, sve osim toga je debilana...

16 godina
neaktivan

Igra je - solidna, ništa spektakularno...

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ja igram na Hardcore i Boone je super za skidanje one gamadi kao što su oni ogromni škorpioni.
Jako je dobar i protiv ljudskih protivnika, ali trebamo biti na pristojnoj razdaljini. Meni je najbolji kompanjon bio onaj super mutant iz F3, pogotovo kada bude sretan jer je našao novo oružje - lik je neuništiv.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

Mislim da se zvao Fawkes il tako nešto, da lik je bio špica...

15 godina

Boone je zakon .... stavio sam mu AntiMaterial  rifle i power armor ... lik je nezaustavljiv .... igram na hard core .... koji je najjaci energy weappon ?? jel to gaus rifle ?? ima nesto jace  ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.11.2010 12:38 (juice21).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...
DžavoŠepard kaže...

Kompanjoni su glupi i to je to. Glupi su bili i u Falloutu 1 i 2, glupi su bili i u Falloutu 3 (modovi) i naravno glupi su i ovdje. E sad, ako ne igraš na hardcore onda ih koristi kao živi štit, jer kad "poginu" bit će samo onesvješteni. Međutim, ako igraš na hardcore onda je možda bolje da ih ne vodiš nikamo sa sobom jer kad poginu onda poginu.

Sjeća li se itko Gorisa iz Fallouta 2?

Lik je bio tako beskoristan da ne možeš vjerovati!

Al' bilo je zanimljivo imati deathclawa kao companiona.

A life? Where can I download one of those?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice